2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ikkat ederler yaa merak etme sen. Patlatsalar yine onlara uğraş sonuçta. Bir çözümünü bulurlar kesin.

Benim rahimin içi ne durumda bilmiyorum, orada da olsa doktorlar söyledi herhalde. Şeyimizin dudak kısımları var ya oralarda var benim. Biraz (ama gerçekten biraz mesela yemek yapana kadar vb.) ayakta kalayım gözle görülür elle hissedilir hale geliyorlar Ve çok ağrı yapıyor. Sanki biri alt tarafımı eline almış sıkıyor gibi başlıyor hemen yatıp dinlenmeye fırsatım olmazsa hem tutup sıkıyor hem de çekiyor gibi bir ağrı. Doula da doktor da aşırı olmadığı sürece varisler normal doğuma engel değil diyor ama bu şekilde nasıl normal doğurcam bilmiyorum. Epidural yaptırsam hissetmez miyim ki acaba? Patlamasa bile sonraki dikiş kısmı ve o dikişlerin iyileşmesi falan çok zaman alıyor

Biz alamayinca bebekte nefesszi kalıyor diye biliyorum

Kedilerin, ne yapıyor kar karnına gelip bebeği okşuyor mu

Kesinlikle ben mesafeyi severim. Herkes yerinde iyi olsun yeterli. Aynı ev içinde bı başkası olmuyor

Yine erkenciyim çünkü gece uyku sıfır. Sürekli kalktım. Boğaz ağrısı,kuru öksürük, alerijik nezleyle beraber burun akıntısı ve tıkanıklık, yatınca mide yanması... Fenalıklardayım. Başım ağrıdı düzensiz uykulardan. 2. trimersiter ne kada rahattı bebek gibi geçti uykular misss baş ağrım çok olur o bile olmadı bir süre. Şimdi geçmiyor zaman.

Ayyy ben 10 da sızdım vallahi aksam ama sabaha kadar kaç kere kalktim sayamadim düşün o kadar çok sirf 4 5 kez kafami soguk çesmenin altina sokup yattim öyle bi sıcak var asla uyutmuyor yapiş yapiş hergün çarsaf degismekten yikamaktan bezdummm

Yanımızda bi yedek kıyafet bide kirli sepetiyle dolaşsak yeridir valla

Ben çok güzel uyuyom ya 2-3 kez cişe kalkiyorum ama sonra uyumaya devam ediyorum. Insallah bu çocuğum da karnımda gece uykusuna alisir ve kızım gibi geceleri hep uyur

Ay sizin oralar o kadar sıcak mı? Bizim burası esiyor. Camlar açıktı tabi ama serindi.

Ben çok güzel uyuyom ya 2-3 kez cişe kalkiyorum ama sonra uyumaya devam ediyorum. Insallah bu çocuğum da karnımda gece uykusuna alisir ve kızım gibi geceleri hep uyur
Ay vallahi maşallah diyelim Tadını çıkar inşallah bu da öyle olur

günaydınn
gece bende 4-5 kere uyandım ev çok sıcak değil ama içim daralıyor gibi oluyorum, bişeyler basıyor bana içim yanıyor. sürekli soğuk bişeyler içesim geliyor benimde. oda havasız geldi sabah, yarın camı üstten açar öyle denerim birde. düşününce daha 2 ay var, ne yapacağız şimdiden böyleysek

Günaydın kızlar , sanırım ciğerlere indi artık emin olmamakla birlikte. Öksürdüm sabaha kadar. Burnum hala gecmedi. Halsizlik hat safhada gözlerm yanıyor.

Dün trensyoldan bestlak damla siparisi verdim dogumdan birgün önce baslarsak dogum sonrası süt hemen geliyormus. Deneyeceğim kullananlar memnun.
Birde trendyoldan bez siparisi verdim en uygun orda buldum yine. 1 numara aldım 168 li tek paket.
Yarın dogalgaz kurulcak iki üc gün bizdeler. Sonrasj da temizlik ve bebek kıyafetleri yıkanacak. Nasıl halletcem bilmiyorum ama.
Letgodan da park yatak aldık joie marka. Cok güzel kaliteli sıfır gibi. Anneme giderken yanımda götürebilcem. Odalarda onunla gszcem evin içinde. Cok heyecanlandım. Kendi beşiğinide cocuk odasına kurcam yine

N

Neyse cocugum için yapacak bişey yok, motivasyon nedenim buyuk arada isyan cıkarıyorum boyle

E normal, insaniz cnm. Evliya değiliz, sabır da bir yerde bitiyor bende de :))

Super zamanlama, bir bez parası çıkarken digerindej kurtulmak

Ne yicez biz ne yicez
Hahah netten araştır bazı meyvelerin şeker oranı düşük. Mesela ben düzene soktum. Ara öğünlerde 1 elma 5 adet fındık yiyorum. Çilek olursa evde 3 4 adet yiyorum. Ya da armut ve ceviz tüketiyorum. Alıştım bu sisteme. İlk başlarda ağlıyordum açım canım istiyor diye. Şimdi hiç istemiyor. Ne yiyeceğim diye düşünmüyorum bile. Canım cips tarzı Bi şey isterse çok çok az yağlı tuzsuz mısır patlatıyorum minik kase de onu yiyorum. Tabi çok nadir. Her zaman değil.

Günaydınlar...
Bugün diğer günlere uyumuşum. Ama kurulu saat gibi sabah 7 de uyanıyorum yine de. Sonra tüm gün sanki uykusuz olarak geçiyor. Sabahın köründe kalktım kendime ekmek hamuru yoğurdum. İnşallah güzel olur havalarda iyice ısındı. Yayla gibi yerde sıcak basıyor bakalım Antalya da ne yapacağım.
Bu arada kedim balkondan düşmüş. Dün bir de ona üzüldüm. Resmen tansiyonum oynadı korkudan Bi yerine bir şey oldu sandım. Neyseki kayknbabam iyi bir şeyi yok dedi. ona da kavuşmama az kaldı şükür. En çok onun için gitmek istiyorum. Kıyamıyorum. İlk göz ağrım kendisi doktor kontrolu+yol için 15 gün kaldı kız dua edinde adana da mola verince iyi olayım hemen yola çıkalım yoksa sıcaktan orda doğururum. Şimdiden stres sardı dört bir yanımı.

Evet bn de meyve yanında mutlaka yoğurt ayran süt içiyorum tesekkür ederim

Dün üç dört attım agzıma cips, patates diye yemedim sonra neyse bi daha dokunmam

Ne kadar sürede düzene bindi şekerinn, bir de su fazlalıgı var mıydı sende bir de doktor dogurana kadar diyete devam mı dedi

Ne kadar sürede düzene bindi şekerinn, bir de su fazlalıgı var mıydı sende bir de doktor dogurana kadar diyete devam mı dedi
İnan 1 ay sonra düzeldi. Tahminim vücut anca atıyor fazla şeker ve karbonhidratı. Hatta şu anda aşırı düşük seyrettiği için ünsilin miktarını düşürdü doktorum. Her şeyim normaldi bebekle alakalı. Ama doğuma kadar bu şekilde devam dedi. Çünkü en ufak kaçamakta hemen 200 küsürlere çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…