2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşime dedim değiştirsek mi falan dedim. Ben bu savaşı kaybetmeyeceğim herkes öğrenecek diyor
Ya içinize sinip severek koyduğunuz bi isimse böyle birşey için hiç değiştirmeyin bence, çok güzel isim benim kuzenimin kızını adı alimila başta yaşlılar bi iki zorlandı ama öyle zor bi isim de değil alıştılar şu an 6 yaşında kreş ve arkadaşları arasında falan da sorun olmadı yeni nesil zaten maşallah ları var onların diliherşeye döner eskiler de alışır öğrenir zamanla zaten bi kaç kişi ancadır onlar da.. Bunun için değişmeye değmez..
Geçmiş olsun bi ara benim de tek bacağım baya bir ağrıdı sızladı ama 3-4 günde geçti şişlik falan olmadan, uzun sürmüş dr a bi danış bakalım, önemli değildir muhtemelen inş
Kızlar illaki fark vardır ama özel hastanelerin sezeryan ve normal doğum ücretleri nedir bilgisi olanlar yazabilir mi?ben henüz sormadım
Benim hastane 8 500 sezeryan normal de 6 500 Dü sanırm tam bilmiyorum ama haziranda zam olacak diyorlardı inş çok olmaz.
29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadır erken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun inş kontrol altında tutulur hastanede son noktaya kadar bekler bebişlerve sağlıkla gelirler kucağına
Merhaba, isim seçenekleri güzlemiş alpdeniz daha çekici geldi.. Seçenek olarak ise Göktürk ve alptürk isimleri aklıma geliyor erkekte sevdiğim.
Oh gözünaydın, baya yorgun ve yoğun geçmiş bu 3 yıl. Neyseki bitti keyfini çıkarırsın artık bol bol, tatil de süper olur.
Kızlar paddlers bebek bezini duydunuzmu hiç? Eltim onu önerdide. Sleepy ile başlayacam olmazsa buna geçerim diye düşündüm
Ben oğlumda gece tuvaletimiz bitmemişti o zaman kullanmıştım paddlers ifiyatı da çok uygundu ama çok kaliteli birşey değildi öyle çok kötü deeğildi fiyatını karşılar kıvamdaydı.. Sonrası için en hassas dönemlerini atlattık tan sonra denenebilir bence..

Geçmiş olsun ne güzel farkedilmiş, ilaçlarla destekli atlatırsın inş bu dönemi, izin zamanı da bol bol dinlenerek geçer gider o risk..

İnana çok beğeniyoruz ismi. Değiştirmeyeceğiz bakalım mecbur öğrenecekler. Benim canım kendisinin yanlış söylemesi değil başkalarına da yanlış öğretmesi. Yani yanında ben olmasam kızımın ismini farklı öğrenecek akrabaları.

dogalgaz dösemeye basladılar bugün eve . Ben calısıyorum tabi. Eşim eve gidince lütfen oanik yasama şok geçirme dedi. Heryer heryerde. Mutfak tezgahlarını cekmisler. Allahım neyle karsılasacsgımı bilmiyorum.

Bugün yatak takımı aldım nevresim takımı. Biraz pahalıydı ama cok hosuma gitti.muhakkak sizlerde görmüssünüzdür :) yinede fikir olsun istedim

Eklentiler

• 1E2FECC7-16AD-4A7D-B079-99362261B915.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 72
Güle güle sağlıkla kullanın inşallah

Yaaa çok tatlışmış güle güle kullansın minnak hangi steden aldında cnm bende bakıyım bir

Süpersiniz maşallah size canım

Kolay gelsin evin içinde inşaat çok zor oluyor nevresim takımı çok güzel güle güle kullansın minnak

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Koluma bende kendim yapamıyorum eşim yapıyor alıştı artık. Bacağa aslında kolay giriyor benimki de morarıyor kan oturmuş gibi oluyor her seferinde ama acı sızı olmuyor görüntü mor sadece ben en kolay bacağa yapıyorum
Bende hic bir yere çarpmadigimdan eminin aşiri aciyor diz üstüne falan çökme oturma yapamıyorum
Vücuttaki vitaminleri bebeğin çekmesinden dolayı oluyormuş sanırım. Doğum yaptıktan sonra kendiliğinden geçti herhangi bir sorun olmadı diyor görümcem. Bi doktora sor istersen ne dicek merak ettim

Kızlar merhaba ben 31. Haftadayım normalde 20 Li haftalarda şeker yükleme yapmıştım şekerim çıkmamıştı ama bebeğin kilosu 2 hafta önden gidince doktor şeker cihazı ile takip etmemi söyledi şeker yüksek şimdi diyetisyene gönderdi bu şekerin bebeğe bir zararı var mı ben ne yiyip içmeliyim hiç bilmiyorum acayip modum düştü hiç beklemiyordum böyle birşey diyetisyene gideceğim randevu aldım o süreçte gebelik şekeri çıkanlardan öneriler alabilirsem sevinirim. İnanılmaz üzüldüm yani bebeğe zarar gelecek diye

Masallah canı içinde, saglikli olsun zamaninda gelsin gerisine kilosuna falan bakma benimde kaldi 2 gunum bi haber alabilseydim hayirlisiyla

Masallah canı içinde, saglikli olsun zamaninda gelsin gerisine kilosuna falan bakma benimde kaldi 2 gunum bi haber alabilseydim hayirlisiyla
Çok şükür canım vaktini beklesin şuan en büyük dileğim kilo gerçekten mühim değil kızım haftasına göre küçüktü bile ama ne güzel toparlandı. Boy kilo gözümüzde sadece sayı olmalı
Güzel haberlerle gel canım tam kaç olacaksın

Selam herkese. Mesajları okuyamadım. Umarım herkes iyidir. 2 gündür oğlumu hastaneye götürüyorum. Lenf bezleri takipteydi. Randevu zamanı geldi. Şükür küçülmüşler. Doktor kan istedi. Hayatımda böyle kan alış görmedim. Çocuğumun kolunu delik deşik etti kadın. Sonunda elinin üstünden alın. Daha iyi alınıyor. Hep öyle alırlardı, dedim. " Ben onu yapamıyorum, yan taraftaki alsın." diye başkasına yönlendirdi. Oğlum sıkı tutmaya asla gelemeyen bir çocuk. Hastaneyi inletti bağıra bağıra. Üstü başı kan oldu hep. Elinden kolundan kanlar aktı her yere. O anda çok dirayetliydim. Yukarı doktorun odasına çıkınca o hali tekrar gözümün önüne geldi. Tansiyonum düşmüş, bayılmışım. Son iki yıldır kan tutuyor beni. İnsanın 30 yaşından sonra ne çok şey değişiyor hayatında. Sanki bir milat. Ya da benim hayatım öyle geçiyor, bilmiyorum. Bir sünnet travmamız vardı, bir de üzerine bu eklendi. Allah hiçbir yavruyu hastanelere düşürmesin. Hiçbir anne babayı çaresiz bırakmasın.

Çok geçmiş olsun çocuk gerçekten çok farklı benim de çocuktan sonra her şeyim değişti kızım Kovit olduğu zaman tahlil için kan alacaklardı o kadar çok deldiler ki hasta bakıcı sus diyor cocugum korkuyla sesini çıkarmıyor ay bir bağırdım ama nasıl üstelik ben saglikciyim böyle birşey gerçekten hoş değil hemşire ve hasta bakıcı korktu kızım biranda şiddetli bagirinca cocuğumun annniii demesiyle sinirden kriz geçirdim orada ne var ne yok ikisine firlatmistim valla eşimi zaten kan tutuyor bayılmış hemşire serumu zar zor taktı bir daha korkudan odaya gelmediler doktor gelip gidip baktı ben 10 yıl hastanede çalıştım bizim bebek ve çocuk hemşiremiz saniyede kan alırdı çocuk bir kez ağlardı geçerdi şuanda ASM de bir hemşiremiz var oda kan alır hiç anlasilmaz aldı mı diye bakarsın böyle kan alamayan hemşireleri koyuyorlar kendimi sağlıkci olarak zor tutuyorum gerçekten

Evet ya, resmen travma yaratmışlar çocuğa. bazen hayret ediyorum kendi yakınları olsa böyle yaparlar mıydı. sanki cansız manken var karşısında. üstüne bir de çocuk var yani. insan daha bir şefkatle yaklaşır. acıtmamaya çalışır. geçmiş olsun ne diyeyim, üzüldüm.

Ocean iyi ya hemde helal o zaman benim rapora falan gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…