2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yuh artik yenisini almasi yada yedek parcasini almasi lazim yani ayıp ya
Canim stres yapma insallah duzelirsin bence rapor al bebeginden önemlimi
Yaa bayildim eşime göstereyim bi hemen

Yok cnm baktırmadım magnezyuma 13ünde randevum var gidince söylücem doktora o zaman belki bakar doktorum. Bebek sağlıklı olsun da tabi sorun değil

Çıldıracağım valla sinirlerim bozuluyor artık... Kızımın ismi bu kadar zor mu ya?? Kv her sorana yanlış söylüyor. Kırkkere düzelttim düzeltiyorum ama insanın Bi yerden sonra canı sıkılıyor. Almila hariç tüm daha zor isimleri söylüyor. Hayır diyorum ki eğer zor geliyorsa inciyi söyle onuda söylemiyor. Vslla sinirlerim zıpladı

Geçmiş olsun canım ben de bir haftadır böyleyim

Deme ya İyi bir yanı var iyi bari

Sana baya gıcıklık yapıyor sanırım beğenmedi

Kedilere bayılırım normal de hele kendini sevdirirse bende de vardı sokak kedisi yavru iken bulmuş eşim anası bırakmış bakalım mı dedi 2 sene baktım öyle nazik severimki hayvanları hani bazıları hamur yoğurur gibi sever ya hiç kıyamam ben yok bu kedi beni soğuttu yeminle ne gelip sevmek dokunmak ooo dokun bakim elin kolun yırtık yara bere arkadaşlarım acıyordu elllerime geceleri dolabımızdan üstümüze atlıyordu aniden yeni evliydim tül perde halı bırakmadı koca kanepeye çiş attı yıkattım çıkmadı kokusu evden kaçıp başka komşulara gidiyordu Bi anı anlatayım eşim işten gelmiş kapıyı açtığı gibi fırlamış aşağı kata inmiş alt komşu normalde tanımayız bile yani kim kime dumduma bir apartmandı tırmalamış kapıyı bizimkisen kızlarım geldi Die aç kapıyı kedimde gir içeri yatak odasına gir yatağın Altına adam çıkartamamış eşimi çağırmış eşimde çıkartamamış eşim demiş süpürgeden çok korkar süpürge açalım adama süpürge açtırmış öyle alabilmiş normalde eşim aşırı sakin bi adam onu bile kızdırmış beni rezil etti dedi ay daha neler neler sonra eşimin arkadasına verdik çok istediği için bir daha Tövbe anca genetiği oynanmış uslu cins kedi varsa tabi olabilir oda garantili olmalı
vala bende Şeker koymuştum zehir gibi hayat yaşattı anladım ki isimlerde çok keramet yokmuş kişilik önemli
Semasimo kız fragman deyince benimde aklıma geldi kedim erkek kedi idi ne çektirdi ah Bebeğimde erkek maşallah gece 2 de bile çakmaşır makinası gibi dönüyor inşallah uslu olur inşallah korktuklarımız basımıza gelmez

Bilerek yapiyodur ablamin kayinvalidesi de oyle yapiyodu

Ay çok. İyi ya.
İnsalalh doğunca kıskanmaz. Arkadaşın kedisi var kıskanıyor diyordu

Aynen canım her serde vardır bir hayır..hayırlısı olsun hakkinzida

Ay kız neden atmış?
Gorumcen hamilemiydi Snin? Kıskanıyor mi ne beşiğin parçası atılır mı ya?
Sen sakin ol canım bebeğe zarar vermesin. Esin ne dedi ya

Canım ya sizde alltan muayene mi yapıyor? Bende hiç yapmqdi ya. Yapıyorsa neden yapıyor ki

İlk okunis zor ama ikincide alışıyorsun isme. Değişik gelmiştir içine sindieememistid oyuzden belki bilerek yapiyordue

Canım Almila ismi çok güzel ama söylemesi biraz zor büyük ihtimal içine sinmemistir ama dediğin gibi onu söyleyemiyorsa inci ismi çok rahat ve çok naif

Hatırlıyorum bahsetmiştin kanaman olduğu için hastaneye gittiğini. İyi açıdan bakalım, sonuçta fark edildi ve önlem alındı. Benim doktor ölçümleri bile üstün körü bakıyor. Ben sorunca suya bakmayı hatırlıyor, hiç rahim ağzını kontrol ettiğini düşünmüyorum. Doktorun dikkatli ve temkinli olması iyi bir şey. Dinlenme ve progesteron işe yarayacaktır. Boşver kimin nikahı nişanı varsa, şirketi sen kurtarmıcaksın, hayatın daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…