2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Stres hemen tansiyonu yükseltiyor kızım bazen çok yoruyor bir bakıyorum yükselmiş ilk çocukta her şey daha kolay ikinci çocukta artık kendini düşünemiyorsun nasıl olacak diye iyice kaygilanip tansiyonu iyice etkileyebiliyorsun birde bizim gibi gurbette olup hiç kimsesi olmayanlar için daha zor o kadar dikkat etmeye çalışıyorum ki sırf birşey çıkmasin kızıma bakacak kimse yok aslında bakacak biri olsa dahi ben rahat edemem de o apayri bir konu aklım ve kalbim onda kalır uzerler mi aglatirlar mi diye tedirgin oluyorum şimdiden eşime diyorum ben doğuma girince sakın kızımı aglatma çok iyi bak ona

Aman bu hamilelikte bir garip mis gibi tansiyonum, şekerim vardı. Şimdi kafasına göre takılıyor
İnşallah başka türlü olmazda böyle esip geçmelere razıyım
Benimde ilki tansiyon, ikinci şeker neyse çok şükür Rabbime tansiyon çıkınca zor kontrol altına alınır ama şekeri diyetle halledebiliyorsun bu da iyi sağlıkla gelsinler bebelerimiz inşallah

31. Haftaya girmemle beraber idrar kaçırma problemi tekrar başladı kızlar. Mesanem kendi cumhuriyetini ilan etti resmen ayağa kalkınca bir anda sıkışıyorum idrar kaçmaya başlıyor aha diyorum batacak heralde her yer, az bişey kaçınca duruyor ben koşa koşa tuvalete dalga geçiyor benimle dün bu sebepten tam 3 kez çamaşır değiştim bugün yine oldu dışarı çıkmaya korkuyorum kegel egzersizleri işe yarıyor diyolar ama unutuyorum hep yapmayı

Cips şekeri yükseltir mi? Bir de çilek
Cips şekeri çok hızlı bir şekilde yükselttiği gibi tansiyonuda yükseltir başlı başına tehlikeli ben gün içerisinde ki ara öğünde meyve yiyebiliyorum akşam yasak yanında süt ürünü yoğurt ya da süt 2 cevizle birlikte az miktarda

Kız benim anam var ki kızı ona bıraksam sıpa beni 3 gün aramaz ama yok aklıma gelince kötü oluyorum. Sanki ben olmayınca kıyamet kopacak bide bu duygu 2.çocuk olunca çöktü malum annelik tripleri haksızlık mı olur falan fistan
Bugüne de şükür az daha sıkalım dişi

Bende aynı durumdayım bebek büyüdüğü için mesaneye baskısı artıyor yürüyüşe çıkmak beni korkutuyor evin çevresinde gezebiliyorum azıcık uzaklassam yetisemem diye korkuyorum ama evde herşey yolunda dışarı çıkınca hasta bezi mi kullansam acaba diyorum zaten yürümede zorlaniyorum bezde alerji yapar hiç yuruyemem

Benim oğlanın ayakları aşağıdaydı en son mesanemi tekmeliyor heralde sıpa olan bana oluyor tabi hasta bezini bende düşündüm ama pişik yapar kız cayır cayır yanıyor ortalık. hayal ettim de sen deyince zaten ördek gibi yürüyorum şimdiden bide bez taksam penguene dönerim iyice çantamda bi yedek çamaşır bulunduruyorum nolur nolmaz diye de günlük ped iş görmez mi acaba şarıl şarıl işemediğimiz sürece tutar heralde

Benim anam kızımla anlaşır da benimle çok anlaşamıyor kv desen kızımla anlaşamaz ama gezmekten fırsat bulup gelip kızıma bakmayacakmis rahatıni bozamazmis neyse bugünün yarını da olur elbet diyip sabredecegiz eşimle

Benim stresten çok gelir diye tedirgin oluyorum bir başlarsam devamı çok gelir ondan bile sızar normal pedden bile alerji olan ben hasta bezini bile düşünmüyor değilim sıcakta üzerime kacirirsam daha kotu yeden çamaşır tek paklamaz yedek kıyafette yanında taşımak gerekir kız

Ay yalnız değilmişim çok şükür. Günde 3-4 kere çamaşır değiştirmekten iflahım kesildi. Markete git gel değiştir, kızı parka çıkar değiştir, çamaşır ütüle değiştir, yatmadan zaten değiştir. Bıktım valla artık

Benim önceden de biraz vardı şimdi çok arttı çamaşır günde kaç kez değiştiriyorum sayamiyorum kızımda çalışıyordum üstelik çok yoğun bir şekilde problem yoktu bu bebekte çalışsam günümü WC de geçirirdim işten atarlardı ayakta olsam idrarım çok geliyor oturursam çok geliyor yürüyüş yaparsam tümden kötü oluyorum napcam bilmiyorum

Bende gün içinde sürekli tuvalete gidiyorum diye kıza bezi bıraktırdım. Artık oyun gibi sürekli çişe gidiyoruz geliyoruz birlikte

Bende gün içinde sürekli tuvalete gidiyorum diye kıza bezi bıraktırdım. Artık oyun gibi sürekli çişe gidiyoruz geliyoruz birlikte
Ayy çok iyi yapmışsın daha agirlasmadan kolaylık olur bende kıza bezi bıraktırma aşamasındayım aslında daha erken bırakırdı ama ben biraz önemsemedim transfer aşaması, bebeğin tutma aşaması derken bu konuda ihmal ettim yavrumu ne kadar da hevesli oda benimle devamlı wc'de

Benim kv de it bacağı yemiş gibi geziyor. İş güç başa düşünce migreni tutar, tansiyonu çıkar, şekeri yükselir
Allah kolaylığını da verir kuzum ya hele o güne gelelim

Ne güzel bebeklerden önce bez işlerini halletmişsiniz ya biz bezden asla rahatsız olmadığımız için cesaret edemiyorum

Benim kv de it bacağı yemiş gibi geziyor. İş güç başa düşünce migreni tutar, tansiyonu çıkar, şekeri yükselir
Allah kolaylığını da verir kuzum ya hele o güne gelelim
Aslında kimsenin olmaması ayrı bir rahatlık lohusaligin verdiği stresten onlarla uğraşmak daha zor bir taraftan karisacaklar en nefret ettiğim durum yorum yapmaları yardımcı olmamalari ilerde de bizden yardım istemezler elbet en azından benden istemezler isteselerde geziyorum rahatımi bozma kız derim kime yardımcı olduysan onu ara bir zahmet derim engellerim valla kv çok güveniyordum gelir yardımcı olur diye kadın bayramda uçağa atlamış gezmeye gelmiş bir hafta gezdi dolandı bize uğramadı eşim gitme der diye

Yaralı parmağa işemeyen cinsten desene bizimki de martta geldi salçasını zeytini aldı bu sene olmaz ama seneye gelirsiniz görürüz bebeği diyor açık sözlü bide
Kız valla insan o an olsalar da kovası gelir diye düşünüyorum. Zaten canım burnumuzda olacak vik vik mi çekecez allasen

Aynen o cinstenmis yeni farkettik eşimle birlikte eşim o kadar emindiki annesinden ne zaman desem gelir sana gül gibi bakar kızımıza bakar annesi aramış ben gezmeye geldim burada uzun süreli duramıyorum demiş dogumada gelemem sonra gelirim demiş eşimle birlikte çalıştık 5 yıl boyunca onların her ihtiyacını karşıladık kv ve kp emekli olması için gereken parayı biz yatırdık onları emekli ettik parayı bulup kudurdular ay bir de yaşlı değiller 53 yasindalar yaşlı olsa tahammül edemez derim o rahatlıkla beni de gömer zaten ben her haltı kafaya takarım

Her çocuk farklı kuzum daha vakti var demekki birşey olmaz kızın ne zaman hazır olursa o zaman denersin sağlıklı olsunlarda onuda öğrenirler
İnşallah canım
Anaaa kız benimkide o yaşlarda ya ay enişte de mahçup olmuştur bizde böyle bir olay yaşandı benim anam demez dedi kendi önünde anası dediydi kıymetli analarına kondurmazlar önce ama gerçek bu
Ben şahsen biri bana yardım edince altta kalmayaya çalışırım çekinirim istediği kadar evladım olsun rıskından arttırmış vermiş derim. Seninkiler maşallah sgk veznesi gibi olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…