iyi akşamlar canım ben yatıyorum:) ctesi bende dolap şifonyer geldi sildim o ara evide temizleyelim dedik eşimle pazar günüde 1 saat yürüyüş yaptım şimdi hareket etmem yasakKızlarr iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz.
Yavaş yavaş temizlik yapıyım diyorum
Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Siz temizlik yapıyo musunuz
Ne zarari olabilir ki hareket etmek daha iyi cok zorlamadan, agir isler yapmadan ben halilardan basladim .. boya badana isini bekliyorum sonrasi iyi bi temizlik yavas yavas kendim yapicam hic bi zarari olmaz 2 cocuktada yaptim bisey olmadi sukurKızlarr iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz.
Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Almila İnci telaffuzu zor bir isim, Almila çok bilindik bir isim olmadığından büyüklere daha da zor gelir. Gerçekten aklında tutmakta zorlanıyor da olabilir, sevmediyse gıcıklığına özellikle yanlış söylüyor da olabilirÇıldıracağım valla sinirlerim bozuluyor artık... Kızımın ismi bu kadar zor mu ya?? Kv her sorana yanlış söylüyor. Kırkkere düzelttim düzeltiyorum ama insanın Bi yerden sonra canı sıkılıyor. Almila hariç tüm daha zor isimleri söylüyor. Hayır diyorum ki eğer zor geliyorsa inciyi söyle onuda söylemiyor. Vslla sinirlerim zıpladı
Bi risk yoksa yapilir niye yapilmasin. Benm evin tum isini ben yapiyorum. Ha duvar cam silme falan gibi seyler degil tabi. Mutfak derin temizligidir dip kose kalan temizliktir yapiyorum yaniKızlarr iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz.
Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Aynen bende 1-2 beden aldım birer taneBende 1 pkt 1 1pkt 2 beden premium care aldim cok alerjik bi bünyem var cocugum da öyle olursa diye stok yapmıyorum
Koca toto olmuştur şimdiyeDoktora gittigim gun 29+6 olucaz ultrasonda 1 hafta ondeyiz ama bakalim ne dicek doktor insallah guzel haberler alirim özledim
Evet resmen hem ağrı hem acı berbat bişeyBende içeriden bir ağrı hiss etmiyorum. Hep üst ağrıyor dokununca bazen o kadar kötü ağrıyorki, sanki büyük sivilce çıkmış gibi. Amma doplerle rahim damarlarında var dedi. Bakalım bu kez neyle karşılaşıcam
Ay niyeebugün ayağım şişti ama sadece tek ayağım
Kızlarr iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz.
Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Tokluk şekerim en son 194 çıkmıştı herhangi bir tahlil yaptırmadı bu hafta içi randevum canım yinede teşekkür ederim suyum normal sadece bebeğin kilosu 2 hafta öndeGecmis olsun. Diyet ile birlikte dusurebilirsin, çok yüksek değilse diyetle insulinsiz hızlıca düşer inşallah, stres yapma. Aksi durumda zaten insülin iğnesi ile dengeye alıyor doktorlar. Gebelik şekeri riskli bir durum, şu fazlalığı gebelikte veya sonrasında zararları olabiliyor (bebekte kalp, böbrek, solunum vb rahatsizliklar)
Ama kolaylıkla denetim altına alabileceğin, senin elinde yönetebilecegin bir durum. Açlık şekeri ve h1a1c tahlili istemedi mi doktor ? Diyetisyen randevusu ne zaman? Gec tarih ise örnek diyet listesi paylaşabilir im
E yayarak yenince ilk lokma ile son lokma arasında çok fark olunca geçersiz o 1 saat ölçümü. Veya kahvaltı bitti 1 saat dolana kadar atistirdin, yine tokluk şekeri sağlıksız olur.
Atmıştım canm ama gözünden kaçtı belkisi ekleyim. Yastığı olcak tulum şapka eldiven şeklindeYaaa model fotosu varmıçok guzeller ya isim koyabilseydik isimli takı yasligida yaptiricaktim ama artik punch falan yaptircam taki yastigini
Bana diyetisten son lokmadan 2 saat sonra ölç dedi. Seker yüklemesini de içeçek bittikten 1 saat sonrs olarak saydılar. Bende ilk lokma değil son lokma sayılacakAaa bana hemşire ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ölçüm yapacaksin dedi böyle olunca yemek bittikten 20 dakika sonra ölçmüş oldum
Tokluk şekerim en son 194 çıkmıştı herhangi bir tahlil yaptırmadı bu hafta içi randevum canım yinede teşekkür ederim suyum normal sadece bebeğin kilosu 2 hafta önde
Evet ara ara oluyor ama 1 saat boyu sürekli sürmüyor. Genellikle en fazla 10-15 dk içinde geçiyor. Sizin durumunuz sanki tıbbi yardım almanızı gerektirebilir gibi. İsterseniz acile gidip kontrol yaptırınKızlar iyi geceler . Adet sancısı gibi ağrılarınız oluyor mu normal mi bu. 1 saattir geçmeyen karın ağrısı terleme ve miğde ağrım var normal mi acaba
Teşekkür ederim canım tam 1 saat olmasa da yarım saat 45 dakika olmuştur . Eşimde iş te tek başıma panikte olmak istemiyorum 1 saat daha bekleyeyim olmadı geçmezse acil yolu gözüktüEvet ara ara oluyor ama 1 saat boyu sürekli sürmüyor. Genellikle en fazla 10-15 dk içinde geçiyor. Sizin durumunuz sanki tıbbi yardım almanızı gerektirebilir gibi. İsterseniz acile gidip kontrol yaptırın
su içip sol yanınıza yatıp biraz dinlenirseniz hafifletebilir. En azından bekleme süresini dinlenerek geçirmiş olursunuzTeşekkür ederim canım tam 1 saat olmasa da yarım saat 45 dakika olmuştur . Eşimde iş te tek başıma panikte olmak istemiyorum 1 saat daha bekleyeyim olmadı geçmezse acil yolu gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?