Ay yuh artik yenisini almasi yada yedek parcasini almasi lazim yani ayıp yaBen bu görümceye nasıl beddua etsem bilemiyorum.. gercekten ben bunun kadar uyuşuk, fikirsiz bisey gormedim sinir stresten bana erkenden dogurtturur yerden yere vuracan yere yazik.. Allah kocasina sabir versin ben kadin basimla dayanamiyorum. Besigimin parcasini sen tut at ! Olacak seymi abla ben sana at diye mi verdim nerden bulucam ben dedim.. kalkmis bana koca koca parca saliyo dalga gecer gibi.. hadi onlari karsilikli taktim digerleri kisa onlar uzun nasil sallanicak alt cekmeceye degmicek mi ? Ben bu kadar pislik bi insan gormedim onun yuzunden esimle tartistim ona cattim kafayi yememek elde degil.Ne halleri varsa gorsunler artik.Yıldım
Canim stres yapma insallah duzelirsin bence rapor al bebeginden önemlimiKızlar bugün kontrole gittim, Pazartesi günü rapor vermişti persembe kontrole gel demisti erken doğum riski görmüşrahim agzinda kisalma yok ama aciklik yumusama var cok az dedi. Progestan kullanicam Sabah aksam, magosit yazmis Sabah aksam o da. Ev isi, yuruyus hareket yasak. Artik 2 haftada bir gel dedi. İşe gidiyorum, yerime eleman yok işe gitmiyim evde yatıyım da diyemiyorum inşallah atlatırım şu dönemi. Bu aralık kapanıyor mu?
Yaa bayildim eşime göstereyim bi hemen2 3 örnek ekledim. Mat folyo kagit, arkayi göstermiyormus. Duvari 2 renk boyadik kontrast olsun diye, Allah nasip ederse bir de etiketleri alacagiz fiyati da makul.
Başka firmalar da var, zaten birinin hesabına bak hemen diğerlerini de öneriyor instagramDiğer firmaları da incelensin, kullanımı kolay olur
Yok cnm baktırmadım magnezyuma 13ünde randevum var gidince söylücem doktora o zaman belki bakar doktorum. Bebek sağlıklı olsun da tabi sorun değilAy millet bir sussun yaaa lohusa kafasıyla hele ilk bebekse insan illa ki takıyor kafaya üzülüyor. Ama ne yaparsan yap diyecek bir şey buluyorlar. Bana da mama ver diye baskı yapmışlardı mesela. Sezaryenle doğuranları ya da mama verenleri ezikleyenleri ben hayatında normal doğurmaktan ve emzirmekten başka bir başarısı olmamış diye yorumluyorum. Ki normal doğum da başarı olarak kabul edilir mi bilemem. Bebek geliyor zor da olsa kolay da olsa mecbur çıkarıyorsunHadi emzirmek görece fedakarlık gerektiriyor, ama sütü gelsin diye çırpınan insana yapılan baskı ego tatmini ve zulümden başka bir şey değil. Tercihen emzirmeyene bile kimse laf edemez kime ne meme onun süt onun bebe onun. Cezayir'de genelde mama vermeyi tercih ediyorlar mesela çünkü emzirmek demek annenin bebeğinden en fazla 3 saatte ayrı kalabilmesi demek. Mama anneye gezmesi tozmasi için özgürlük alanı tanıyor. 40li bebeğini bırakıp sabahtan akşama denize giden bile var. Tercih meselesi, büyük konuşmiyim ama benim yapabileceğim iş değil
Magnezyum baktırdın mi? Bende de eksik geçen bir kaç parça dikiş diktim bütün gün kasıgımla bacağımın birleşme noktası ağrıdı ama.oyle garip ki sanki demirden yapılmışım da orayı yaglasam açılacakmışım gibi her oturmam kalkmam da sıkıntı yaptı. Ayakta kalsam varisler coşuyor, aşırı ağrı yapiyor, otursam paslanmış gibi oram buram tutuluyor, plasenta çok az da olsa aşağıda buradan doktorlar daha aşağı inmesin ki normal doğum şansın olsun dedikleri için spora ve yüzmeye gidemiyorum. Çok şükür bebek sağlıklı, bu sıkıntılar da kalıcı değil ama aklı olan gençken hamile kalsın anacım 20li yaşlardaki hamilelikle 30lardaki bir olmuyormuş.
Geçmiş olsun canım ben de bir haftadır böyleyimYine erkenciyim çünkü gece uyku sıfır. Sürekli kalktım. Boğaz ağrısı,kuru öksürük, alerijik nezleyle beraber burun akıntısı ve tıkanıklık, yatınca mide yanması... Fenalıklardayım. Başım ağrıdı düzensiz uykulardan. 2. trimersiter ne kada rahattı bebek gibi geçtiuykular misss baş ağrım çok olur o bile olmadı bir süre. Şimdi geçmiyor zaman.
Deme yaBende sanki boyadan yanayim gibi
Keçiören ankaranin en serin yerieltim ataparkta oturuyor oraya gidince üşüyorum ben
Valla evi boyatirken eniştem iç dekorasyon yapiyor boya kagit cifin bile cikaramayacagi bir boya olsun dedim cifle bile banamisin demiyor
Sana baya gıcıklık yapıyor sanırım beğenmediÇıldıracağım valla sinirlerim bozuluyor artık... Kızımın ismi bu kadar zor mu ya?? Kv her sorana yanlış söylüyor. Kırkkere düzelttim düzeltiyorum ama insanın Bi yerden sonra canı sıkılıyor. Almila hariç tüm daha zor isimleri söylüyor. Hayır diyorum ki eğer zor geliyorsa inciyi söyle onuda söylemiyor. Vslla sinirlerim zıpladı
Kedilere bayılırım normal de hele kendini sevdirirse bende de vardı sokak kedisi yavru iken bulmuş eşim anası bırakmış bakalım mı dedi 2 sene baktım öyle nazik severimki hayvanları hani bazıları hamur yoğurur gibi sever ya hiç kıyamam benKediler sürekli karnımın üstünde yatmak istiyor, uzandığım an yanimdalar. Bir de büyük kedi Küçük kediyi pek sevmiyor o yüzden yanyana yatma ihtimalleri de yok. Böyle olunca da evde göbeğimin üstünde hep bir game of thrones
Bir de patilerini batırıp çıkarma hareketi var ya onu yapmak istiyorlar göbeğime ama açıyor artık. Zaten bir pozisyonda uzun süre de duramıyorum büyük 3-5 kere dönünce rahatsız olup eşimin üstüne ya da kendi yatağına gidiyor, küçük pusuda bekliyor onun gitmesini
M Mucize yolunda @Ufukta_bebek Ay sizinkiler de hepten farklıymış hadi gelin olarak bizi el kızı görüyorlar diyelim de bunların kendi canlarından olan oğullarına, torunlarına da bir özlemi, sevgisi yok demek ki. Gerçi benim kv de tam bir narsist ama siyasidir böyle alenen yapmaz pek
Ne gibi yan etkiler?Ben de bebek hala içerdeyken vucuda çok güçlü bir uyuşturucu vermek mantıklı değil diye duymuştum. Ama sezaryen mi epiduralli normal mi daha iyi bir danışmak lazım.
Ay bir de küçük kediyi eşim de sevmiyorHer gün yemin billah ediyor kedi isteyen birini bulursam vericem bunu diye Allah'tan Cezayir'de cins kedi takıntısı var kimse evinde sokak kedisi istemiyor da bizim kız güvende
Zaten ilkini de istememişti de sokakta titriyordu kışın ortasında ıslaktı eve almıştık sonra oğlum çok ısrar etti 4 yaşındaydı ona kıyamadı. Ama sonradan çok sevdirdi kendini o, çünkü aşırı akıllı bir kedi, hiç yaramazlık yapmaz, döküp saçmaz. Biz İstanbul'a gidince eşime yarenlik ediyordu.
Sonra gizlice bu kızı eve aldıkyine oğlumla bir olduk ısrar kıyamet zorla kabul etti ama 7 aydır alışamadı, sevemedi. Büyüğü rahatsız ettiği için de ayrı gıcık. Bir de yaramaz sürekli bir şeyleri döküyor kırıyor
Adını Şifa koydum güya ama bütün kedi hastalıkları varmış yavrumun sokakta kalsa kesin ölürdü, veteriner de anlamadı başta bize bulaştırdı hep birlikte tedavi olduk
Toxo testim de negatif çıkınca tuvalet işi de eşime kaldı hepten gıcık oldu
Semasimo kız fragman deyince benimde aklıma geldi kedim erkek kedi idi ne çektirdi ah Bebeğimde erkekAynen benimkiler de tekir, büyük 4,5 yaşında erkek diğeri daha 9 aylık dişi. Farklı cinsiyet olunca rekabet olmaz daha iyi anlaşır demişlerdi ama yok, kız oğlanı oyun oynamak istediği için rahat bırakmıyor oğlanın da kıza hiç tahammülü yok. Milletin kedisi birbirini yalar, koyun koyuna yatar, bizim evde sürekli hrrrr pssss sesleriBekli aynı yaşta olsalar daha iyi anlaşırlardı. Resmen kuşak çatışması var evde
Ay oğlumla şimdi doğacak kızımın arasında da 9 yaş olacakErkek kedim çok usludur ama kız tam bir terminatör.
Benim oğlum da bebekken çok usluydu, ne gazı ne uykusuzluğu ne kucak düşkünlüğü oldu melek gibiydi hiç yormadı beni, şimdi de kız bebek bekliyorum inşallah yüce rabbim bana bir kaç ay sonraki hayatımın fragmanını kedilerle göstermiyordur
Ya gerçekten öyle gibi bi algı oluşturuyor. Yani her sorana da yanlış söylenmez ki.Sana baya gıcıklık yapıyor sanırım beğenmedi
Bilerek yapiyodur ablamin kayinvalidesi de oyle yapiyoduÇıldıracağım valla sinirlerim bozuluyor artık... Kızımın ismi bu kadar zor mu ya?? Kv her sorana yanlış söylüyor. Kırkkere düzelttim düzeltiyorum ama insanın Bi yerden sonra canı sıkılıyor. Almila hariç tüm daha zor isimleri söylüyor. Hayır diyorum ki eğer zor geliyorsa inciyi söyle onuda söylemiyor. Vslla sinirlerim zıpladı
Anam valla bilmiyorum. Ama sürekli sürekli ne bileyim artık. Sinirlerim bozuluyor. Hayır başkaları da yanlış öğrenecekBilerek yapiyodur ablamin kayinvalidesi de oyle yapiyodu
Ay çok. İyi yaKediler sürekli karnımın üstünde yatmak istiyor, uzandığım an yanimdalar. Bir de büyük kedi Küçük kediyi pek sevmiyor o yüzden yanyana yatma ihtimalleri de yok. Böyle olunca da evde göbeğimin üstünde hep bir game of thrones
Bir de patilerini batırıp çıkarma hareketi var ya onu yapmak istiyorlar göbeğime ama açıyor artık. Zaten bir pozisyonda uzun süre de duramıyorum büyük 3-5 kere dönünce rahatsız olup eşimin üstüne ya da kendi yatağına gidiyor, küçük pusuda bekliyor onun gitmesini
M Mucize yolunda @Ufukta_bebek Ay sizinkiler de hepten farklıymış hadi gelin olarak bizi el kızı görüyorlar diyelim de bunların kendi canlarından olan oğullarına, torunlarına da bir özlemi, sevgisi yok demek ki. Gerçi benim kv de tam bir narsist ama siyasidir böyle alenen yapmaz pek
Aynen canım her serde vardır bir hayır..hayırlısı olsun hakkinzidaKız benim kv çok iyiydi birgün tartismadik oysa maddi olarak bize bağlı oldukları için iyiymiş ikisinin maaşı için parayı biz yatırdık bizi çok seviyorlardı 2 ay önce tlfnu bozuldu biz buradan alıp gönderdik 4 bin TL ye herşeyini biz karsiliyorduk maaş almaya başladılar oğluna hemen restini çekmiş gelip size bakamam demiş bir yandan aslında iyi oldu bizde onların masraflarından kurtuldukher serde vardır bir hayır önce kızdım sonrasini düşününce iyi oldu
Ay kız neden atmış?Ben bu görümceye nasıl beddua etsem bilemiyorum.. gercekten ben bunun kadar uyuşuk, fikirsiz bisey gormedim sinir stresten bana erkenden dogurtturur yerden yere vuracan yere yazik.. Allah kocasina sabir versin ben kadin basimla dayanamiyorum. Besigimin parcasini sen tut at ! Olacak seymi abla ben sana at diye mi verdim nerden bulucam ben dedim.. kalkmis bana koca koca parca saliyo dalga gecer gibi.. hadi onlari karsilikli taktim digerleri kisa onlar uzun nasil sallanicak alt cekmeceye degmicek mi ? Ben bu kadar pislik bi insan gormedim onun yuzunden esimle tartistim ona cattim kafayi yememek elde degil.Ne halleri varsa gorsunler artik.Yıldım
Canım ya sizde alltan muayene mi yapıyor? Bende hiç yapmqdi ya. Yapıyorsa neden yapıyor kiKızlar bugün kontrole gittim, Pazartesi günü rapor vermişti persembe kontrole gel demisti erken doğum riski görmüşrahim agzinda kisalma yok ama aciklik yumusama var cok az dedi. Progestan kullanicam Sabah aksam, magosit yazmis Sabah aksam o da. Ev isi, yuruyus hareket yasak. Artik 2 haftada bir gel dedi. İşe gidiyorum, yerime eleman yok işe gitmiyim evde yatıyım da diyemiyorum inşallah atlatırım şu dönemi. Bu aralık kapanıyor mu?
İlk okunis zor ama ikincide alışıyorsun isme. Değişik gelmiştir içine sindieememistid oyuzden belki bilerek yapiyordueÇıldıracağım valla sinirlerim bozuluyor artık... Kızımın ismi bu kadar zor mu ya?? Kv her sorana yanlış söylüyor. Kırkkere düzelttim düzeltiyorum ama insanın Bi yerden sonra canı sıkılıyor. Almila hariç tüm daha zor isimleri söylüyor. Hayır diyorum ki eğer zor geliyorsa inciyi söyle onuda söylemiyor. Vslla sinirlerim zıpladı
Eşime dedim değiştirsek mi falan dedim. Ben bu savaşı kaybetmeyeceğim herkes öğrenecek diyorİlk okunis zor ama ikincide alışıyorsun isme. Değişik gelmiştir içine sindieememistid oyuzden belki bilerek yapiyordue
Aminnnn inşallah canımAynen canım her serde vardır bir hayır..hayırlısı olsun hakkinzida
Canım Almila ismi çok güzel ama söylemesi biraz zor büyük ihtimal içine sinmemistir ama dediğin gibi onu söyleyemiyorsa inci ismi çok rahat ve çok naifÇıldıracağım valla sinirlerim bozuluyor artık... Kızımın ismi bu kadar zor mu ya?? Kv her sorana yanlış söylüyor. Kırkkere düzelttim düzeltiyorum ama insanın Bi yerden sonra canı sıkılıyor. Almila hariç tüm daha zor isimleri söylüyor. Hayır diyorum ki eğer zor geliyorsa inciyi söyle onuda söylemiyor. Vslla sinirlerim zıpladı
Hatırlıyorum bahsetmiştin kanaman olduğu için hastaneye gittiğini. İyi açıdan bakalım, sonuçta fark edildi ve önlem alındı. Benim doktor ölçümleri bile üstün körü bakıyor. Ben sorunca suya bakmayı hatırlıyor, hiç rahim ağzını kontrol ettiğini düşünmüyorum. Doktorun dikkatli ve temkinli olması iyi bir şey. Dinlenme ve progesteron işe yarayacaktır. Boşver kimin nikahı nişanı varsa, şirketi sen kurtarmıcaksın, hayatın daha önemli.İnşallah
Pazar günü 1 damla kan gelmişti öyle ptesi muyeneye gitmiştim o zaman görmüş. 3 gün bişey yapma yat demişti bugün kontrole gidince söyledi pteside vardı emin olamadım demişti. Ultrasonda gördü, her gidişimde rahim ağzına bakıyor ölçüyor öyle gördü.
3 gün için vermişti, sanırım o da emin değil açıklık çok fazla olmadığı için rapor vermedi ama ilaç dinlenme diğer önlemleri aldı. İşyerinden çekiniyorum bide yanımda çalışan arkadaşın söz nişan haftası tam, kızı yüzüstü bırakmak istemiyorum şu 2-3 hafta. İşe gideyim görüneyim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?