Ya inat ediyor incide demiyor. O daha çok sinirlendiriyor beniCanım Almila ismi çok güzel ama söylemesi biraz zor büyük ihtimal içine sinmemistir ama dediğin gibi onu söyleyemiyorsa inci ismi çok rahat ve çok naif
Değişik ve güzel isim.bwgendim ben ismi sen sevdiysen içine şimdiyse değiştieme öğrenecekler ayrıca çokta zor değil.Eşime dedim değiştirsek mi falan dedim. Ben bu savaşı kaybetmeyeceğim herkes öğrenecek diyor
Canım eğer riskin varsa sen düşünme arkadaşını. Hamielsin yapacak birşeyin yok. Sen arkadaşı düşüneyim derken Allah muhafazayani.İnşallah
Pazar günü 1 damla kan gelmişti öyle ptesi muyeneye gitmiştim o zaman görmüş. 3 gün bişey yapma yat demişti bugün kontrole gidince söyledi pteside vardı emin olamadım demişti. Ultrasonda gördü, her gidişimde rahim ağzına bakıyor ölçüyor öyle gördü.
3 gün için vermişti, sanırım o da emin değil açıklık çok fazla olmadığı için rapor vermedi ama ilaç dinlenme diğer önlemleri aldı. İşyerinden çekiniyorum bide yanımda çalışan arkadaşın söz nişan haftası tam, kızı yüzüstü bırakmak istemiyorum şu 2-3 hafta. İşe gideyim görüneyim yeter
Biz çok beğeniyoruz. Ama işte sürekli sürekli yanlış söylemesi insanın moralini bozuyor. Çünkü cidden her seferinde düzeltiyorum.Değişik ve güzel isim.bwgendim ben ismi sen sevdiysen içine şimdiyse değiştieme öğrenecekler ayrıca çokta zor değil.
Alışık olduğumuz isim değil ya ilk okunustq zor somra kolay.
Beğendiyseni alisacaklar
Canım stres yapma kendini üzme ama şunu söyleyebilirim okul öncesi ve ilköğretim döneminde çocuklar Almila ismini söyleyemeyebilir ismi çok çok güzel sadece naçizane fikrimYa inat ediyor incide demiyor. O daha çok sinirlendiriyor beni
Genelde okul dönemlerinde 2. İsmi kullanıyorlar. Ama bakalım ya. Belki o zamana kadar artarsa alışır milletCanım stres yapma kendini üzme ama şunu söyleyebilirim okul öncesi ve ilköğretim döneminde çocuklar Almila ismini söyleyemeyebilir ismi çok çok güzel sadece naçizane fikrim
Demekki bugun bıraktık şekeri yarın düzelmiyor allah hepimize kolaylıklar versinİnan 1 ay sonra düzeldi. Tahminim vücut anca atıyor fazla şeker ve karbonhidratı. Hatta şu anda aşırı düşük seyrettiği için ünsilin miktarını düşürdü doktorum. Her şeyim normaldi bebekle alakalı. Ama doğuma kadar bu şekilde devam dedi. Çünkü en ufak kaçamakta hemen 200 küsürlere çıkıyor
Keske karpuz yeseydimBence hakkini daha güzel şeyler için kullan :))
Maalesef öyle. Amin amin canım az kaldı zaten. Sağlıklı olsunlarda inşallah doğumdan sonra acısını çıkartırız abartmadanDemekki bugun bıraktık şekeri yarın düzelmiyor allah hepimize kolaylıklar versin
Biliyorum da işte arada insanın canı cekiyor doktorlar da şeker vs normalse arada cips filan bebeğe zarar vermez diyor her gün veya hafta bir yersen sıkıntı olur tabi ben de dondurma haric hazır gidadan uzak durdum simdi dondurma da yiyemiyoz3-4 taneyle tansiyonu çok etkilemez ama şekerini birazda olsa anı yükseltebilir kızımda hamileyken küçücük bir paket yedim ondan sonra tansiyonum iyice yükseldi 12 gün hastanede yattim yinede kontrol altına alamadılar hazır işlenmiş gıdalar yağlarından dolayı da bebek için iyi degil
Duvar kagıdındsn nefret ederim bnce kesinlikle boya, gönlünce boyar gönlünce biseyler asarsın tamiri cok basit. Benim de sansıma evim kira her yer duvar kagıdı hicbisey asamıyorum malesef bantlar da agır seyleri tutmuyor, kesinliklile boyaKizlar size bir akıl danişacagim dün cam balkonun siparişini verdik salon balkonunu ardiyeye çeviyorum cunku cocuk odam dolap ve ıvır zıvır doluydu hemen boşaltacagim odayi ve dolap ölçüsü falan alinacak sizce odayi duvar kagidi mi yaptirayim yoksa boya mı karar veremiyorum en sagliklisi hangisi olur acaba
Maasallah cok tatlıııSelam teyzoşlar. Biz 1500 gr 41 cm olmuşuz büyüyoruz çok şükür
Alışmak zorundalar. Bırak alissinlar.Biz çok beğeniyoruz. Ama işte sürekli sürekli yanlış söylemesi insanın moralini bozuyor. Çünkü cidden her seferinde düzeltiyorum.
Oy masallahSelam teyzoşlar. Biz 1500 gr 41 cm olmuşuz büyüyoruz çok şükür
Progestanın cok faydası olur keisnlikle merak etme, dediği gibi ayakta cok durma kendini yorma surekli yat düzelecektir insallahKızlar bugün kontrole gittim, Pazartesi günü rapor vermişti persembe kontrole gel demisti erken doğum riski görmüşrahim agzinda kisalma yok ama aciklik yumusama var cok az dedi. Progestan kullanicam Sabah aksam, magosit yazmis Sabah aksam o da. Ev isi, yuruyus hareket yasak. Artik 2 haftada bir gel dedi. İşe gidiyorum, yerime eleman yok işe gitmiyim evde yatıyım da diyemiyorum inşallah atlatırım şu dönemi. Bu aralık kapanıyor mu?
Alttan değil, ultrasonda gördüCanım ya sizde alltan muayene mi yapıyor? Bende hiç yapmqdi ya. Yapıyorsa neden yapıyor ki
Doktorum alınabilecek tüm önlemleri alıyor en başında, Pazartesi progestan iğnede yaptırdı. Beni Korkutmadan durumu fazla büyütmeden alıyor önlemlerini de. Zaten son aylarda vizit sıklığı artması normal birşey, benim için de iyi :) müdürümle konuştuk işyerindekilerinde beni koltuğumdan kaldırmayacağını düşünüyorum. Zaten baktım sürekli ayaktayım alırım raporumu yada evden çalışıyım derim.Hatırlıyorum bahsetmiştin kanaman olduğu için hastaneye gittiğini. İyi açıdan bakalım, sonuçta fark edildi ve önlem alındı. Benim doktor ölçümleri bile üstün körü bakıyor. Ben sorunca suya bakmayı hatırlıyor, hiç rahim ağzını kontrol ettiğini düşünmüyorum. Doktorun dikkatli ve temkinli olması iyi bir şey. Dinlenme ve progesteron işe yarayacaktır. Boşver kimin nikahı nişanı varsa, şirketi sen kurtarmıcaksın, hayatın daha önemli.
Himm tamam bana birşey demedi hiç. görse söylerdi sanırım. Ama bir sonrakine sorarimAlttan değil, ultrasonda gördü
işyerinde artık uzun seneler çalıştığım için aile gibi olduk ama benim dışımda üretimde sorumluluk alacak kimsede yok. Müdürüme anlattım zaten durumu yerinden kalkmazsın dedi, bakalım nasıl olacak. Yorulduğumu hissettiğimde eve geçerim zatenCanım eğer riskin varsa sen düşünme arkadaşını. Hamielsin yapacak birşeyin yok. Sen arkadaşı düşüneyim derken Allah muhafazayani.
İş yerinden çekinmedi anliyorm ben memur halimle rapor sorun oluyor bizde ama ihtiyacım varsa kimse kusura bakmasın alırım diyorum.
İnşallahProgestanın cok faydası olur keisnlikle merak etme, dediği gibi ayakta cok durma kendini yorma surekli yat düzelecektir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?