2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana dr sezeryanın lafını bile etmedi epidural bile sıcak bakmıyor Son ay 3 saat yürütüyorum gebelerimi dedi
Kızlar bu varis denen şey nedir ya korktum normal doğumdan
Varisin olsa bilirdin zaten ağrı yapıyor cok. Hani bacaklarda falan oluyor ya kocaman damarlar onlardan genital bölgede oluyor. Rahimin içinde de olabiliyormuş. Doğumdan önce ıkınmamak lazımmış ona dikkat et yeter. Benim ilkinde doğumdan önce hiç yoktu, bunda 7. Ayda hortladılar

Ay benim İstanbul'da gideceğim doktor da tam doğalcıymış ama nasıl bakıyor acaba epidurale hiç bilmiyorum ilkinde suni sancı ile sancı süreci zaten uzamıştı epidural takarsak doğum süreci daha da uzar diye doktor müsade etmemişti. Yürümeyi hepsi tavsiye ediyor. Ben ne dağlar tepeler merdivenler yürüyüş parkurları aştım ama yine gelmeyecek bebek gelmiyor

Aynen benimkiler de tekir, büyük 4,5 yaşında erkek diğeri daha 9 aylık dişi. Farklı cinsiyet olunca rekabet olmaz daha iyi anlaşır demişlerdi ama yok, kız oğlanı oyun oynamak istediği için rahat bırakmıyor oğlanın da kıza hiç tahammülü yok. Milletin kedisi birbirini yalar, koyun koyuna yatar, bizim evde sürekli hrrrr pssss sesleri Bekli aynı yaşta olsalar daha iyi anlaşırlardı. Resmen kuşak çatışması var evde

Ay oğlumla şimdi doğacak kızımın arasında da 9 yaş olacak Erkek kedim çok usludur ama kız tam bir terminatör.

Benim oğlum da bebekken çok usluydu, ne gazı ne uykusuzluğu ne kucak düşkünlüğü oldu melek gibiydi hiç yormadı beni, şimdi de kız bebek bekliyorum inşallah yüce rabbim bana bir kaç ay sonraki hayatımın fragmanını kedilerle göstermiyordur

Allahım aynı bizim ev benimkilerde biri 4 yaşında biri 1.5 küçük olan dişi çok fena bir tıslıyo büyüğe ama dayağıda hep kendi yiyor garibim valla bende çocuk gelince bu curcunada napcam kara kara düşünüyorum, inşallah bebiş uslu olur bari

Ne gibi yan etkiler? Ben de bebek hala içerdeyken vucuda çok güçlü bir uyuşturucu vermek mantıklı değil diye duymuştum. Ama sezaryen mi epiduralli normal mi daha iyi bir danışmak lazım.
Ay bir de küçük kediyi eşim de sevmiyor Her gün yemin billah ediyor kedi isteyen birini bulursam vericem bunu diye Allah'tan Cezayir'de cins kedi takıntısı var kimse evinde sokak kedisi istemiyor da bizim kız güvende

Zaten ilkini de istememişti de sokakta titriyordu kışın ortasında ıslaktı eve almıştık sonra oğlum çok ısrar etti 4 yaşındaydı ona kıyamadı. Ama sonradan çok sevdirdi kendini o, çünkü aşırı akıllı bir kedi, hiç yaramazlık yapmaz, döküp saçmaz. Biz İstanbul'a gidince eşime yarenlik ediyordu.

Sonra gizlice bu kızı eve aldık yine oğlumla bir olduk ısrar kıyamet zorla kabul etti ama 7 aydır alışamadı, sevemedi. Büyüğü rahatsız ettiği için de ayrı gıcık. Bir de yaramaz sürekli bir şeyleri döküyor kırıyor

Adını Şifa koydum güya ama bütün kedi hastalıkları varmış yavrumun sokakta kalsa kesin ölürdü, veteriner de anlamadı başta bize bulaştırdı hep birlikte tedavi olduk

Toxo testim de negatif çıkınca tuvalet işi de eşime kaldı hepten gıcık oldu

Bende duyunca bi şaşırmıştım ama cidden işe yarayınca bunda hemen yapayım 5 gün beklemeyeyim dedim. Sizin bunda hiç kolostrum geldi mi? Banyodan sonra vs birkaç damla oluyor genelde
Bende henüz gelen giden bir şey yok
Ben de kesmesinler dedim zaten düştükleri zaman tırnakları dengelerini sağlıyor tırnağı kesik olsa sakatlanabilirdi Alla korusun.

Ayyy yavrum korkmuştur tabi. Neyseki bir sorun olmamış

Ay şimdi o ilk gittiğinde sana biraz küsebilir tavır yapabilir. Bizimki her İstanbul dönüşümüzde bir triplenir ama sonradan geçer.

A öyle mi? Uzundur onun tırnakları zaten. Kv burda 2 aydır. Kayınbabamda kesemez. Çok şükür sorun yokmuş. çok merak ediyorum ne yapacak. Uzun süre oldu görüşmeyeli minnoşumlu.

Benim ilki normal doğum zaten doğum esnasında ortaya çıktı bu varisler. Doktor bile hiç bu kadar kocamanını görmemiştim dikmezsem patlarlar demişti. Senin rahim içinde olduğu için durum farklı olabilir. Benimkiler dışarda, ağrım da dış ve üst kısımda rahim ağzında bile ağrım yok. Rahimde olsa karnımın içi de ağrırdı herhalde.

Kızlar bugün kontrole gittim, Pazartesi günü rapor vermişti persembe kontrole gel demisti erken doğum riski görmüş rahim agzinda kisalma yok ama aciklik yumusama var cok az dedi. Progestan kullanicam Sabah aksam, magosit yazmis Sabah aksam o da. Ev isi, yuruyus hareket yasak. Artik 2 haftada bir gel dedi. İşe gidiyorum, yerime eleman yok işe gitmiyim evde yatıyım da diyemiyorum inşallah atlatırım şu dönemi. Bu aralık kapanıyor mu?

Bestlak damlayı bende duymuştum almak aklımdaydı. Bende bi ara sipariş vereyim bari. Zaten mustela şampuan, pişik kremi alacaktım onlarla birlikte ayın 15 inden sonra sipariş ederim
çemen otu tohumuda iyi geliyormus , bu bestlakın içinde de cemen otu tohumu varmıs olmadı ama ekstra olarak alabilirim onu da

O denklem hiç şaşmaz hayatım bu çift alıntı kızdan dolayı kaç defa oldu düzeltene kadar alıntıyı da siliyorum oyyy düzeltmedim artık

İnşallah atlatırsın canım temmuz annelerinde vardı onda da doğum durduruldu 35 i gördüler bile

Bende ilk oğlumu sokakta ağlarken buldum 1 aylıktı annesi bırakmış gitmiş, kızımda 7/8 aylıktı büyüktü ama çok hastaydı dşleri iltihap kapmış 2 dişi çekildi falan 2 hafta veterinerde ölüm kalım savaşı verdi, kuyruğu yaralıydı koptu kısa kuyruk kaldı, kıyamadım sonrasında geri sokağa bırakmaya ilkini eve getirdiğimde eşimde hiç bişeyiyle ilgilenmem diye tehdit ediyodu şimdi koynunda uyutuyo ikisinide kedilerle yeni bebişi alıştırmak için taktiklerin varmı da cnm nette bebeği kedilerden sakınmayın falan yazıyor ama 2 anneyi nasıl aşıcam bu konuda bilmiyorum şimdiden odanın kapısını kapatın yok çocuğun beşiğine girmesin demeye başladılar

Sağol canım dünden beri gayet iyi çıkıyor ölçümler benim kızlar çok aceleci büyük 6(düzeltilmiş 5) aylıkken diş çıkarmaya başladı 20aylıktı 20 diş tamamdı hatta 13 aylıktı 16 dişi vardı sağolsun son 4 için az nefes almamıza fırsat verdi
Ah benim anne karnına dönüş şansım olsaydı yirmi yıl yaşardım

Aradan 2 yıl geçince hepsini hatırlayamıyorum tabi ama doktorumun anlattığı kadarıyla epidural sonrası kronik bel ağrısı olabiliyormuş. Birde sonraki süreçte idrar kaçırmayla epidural arasında bağlantı olmasından şüpheleniliyormuş. Kesinliği ve güvenirliği net olmadığı için uzun yıllar sonrası yan etkileri gözlemlenmediği için yapmıyorum demişti.

Selam. Ise gitme ya, senden cocugundan onemli degil hicbir sey. Surda sayili hafta kaldi. Insallah gececek bu gunler. Peki doktor yumusamayi nasil fark etti? Alttan muayene yapip mi yoksa ultrasonda fark edilen bir sey mi?

Rapor vermedimide cnm, keşke isteseydin iş bi şekilde yürürdü, neticede yarın bir gün doğum iznine çıkınca napcaklar mecbur bir çözüm bulcaklar

Ay olabilir canim cok sevinirim

Desenleri sevmiyorum ya bana hitap etmiyor

2 3 örnek ekledim. Mat folyo kagit, arkayi göstermiyormus. Duvari 2 renk boyadik kontrast olsun diye, Allah nasip ederse bir de etiketleri alacagiz fiyati da makul.

Başka firmalar da var, zaten birinin hesabına bak hemen diğerlerini de öneriyor instagram Diğer firmaları da incelensin, kullanımı kolay olur

İnşallah atlatırsın canım temmuz annelerinde vardı onda da doğum durduruldu 35 i gördüler bile
İnşallah
Selam. Ise gitme ya, senden cocugundan onemli degil hicbir sey. Surda sayili hafta kaldi. Insallah gececek bu gunler. Peki doktor yumusamayi nasil fark etti? Alttan muayene yapip mi yoksa ultrasonda fark edilen bir sey mi?
Pazar günü 1 damla kan gelmişti öyle ptesi muyeneye gitmiştim o zaman görmüş. 3 gün bişey yapma yat demişti bugün kontrole gidince söyledi pteside vardı emin olamadım demişti. Ultrasonda gördü, her gidişimde rahim ağzına bakıyor ölçüyor öyle gördü.
Rapor vermedimide cnm, keşke isteseydin iş bi şekilde yürürdü, neticede yarın bir gün doğum iznine çıkınca napcaklar mecbur bir çözüm bulcaklar
3 gün için vermişti, sanırım o da emin değil açıklık çok fazla olmadığı için rapor vermedi ama ilaç dinlenme diğer önlemleri aldı. İşyerinden çekiniyorum bide yanımda çalışan arkadaşın söz nişan haftası tam, kızı yüzüstü bırakmak istemiyorum şu 2-3 hafta. İşe gideyim görüneyim yeter

Sen iyilik yap karşılığı bu olsun üstelik yakın akraba söyle yenisini alsın o yüzden baştan vermeyeceksin naparsa yapsın diyeceksin ayy sinir oldum
O denklem hiç şaşmaz hayatım bu çift alıntı kızdan dolayı kaç defa oldu düzeltene kadar alıntıyı da siliyorum oyyy düzeltmedim artık
Aynen öyle ayy ilerde bizede gelinler böyle der mi acaba yeni bir başlık aciyorlarmis kv cektiklerimiz diye

Bana da annem pekmez tereyağı yapmıştı. Rezene anason, malt içecekler derken çabucak artmıştı sütüm ama hangisi daha etkili oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…