2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde süt gelmemişti deli olmuştum bende. 5 gün bir damla bile süt gelmedi sonra yengem şu küçük paket mayalar var ya onlarla pekmezi karıştırıp içirtti. Sağ olsun ondan sonra az az gelmeye başladı 10 güne ancak normal geldi. Bunda hastane çantasına maya koydum gizlice

Bana dr sezeryanın lafını bile etmedi epidural bile sıcak bakmıyor Son ay 3 saat yürütüyorum gebelerimi dedi
Kızlar bu varis denen şey nedir ya korktum normal doğumdan

Bana dr sezeryanın lafını bile etmedi epidural bile sıcak bakmıyor Son ay 3 saat yürütüyorum gebelerimi dedi
Kızlar bu varis denen şey nedir ya korktum normal doğumdan
Sizin doktorda benimki gibiymiş. Epiduralin sonuçlarından emin olamıyoruz istemediğimiz yan etkiler olabiliyor diye epidural yapmıyor. Bana 36 dan sonra adaçayı, ahududu çayı, her gün aklıma geldikçe 5 er tane squat, 1 saat yürüyüş yaptırmıştı. 2 hafta yaptım 38 bitince doğurdum

Aaa aklımda bulunsun onuda yaparım valla en kolayıymis yanımda da götürürüm

Aaa aklımda bulunsun onuda yaparım valla en kolayıymis yanımda da götürürüm
Bende duyunca bi şaşırmıştım ama cidden işe yarayınca bunda hemen yapayım 5 gün beklemeyeyim dedim. Sizin bunda hiç kolostrum geldi mi? Banyodan sonra vs birkaç damla oluyor genelde

Aaa sendede mi 2 kedi var bende de var 2 tane tekir sokaktan kurtardım tam bir yamyamlar ve birbirlerinden hiç hoşlanmıyolar, evde sürekli kavga gürültü aynı durumlar bizim evdede var ilk kedim 2.yi acayip kıskanıyor, bizim yatağa gelince kovalıyor kızı manyak benim büyük olan kedi gündüz asla yanaşmaz gece olunca illa gelcek üstüne çömecek önce kendini sevdirecek sonra saatlerce üstünde uyuyacak

Bence bir doktora git hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler var. Gebeliğe uygun ilaçlar verir daha ilerlerse daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalacaksın sonuçta.

Ben de oğlumda humana çay vardı o zamanlar pek meşhur ondan içmeye başlamıştım son haftalarda ama yine de sütüm tam anlamıyla 3. Gün geldi. Gerçi bebek yoğun bakimdaydı belki hem kendi emse hem de stressiz olsam daha erken gelirdi bilemiyorum.

1 numara bezi çok almışsın bence biz daha kırkı çıkmadan 2 numaraya geçmiştik 1 küçük geliyordu. Neredeyse her emmeden sonra kaka yapmasına rağmen 1 numarada orta boy paketi bile bitiremedik. Oğlum iri bir bebekti sizin de genetik olarak böyle bir ihtimal varsa çevrende paylaşabileceğin biri varsa aldığın paketi onunla paylaş istersen sonra bebeğin kilosuna göre 1 ya da 2 numaradan devam edersin.

CipisS madem kediye bir şey olmamış neden sana söylemişler balkondan düştüğünü de seni boşuna strese sokmuşlar zaten uzaktasın yapabileceğin bir şey yok. Merak etme alçaktan düşmek daha tehlikeli kediler için yüksekten olunca 4 ayak düşecek şekilde ayarlıyorlar kendilerini. Ama böyle düşme riski olan bir yerse tırnaklarını kesmesinler sakın.

Ya işte boşta bulundu herhalde o da. Yoksa söylemezdi. Ben sorunca anlık ağzından çıktı sonra çeviremedi. Canım benim kedim çok mazlum. Tırnakları olsa bile düştüğü yerde kalır bekler. Asla dövüşmeyi tırmanmayı ya da tırmalamayı falan bilmez. Hiç sokak görmediği için. Allahtan çok yüksek değil düştüğü yer. Alt komşunun camına düşmüş. Orda miyavlayarak beklemiş. Korkmuş falan baya.

Kız benim kv çok iyiydi birgün tartismadik oysa maddi olarak bize bağlı oldukları için iyiymiş ikisinin maaşı için parayı biz yatırdık bizi çok seviyorlardı 2 ay önce tlfnu bozuldu biz buradan alıp gönderdik 4 bin TL ye herşeyini biz karsiliyorduk maaş almaya başladılar oğluna hemen restini çekmiş gelip size bakamam demiş bir yandan aslında iyi oldu bizde onların masraflarından kurtuldukher serde vardır bir hayır önce kızdım sonrasini düşününce iyi oldu

Bende duyunca bi şaşırmıştım ama cidden işe yarayınca bunda hemen yapayım 5 gün beklemeyeyim dedim. Sizin bunda hiç kolostrum geldi mi? Banyodan sonra vs birkaç damla oluyor genelde
Bende kesin deneyeceğim mayayı Benim hiç gelmedi kolostrum arkadaşımın baya geliyordu doğum yapar yapmaz sütü çok geliyor galiba süt hormonları çok iyi çalışıyor benim çalışmıyor galiba

Evet ayakta kalmak hareketsiz daha çok zorluyor beni Allah yardımçımız olsun
Ben 26haftada gittiğimde ağrımın olduğunu söylemeştim dopler yaptı dedi rahim damarlarınd var varisler. O zaman daha gözle görülür deyildiler. Şimdi haftaya gidicem bakalım ne diyecek. Bir ayrı doktora sordum o dedi bu gibi durumlarda ben yatmayı çok önermem, yürüyüş yap çok. Amma yapamıyorumki hatta dedi Sezeryan daha riskli kanama açısından en iyisi normal doğum.
Bakalım benim doktorum ne tepki vericek. 37den sonra spor yapmayı planlıyordum

Peki sizde ilk doğum normalmıydı?

Cnm ben boya yaptım odaya, uzerine Duvar stickeri yapistiracagim, çok güzel şeyler var stickerlarda. Sana link yollarım istersen bir bakarsin

Duvar kagidi yerine boyanin uzerini desenli bi ruloyla boyuyolar oyle bisey olabilir. Cunku duvar kagidini cok yirtiyo cocuklar

Cnm ben boya yaptım odaya, uzerine Duvar stickeri yapistiracagim, çok güzel şeyler var stickerlarda. Sana link yollarım istersen bir bakarsin
Ay olabilir canim cok sevinirim
Duvar kagidi yerine boyanin uzerini desenli bi ruloyla boyuyolar oyle bisey olabilir. Cunku duvar kagidini cok yirtiyo cocuklar
Desenleri sevmiyorum ya bana hitap etmiyor

Boya daha saglikli desenli boya yaptirincada cok zahmrtli onun uzerine boya uygulamak bi cok islemi varmis bende koridorumla yatak odama yapacaktim vazgectim en guzeli düz boya temizligide kolay

Ben bu görümceye nasıl beddua etsem bilemiyorum.. gercekten ben bunun kadar uyuşuk, fikirsiz bisey gormedim sinir stresten bana erkenden dogurtturur yerden yere vuracan yere yazik.. Allah kocasina sabir versin ben kadin basimla dayanamiyorum. Besigimin parcasini sen tut at ! Olacak seymi abla ben sana at diye mi verdim nerden bulucam ben dedim.. kalkmis bana koca koca parca saliyo dalga gecer gibi.. hadi onlari karsilikli taktim digerleri kisa onlar uzun nasil sallanicak alt cekmeceye degmicek mi ? Ben bu kadar pislik bi insan gormedim onun yuzunden esimle tartistim ona cattim kafayi yememek elde degil.Ne halleri varsa gorsunler artik.Yıldım

Yenisini alsinlar sacmaliga bak insan utanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…