ikkat ederler yaa merak etme sen. Patlatsalar yine onlara uğraş sonuçta. Bir çözümünü bulurlar kesin.Benimde hem plesenta previera var hemde rahim çok fazla varisli kalın kalın damarlarla doluymuş sezeryan olacam kesin normal dogumda patlama riski varmış. bende varislerden çok korkuyorum sezeryanda kesilir de kanama durmaz diye kafamda kuruyorum.
Biz alamayinca bebekte nefesszi kalıyor diye biliyorumBizim nefesimizi dimi? Bebeğin nefese olamaz herhaldeSorayım doktora yine de. Uyanıkken genelde hep sırt üstü oluyorum çünkü Geceleri ben çok hareketlilik yatarım genelde zaten bir o yana bir bu yana hamilelikte hepten dönme dolaba döndüm Kediler bile eşimi tercih ederdi bu yüzden hep onun üstünde yatarlardi şimdi hamile olunca kıymete bindim iki kedi benim üstümde yatmak için birbiriyle kapışıyor
Kesinlikle ben mesafeyi severim. Herkes yerinde iyi olsun yeterli. Aynı ev içinde bı başkası olmuyorAy sorma aynı bende böyleyim magnezyum alıyor musun ben almıyorum acaba bundan mı bu kadar agrı oluyor özellikle yatakten kalkarken. bana dr um pilates önerdi esnemem için basladım bugun ufaktan bakalım inşallah faydası olur.
Gözün aydın puffincim bende rahatladım yahu senin görümce bnimkini hatırlatıyor afakanlar basıyor banaherkes kendi evinde güzel bence
Evet dönerken özellikle aşiri çok oluyor yaGayet normal bi durum ara ara benim de oluyor zatem dönerken filan oluyor karnımın içi acıyor
Ayyy ben 10 da sızdım vallahi aksam ama sabaha kadar kaç kere kalktim sayamadim düşün o kadar çok sirf 4 5 kez kafami soguk çesmenin altina sokup yattim öyle bi sıcak var asla uyutmuyor yapiş yapiş hergün çarsaf degismekten yikamaktan bezdummmYine erkenciyim çünkü gece uyku sıfır. Sürekli kalktım. Boğaz ağrısı,kuru öksürük, alerijik nezleyle beraber burun akıntısı ve tıkanıklık, yatınca mide yanması... Fenalıklardayım. Başım ağrıdı düzensiz uykulardan. 2. trimersiter ne kada rahattı bebek gibi geçtiuykular misss baş ağrım çok olur o bile olmadı bir süre. Şimdi geçmiyor zaman.
Yanımızda bi yedek kıyafet bide kirli sepetiyle dolaşsak yeridir vallaBenim stresten çok gelir diye tedirgin oluyorum bir başlarsam devamı çok gelir ondan bile sızarnormal pedden bile alerji olan ben hasta bezini bile düşünmüyor değilim sıcakta üzerime kacirirsam daha kotu yeden çamaşır tek paklamaz yedek kıyafette yanında taşımak gerekir kız
Ben çok güzel uyuyom yaYine erkenciyim çünkü gece uyku sıfır. Sürekli kalktım. Boğaz ağrısı,kuru öksürük, alerijik nezleyle beraber burun akıntısı ve tıkanıklık, yatınca mide yanması... Fenalıklardayım. Başım ağrıdı düzensiz uykulardan. 2. trimersiter ne kada rahattı bebek gibi geçtiuykular misss baş ağrım çok olur o bile olmadı bir süre. Şimdi geçmiyor zaman.
Ay sizin oralar o kadar sıcak mı? Bizim burası esiyor. Camlar açıktı tabi ama serindi.Ayyy ben 10 da sızdım vallahi aksam ama sabaha kadar kaç kere kalktim sayamadim düşün o kadar çok sirf 4 5 kez kafami soguk çesmenin altina sokup yattim öyle bi sıcak var asla uyutmuyor yapiş yapiş hergün çarsaf degismekten yikamaktan bezdummm
Ay vallahi maşallah diyelim Tadını çıkar inşallah bu da öyle olurBen çok güzel uyuyom ya2-3 kez cişe kalkiyorum ama sonra uyumaya devam ediyorum. Insallah bu çocuğum da karnımda gece uykusuna alisir ve kızım gibi geceleri hep uyur
N
Neyse cocugum için yapacak bişey yok, motivasyon nedenim buyuk arada isyan cıkarıyorum boyle
Ayy çok iyi yapmışsın daha agirlasmadan kolaylık olur bende kıza bezi bıraktırma aşamasındayım aslında daha erken bırakırdı ama ben biraz önemsemedim transfer aşaması, bebeğin tutma aşaması derken bu konuda ihmal ettim yavrumu ne kadar da hevesli oda benimle devamlı wc'de
HahahNe yicez biz ne yicez
Evet bn de meyve yanında mutlaka yoğurt ayran süt içiyorum tesekkür ederimBende şekerden dolayı diyetisyen kontrolündeyim. Çilek 3-4 tane giyebiliyorum ama yanında 6 tane bademle. Öğleden sonra yiyorsam yanında kuruyemişle yiyorum. Akşam yemeğinden sonra yiyorsam 1 meyve yanında 1 bardak kefille yiyorum. Böyle yiyince şekerimi yükseltmiyor
Dün üç dört attım agzıma cips, patates diye yemedim sonra neyse bi daha dokunmamCips şekeri çok hızlı bir şekilde yükselttiği gibi tansiyonuda yükseltir başlı başına tehlikeliben gün içerisinde ki ara öğünde meyve yiyebiliyorum akşam yasak yanında süt ürünü yoğurt ya da süt 2 cevizle birlikte az miktarda
Ne kadar sürede düzene bindi şekerinn, bir de su fazlalıgı var mıydı sende bir de doktor dogurana kadar diyete devam mı dediHahahnetten araştır bazı meyvelerin şeker oranı düşük. Mesela ben düzene soktum. Ara öğünlerde 1 elma 5 adet fındık yiyorum. Çilek olursa evde 3 4 adet yiyorum. Ya da armut ve ceviz tüketiyorum. Alıştım bu sisteme. İlk başlarda ağlıyordum açım canım istiyor diye. Şimdi hiç istemiyor. Ne yiyeceğim diye düşünmüyorum bile. Canım cips tarzı Bi şey isterse çok çok az yağlı tuzsuz mısır patlatıyorum minik kase de onu yiyorum. Tabi çok nadir. Her zaman değil.
İnan 1 ay sonra düzeldi. Tahminim vücut anca atıyor fazla şeker ve karbonhidratı. Hatta şu anda aşırı düşük seyrettiği için ünsilin miktarını düşürdü doktorum. Her şeyim normaldi bebekle alakalı. Ama doğuma kadar bu şekilde devam dedi. Çünkü en ufak kaçamakta hemen 200 küsürlere çıkıyorNe kadar sürede düzene bindi şekerinn, bir de su fazlalıgı var mıydı sende bir de doktor dogurana kadar diyete devam mı dedi
Yok canım ben sadece kilo kontrolü yapıyormHaa şeker konusunda bilgin var sandım, aman olmasın da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?