2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz.
Yavaş yavaş temizlik yapıyım diyorum
Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Siz temizlik yapıyo musunuz
iyi akşamlar canım ben yatıyorum:) ctesi bende dolap şifonyer geldi sildim o ara evide temizleyelim dedik eşimle pazar günüde 1 saat yürüyüş yaptım şimdi hareket etmem yasak Bence dikkat etmemiz gereken zamandayız, göbeğimiz büyüdü, ağırlığı arttı. Kendimi diğer aylardayım gibi hissettim yürüme hızımı yavaşlatmadım sonra olanlar oldu erken doğum riski çıktı başıma. Ayakta çok kalmamaya çalış, kendini yorma

Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Ne zarari olabilir ki hareket etmek daha iyi cok zorlamadan, agir isler yapmadan ben halilardan basladim .. boya badana isini bekliyorum sonrasi iyi bi temizlik yavas yavas kendim yapicam hic bi zarari olmaz 2 cocuktada yaptim bisey olmadi sukur

Almila İnci telaffuzu zor bir isim, Almila çok bilindik bir isim olmadığından büyüklere daha da zor gelir. Gerçekten aklında tutmakta zorlanıyor da olabilir, sevmediyse gıcıklığına özellikle yanlış söylüyor da olabilir Ama sen ve eşin beğendiysen başkasının ne dediği önemli değil kim ne derse desin boşver.

Kayınvalidene yanlış telaffuz etmesinden rahatsız olduğunu çaktırma. Çünkü bazı insanlar böyle alttan alta sinir edecek şeyleri yapıp karşıdaki sinir olunca zevkten dört köşe oluyorlar. Bu tiplere karşı tek savunma rahatsız olmuyormuş gibi görünmek. Sen sevmişsin beğenmişsin karar vermişsin her seferinde başka bir şey söylerse söylesin. Başkası yanlış öğrense ne olacak sen başka bir zaman doğrusunu söyler geçer gidersib. Almila büyüyüne kadar alışır zaten de hala yanlış söyleyecek olursa Almila kendi düzeltir "Babanne benim adım ..... Değil Almila" diye sen hiç merak etme

Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Bi risk yoksa yapilir niye yapilmasin. Benm evin tum isini ben yapiyorum. Ha duvar cam silme falan gibi seyler degil tabi. Mutfak derin temizligidir dip kose kalan temizliktir yapiyorum yani

Evet resmen hem ağrı hem acı berbat bişey Allah beterinden saklasın. Ben de kontrole gidince sorayım bari rahmin içi ne durumda diye. Doğumun nasıl olacağının asıl kararı doğum yaklaşınca verilecek tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Şu 2 ayı biraz sıkıntılı geçireceğiz anlaşılan ama en önemlisi komplikasyonsuz doğumlarımız olsun inşallah varisdaşım

Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu

Riskli gebelik değilse, erken doğum riski yoksa, rahim agzinda kisalma yoksa, kendini çok yormadigin sürece yapabilirsin. Doktorun da seni yönlendirir zaten. Doktorum bana yorulmak yok diyor, disarda yürürken bile olabilir, yorulmaya başladığını hissettin anda dur otur dinlen diyor. Kendini sakin zorlama. Evi eşim supuruyor, ben mopla genel temizliyorum, dip koşa yapamıyorum açıkçası. Kadın geliyor ayda 1 zaten. Toz alıyorum o kadar

Tokluk şekerim en son 194 çıkmıştı herhangi bir tahlil yaptırmadı bu hafta içi randevum canım yinede teşekkür ederim suyum normal sadece bebeğin kilosu 2 hafta önde

Yaaa model fotosu varmı çok guzeller ya isim koyabilseydik isimli takı yasligida yaptiricaktim ama artik punch falan yaptircam taki yastigini
Atmıştım canm ama gözünden kaçtı belkisi ekleyim. Yastığı olcak tulum şapka eldiven şeklinde punch yastık da efso olur

Eklentiler

• IMG_20220524_230255.webp
    21 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20220524_230327.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 54
O kadar yorulmusum ki bugun dunku uykusuzlugun uzerine, simdi yattim zonkluyir tum kaslarim ayri ayri. Bu gece de uyuyamayacagim gerci ama olsun Herkese iyi geceler

Aaa bana hemşire ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ölçüm yapacaksin dedi böyle olunca yemek bittikten 20 dakika sonra ölçmüş oldum
Bana diyetisten son lokmadan 2 saat sonra ölç dedi. Seker yüklemesini de içeçek bittikten 1 saat sonrs olarak saydılar. Bende ilk lokma değil son lokma sayılacak

Tokluk şekerim en son 194 çıkmıştı herhangi bir tahlil yaptırmadı bu hafta içi randevum canım yinede teşekkür ederim suyum normal sadece bebeğin kilosu 2 hafta önde

Cnm tokluk sekerimust sinir 140, senin oldukça üzerinde. Kavun karpuz gibi çok şekerli gıdalar mi.tukettin açaba?

Kızlar iyi geceler . Adet sancısı gibi ağrılarınız oluyor mu normal mi bu. 1 saattir geçmeyen karın ağrısı terleme ve miğde ağrım var normal mi acaba

Kızlar iyi geceler . Adet sancısı gibi ağrılarınız oluyor mu normal mi bu. 1 saattir geçmeyen karın ağrısı terleme ve miğde ağrım var normal mi acaba
Evet ara ara oluyor ama 1 saat boyu sürekli sürmüyor. Genellikle en fazla 10-15 dk içinde geçiyor. Sizin durumunuz sanki tıbbi yardım almanızı gerektirebilir gibi. İsterseniz acile gidip kontrol yaptırın

Teşekkür ederim canım tam 1 saat olmasa da yarım saat 45 dakika olmuştur . Eşimde iş te tek başıma panikte olmak istemiyorum 1 saat daha bekleyeyim olmadı geçmezse acil yolu gözüktü

Evet ara ara oluyor ama 1 saat boyu sürekli sürmüyor. Genellikle en fazla 10-15 dk içinde geçiyor. Sizin durumunuz sanki tıbbi yardım almanızı gerektirebilir gibi. İsterseniz acile gidip kontrol yaptırın
Teşekkür ederim canım tam 1 saat olmasa da yarım saat 45 dakika olmuştur . Eşimde iş te tek başıma panikte olmak istemiyorum 1 saat daha bekleyeyim olmadı geçmezse acil yolu gözüktü

su içip sol yanınıza yatıp biraz dinlenirseniz hafifletebilir. En azından bekleme süresini dinlenerek geçirmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…