bende sordum oceandan memnundum neden değiştirdik diye, ocean a devam dedi. unuttu sanırım reçeteyi yazarken.Ben kayinvalidemin torunlarina dogru duzgun bisey aldigini vs görmedim ha dogum gununde falan alir simdi hakkini yiyemem iki sokak ötemde oturuyo hasta falan oluyum naptin öldünmü kaldin mi bile demez
Bazi doktorlar firmalarla anlasabiliyo canim benimki bana baska önerdi icinde folik asit balik yagi bi suru ekstra vitaminde vardi e zaten bi de multivitamin kullandiriyosun ne gerek var yani ben onu kullanmak istemiyorum ocean kullansam olur mu dedim olur dedi bana ekstra demiride folikli vermisti onu da kullanmiyorum foliksiz formunu kullaniyorum
Şimdi ben bu işlere yabanciyim Benim 32de gidip rapor almam gerekiyor mu ben evdeyim esimin sirketinde sigortaliyim zaten yillardir özel sektor ya ne yapmam gerek
Çok geçmiş olsunBenim benzer bir durumum olmustu. Dizim degil ust bacagimin on kisminda olmustu. Kizima hamileyken 36. Haftamda ise gidiyordum. Esim ayakkabilarini giyiyordu onu beklerken birden bacagima bir agri saplandi. Dun gibi aklimda o an. Cok keskin bi aci duydum. Ciglik attim. Ari fln soktu sandim. Cok kotu yaniyordu. Sonra baktik bir sey yok ama o nokta dokunulmayacak kadar aciyor
Boyle hissizlesti sanki uyudturulmus gibi ama yukumu o bacagima verdigimde yaniyordu. Boyle o noktada elektrik carpar gibi oluyor. Saniyorum bir kas bagi koptu bir sey oldu. Doktorlara cok sordum, vucut agirlik merkezin degisti normal bidi bidi dediler bir cozum bulmadilar. Hala ayni nokta sizliyor o bacagima agirlik verirsem.
aa ben başını kaçırmışım muhabbetin, dizinde ağrı var sanıyordum. geçmiş olsun. en iyisini doktorun bilir. inşallah ciddi bir şey değildir.Çok geçmiş olsunBende sürekli ağrıyor ya dayanılmaz hal aldı. Bacakta olsaydı belki bende atlatardım amma pubisin üstünde O yüzden çok korkuyorum acaba doktor sezeryanımı önerir
valla yemin ediyorum aynı. ben doğum yapınca gelir yardım eder falan diyordum, bacağını kırdı gelemedi ama zamanla daha iyi tanıdım onu. aslında kırmasa da gelmeyeceğini sonradan fark ettim. ben baya bir şey beklemişim ondan, hiç onluk şeyler değilmiş. zaten eşimle abisini de bakıcı büyütmüş. anaç yemek yapan ya da temizlikten anlayan bir kadın değil. hadi temizlik yemek bunlar dünyavi şeyler ama dediğim gibi anaç sayılmaz. bencil biraz. işte eşimi arayıp para isterken arada kızıma laf atıp dış kapının dış mandalı gibi ay çok tatlı fln diyor.Ben kayinvalidemin torunlarina dogru duzgun bisey aldigini vs görmedim ha dogum gununde falan alir simdi hakkini yiyemem iki sokak ötemde oturuyo hasta falan oluyum naptin öldünmü kaldin mi bile demez
Yorgunluktan hemen sizdim ama sık sık uyandım. Gittiler. Öyle yorgun ve ruhen dolu hissediyorum ki. Uzakta yalnız yaşamaya alışmış biri olarak 3 sene de fazla yatılı Misafir gördüm. Görümce de bende kalınca iyice ruhum emildi iyi ama zor bı kızdır ailesi dahi zor kaldırıyor
Ben ınstagramda sordum baya bir dönüş aldım isimleri silip atayım size da fikir olur.Ikidir sleepy sizdiriyor diyor haziran anneleri. Stok yapacaklara duyrulur
Kahvaltıyı ister 10 dakikada ye ister 30 dakikada. Sen ölçümü kahvaltı bittikten sonra 1 saat bekleyerek ölçmen lazım.Günaydin gebelik şekeri olanlara bir sorum olacaktı normalde sabahları tokluk şekerim 120lerde çıkıyordu bu sabah kahvaltiyi nerdeyse 30_40 dakikada yaptım ölcümüm 141 çıktı kahvaltıyi uzun tutmak etkilemis olabilir mi bide dün aksam biraz kacamak yaptim karpuz ve biraz makarna yedim onun etkisi ertesi güne sarkar mi dün aksam ölçtüğümde yükselme olmamıştı
İnşa Allahaa ben başını kaçırmışım muhabbetin, dizinde ağrı var sanıyordum. geçmiş olsun. en iyisini doktorun bilir. inşallah ciddi bir şey değildir.
Bende sleepy aldım amma stocklamadım gerçi. Bir büyük 1beden aldımBen ınstagramda sordum baya bir dönüş aldım isimleri silip atayım size da fikir olur.
Atasi gelmis demek ne bilim ya umursamiyorum artik esim aramis geri nerden buluyum bilmem ne demis olcusunu resmini istemis kendin at ugrasamam dedim napti bilmiyorum olmayiversin besikte napim yetti canimaAy kız neden atmış?
Gorumcen hamilemiydi Snin? Kıskanıyor mi ne beşiğin parçası atılır mı ya?
Sen sakin ol canım bebeğe zarar vermesin. Esin ne dedi ya
Bende molfix alicam sleepy kullanmadim hic o yuzden bilmiyorum nasil olurBez hakkında dönüşler. Sleepyden memnun olan olduğu gibi olmayanda var. çok uzun bez tutmam ben zaten hemen alıyorum taşmalar yaşarsak başka beze geçeriz sleepy natürel 1 no 1 adet aldım deneriz stok yapmicam .
iyi gelmez mi değişiklik ya. insanın havası değişir. bir de kardeşinmiş gelen. bir sohbet bir muhabbet su gibi akacak zaman. tazeleneceksin resmen.Yorgunluktan hemen sizdim ama sık sık uyandım. Gittiler. Öyle yorgun ve ruhen dolu hissediyorum ki. Uzakta yalnız yaşamaya alışmış biri olarak 3 sene de fazla yatılı Misafir gördüm. Görümce de bende kalınca iyice ruhum emildi iyi ama zor bı kızdır ailesi dahi zor kaldırıyorKimse bana dokunmasın modundayim . Memlekete gidecem bu ay kardeşim Almanya'dan geldi inşallah güzel bi kısa tatil olur bana. Enerji depolarım.
Kendi ismine kırıklanıyosa ondan yapiyodur . Kafalari genelee ayni calisir cunku aklima bu geldiÇıldıracağım valla sinirlerim bozuluyor artık... Kızımın ismi bu kadar zor mu ya?? Kv her sorana yanlış söylüyor. Kırkkere düzelttim düzeltiyorum ama insanın Bi yerden sonra canı sıkılıyor. Almila hariç tüm daha zor isimleri söylüyor. Hayır diyorum ki eğer zor geliyorsa inciyi söyle onuda söylemiyor. Vslla sinirlerim zıpladı
evet ben de pampers kullanıyorum kızımda. bir sorun yaşamadık , eşim bazen yanlışlıkla küçük sayısını alıyor, o zaman sızdırıyor ama suç bizde. büyüdüğünü anlamıyor herhalde, diyorum senin kız tombiş hem kocaman oldu gidip küçük alıp durma, en az 6 alacaksın, 6, altıııı, kafasına kazıdım bu sefer yanlış almaz herhalde bir dahaBana herkes prima dedi onu aldım valla, inşallah memnun kalırım
Yok onu hiç söylemedi sanmıyorum öyle düşündüğünüKendi ismine kırıklanıyosa ondan yapiyodur . Kafalari genelee ayni calisir cunku aklima bu geldi
Önce Sleepy denerim çünkü cidden kullanıcısı yüksek sonra alternatif bakarım memnun kalmazsam bazen prima da olsa bebeğin teni beğenmiyor stok yapamam o yüzdenBende molfix alicam sleepy kullanmadim hic o yuzden bilmiyorum nasil olur
Ahhhh kesinlikle şimdi sen yazınca bile bı ferahlama geldiiyi gelmez mi değişiklik ya. insanın havası değişir. bir de kardeşinmiş gelen. bir sohbet bir muhabbet su gibi akacak zaman. tazeleneceksin resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?