2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 32+0 olduğum tarih bayramın 1.gününe denk geliyor. Resmi tatil olduğu zaman ne yapılıyor biliyormusunuz

bende sordum oceandan memnundum neden değiştirdik diye, ocean a devam dedi. unuttu sanırım reçeteyi yazarken.

eğer sadece sigortalı görünüyorsan aslında çalışmıyorsan, rapor alman senin için birşey ifade etmiyor. zaten evdesin sen :) sadece sigortanı yatırıyorlar. kimse senin kaç haftan kaldı raporunun bitmesine bakmayacak. ama biz şirkette çalıştığımız için raporu almak önemli her günümüz kıymetli, boşa işe gelmeyelim diye alıyoruz. 32. haftada alınan çalışabilir raporun anlamı işyerine benim 16 haftalık iznimi başlatmayın, hala çalışabilirim demek.

Çok geçmiş olsunBende sürekli ağrıyor ya dayanılmaz hal aldı. Bacakta olsaydı belki bende atlatardım amma pubisin üstünde O yüzden çok korkuyorum acaba doktor sezeryanımı önerir

Çok geçmiş olsunBende sürekli ağrıyor ya dayanılmaz hal aldı. Bacakta olsaydı belki bende atlatardım amma pubisin üstünde O yüzden çok korkuyorum acaba doktor sezeryanımı önerir
aa ben başını kaçırmışım muhabbetin, dizinde ağrı var sanıyordum. geçmiş olsun. en iyisini doktorun bilir. inşallah ciddi bir şey değildir.

Ben kayinvalidemin torunlarina dogru duzgun bisey aldigini vs görmedim ha dogum gununde falan alir simdi hakkini yiyemem iki sokak ötemde oturuyo hasta falan oluyum naptin öldünmü kaldin mi bile demez
valla yemin ediyorum aynı. ben doğum yapınca gelir yardım eder falan diyordum, bacağını kırdı gelemedi ama zamanla daha iyi tanıdım onu. aslında kırmasa da gelmeyeceğini sonradan fark ettim. ben baya bir şey beklemişim ondan, hiç onluk şeyler değilmiş. zaten eşimle abisini de bakıcı büyütmüş. anaç yemek yapan ya da temizlikten anlayan bir kadın değil. hadi temizlik yemek bunlar dünyavi şeyler ama dediğim gibi anaç sayılmaz. bencil biraz. işte eşimi arayıp para isterken arada kızıma laf atıp dış kapının dış mandalı gibi ay çok tatlı fln diyor.

P -Puffin- bugun uyutabildin mi? Bogazin nasil oldu? Gitti mi sizinkiler?
Yorgunluktan hemen sizdim ama sık sık uyandım. Gittiler. Öyle yorgun ve ruhen dolu hissediyorum ki. Uzakta yalnız yaşamaya alışmış biri olarak 3 sene de fazla yatılı Misafir gördüm. Görümce de bende kalınca iyice ruhum emildi iyi ama zor bı kızdır ailesi dahi zor kaldırıyor Kimse bana dokunmasın modundayim . Memlekete gidecem bu ay kardeşim Almanya'dan geldi inşallah güzel bi kısa tatil olur bana. Enerji depolarım.

Kahvaltıyı ister 10 dakikada ye ister 30 dakikada. Sen ölçümü kahvaltı bittikten sonra 1 saat bekleyerek ölçmen lazım.

Karpuz = şeker, doğrudan yükseltir, başka bsey yemeden bile. Yanında peynir, yoğurt veya ayran tüketmelisin ki şekeri.dusursun. karpuz Kavun ne yazık ki şekerleme gibi :)

Kızlar paddlers bebek bezini duydunuzmu hiç? Eltim onu önerdide. Sleepy ile başlayacam olmazsa buna geçerim diye düşündüm

Bez hakkında dönüşler. Sleepyden memnun olan olduğu gibi olmayanda var. çok uzun bez tutmam ben zaten hemen alıyorum taşmalar yaşarsak başka beze geçeriz sleepy natürel 1 no 1 adet aldım deneriz stok yapmicam .

Eklentiler

• IMG_20220603_150444.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20220603_150405.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20220603_150332.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220603_150257.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20220603_150156.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20220603_150112.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 68
Ay kız neden atmış?
Gorumcen hamilemiydi Snin? Kıskanıyor mi ne beşiğin parçası atılır mı ya?
Sen sakin ol canım bebeğe zarar vermesin. Esin ne dedi ya
Atasi gelmis demek ne bilim ya umursamiyorum artik esim aramis geri nerden buluyum bilmem ne demis olcusunu resmini istemis kendin at ugrasamam dedim napti bilmiyorum olmayiversin besikte napim yetti canima

Bez hakkında dönüşler. Sleepyden memnun olan olduğu gibi olmayanda var. çok uzun bez tutmam ben zaten hemen alıyorum taşmalar yaşarsak başka beze geçeriz sleepy natürel 1 no 1 adet aldım deneriz stok yapmicam .
Bende molfix alicam sleepy kullanmadim hic o yuzden bilmiyorum nasil olur

iyi gelmez mi değişiklik ya. insanın havası değişir. bir de kardeşinmiş gelen. bir sohbet bir muhabbet su gibi akacak zaman. tazeleneceksin resmen.

Kendi ismine kırıklanıyosa ondan yapiyodur . Kafalari genelee ayni calisir cunku aklima bu geldi

Bana herkes prima dedi onu aldım valla, inşallah memnun kalırım
evet ben de pampers kullanıyorum kızımda. bir sorun yaşamadık , eşim bazen yanlışlıkla küçük sayısını alıyor, o zaman sızdırıyor ama suç bizde. büyüdüğünü anlamıyor herhalde, diyorum senin kız tombiş hem kocaman oldu gidip küçük alıp durma, en az 6 alacaksın, 6, altıııı, kafasına kazıdım bu sefer yanlış almaz herhalde bir daha

Bende molfix alicam sleepy kullanmadim hic o yuzden bilmiyorum nasil olur
Önce Sleepy denerim çünkü cidden kullanıcısı yüksek sonra alternatif bakarım memnun kalmazsam bazen prima da olsa bebeğin teni beğenmiyor stok yapamam o yüzden

iyi gelmez mi değişiklik ya. insanın havası değişir. bir de kardeşinmiş gelen. bir sohbet bir muhabbet su gibi akacak zaman. tazeleneceksin resmen.
Ahhhh kesinlikle şimdi sen yazınca bile bı ferahlama geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…