2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk defa duyuyorum çok şaşırdım. Cinsel ilişki doğum başlatabilir diye biliyorum, tek bildiğim bu. Araştırmak lazım. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Yok o anca yolu kolaylaştırıyor ancak son zamanlardaysa dolaylı olarak başlamasına yardımcı olabilir Zaten doktorlarsa o yüzden son zamanlarda tavsiye ediyorlar bol bol. Bir de sadece penetrasyon değil de bir bütün olacak cinsel aktivite. Göğüslerin uyarılması, orgazmla rahime yakın bölgelerin kasılması vb. hepsinin doğumu kolaylaştırıcı etkisi oluyor son zamanlarda başlamasını da tetikleyebiliyor tabi bu şekilde

Sırt üstü yatmak tehlikeli imiş. Nefesi engelliyor diyorlar dikkat et canım doktoruna bir sor
Bizim nefesimizi dimi? Bebeğin nefese olamaz herhalde Sorayım doktora yine de. Uyanıkken genelde hep sırt üstü oluyorum çünkü Geceleri ben çok hareketlilik yatarım genelde zaten bir o yana bir bu yana hamilelikte hepten dönme dolaba döndüm Kediler bile eşimi tercih ederdi bu yüzden hep onun üstünde yatarlardi şimdi hamile olunca kıymete bindim iki kedi benim üstümde yatmak için birbiriyle kapışıyor

Anaaaaam sonra diyorum neden çarpıntım var neden halsizim Video çok açıklayıcıymış teşekkür ederim çok istifade ettim. Asıl şimdiden sonrası önemliymiş zaten bundan sonra sırt üstü yatmamaya gayret edeyim inşallah

Sayılı haftalar kaldı, riske girmemekte fayda var. Annelik taa hamilelikten başlıyor iste

O değil yarın evlilik yıl dönümüm K.valide tam zamanında geliyor.

Sen esin ve KV, 3 nuzun yıl dönümü demek ki :)

Sağlıkla geçirelim şu süreci inşallah ya

Yorucu valla, ben mi yoruluyorum bu kadar bilmiyorum

Ayyyy hadi gözün aydın Senin görümce gidecek ya ay bana bir rahatlama geldi gruptaki herkes de benim gibidir eminim

Ay ben bugün eltimin bebek alışverişi için çıktık da Allah'ımmmmm nasıl sıcakkkkkk. Klimalı dükkandan çıkınca yüzüne vuran o ateş gibi rüzgar En iyisi klimayı açıp evde oturmak

Dün kontrolümüz vardı teyzeleri

Bu sefer başka bir doktora gittim. Hem şu plasenta previa konusunda başka bir doktor görüşü almak hem de alttan muayene olmak için.

Kendi doktorum erkek onda rahat edemem, zaten en nefret ettiğim şey alttan muayene Hafif kaşıntı da vardı iyi ki gitmişim enfeksiyon varmış antibiyotik + fitil + antiseptik yıkama jeli verdi. Kan ilacını günde 2'ye çıkardı.

Plasenta previa'ma kendi doktorumla aynı şeyi söyledi yani 1. Derece ve normal doğuma engel değil dedi. Ama spor ve yüzmeyi bu da 1 ay daha ihtiyaten yasakladı. Cinsel ilişkiyi sordum onu yasaklamadı.

Varislerim bu haliyle kalırsa normal doğuma engel değilmiş ama eğer son zamanlarda baskıyla artarsa sezaryen daha güvenli bir yöntem dedi. İstanbul'da 2 doktora gidip onların görüşünü de alıcam inşallah. Son zamana kadar normal mi sezaryen mi olacak belli değil yani.

Rahim ağzı kapalı ve 5 cm miş. Yola çıkmadan önce bir kere daha gel kontrol edelim bu haliyle kalırsa ilaç vermeme gerek yok ama 4 cm bile olursa ihtiyaten bir ilaç veririm yolculuk etkilemesin diye dedi.

Bebiş 1 hafta önden gidiyormuş. Gebelik şekerin olmadığı için diyet yapmana gerek yok ama akşam saatlerinde hamurişi tatlı vb. yeme ki bebeğin kilosu çok artmasın dedi.

Bu sefer yüzünü ilk defa çok az görebildim aradan dereden yarım yamalak da olsa ama yine foto alamadık. Hanımefendi eliyle koluyla sürekli yüzünü kapattı Doktor sağdan vurdu soldan vurdu ama yok yani inat etti göstermedi yüzünü sıpa.

Tekrar bütün organlarına teker teker baktı çok şükür hiç bir sorun yokmuş.

Bizden haberler bu şekilde.

Vallahi bende bazen çok yoruluyorum ay bi yavrularimiza sağlikla kavuşalim insallah

Benimde hem plesenta previera var hemde rahim çok fazla varisli kalın kalın damarlarla doluymuş sezeryan olacam kesin normal dogumda patlama riski varmış. bende varislerden çok korkuyorum sezeryanda kesilir de kanama durmaz diye kafamda kuruyorum.

Ay yok zayifsiniz siz o yuzden kucuk masallah

Kiz birak gelsinler bi gun sonra kutlarsiniz. Giderken anahtari da iste. O bizim yedek anahtardi kapida falan kalirsam cantamda dursun de
Ahahaha aldım ayyy Gidince kutlucaz annesi düğünümüzü yapar gider

Hep beraber rahatlayalım

Ay sorma aynı bende böyleyim magnezyum alıyor musun ben almıyorum acaba bundan mı bu kadar agrı oluyor özellikle yatakten kalkarken. bana dr um pilates önerdi esnemem için basladım bugun ufaktan bakalım inşallah faydası olur.
Ahahaha aldım ayyy Gidince kutlucaz annesi düğünümüzü yapar gider
Gözün aydın puffincim bende rahatladım yahu senin görümce bnimkini hatırlatıyor afakanlar basıyor bana herkes kendi evinde güzel bence

Evet dogumun baslamaması lazımmıs bunda da nettem baktıgım kadarıyla bebeğin suyu patlayınca bulaş ihtimali oluyormus, doktorumla daha konusmadım, 38 gibi ise agustosum ortasında doguruyorum

Iciyorum aylardir. Hic bi ise yaramio

Cips şekeri yükseltir mi? Bir de çilek

Bugün moralim bozuldu tansiyonum yarım saat 13/8 le 13/9 nabız 120 üstünde kaldı elimi yüzümü yıkadım limon suyu içtim 25 dakika düşmeyince doktorumla görüştük bu değerle ilaç vermem ama tedbir amaçlı yatırıp takip ederim az daha takip et ağrı eşlik etmez normale yakın düşerse bile yarın mutlaka kontrole gel dedi.
Cuma günü randevum vardı zaten onun yerine yarın gidecem.
Şükür tansiyon 11/7 ye düştü nabız hala 110 üstü

Ayy allah korusun takma kafana biseyi senden kiymetli mi bebeginden kiymetli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…