Yok o anca yolu kolaylaştırıyor ancak son zamanlardaysa dolaylı olarak başlamasına yardımcı olabilirİlk defa duyuyorum çok şaşırdım. Cinsel ilişki doğum başlatabilir diye biliyorum, tek bildiğim bu. Araştırmak lazım. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Bizim nefesimizi dimi? Bebeğin nefese olamaz herhaldeSırt üstü yatmak tehlikeli imiş. Nefesi engelliyor diyorlar dikkat et canım doktoruna bir sor
Anaaaaam sonra diyorum neden çarpıntım var neden halsizimBenimde bi ara sag tarafa yatarken kipir kipir oluyordu heralde rahatsiz oluyo ondan boyle hareketli saniyodum degistiriyordum pozisyonumu. Ama hareketli olmasi onun rahatinin yerinde oldugu anlamina geliyo heralde.bu videoyu izlemistim guzel anlatmis doktor
Anlamıyorum artık. Kızımda bariz şekerim vardı. Bu sefer kek yiyorum, ölçüyorum iyi, dondurma yiyorum iyi. Bugün karpuz bile yedim. Hep aynı şey oluyor. Tam şekerim yok benim yaağğ dicem bir yerden pörtleyecek yine. Öncesinde pörtlediğinde beyaz unlu mamüller yemiştim. Şu an riske atıp tek yemediğim onlar. Sanırım onlar dışında sorun yok.
O değil yarın evlilik yıl dönümümK.valide tam zamanında geliyor.
Cok sinir bozucu bi sekilde sızlıyor ara ara gecti cok şükür
Ay bağlar yerinizde durun canim aciyor daha yeni gecti sabahtan beri ya
Ay tek olmayinca rahatliyorum
Ooo gözünaydin gidiyor sonunda olsun evlilik yildönümüne gelmiş ama görümcen gidiyor gidince çifte kutlama yap
Ayyyy hadi gözün aydınYanıyorum yanıyorum diriiiriiippptiiii diriririipppp çok sıcak daha da sıcak olacak. Nedeceeezzzz. Yarın k. Valideler geliyor kizzz görümcem gidiyor cuma gününü gitcekler 1 gece yatıp temizlik yemek filan benim işler bitmiyor.
Vallahi bende bazen çok yoruluyorum ay bi yavrularimiza sağlikla kavuşalim insallahSayılı haftalar kaldı, riske girmemekte fayda var. Annelik taa hamilelikten başlıyor iste
Sen esin ve KV, 3 nuzun yıl dönümü demek ki :)
Sağlıkla geçirelim şu süreci inşallah ya
Yorucu valla, ben mi yoruluyorum bu kadar bilmiyorum
Benimde hem plesenta previera var hemde rahim çok fazla varisli kalın kalın damarlarla doluymuş sezeryan olacam kesin normal dogumda patlama riski varmış. bende varislerden çok korkuyorum sezeryanda kesilir de kanama durmaz diye kafamda kuruyorum.İnan varislerden korktuğum kadar doğumdan korkmuyorumKi benim doğumum da şunu sanciyla bir sürü mudaheleyle olan zor bir doğumdu ama o varislerin dikilmesi en en en zor kısmıydı. Uyusmuyorlar da meretler. Allah'a şükür ilkinde patlamadı ama doğuma kadar hiç varisin yoktu ilkinde bunda şimdiden başladı. Millet bebek çıkınca rahatlar ben asıl sıkıntıyı bebek çıktıktan sonra çektim. Bebek 5 dk da çıktı dikişler 45 dk sürdü İstanbul'daki doktorumla konuşacağım eğer patlama riski varsa ya da ilki gibi olacaksa direkt sezaryen isticem.
Ahahaha aldım ayyyAy yok zayifsiniz siz o yuzden kucuk masallah
Kiz birak gelsinler bi gun sonra kutlarsiniz. Giderken anahtari da iste. O bizim yedek anahtardi kapida falan kalirsam cantamda dursun de
Hep beraber rahatlayalımAyyyy hadi gözün aydınSenin görümce gidecek ya ay bana bir rahatlama geldi gruptaki herkes de benim gibidir eminim
Ay ben bugün eltimin bebek alışverişi için çıktık da Allah'ımmmmm nasıl sıcakkkkkk. Klimalı dükkandan çıkınca yüzüne vuran o ateş gibi rüzgarEn iyisi klimayı açıp evde oturmak
Ay sorma aynı bende böyleyim magnezyum alıyor musun ben almıyorum acaba bundan mı bu kadar agrı oluyor özellikle yatakten kalkarken. bana dr um pilates önerdi esnemem için basladım bugun ufaktan bakalım inşallah faydası olur.Ben bu hafta iyice pertim. Su bacakla kalca birlesimindeki agri onceden cok ayakta kalinca aksama dogru falan okurdu. Smdi biraz oturup kalkinca biraz yatip kalkinca o ilk adimlar kabus. Hadi evde sorun yok ama arabayla bi yere gidip iniyorum. Zaten inebilmek bi mesele bi de yuruyemiyorum herkes bana bakio
Gözün aydın puffincim bende rahatladım yahu senin görümce bnimkini hatırlatıyor afakanlar basıyor banaAhahaha aldım ayyyGidince kutlucaz annesi düğünümüzü yapar gider
38 39 olursa çok iyi olur dogum en azından ağustosun ortasına cekiliyorBeni ilk dogumda bebek iri diye 39da sezaryene aldilar. Bende cikarsa ben de riske atmazdim. Risk risktir.
Sağolasın vallahi hic aklıma gelmedi ve hemen baktım ve ben de aldım 16 l beden 102 idi ondan aldım
Evet dogumun baslamaması lazımmıs bunda da nettem baktıgım kadarıyla bebeğin suyu patlayınca bulaş ihtimali oluyormus, doktorumla daha konusmadım, 38 gibi ise agustosum ortasında doguruyorumGöktuğ Asaf ı söylemesi zor bence Alparslan ve Ali Asaf daha güzel.
Risk olmasa kendi sancılarının gelmesini bekleyen doktorlar oluyor bebek gelecegi zamanı kendi seçsin diye. Ama bu veya plasenta previa gibi riskli durumlarda doğumun başlamaması gerekiyor o yüzden 38'i geçirmiyorlar. Bak en son dogurcam diye üzülüyordun artık sonuncu değilsin, Ağustos ortasında doğurursun
Iciyorum aylardir. Hic bi ise yaramioAy sorma aynı bende böyleyim magnezyum alıyor musun ben almıyorum acaba bundan mı bu kadar agrı oluyor özellikle yatakten kalkarken. bana dr um pilates önerdi esnemem için basladım bugun ufaktan bakalım inşallah faydası olur.
Gözün aydın puffincim bende rahatladım yahu senin görümce bnimkini hatırlatıyor afakanlar basıyor banaherkes kendi evinde güzel bence
Cips şekeri yükseltir mi? Bir de çilekCanım pilav makarna beyaz ekmek sadece haftada 1 tüketiyorum. Tatlıda öyle. Kendime sağlıklı tatlılar yapıyorum canım cok cekerse. Şekersiz elma suyu konsantresi ile falan. Hatta 1 kilo almısım bir ayda dünkü 350 gram ödemmişbol su iciyorum onu söylememe bilegerrk yok. Hergün 45 dk yürüyorum neredeyse
Yağlı urunler de çıkartıyor. Sadece şeker değil, hamurisi börekleri paket gıdalar oooooCips şekeri yükseltir mi? Bir de çilek
Gayet normal bi durum ara ara benim de oluyor zatem dönerken filan oluyor karnımın içi acıyorKarnimin içi sızlıyor bugun ya yanlardan neden acaba benim gibi olaniniz var mi kizlar
Ayy allah korusun takma kafana biseyi senden kiymetli mi bebeginden kiymetli miBugün moralim bozuldu tansiyonum yarım saat 13/8 le 13/9 nabız 120 üstünde kaldı elimi yüzümü yıkadım limon suyu içtim 25 dakika düşmeyince doktorumla görüştük bu değerle ilaç vermem ama tedbir amaçlı yatırıp takip ederim az daha takip et ağrı eşlik etmez normale yakın düşerse bile yarın mutlaka kontrole gel dedi.
Cuma günü randevum vardı zaten onun yerine yarın gidecem.
Şükür tansiyon 11/7 ye düştü nabız hala 110 üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?