Moralini bozma umarım anlık birşeydir ben makinem olmadıgı için ölçemedim ama bi iki kere benim de yükseldiğini hissettiimBugün moralim bozuldu tansiyonum yarım saat 13/8 le 13/9 nabız 120 üstünde kaldı elimi yüzümü yıkadım limon suyu içtim 25 dakika düşmeyince doktorumla görüştük bu değerle ilaç vermem ama tedbir amaçlı yatırıp takip ederim az daha takip et ağrı eşlik etmez normale yakın düşerse bile yarın mutlaka kontrole gel dedi.
Cuma günü randevum vardı zaten onun yerine yarın gidecem.
Şükür tansiyon 11/7 ye düştü nabız hala 110 üstü
Öyle canım ama biranda beklemediğim bir şey görünce çok üzüldümAyy allah korusun takma kafana biseyi senden kiymetli mi bebeginden kiymetli mi
Bosver. Bunlarin hepsini otele. Smdi senin daha onemli onceliklerin varÖyle canım ama biranda beklemediğim bir şey görünce çok üzüldüm
Şimdilik düştü gibi inşallah limon suyu etkisiyle kısa süreli düşmemiştir. Ara ara bakacam ama nabzımı farkediyorum yüksek kaldığınıMoralini bozma umarım anlık birşeydir ben makinem olmadıgı için ölçemedim ama bi iki kere benim de yükseldiğini hissettiim
Ne yicez biz ne yicezYağlı urunler de çıkartıyor. Sadece şeker değil, hamurisi börekleri paket gıdalar ooooo
YesillikNe yicez biz ne yicez
Ne yicez biz ne yicez
Bilmiyorum ki ben hergün cilek yiyorum ama bende şeker yokCips şekeri yükseltir mi? Bir de çilek
Yüzde doksan yediklerimiz yasak geriye hicbisey kalmıyor kuruyemiş de az bişey yiyeceksin acıktıkca agzıma bir iki fındık atıyorumYesilliksebze idareli olculu az sekerli meyve bi de kuruyemis
Neyse cocugum için yapacak bişey yok, motivasyon nedenim buyuk arada isyan cıkarıyorum boyleLezzetli şeyler yasak işte
Bakliyat ye, et ye, balık ye, sebze ye, daha ne
Haa şeker konusunda bilgin var sandım, aman olmasın da zatenBilmiyorum ki ben hergün cilek yiyorum ama bende şeker yok
Yirtik dondan cikar gibi cikmasalar sasarimO değil yarın evlilik yıl dönümümK.valide tam zamanında geliyor.
Benimde tansiyon dusuk nabiz yuksek o an bi tuhaf oluyorum kendim biliyorum hic gorusmedim bu konuyu doktorla .. dusuk tansiyon tehlikeli degil demislerdi .. sende dikkat et fazlada düsürmemeye calis oda cok salliyo insaniBugün moralim bozuldu tansiyonum yarım saat 13/8 le 13/9 nabız 120 üstünde kaldı elimi yüzümü yıkadım limon suyu içtim 25 dakika düşmeyince doktorumla görüştük bu değerle ilaç vermem ama tedbir amaçlı yatırıp takip ederim az daha takip et ağrı eşlik etmez normale yakın düşerse bile yarın mutlaka kontrole gel dedi.
Bende şekerden dolayı diyetisyen kontrolündeyim. Çilek 3-4 tane giyebiliyorum ama yanında 6 tane bademle. Öğleden sonra yiyorsam yanında kuruyemişle yiyorum. Akşam yemeğinden sonra yiyorsam 1 meyve yanında 1 bardak kefille yiyorum. Böyle yiyince şekerimi yükseltmiyorNe yicez biz ne yicez
Kuzu bizde şöyle sorun var. Kızın erken doğum nedeni belli değil. En büyük sebep tansiyon yükselmesi olabilir diyor dr lar. Genelde 9/6 gidiyorum bu değerde sorun yok iyi demişti. Ayrıntılıyı yaptırdığım perinatolog 13/8-9 devam ederse mutlaka doktoruna haber ver 14/9 u görürsen direk hastaneye git demişti. Ama nabzım yükselince dediğin gibi tuhaf oluyorum hemen anlıyor insan.Benimde tansiyon dusuk nabiz yuksek o an bi tuhaf oluyorum kendim biliyorum hic gorusmedim bu konuyu doktorla .. dusuk tansiyon tehlikeli degil demislerdi .. sende dikkat et fazlada düsürmemeye calis oda cok salliyo insani
Strese girdiğin bir durum olduysa, uykusuzluk ya da yorulduysan öyle olabiliyor ama dikkat et 14-10 'dan sonrası tehlike ben geçenlerde çok sinirlendim 13-9'du bir gün sürdü ertesi gün sakinlestim hemen 11-7' lere düştü nabız yüksekliği kızımda hamileyken çok yükseliyordu demir eksikliği ya da vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor çok geçmiş olsun canım stres yapma ama muhakkak gün içerisinde de takip etBugün moralim bozuldu tansiyonum yarım saat 13/8 le 13/9 nabız 120 üstünde kaldı elimi yüzümü yıkadım limon suyu içtim 25 dakika düşmeyince doktorumla görüştük bu değerle ilaç vermem ama tedbir amaçlı yatırıp takip ederim az daha takip et ağrı eşlik etmez normale yakın düşerse bile yarın mutlaka kontrole gel dedi.
Canım belki yorgunluk kaynaklı kısa sureliymis başka ciddi yukselmelerde ne limon, ne sarımsak ne de dil altı hiç bir şey etkili olmuyorKuzu bizde şöyle sorun var. Kızın erken doğum nedeni belli değil. En büyük sebep tansiyon yükselmesi olabilir diyor dr lar. Genelde 9/6 gidiyorum bu değerde sorun yok iyi demişti. Ayrıntılıyı yaptırdığım perinatolog 13/8-9 devam ederse mutlaka doktoruna haber ver 14/9 u görürsen direk hastaneye git demişti. Ama nabzım yükselince dediğin gibi tuhaf oluyorum hemen anlıyor insan.
Şuan tansiyon 10/7 nabzım da 90 a indi. Geldi geçti şükür sağlam sağdırdım koca kişisine limondan etkiliymiş he aklınızda bulunsun
Bendede tıpkısının aynısı. Hafta artıkca dayanılmicak hall aldı ağrılarım aşırı fenaBenim ilk doğumda ebelerin zamansız ikindirmasından dolayı varis oluşmuştu. Doğum sonrası 45 dk falan dikiş atmıştı doktorŞimdi onlar coştu herhalde diyorum. Pazartesi doktora gidip alttan muayene isticem, baksın bir ne durumdalar diye.
Elime en ufak bir ağırlık alsam sanki oramla taşıyorum. Sürekli şişlik hissediyorum. Hamilelikten önce de adetin ilk günü biraz ayakta kalsam böyle ağrım olurdu şimdi her gün azıcık yorulayim ya da mutfakta falan biraz uzun ayakta kalayim alt tarafım kopacak sanki.
Baskı hissediyorum ama komple tüm vajende hatta daha çok ön kısımlarda. Bebeğin çıkacağı yerde baskı yok arada bir koluyla mi bacagiyla mi bir yeriyle vuruyor kızımız sadece o zaman baskı hissediyorum.
Ben doulaya sordum varisler normal doğuma engel değil dedi ama bizimkiler ne boyutta bilmiyorum. Rahim ağzı da hiç ölçülmedi. Pazartesi doktora gideyim bakalım ne dicek.
Sağol kuzum. Streslendim ondan oldu kendimi önce sakinleyemedim de bari dedim doktorun haberi olsun ilk defa yarım saati gördü. Zaten bu değerle ilaç vermiyoruz diyor en fazla yatış yapıp takip edilirmiş. Şuan hastanede yatmak benim için çok zor malum biliyorsun evde başka çocuk oluncaStrese girdiğin bir durum olduysa, uykusuzluk ya da yorulduysan öyle olabiliyor ama dikkat et 14-10 'dan sonrası tehlike ben geçenlerde çok sinirlendim 13-9'du bir gün sürdü ertesi gün sakinlestim hemen 11-7' lere düştü nabız yüksekliği kızımda hamileyken çok yükseliyordu demir eksikliği ya da vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor çok geçmiş olsun canım stres yapma ama muhakkak gün içerisinde de takip et
Aman bu hamilelikte bir garipCanım belki yorgunluk kaynaklı kısa sureliymis başka ciddi yukselmelerde ne limon, ne sarımsak ne de dil altı hiç bir şey etkili olmuyorAllah korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?