2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin kv yabanciydi sanki dimi hani insanin genel yapisi demek ki valla ben ilk hamileyken annem kv deme kizinca yemek yapip gondermeye basladiydi 4 kere falan gonderdi herhalde istesem hemen yapar bak hakkini yiyemem ama sana ihtiyacin varmi diye asla sormaz senin ondan minnet etmeni bekler

Ay sorucam insallah unutmazsam

Evet yabancı. çok dominant. Kocasının ve 2 oğlunun patronu. O ne derse o oluyor. Tam bir manipülatör. Gerçi ortak yanlarımız yok değil, ikimiz de nefes almadan seri şekilde konuşabiliyoruz. :d Yani ben de az cazgır değilim Eşime diyorum benimle neden evlendiğini anneni tanıdıktan sonra daha iyi anladım.

Aaa bana hemşire ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ölçüm yapacaksin dedi böyle olunca yemek bittikten 20 dakika sonra ölçmüş oldum

Geçmiş olsun canım. Evlat konu olunca insan kendini bile tanımıyor o an başka biri çıkıyor içinden. Çok şükür lenf bezleri küçülmüş Hastane çok zor Rabbim düşürmesin hele de evlat için

Gecmis olsun. Diyet ile birlikte dusurebilirsin, çok yüksek değilse diyetle insulinsiz hızlıca düşer inşallah, stres yapma. Aksi durumda zaten insülin iğnesi ile dengeye alıyor doktorlar. Gebelik şekeri riskli bir durum, şu fazlalığı gebelikte veya sonrasında zararları olabiliyor (bebekte kalp, böbrek, solunum vb rahatsizliklar)
Ama kolaylıkla denetim altına alabileceğin, senin elinde yönetebilecegin bir durum. Açlık şekeri ve h1a1c tahlili istemedi mi doktor ? Diyetisyen randevusu ne zaman? Gec tarih ise örnek diyet listesi paylaşabilir im

Aaa bana hemşire ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ölçüm yapacaksin dedi böyle olunca yemek bittikten 20 dakika sonra ölçmüş oldum

E yayarak yenince ilk lokma ile son lokma arasında çok fark olunca geçersiz o 1 saat ölçümü. Veya kahvaltı bitti 1 saat dolana kadar atistirdin, yine tokluk şekeri sağlıksız olur.

yani simdi görgü farki da olur bizim gibi olmayabilirler diyecem de benimki nereli ankarali başka bir dünyadan bence benimki

Ahhh çok üzüldüm öncelikle oğlunuza şifa diliyorum. İnsan evladını öyle görünce dayanamıyor Allah'ım beterinden korusun dermansız dert vermesin m

Ahhh muhteşem sağlıkla giysin benim de tee Haziran ortası gelcek heyecanla bekliyorum.
Yaaa model fotosu varmı çok guzeller ya isim koyabilseydik isimli takı yasligida yaptiricaktim ama artik punch falan yaptircam taki yastigini

6 günlükken sarılık olduğunda kolundan tek seferde damar yolu açmışlardı. 6 günlük bebeğin damarı bulunuyor, 2,5 yaşında bulunmadı. Anne olarak çaresiz hissettim kendimi. Çok teşekkür ederim. Allah beterinden saklasın.

İlk başta deldiği yerlerdeki kanı silmek için bir pamuk bile koymadı oraya. Öylece açıkta bıraktı. Çok teşekkür ederim. Çok üzüldüm ben de.

Çok teşekkür ederim. Amin, amin. Kimseyi düşürmesin Allah'ım. Neyse ki bu olay dışında güzel haberler aldım. Tek tesellim o. Allah beterinden saklasın.

Ahhh çok üzüldüm öncelikle oğlunuza şifa diliyorum. İnsan evladını öyle görünce dayanamıyor Allah'ım beterinden korusun dermansız dert vermesin m
Çok teşekkür ederim. Amin, beterinden saklasın Allah. Küçücük daha. O kadar korktu ki. Elim ayağım boşaldı cidden.

Ya aslında kedileri alistirmak için deterjaniyla yıkanmış şeyleri, losyonunu, pudrasını vb. koklatmak lazımmış. Bebeğin odasında gezinmesine izin vermek gerekiyormuş. Bir de bebeğin çorabını kediye sürüp hastane çıkışı bebeğe o çorabı giydirirseniz eve gelince ilk ayağını koklayacağı için daha çabuk kabullenir diyorlar. Ama biz doğumda İstanbul'da olacağız, dönüşte mecbur alışacaklar bir şekilde yapılacak bir şey yok. Sakınmaya hiç gerek yok, kedi bebeğe saldırmaz en fazla bizden uzaklaşır yanlız takılır bir süre o kadar.

Benim bir kedim vardı hiç kendini sevdirmezdi hep ısırırdı. Bir keresinde bir kaç aile yazlığa gitmiştik arkadaşın emekleyen bebeği vardı elini kedinin ağzının içine sokuyordu o zaman bile ısırmadı bebeği. Emekleyerek peşinden koşuyordu rahat bırakmıyordu kediyi ama bizi savaş gazisine çeviren kedi onu bir kere bile ne ısırdı ne cırmaladı

Bebegi hiç sakınma bence sağlık açısından daha bile iyiymiş aslında. Alerji riskini azaltıyormuş. Ben bebeğin yanında yatmalarına bile engel olmayı düşünüyorum.

Bence asıl düşünmemiz gereken bebeler az büyüdüğünde kedileri onlardan korumak Bebekten uzaklaşabilecekleri saklanabilecekleri yerleri olması lazım. Ben acaba şu kule gibi şeyler oluyor ya onlar gibi bir şey yapıp duvara montelesem mi diye düşünüyorum ilerisi için.
Ayyy ben de hem bel fıtığı var hem de olmadığından miras hafif idrar kaçırma Bu sefer epiduralde ümitliydim, o da riskli çıktı

Kızlarr iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz.
Yavaş yavaş temizlik yapıyım diyorum
Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Siz temizlik yapıyo musunuz

Doktora gittigim gun 29+6 olucaz ultrasonda 1 hafta ondeyiz ama bakalim ne dicek doktor insallah guzel haberler alirim özledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…