Dün üç dört attım agzıma cips, patates diye yemedim sonra neyse bi daha dokunmam
3-4 taneyle tansiyonu çok etkilemez ama şekerini birazda olsa anı yükseltebilir kızımda hamileyken küçücük bir paket yedim ondan sonra tansiyonum iyice yükseldi 12 gün hastanede yattim yinede kontrol altına alamadılar hazır işlenmiş gıdalar yağlarından dolayı da bebek için iyi degilDün üç dört attım agzıma cips, patates diye yemedim sonra neyse bi daha dokunmam
Aynen öyle küçük bir valiz en doğrusu temizler kirliler birde kızım olur oda çise alisirken kacirabilir cisli çamaşırlar bir sürü olurYanımızda bi yedek kıyafet bide kirli sepetiyle dolaşsak yeridir valla
Anasına ayrı bir bez parası çıkmazsa iyi bu aralar dışarı çıkmaya korkuyorum mesanem biraz fazla sıkıştırıyor daE normal, insaniz cnm. Evliya değiliz, sabır da bir yerde bitiyor bende de :))
Super zamanlama, bir bez parası çıkarken digerindej kurtulmak
Oturdugun semte bagli canim ben yenimahalledeyim cehhennem gibi burasiAy sizin oralar o kadar sıcak mı? Bizim burası esiyor. Camlar açıktı tabi ama serindi.
Bayılırlaaar k.velerin en sevdigi seyYirtik dondan cikar gibi cikmasalar sasarim
Evlendik bütün takılarımi eşim aldı düğünümüzu eşim karşıladı eşyalarımızı birlikte aldik 5 yıl hastanede çalıştım eşim onlara yardımcı oluyordu hiçbir şey demezdim hala bir ihtiyaçları olsa biz gonderirdik eşim annesine babasına karşı o kadar iyi niyetli ve merhametlidir ki hep derdim bir erkek bebeğim olursa inşallah aynı babasına çeker düşünüyorum belki de beni sevmiyorlardir çünkü diğer gelinde çok yardımcı olmuştu 3 çocuğunda bizde bir kum tanesi kadar yardım etmediler siz halledersiniz deyip çekildilerİnşallah canım
Anaaa kız benimkide o yaşlarda yaay enişte de mahçup olmuştur bizde böyle bir olay yaşandı benim anam demez dedi kendi önünde anası dediydi kıymetli analarına kondurmazlar önce ama gerçek bu
Ben şahsen biri bana yardım edince altta kalmayaya çalışırım çekinirim istediği kadar evladım olsun rıskından arttırmış vermiş derim. Seninkiler maşallah sgk veznesi gibi olmuşlar
Duvar kağıdı güzel duruyor ama bence boya çok daha iyi olurKizlar size bir akıl danişacagim dün cam balkonun siparişini verdik salon balkonunu ardiyeye çeviyorum cunku cocuk odam dolap ve ıvır zıvır doluydu hemen boşaltacagim odayi ve dolap ölçüsü falan alinacak sizce odayi duvar kagidi mi yaptirayim yoksa boya mı karar veremiyorum en sagliklisi hangisi olur acaba
Orası uzak mi bize keçiörendeyiz biz pek bilmiyorum Ankara'yıOturdugun semte bagli canim ben yenimahalledeyim cehhennem gibi burasi
Ben de boyadan yanayımKizlar size bir akıl danişacagim dün cam balkonun siparişini verdik salon balkonunu ardiyeye çeviyorum cunku cocuk odam dolap ve ıvır zıvır doluydu hemen boşaltacagim odayi ve dolap ölçüsü falan alinacak sizce odayi duvar kagidi mi yaptirayim yoksa boya mı karar veremiyorum en sagliklisi hangisi olur acaba
En çok ayakta durmak arttıyor benimkileri. Yürümek bile bir nebze ayakta sabit durmaktan daha iyi gibi ama e biz normal doğum yapacaksak son aylarda nasıl yürüyüş yapıcazBendede tıpkısının aynısı. Hafta artıkca dayanılmicak hall aldı ağrılarım aşırı fenaÜste belirdi amma içeri ne durumda bilmiyorum tabii. Haftaya pazartesi yada çarşanba giderim. Bugün biraz Avm gezdim sonunda eşimi aradım dayanılmıcak hall aldı ağrım gel al beni Oturmasam kopucak sanki. Allah yardımçımız olsun Çok zormuş. Mühtemelen bendede diğer gebelikte tekrarlar diye düşünüyorum
Hadi gözün aydın. Bizim bu tipiktir de ben de dahil hemoglobin ve ferritini sınırda olanların çoğunda ara ara çarpıntı sıkıntısı oluyor yani nabız 100 ile 130 arasına çıkıyor. Ama genelde bizim tansiyonlarda düşük olduğu için doktorlar hamilelikte normal dediler bize. Bence senin nabzının hemen düşmemesinin sebebi biraz da stres. Kızında da tansiyon sebebiyle erken doğum olmuş illa ki telaş etmişsindir doğal olarak. Azıcık daha yerlerinde dursunlar bakalım iyice gelissinlerKuzu bizde şöyle sorun var. Kızın erken doğum nedeni belli değil. En büyük sebep tansiyon yükselmesi olabilir diyor dr lar. Genelde 9/6 gidiyorum bu değerde sorun yok iyi demişti. Ayrıntılıyı yaptırdığım perinatolog 13/8-9 devam ederse mutlaka doktoruna haber ver 14/9 u görürsen direk hastaneye git demişti. Ama nabzım yükselince dediğin gibi tuhaf oluyorum hemen anlıyor insan.
Şuan tansiyon 10/7 nabzım da 90 a indi. Geldi geçti şükür sağlam sağdırdım koca kişisine limondan etkiliymiş he aklınızda bulunsun
Bebekler az büyüyünce duvar kağıdını yirtabiliyorlar, o minik parmaklar her yere giriyorKizlar size bir akıl danişacagim dün cam balkonun siparişini verdik salon balkonunu ardiyeye çeviyorum cunku cocuk odam dolap ve ıvır zıvır doluydu hemen boşaltacagim odayi ve dolap ölçüsü falan alinacak sizce odayi duvar kagidi mi yaptirayim yoksa boya mı karar veremiyorum en sagliklisi hangisi olur acaba
Bestlak damlayı bende duymuştum almak aklımdaydı. Bende bi ara sipariş vereyim bari. Zaten mustela şampuan, pişik kremi alacaktım onlarla birlikte ayın 15 inden sonra sipariş ederimGünaydın kızlar , sanırım ciğerlere indi artık emin olmamakla birlikte. Öksürdüm sabaha kadar. Burnum hala gecmedi. Halsizlik hat safhada gözlerm yanıyor.
Dün trensyoldan bestlak damla siparisi verdim dogumdan birgün önce baslarsak dogum sonrası süt hemen geliyormus. Deneyeceğim kullananlar memnun.
Birde trendyoldan bez siparisi verdim en uygun orda buldum yine. 1 numara aldım 168 li tek paket.
Yarın dogalgaz kurulcak iki üc gün bizdeler. Sonrasj da temizlik ve bebek kıyafetleri yıkanacak. Nasıl halletcem bilmiyorum ama.
Letgodan da park yatak aldık joie marka. Cok güzel kaliteli sıfır gibi. Anneme giderken yanımda götürebilcem. Odalarda onunla gszcem evin içinde. Cok heyecanlandım. Kendi beşiğinide cocuk odasına kurcam yine
Bir doktora mi gitseydin acaba çok öksürmek iyi olmayabilir belki ilaç verirdi çok geçmiş olsun o kadar çok bestlak kullandım ki yinede sütüm gelmedi ama benim sütüm hiç gelmedi neler neler kullandım galaktogog, lactamil, kullandım, bir ara rezene çayı içtim ama bebeğe alerji yapabilir diye onu bıraktım,çemen otu, bira mayası hapı ,süt arttırıcı çaylar kullandım gelmezse gelmiyorGünaydın kızlar , sanırım ciğerlere indi artık emin olmamakla birlikte. Öksürdüm sabaha kadar. Burnum hala gecmedi. Halsizlik hat safhada gözlerm yanıyor.
Dün trensyoldan bestlak damla siparisi verdim dogumdan birgün önce baslarsak dogum sonrası süt hemen geliyormus. Deneyeceğim kullananlar memnun.
Birde trendyoldan bez siparisi verdim en uygun orda buldum yine. 1 numara aldım 168 li tek paket.
Yarın dogalgaz kurulcak iki üc gün bizdeler. Sonrasj da temizlik ve bebek kıyafetleri yıkanacak. Nasıl halletcem bilmiyorum ama.
Letgodan da park yatak aldık joie marka. Cok güzel kaliteli sıfır gibi. Anneme giderken yanımda götürebilcem. Odalarda onunla gszcem evin içinde. Cok heyecanlandım. Kendi beşiğinide cocuk odasına kurcam yine
Bende sanki boyadan yanayim gibiDuvar kağıdı güzel duruyor ama bence boya çok daha iyi olur
Keçiören ankaranin en serin yeriOrası uzak mi bize keçiörendeyiz biz pek bilmiyorum Ankara'yı
Valla evi boyatirken eniştem iç dekorasyon yapiyor boya kagit cifin bile cikaramayacagi bir boya olsun dedim cifle bile banamisin demiyorBebekler az büyüyünce duvar kağıdını yirtabiliyorlar, o minik parmaklar her yere giriyorSonra kalemle falan da karalıyorlar. Boya hem de böyle çok rahat silenebilen, leke tutmayan bir boya olursa rahat edersin.
Sihirli sünger kurşun kalemleri bile siliyor, büyük rahatlık ama mesela benim salondaki boyanın rengini soldurdu, sildigim yerler belli oldu. Boya alırken küçük çocuk olacak evde kolay silinen, silinince rengi solmayan bir boya istiyoruz diye özellikle belirtin satıcıya.
Benim eşim de çocuk odasının bir duvarına duvar kağıdı yapalım dedi de zamanlama yanlış canımcım diyip kabul etmedim, odanın badanasını yenilicez sadece.
Kediler sürekli karnımın üstünde yatmak istiyor, uzandığım an yanimdalar. Bir de büyük kedi Küçük kediyi pek sevmiyor o yüzden yanyana yatma ihtimalleri de yok. Böyle olunca da evde göbeğimin üstünde hep bir game of thronesBiz alamayinca bebekte nefesszi kalıyor diye biliyorum
Kedilerin,ne yapıyor kar karnına gelip bebeği okşuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?