2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün üç dört attım agzıma cips, patates diye yemedim sonra neyse bi daha dokunmam
3-4 taneyle tansiyonu çok etkilemez ama şekerini birazda olsa anı yükseltebilir kızımda hamileyken küçücük bir paket yedim ondan sonra tansiyonum iyice yükseldi 12 gün hastanede yattim yinede kontrol altına alamadılar hazır işlenmiş gıdalar yağlarından dolayı da bebek için iyi degil

Kizlar size bir akıl danişacagim dün cam balkonun siparişini verdik salon balkonunu ardiyeye çeviyorum cunku cocuk odam dolap ve ıvır zıvır doluydu hemen boşaltacagim odayi ve dolap ölçüsü falan alinacak sizce odayi duvar kagidi mi yaptirayim yoksa boya mı karar veremiyorum en sagliklisi hangisi olur acaba

Evlendik bütün takılarımi eşim aldı düğünümüzu eşim karşıladı eşyalarımızı birlikte aldik 5 yıl hastanede çalıştım eşim onlara yardımcı oluyordu hiçbir şey demezdim hala bir ihtiyaçları olsa biz gonderirdik eşim annesine babasına karşı o kadar iyi niyetli ve merhametlidir ki hep derdim bir erkek bebeğim olursa inşallah aynı babasına çeker düşünüyorum belki de beni sevmiyorlardir çünkü diğer gelinde çok yardımcı olmuştu 3 çocuğunda bizde bir kum tanesi kadar yardım etmediler siz halledersiniz deyip çekildiler

Duvar kağıdı güzel duruyor ama bence boya çok daha iyi olur

Ben de boyadan yanayım

En çok ayakta durmak arttıyor benimkileri. Yürümek bile bir nebze ayakta sabit durmaktan daha iyi gibi ama e biz normal doğum yapacaksak son aylarda nasıl yürüyüş yapıcaz Doktorlarımız "yardırın gebelerim, yürüyebildiğiniz kadar yürüyün" diyecekler.

Doktora gittiğinde normal doğurabilirsin derse bunu da sorar misin ben unutmuşum Yürümezsek açılma zor olacak yürürsek varisler iyice şişmeyecek mi?

Sezaryen olsak o varisler öyle davul gibi mi kalacak altta, benim ilk doğumumda hepsini dikmelerine rağmen 9 yıldır her adetimin ilk günü azıcık ayakta kalsam ağrıdılar.

Hem sezaryen olup hem varisleri diktirirsek bu sefer hepten kipirdayamayacağız. Doğum sonrası o varisler dikilse de baya ağrı yapıyor, benimkiler çok yoğunmuş 10 gün üstüne oturmam bile yasaktı. Sezaryenler 3 günde toparladı ben 1 aya ancak kendime geldim ki onda bile yine çok ayakta kalınca kıvranıyordum.

Ay işin içinden çıkamadım ben. Doğumdan çok varisleri düşünür oldum.

Hadi gözün aydın. Bizim bu tipiktir de ben de dahil hemoglobin ve ferritini sınırda olanların çoğunda ara ara çarpıntı sıkıntısı oluyor yani nabız 100 ile 130 arasına çıkıyor. Ama genelde bizim tansiyonlarda düşük olduğu için doktorlar hamilelikte normal dediler bize. Bence senin nabzının hemen düşmemesinin sebebi biraz da stres. Kızında da tansiyon sebebiyle erken doğum olmuş illa ki telaş etmişsindir doğal olarak. Azıcık daha yerlerinde dursunlar bakalım iyice gelissinler Annelerini telaşlandırmasınlar.

Bebekler az büyüyünce duvar kağıdını yirtabiliyorlar, o minik parmaklar her yere giriyor Sonra kalemle falan da karalıyorlar. Boya hem de böyle çok rahat silenebilen, leke tutmayan bir boya olursa rahat edersin.

Sihirli sünger kurşun kalemleri bile siliyor, büyük rahatlık ama mesela benim salondaki boyanın rengini soldurdu, sildigim yerler belli oldu. Boya alırken küçük çocuk olacak evde kolay silinen, silinince rengi solmayan bir boya istiyoruz diye özellikle belirtin satıcıya.

Benim eşim de çocuk odasının bir duvarına duvar kağıdı yapalım dedi de zamanlama yanlış canımcım diyip kabul etmedim, odanın badanasını yenilicez sadece.

Bestlak damlayı bende duymuştum almak aklımdaydı. Bende bi ara sipariş vereyim bari. Zaten mustela şampuan, pişik kremi alacaktım onlarla birlikte ayın 15 inden sonra sipariş ederim

Bir doktora mi gitseydin acaba çok öksürmek iyi olmayabilir belki ilaç verirdi çok geçmiş olsun o kadar çok bestlak kullandım ki yinede sütüm gelmedi ama benim sütüm hiç gelmedi neler neler kullandım galaktogog, lactamil, kullandım, bir ara rezene çayı içtim ama bebeğe alerji yapabilir diye onu bıraktım,çemen otu, bira mayası hapı ,süt arttırıcı çaylar kullandım gelmezse gelmiyor
Ben internetten sadece bez almıyorum kızım için n11 de Prima aldım orjinali değildi şikâyette bulundum firma dönüş yapacaktı hala yapacaklar diğer işlerinde inşallah çabucak biter kolay gelsin

Duvar kağıdı güzel duruyor ama bence boya çok daha iyi olur
Bende sanki boyadan yanayim gibi
Orası uzak mi bize keçiörendeyiz biz pek bilmiyorum Ankara'yı
Keçiören ankaranin en serin yeri eltim ataparkta oturuyor oraya gidince üşüyorum ben
Valla evi boyatirken eniştem iç dekorasyon yapiyor boya kagit cifin bile cikaramayacagi bir boya olsun dedim cifle bile banamisin demiyor

Biz alamayinca bebekte nefesszi kalıyor diye biliyorum

Kedilerin, ne yapıyor kar karnına gelip bebeği okşuyor mu
Kediler sürekli karnımın üstünde yatmak istiyor, uzandığım an yanimdalar. Bir de büyük kedi Küçük kediyi pek sevmiyor o yüzden yanyana yatma ihtimalleri de yok. Böyle olunca da evde göbeğimin üstünde hep bir game of thrones

Bir de patilerini batırıp çıkarma hareketi var ya onu yapmak istiyorlar göbeğime ama açıyor artık. Zaten bir pozisyonda uzun süre de duramıyorum büyük 3-5 kere dönünce rahatsız olup eşimin üstüne ya da kendi yatağına gidiyor, küçük pusuda bekliyor onun gitmesini

M Mucize yolunda U Ufukta_bebek Ay sizinkiler de hepten farklıymış hadi gelin olarak bizi el kızı görüyorlar diyelim de bunların kendi canlarından olan oğullarına, torunlarına da bir özlemi, sevgisi yok demek ki. Gerçi benim kv de tam bir narsist ama siyasidir böyle alenen yapmaz pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…