Senin kv yabanciydi sanki dimi hani insanin genel yapisi demek ki valla ben ilk hamileyken annem kv deme kizinca yemek yapip gondermeye basladiydi 4 kere falan gonderdi herhalde istesem hemen yapar bak hakkini yiyemem ama sana ihtiyacin varmi diye asla sormaz senin ondan minnet etmeni beklervalla yemin ediyorum aynı. ben doğum yapınca gelir yardım eder falan diyordum, bacağını kırdı gelemedi ama zamanla daha iyi tanıdım onu. aslında kırmasa da gelmeyeceğini sonradan fark ettim. ben baya bir şey beklemişim ondan, hiç onluk şeyler değilmiş. zaten eşimle abisini de bakıcı büyütmüş. anaç yemek yapan ya da temizlikten anlayan bir kadın değil. hadi temizlik yemek bunlar dünyavi şeyler ama dediğim gibi anaç sayılmaz. bencil biraz. işte eşimi arayıp para isterken arada kızıma laf atıp dış kapının dış mandalı gibi ay çok tatlı fln diyor.
Ay sorucam insallah unutmazsamKoluma bende kendim yapamıyorum eşim yapıyor alıştı artık. Bacağa aslında kolay giriyor benimki de morarıyor kan oturmuş gibi oluyor her seferinde ama acı sızı olmuyor görüntü mor sadece ben en kolay bacağa yapıyorum
Vücuttaki vitaminleri bebeğin çekmesinden dolayı oluyormuş sanırım. Doğum yaptıktan sonra kendiliğinden geçti herhangi bir sorun olmadı diyor görümcem. Bi doktora sor istersen ne dicek merak ettim
Bende 1 pkt 1 1pkt 2 beden premium care aldim cok alerjik bi bünyem var cocugum da öyle olursa diye stok yapmıyorumBez bende prima premium care aldımdoğacaklarda bide bezlicez totolarınıı Allahım yarebbim
Evet yabancı. çok dominant. Kocasının ve 2 oğlunun patronu. O ne derse o oluyor. Tam bir manipülatör. Gerçi ortak yanlarımız yok değil, ikimiz de nefes almadan seri şekilde konuşabiliyoruz. :d Yani ben de az cazgır değilimSenin kv yabanciydi sanki dimi hani insanin genel yapisi demek ki valla ben ilk hamileyken annem kv deme kizinca yemek yapip gondermeye basladiydi 4 kere falan gonderdi herhalde istesem hemen yapar bak hakkini yiyemem ama sana ihtiyacin varmi diye asla sormaz senin ondan minnet etmeni bekler
Aaa bana hemşire ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ölçüm yapacaksin dedi böyle olunca yemek bittikten 20 dakika sonra ölçmüş oldumKahvaltıyı ister 10 dakikada ye ister 30 dakikada. Sen ölçümü kahvaltı bittikten sonra 1 saat bekleyerek ölçmen lazım.
Karpuz = şeker, doğrudan yükseltir, başka bsey yemeden bile. Yanında peynir, yoğurt veya ayran tüketmelisin ki şekeri.dusursun. karpuz Kavun ne yazık ki şekerleme gibi :)
Geçmiş olsun canım. Evlat konu olunca insan kendini bile tanımıyor o an başka biri çıkıyor içinden. Çok şükür lenf bezleri küçülmüşSelam herkese. Mesajları okuyamadım. Umarım herkes iyidir. 2 gündür oğlumu hastaneye götürüyorum. Lenf bezleri takipteydi. Randevu zamanı geldi. Şükür küçülmüşler. Doktor kan istedi. Hayatımda böyle kan alış görmedim. Çocuğumun kolunu delik deşik etti kadın. Sonunda elinin üstünden alın. Daha iyi alınıyor. Hep öyle alırlardı, dedim. " Ben onu yapamıyorum, yan taraftaki alsın." diye başkasına yönlendirdi. Oğlum sıkı tutmaya asla gelemeyen bir çocuk. Hastaneyi inletti bağıra bağıra. Üstü başı kan oldu hep. Elinden kolundan kanlar aktı her yere. O anda çok dirayetliydim. Yukarı doktorun odasına çıkınca o hali tekrar gözümün önüne geldi. Tansiyonum düşmüş, bayılmışım. Son iki yıldır kan tutuyor beni. İnsanın 30 yaşından sonra ne çok şey değişiyor hayatında. Sanki bir milat. Ya da benim hayatım öyle geçiyor, bilmiyorum. Bir sünnet travmamız vardı, bir de üzerine bu eklendi. Allah hiçbir yavruyu hastanelere düşürmesin. Hiçbir anne babayı çaresiz bırakmasın.
Kızlar merhaba ben 31. Haftadayım normalde 20 Li haftalarda şeker yükleme yapmıştım şekerim çıkmamıştı ama bebeğin kilosu 2 hafta önden gidince doktor şeker cihazı ile takip etmemi söyledi şeker yüksek şimdi diyetisyene gönderdi bu şekerin bebeğe bir zararı var mı ben ne yiyip içmeliyim hiç bilmiyorum acayip modum düştü hiç beklemiyordum böyle birşey diyetisyene gideceğim randevu aldım o süreçte gebelik şekeri çıkanlardan öneriler alabilirsem sevinirim. İnanılmaz üzüldüm yani bebeğe zarar gelecek diye
Aaa bana hemşire ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ölçüm yapacaksin dedi böyle olunca yemek bittikten 20 dakika sonra ölçmüş oldum
Evet yabancı. çok dominant. Kocasının ve 2 oğlunun patronu. O ne derse o oluyor. Tam bir manipülatör. Gerçi ortak yanlarımız yok değil, ikimiz de nefes almadan seri şekilde konuşabiliyoruz. :d Yani ben de az cazgır değilimEşime diyorum benimle neden evlendiğini anneni tanıdıktan sonra daha iyi anladım.
Ahhh çok üzüldüm öncelikle oğlunuza şifa diliyorum. İnsan evladını öyle görünce dayanamıyorSelam herkese. Mesajları okuyamadım. Umarım herkes iyidir. 2 gündür oğlumu hastaneye götürüyorum. Lenf bezleri takipteydi. Randevu zamanı geldi. Şükür küçülmüşler. Doktor kan istedi. Hayatımda böyle kan alış görmedim. Çocuğumun kolunu delik deşik etti kadın. Sonunda elinin üstünden alın. Daha iyi alınıyor. Hep öyle alırlardı, dedim. " Ben onu yapamıyorum, yan taraftaki alsın." diye başkasına yönlendirdi. Oğlum sıkı tutmaya asla gelemeyen bir çocuk. Hastaneyi inletti bağıra bağıra. Üstü başı kan oldu hep. Elinden kolundan kanlar aktı her yere. O anda çok dirayetliydim. Yukarı doktorun odasına çıkınca o hali tekrar gözümün önüne geldi. Tansiyonum düşmüş, bayılmışım. Son iki yıldır kan tutuyor beni. İnsanın 30 yaşından sonra ne çok şey değişiyor hayatında. Sanki bir milat. Ya da benim hayatım öyle geçiyor, bilmiyorum. Bir sünnet travmamız vardı, bir de üzerine bu eklendi. Allah hiçbir yavruyu hastanelere düşürmesin. Hiçbir anne babayı çaresiz bırakmasın.
Ahhh muhteşem sağlıkla giysin benim de tee Haziran ortası gelcek heyecanla bekliyorum.Teyselerrr oğluşuma yaptirdigim nakışlı hastane çıkışımız geldi nasil olmuş
Yaaa model fotosu varmıAhhh muhteşem sağlıkla giysin benim de tee Haziran ortası gelcek heyecanla bekliyorum.
6 günlükken sarılık olduğunda kolundan tek seferde damar yolu açmışlardı. 6 günlük bebeğin damarı bulunuyor, 2,5 yaşında bulunmadı. Anne olarak çaresiz hissettim kendimi. Çok teşekkür ederim. Allah beterinden saklasın.Çok geçmiş olsun çocuk gerçekten çok farklı benim de çocuktan sonra her şeyim değişti kızım Kovit olduğu zaman tahlil için kan alacaklardı o kadar çok deldiler ki hasta bakıcı sus diyor cocugum korkuyla sesini çıkarmıyor ay bir bağırdım ama nasıl üstelik ben saglikciyim böyle birşey gerçekten hoş değil hemşire ve hasta bakıcı korktu kızım biranda şiddetli bagirinca cocuğumun annniii demesiyle sinirden kriz geçirdim orada ne var ne yok ikisine firlatmistim valla eşimi zaten kan tutuyor bayılmış hemşire serumu zar zor taktı bir daha korkudan odaya gelmediler doktor gelip gidip baktı ben 10 yıl hastanede çalıştım bizim bebek ve çocuk hemşiremiz saniyede kan alırdı çocuk bir kez ağlardı geçerdi şuanda ASM de bir hemşiremiz var oda kan alır hiç anlasilmaz aldı mı diye bakarsın böyle kan alamayan hemşireleri koyuyorlar kendimi sağlıkci olarak zor tutuyorum gerçekten
İlk başta deldiği yerlerdeki kanı silmek için bir pamuk bile koymadı oraya. Öylece açıkta bıraktı. Çok teşekkür ederim. Çok üzüldüm ben de.Evet ya, resmen travma yaratmışlar çocuğa. bazen hayret ediyorum kendi yakınları olsa böyle yaparlar mıydı. sanki cansız manken var karşısında. üstüne bir de çocuk var yani. insan daha bir şefkatle yaklaşır. acıtmamaya çalışır. geçmiş olsun ne diyeyim, üzüldüm.
Çok teşekkür ederim. Amin, amin. Kimseyi düşürmesin Allah'ım. Neyse ki bu olay dışında güzel haberler aldım. Tek tesellim o. Allah beterinden saklasın.Geçmiş olsun canım. Evlat konu olunca insan kendini bile tanımıyor o an başka biri çıkıyor içinden. Çok şükür lenf bezleri küçülmüşHastane çok zor Rabbim düşürmesin hele de evlat için
Çok teşekkür ederim. Amin, beterinden saklasın Allah.Ahhh çok üzüldüm öncelikle oğlunuza şifa diliyorum. İnsan evladını öyle görünce dayanamıyorAllah'ım beterinden korusun dermansız dert vermesin m
Ben yüsra ismini beğeniyorum bence elif yüsraKızlar elif meyramı elif yüsramı sizce
Bende ilk oğlumu sokakta ağlarken buldum 1 aylıktı annesi bırakmış gitmiş, kızımda 7/8 aylıktı büyüktü ama çok hastaydı dşleri iltihap kapmış 2 dişi çekildi falan 2 hafta veterinerde ölüm kalım savaşı verdi, kuyruğu yaralıydı koptu kısa kuyruk kaldı, kıyamadım sonrasında geri sokağa bırakmayailkini eve getirdiğimde eşimde hiç bişeyiyle ilgilenmem diye tehdit ediyodu şimdi koynunda uyutuyo ikisinide kedilerle yeni bebişi alıştırmak için taktiklerin varmı da cnm nette bebeği kedilerden sakınmayın falan yazıyor ama 2 anneyi nasıl aşıcam bu konuda bilmiyorum şimdiden odanın kapısını kapatın yok çocuğun beşiğine girmesin demeye başladılarYa aslında kedileri alistirmak için deterjaniyla yıkanmış şeyleri koklatmak lazımmış falan ama biz doğumda İstanbul'da olacağız inşallah dönüşte mecbur alisacaklar yapılacak bir sey yik
Ya aslında kedileri alistirmak için deterjaniyla yıkanmış şeyleri, losyonunu, pudrasını vb. koklatmak lazımmış. Bebeğin odasında gezinmesine izin vermek gerekiyormuş. Bir de bebeğin çorabını kediye sürüp hastane çıkışı bebeğe o çorabı giydirirseniz eve gelince ilk ayağını koklayacağı için daha çabuk kabullenir diyorlar. Ama biz doğumda İstanbul'da olacağız, dönüşte mecbur alışacaklar bir şekilde yapılacak bir şey yok. Sakınmaya hiç gerek yok, kedi bebeğe saldırmaz en fazla bizden uzaklaşır yanlız takılır bir süre o kadar.Bende ilk oğlumu sokakta ağlarken buldum 1 aylıktı annesi bırakmış gitmiş, kızımda 7/8 aylıktı büyüktü ama çok hastaydı dşleri iltihap kapmış 2 dişi çekildi falan 2 hafta veterinerde ölüm kalım savaşı verdi, kuyruğu yaralıydı koptu kısa kuyruk kaldı, kıyamadım sonrasında geri sokağa bırakmayailkini eve getirdiğimde eşimde hiç bişeyiyle ilgilenmem diye tehdit ediyodu şimdi koynunda uyutuyo ikisinide kedilerle yeni bebişi alıştırmak için taktiklerin varmı da cnm nette bebeği kedilerden sakınmayın falan yazıyor ama 2 anneyi nasıl aşıcam bu konuda bilmiyorum şimdiden odanın kapısını kapatın yok çocuğun beşiğine girmesin demeye başladılar
Ayyy ben de hem bel fıtığı var hem de olmadığından miras hafif idrar kaçırmaAradan 2 yıl geçince hepsini hatırlayamıyorum tabi ama doktorumun anlattığı kadarıyla epidural sonrası kronik bel ağrısı olabiliyormuş. Birde sonraki süreçte idrar kaçırmayla epidural arasında bağlantı olmasından şüpheleniliyormuş. Kesinliği ve güvenirliği net olmadığı için uzun yıllar sonrası yan etkileri gözlemlenmediği için yapmıyorum demişti.
Doktora gittigim gun 29+6 olucaz ultrasonda 1 hafta ondeyiz ama bakalim ne dicek doktor insallah guzel haberler alirim özledimÇok şükür canım vaktini beklesin şuan en büyük dileğimkilo gerçekten mühim değil kızım haftasına göre küçüktü bile ama ne güzel toparlandı. Boy kilo gözümüzde sadece sayı olmalı
Güzel haberlerle gel canımtam kaç olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?