O evham bende de var ama benimki tepinip uyariyor sanirim tepinince rahatsiz oluyorum suan solumda ayagimi var neresi varsa asla sola yatamiyorum çıldırıyor vuruyor canim aciyoKizlar Benim bebegin pozisyonu poposu asagida basi sol tarafimda. Sol tarafima yattigimda korkuyorum ya baski oluyorsa filan diye. Halbuki etrafinda karnimizda onu darbelerden koruyan cok iyi bi sistem varmis, icerisi rahatmis filan ama insan cekiniyor ya bi tarafini sikistiriyosam diyeoyle oluncada rahat uyuyamiyorum tam yan yatamiyorum vucudum capraz kaliyo vs ugrasinca uyku kaciyor. Siz nasil uyuyorsunuz. Bende u seklinde hamile yastiklari var onda bile yan yatinca yastik baski yapmasin diye ugrasiyorum
Hahaha bende öyleyim valla rahat yatamıyorum sırf bu yüzdenKizlar Benim bebegin pozisyonu poposu asagida basi sol tarafimda. Sol tarafima yattigimda korkuyorum ya baski oluyorsa filan diye. Halbuki etrafinda karnimizda onu darbelerden koruyan cok iyi bi sistem varmis, icerisi rahatmis filan ama insan cekiniyor ya bi tarafini sikistiriyosam diyeoyle oluncada rahat uyuyamiyorum tam yan yatamiyorum vucudum capraz kaliyo vs ugrasinca uyku kaciyor. Siz nasil uyuyorsunuz. Bende u seklinde hamile yastiklari var onda bile yan yatinca yastik baski yapmasin diye ugrasiyorum
Bebek sola yatinca daha rahat edip hareketleniyormus bir video da izledin bende. Baktım sola yatinca fazla kiprasiyir benimkideBende bi uyaniyorum sirt ustu yatiyorum. Bazen esim durtuyor sirt ustu yattigimda dön diye :) o zaman daha rahat olayim bebisin keyfi hep yerinde heralde :) yattigimda kimildanmalar basliyor
Sırt üstü yatmak tehlikeli imiş. Nefesi engelliyor diyorlar dikkat et canım doktoruna bir sorBurada biri yazmıştı bebek rahat olduğu pozisyonda daha çok hareket ediyormuş diye. Benim de en çok sırt üstü yattığımda hareekt ediyor. Gece döne döne uyuyorum zaten
Canım firmada bi sıkıntı var senin yaptırdığın bence. Şaka gibiler bu kaçıncı yeniden deyişleri.Firma yeniden test yapıyor ama ben istemiyorum artık
Zaten 1-2 dk dan fazla sırtüstü yattığında dikkat edersin bebek karnının icinde nefesini kesecek gibi oluyor. Sanki bütün yüküyle eziyormuş gibi bi bayılma hissi oluyor bende hemen yan dönüyorum.Sırt üstü yatmak tehlikeli imiş. Nefesi engelliyor diyorlar dikkat et canım doktoruna bir sor
Şekerle ilgili bir sorum var. Sekerli gidalar anlik yukseltiyor diye mi yasak yoksa 1. Saat ölçümü mu en onemli olan? Koca bir dilim karpuz yedim. 1 saat olcumu 102 cikti. Acaba 10 15 dk sonrasinda pik yapiyor bu mudur zararli olan kismi? Yani anlamiyorum ki yukseltmiyor diye yiyorum, olcumler normal, suyu normal. Ama arada yukselmesinin sebebi neydi sekerin, benim aklim durdu artik. Belki de tek bir gida bana yaramiyor gibi o da beyaz ekmek. Dondurma yiyorum kqrpuz yiyorum olcumler normal. Kisacasi onemli olan 1. Saat olcumleri kontrol altinda olmasi degil mi?
Böyle niteliksiz Firma görmedim. Resmen yine testi sonuclandiramadilar, yeniden kan 3.kez istenmez ki...Firma yeniden test yapıyor ama ben istemiyorum artık
Son günlerde bende de karnimin bir noktasında akşam batma.hissediyorum. Genel sertleşme.gibi değil ama.Karnimin içi sızlıyor bugun ya yanlardan neden acaba benim gibi olaniniz var mi kizlar
Benimki. İzin vermiyor nefes alamiyorum. doktor yatma demişti bana.Canım firmada bi sıkıntı var senin yaptırdığın bence. Şaka gibiler bu kaçıncı yeniden deyişleri.
Zaten 1-2 dk dan fazla sırtüstü yattığında dikkat edersin bebek karnının icinde nefesini kesecek gibi oluyor. Sanki bütün yüküyle eziyormuş gibi bi bayılma hissi oluyor bende hemen yan dönüyorum.
izin vermiyor yanı sırtüstü yatmaya
Aynısı bugün bana oldu bıcak saplanır gibi sızlama oldu. Bagırttı resmen. Sonra geçti. Baglar geriliyor sanırım o yüzdenKarnimin içi sızlıyor bugun ya yanlardan neden acaba benim gibi olaniniz var mi kizlar
Benim de oluyor canımKarnimin içi sızlıyor bugun ya yanlardan neden acaba benim gibi olaniniz var mi kizlar
Öncelikle çok geçmiş olsun canım bu isim koyma işine herkesin karışması gerçekten moral bozucu annenin babanın içine sinen bir isimse ister çevrede 100 tane aynı isim olsun kimsenin karışmaması gerekirGeçen görümceme gittik nehir ismindemi karar kıldınız diyor evet dedik ama iki kisi daha koydu cevremizden diyor. E ne yapalım onlarla görüsmüyoruz ayrıca oglum öyle istedi onun isteği olsun istedik gönlü olsun diye. Ona bakrsan yasadıgımız yerde de bir tane pınar yok dicektim zor tuttum kendimi.
İki gündür grip nezle oldum burnım tıkanıyor bogazım kasınıyor heryerim agrıyor. İşe gitmicektim bugün sırf yeni aksiyonlar gelmis onları tanımlamak için gidiyorum
Aynen bebislerin keyfi yerinde oldugunda zaten belli ediyoBende bi uyaniyorum sirt ustu yatiyorum. Bazen esim durtuyor sirt ustu yattigimda dön diye :) o zaman daha rahat olayim bebisin keyfi hep yerinde heralde :) yattigimda kimildanmalar basliyor
Anlamıyorum artık. Kızımda bariz şekerim vardı. Bu sefer kek yiyorum, ölçüyorum iyi, dondurma yiyorum iyi. Bugün karpuz bile yedim. Hep aynı şey oluyor. Tam şekerim yok benim yaağğ dicem bir yerden pörtleyecek yine. Öncesinde pörtlediğinde beyaz unlu mamüller yemiştim. Şu an riske atıp tek yemediğim onlar. Sanırım onlar dışında sorun yok.Normal şeker takibinin amacı yükseltmeyen gıdayı tüketmek değil zaten malum :) endokrinoloji doktorum sanki gebelik şekeri varmış gibi doğuma.kadar diyet yaptırıp şeker takibi istiyor. Şekeri çok arttırmayan yiyecekleri yiyebilirsin demiyor bu yüzden. Ha kaçamak yapıyorum arada yapacak bsey yok
Yenilen besinin.glisemik indeksi farkediyor. Bir de herkeste aynı tepkiyi vermiyor şeker içeren gıdalar. Sende pirinc şekeri çok yükseltmez iken bende yukseltebiliyor gibi.
Ayy gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun bence ozeldeki doktorunla görüş senin durumun farklı devlette zorlanabilirsinİnan varislerden korktuğum kadar doğumdan korkmuyorumKi benim doğumum da şunu sanciyla bir sürü mudaheleyle olan zor bir doğumdu ama o varislerin dikilmesi en en en zor kısmıydı. Uyusmuyorlar da meretler. Allah'a şükür ilkinde patlamadı ama doğuma kadar hiç varisin yoktu ilkinde bunda şimdiden başladı. Millet bebek çıkınca rahatlar ben asıl sıkıntıyı bebek çıktıktan sonra çektim. Bebek 5 dk da çıktı dikişler 45 dk sürdü İstanbul'daki doktorumla konuşacağım eğer patlama riski varsa ya da ilki gibi olacaksa direkt sezaryen isticem.
ooo hayırlı olsun sonunda gidiyorlarYanıyorum yanıyorum diriiiriiippptiiii diriririipppp çok sıcak daha da sıcak olacak. Nedeceeezzzz. Yarın k. Valideler geliyor kizzz görümcem gidiyor cuma gününü gitcekler 1 gece yatıp temizlik yemek filan benim işler bitmiyor.
Ay yok zayifsiniz siz o yuzden kucuk masallahBenim bu göbeğime bile büyük diyenler oluyor bazen hayret ediyorum kıskanç teyzem kendi kızıyla falan kıyaslıyo
Kiz birak gelsinler bi gun sonra kutlarsiniz. Giderken anahtari da iste. O bizim yedek anahtardi kapida falan kalirsam cantamda dursun deYanıyorum yanıyorum diriiiriiippptiiii diriririipppp çok sıcak daha da sıcak olacak. Nedeceeezzzz. Yarın k. Valideler geliyor kizzz görümcem gidiyor cuma gününü gitcekler 1 gece yatıp temizlik yemek filan benim işler bitmiyor.
Cok sinir bozucu bi sekilde sızlıyor ara ara gecti cok şükürNormal şeker takibinin amacı yükseltmeyen gıdayı tüketmek değil zaten malum :) endokrinoloji doktorum sanki gebelik şekeri varmış gibi doğuma.kadar diyet yaptırıp şeker takibi istiyor. Şekeri çok arttırmayan yiyecekleri yiyebilirsin demiyor bu yüzden. Ha kaçamak yapıyorum arada yapacak bsey yok
Yenilen besinin.glisemik indeksi farkediyor. Bir de herkeste aynı tepkiyi vermiyor şeker içeren gıdalar. Sende pirinc şekeri çok yükseltmez iken bende yukseltebiliyor gibi.
Böyle niteliksiz Firma görmedim. Resmen yine testi sonuclandiramadilar, yeniden kan 3.kez istenmez ki...
Son günlerde bende de karnimin bir noktasında akşam batma.hissediyorum. Genel sertleşme.gibi değil ama.
Sanki karnimin içinden dışarı doğru kalem batiriliyor gibi. Çok saçma ama öyle hissedyrm
Ay bağlar yerinizde durun canim aciyor daha yeni gecti sabahtan beri yaAynısı bugün bana oldu bıcak saplanır gibi sızlama oldu. Bagırttı resmen. Sonra geçti. Baglar geriliyor sanırım o yüzden
Ay tek olmayinca rahatliyorumBenim de oluyor canım
Ooo gözünaydin gidiyor sonunda olsun evlilik yildönümüne gelmiş ama görümcen gidiyor gidince çifte kutlama yapYanıyorum yanıyorum diriiiriiippptiiii diriririipppp çok sıcak daha da sıcak olacak. Nedeceeezzzz. Yarın k. Valideler geliyor kizzz görümcem gidiyor cuma gününü gitcekler 1 gece yatıp temizlik yemek filan benim işler bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?