2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşime dedim değiştirsek mi falan dedim. Ben bu savaşı kaybetmeyeceğim herkes öğrenecek diyor
Değişik ve güzel isim.bwgendim ben ismi sen sevdiysen içine şimdiyse değiştieme öğrenecekler ayrıca çokta zor değil.
Alışık olduğumuz isim değil ya ilk okunustq zor somra kolay.
Beğendiyseni alisacaklar

Canım eğer riskin varsa sen düşünme arkadaşını. Hamielsin yapacak birşeyin yok. Sen arkadaşı düşüneyim derken Allah muhafazayani.
İş yerinden çekinmedi anliyorm ben memur halimle rapor sorun oluyor bizde ama ihtiyacım varsa kimse kusura bakmasın alırım diyorum.

Biz çok beğeniyoruz. Ama işte sürekli sürekli yanlış söylemesi insanın moralini bozuyor. Çünkü cidden her seferinde düzeltiyorum.

Canım stres yapma kendini üzme ama şunu söyleyebilirim okul öncesi ve ilköğretim döneminde çocuklar Almila ismini söyleyemeyebilir ismi çok çok güzel sadece naçizane fikrim
Genelde okul dönemlerinde 2. İsmi kullanıyorlar. Ama bakalım ya. Belki o zamana kadar artarsa alışır millet

Demekki bugun bıraktık şekeri yarın düzelmiyor allah hepimize kolaylıklar versin

Biliyorum da işte arada insanın canı cekiyor doktorlar da şeker vs normalse arada cips filan bebeğe zarar vermez diyor her gün veya hafta bir yersen sıkıntı olur tabi ben de dondurma haric hazır gidadan uzak durdum simdi dondurma da yiyemiyoz

Duvar kagıdındsn nefret ederim bnce kesinlikle boya, gönlünce boyar gönlünce biseyler asarsın tamiri cok basit. Benim de sansıma evim kira her yer duvar kagıdı hicbisey asamıyorum malesef bantlar da agır seyleri tutmuyor, kesinliklile boya

Progestanın cok faydası olur keisnlikle merak etme, dediği gibi ayakta cok durma kendini yorma surekli yat düzelecektir insallah

Doktorum alınabilecek tüm önlemleri alıyor en başında, Pazartesi progestan iğnede yaptırdı. Beni Korkutmadan durumu fazla büyütmeden alıyor önlemlerini de. Zaten son aylarda vizit sıklığı artması normal birşey, benim için de iyi :) müdürümle konuştuk işyerindekilerinde beni koltuğumdan kaldırmayacağını düşünüyorum. Zaten baktım sürekli ayaktayım alırım raporumu yada evden çalışıyım derim.

işyerinde artık uzun seneler çalıştığım için aile gibi olduk ama benim dışımda üretimde sorumluluk alacak kimsede yok. Müdürüme anlattım zaten durumu yerinden kalkmazsın dedi, bakalım nasıl olacak. Yorulduğumu hissettiğimde eve geçerim zaten

Progestanın cok faydası olur keisnlikle merak etme, dediği gibi ayakta cok durma kendini yorma surekli yat düzelecektir insallah
İnşallah Fitil olarak kullanılıyor değil mi? Vajinal fitil. Eczacı ağızdanda alınıyor dedi ama benim doktorum vajinal dedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…