2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha yerleri geniş iyice sıkışmadılar ki rahatsız olmaz zaten de olsa bile istese döner öbür tarafa bebiş. Sen kendine eziyet etme nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Bence uykusuz kalıp vücudunun yorgun düşmesi bebeği yatış pozisyonundan daha çok etkiler.

Ne tarafta rahat ediyosam oyle uyuyorum sol tarafimda rahat ediyordum simdi sagda ediyorum benimkinin de sol tarafta kafasi sagda poposu ayaklari var .. bazende sırt ustu uyaniyorum karisik

Ne tarafta rahat ediyosam oyle uyuyorum sol tarafimda rahat ediyordum simdi sagda ediyorum benimkinin de sol tarafta kafasi sagda poposu ayaklari var .. bazende sırt ustu uyaniyorum karisik
Bende bi uyaniyorum sirt ustu yatiyorum. Bazen esim durtuyor sirt ustu yattigimda dön diye :) o zaman daha rahat olayim bebisin keyfi hep yerinde heralde :) yattigimda kimildanmalar basliyor

Ayy çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah hakkımızda ne hayırlısıyla Rabbim onu nasip etsin benim bir yakinim yurt dışında doğum yaparken bütün varisleri patlamıştı orada sezeryani kolay kolay yapmıyorlar her doğumdan sonra varisleri aldiriyordu hala varıs problemi var ama varisleri ciddi anlamda çok kötüydü

Bebek sürekli şekil değiştiriyor ya sürekli başı orada olmaz ki. Ben 1 ay önce kontrole gittiğimde başı aşağıda poposu yukardaydı 2 hafta sonraki kontrolde popo aşağıdaydı sanırım şimdi yine döndü gün içinde bile sürekli şekil değiştiriyor hiç korkmayın o yolunu rahatını bulur

İnan varislerden korktuğum kadar doğumdan korkmuyorum Ki benim doğumum da şunu sanciyla bir sürü mudaheleyle olan zor bir doğumdu ama o varislerin dikilmesi en en en zor kısmıydı. Uyusmuyorlar da meretler. Allah'a şükür ilkinde patlamadı ama doğuma kadar hiç varisin yoktu ilkinde bunda şimdiden başladı. Millet bebek çıkınca rahatlar ben asıl sıkıntıyı bebek çıktıktan sonra çektim. Bebek 5 dk da çıktı dikişler 45 dk sürdü İstanbul'daki doktorumla konuşacağım eğer patlama riski varsa ya da ilki gibi olacaksa direkt sezaryen isticem.

Her şekilde müdahale etmeye çalışan nasıl psikolojik baskı yapsam diyen insanlar her zaman pusuda bekliyor mesela kızımın iştahı çok yok ama bütün tahlilleri normal , sağlığı çok şükür çok iyi sadece zayıf ama maşallah poposu hiç yere değmiyor boyu yaşıtlarından uzun üstelik prematüre her gören ayy bakmıyor musun ne kadar zayıf deyip sinirlerimi hoplatıyor ben zaten yemiyor diye üzülüyorum o sinirle ayy evet ben bakmıyorum diyorum arkadaşım çocuğuna zorla yediriyor hatta ağzına kaşığı öyle bir sokuyor ki kaşık boş çıkıyor ben bu dayatmayi çocuğuma hiç yapmadım canı isterse yiyor zorlarsam hiç yemez şuan kendisi elimden tutar götürür herşeyi yer yine zayıf doktorumuz normal diyor

Bende bi uyaniyorum sirt ustu yatiyorum. Bazen esim durtuyor sirt ustu yattigimda dön diye :) o zaman daha rahat olayim bebisin keyfi hep yerinde heralde :) yattigimda kimildanmalar basliyor
Burada biri yazmıştı bebek rahat olduğu pozisyonda daha çok hareket ediyormuş diye. Benim de en çok sırt üstü yattığımda hareekt ediyor. Gece döne döne uyuyorum zaten

Şekerle ilgili bir sorum var. Sekerli gidalar anlik yukseltiyor diye mi yasak yoksa 1. Saat ölçümü mu en onemli olan? Koca bir dilim karpuz yedim. 1 saat olcumu 102 cikti. Acaba 10 15 dk sonrasinda pik yapiyor bu mudur zararli olan kismi? Yani anlamiyorum ki yukseltmiyor diye yiyorum, olcumler normal, suyu normal. Ama arada yukselmesinin sebebi neydi sekerin, benim aklim durdu artik. Belki de tek bir gida bana yaramiyor gibi o da beyaz ekmek. Dondurma yiyorum kqrpuz yiyorum olcumler normal. Kisacasi onemli olan 1. Saat olcumleri kontrol altinda olmasi degil mi?

Ayrintili ultrasonda doktor bana amniyosentezin digerleri gibi olmadigini yuzde yuz dogru sonuc verdigini soylemisti. Ve o sonuca gore 39 haftalik gebeligi bile anne istemiyorum derse kurtajla sonlandirmak zorunda kaliyoruz demisti. Varmis yani 30 lu haftalarda da sonlandirmak isteyenler
Annem 7 aylık 2 kilo doğdun diyor. Sanırım 32 haftalık doğmuşum 7.5 aylık. Ancak o haftalarda bebek 2 olur yahu. Biz ay ay sayıyorduk ne bileyim diyor.
Onlar 9 ay 10 gun diye hesap ediyolar. O yuzden kariaiyo bizim hesapla 32 34 gibi dogmussundur muhtemelen
Benimki bas gelis pozisyonda ben hala berdeyse yuzustu uyuyorum. Vucudun sol tarafina dogru capraz koyuyorum yastigi. O bi nebze yukarda tutuyp gobegin soluna yuz ustu yatiyorum. Ama son gunlerimdir muhtemelen az daha buyusun yatamam

İlk defa duyuyorum çok şaşırdım. Cinsel ilişki doğum başlatabilir diye biliyorum, tek bildiğim bu. Araştırmak lazım. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.

Diyetin nasıl kuzum
Canım pilav makarna beyaz ekmek sadece haftada 1 tüketiyorum. Tatlıda öyle. Kendime sağlıklı tatlılar yapıyorum canım cok cekerse. Şekersiz elma suyu konsantresi ile falan. Hatta 1 kilo almısım bir ayda dünkü 350 gram ödemmiş bol su iciyorum onu söylememe bilegerrk yok. Hergün 45 dk yürüyorum neredeyse

Eklentiler

• 47A0342C-2545-480B-87FF-B697B3CC3C97.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 112
Benimki 2-3 haftadir popo asagida, yerlestirmis tam rahim agzina dedi doktorum. Yada her doktora gidisimde oraya yerlestiriyor anlamadim

Benımkinin kafası aşağıda hep. Hatta geceleri sola yatınca kafasını orda öyle bir döndürüyor ki artık dursa da uyusam diye yalvarıyorum resmen cok huylanıyorum

Firma yeniden test yapıyor ama ben istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…