- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 53
- 35
Aaa aktarıldığına çok sevindim ben erken doğurunca o izin hakkı yanıyo sanıyodum32 de calisabilir alman lazim calisacaksan. Yoksa direkt dogum izni baslatiyo sistem. 37 ye kadar calistin diyelim. 37+0 da zorunlu basliyo dogum izni. Izindeykenn 38de dogurdun mesela. Kalan iki hafta tabi ki sonrasina aktariliyo. Yani sana verilen 16 hafta var ( dogru hatirliyosam) 8 once 8 sonra seklinde. Ama nerde kullanirsin sana kalmis. 37 de izne ciktigin gun dogurdun mesela tamamini dogum sonrasi kullaniosun
Geçmiş olsun inşallah beklerler vakitlerini ama korkma bak gaftanda iyi kontrol altındasın da Allah ın izniyle sağ salim kavuşursunuz29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Canım bu yere konulan tablet şeklinde ilaçlar var senin kızın göremeyeceği uzanamayacağı yerlere koysan.Hamambocegi çıktı evde. Hayatin sonu hibi bir sey benim icin. 3 yildir cikmamisti. 1 saattir agliyorum. Odanin balkonunun cami açık hep sineklik fln da yok ordan girdi sanirim. Elim kadar kocaman. Yuruyor bir de aheste aheste. Hic korktugu yok. Ciglik attim ama sanirim kacirdi esim. Kacirmadim oldurdum diyo ama inanmiyorum. Su an temiz olduguna inandigim bir koltuga oturdum hicbir seye dokunmamayq calisarak sabah olmasini bekliyorum. Ben mumkun degil uyuyamam bu evde, ne bok yicem bilmiyorum. Kasinmaya basladim. Yorgubnluktan sancim gelebilir. Hamambicegi yuzunden erken dogum yapabilirim, bu sekilde dogum yapmis ilk insan olurum.
Canım sıkıştırmaya gerek yok kol altındaki yağ kısmı fazla değil mi? Ben eşim nöbette olunca sıkmadan yapıyorum artık neredeyse hiç iz yok en önemlisi hızlı vurup enjekte edip çekmek bide ovalamaYa ben koluma kendim yapamadığım için başkasına yaptırmaya cesaret edemiyorum eşim de tırsıyor zaten yapmaya, bacağım da çok yanıyor ve her seferinde kocaman mosmor oluyor, o yüzden hala göbekten devam ediyorum ama artık etimi sıkıştıramıyorum tam
Bizde de kıza ela koyacağız deyince kısa diyen oldu len benim adımda üç harfli bana demeye yüzünüz olmasın bariSoyleniiir. Benim ilk oglumun adi kuzey kv ikinci de guney olcak diyp siritiyo sorana mesela. Gerci ikinci erkek deyince herkes iyi onu da guney koyun bari dio dalga gecercesine. Ole yapcaz deyince bi gerilio ortam
benim doktorumda 31+6 da gel dedi 1 gün öncesinden. gece benimki de durmadı sabah biraz daha sakin. bazen hareket etsin istiyorum ama artık gece uyutmadı bi sağa bi sola döndüm dursun diye :) ne kadar kötü anneyimkızlar doğum izin raporu ile ilgili doktoruma mail atmıştım 32+1 de gelsem sorun olur mu diye. Olmaz dedi bilginize.
bu arada benim kız hiç durmuyor karnımda sizinde böyle mi acaba? fıldır fıldır :)
Toplam 16 hafta iznin var, 32den itibaren de kullanabilirsin, çalışabilir raporu alıp 37ye kadar çalışıp sonra da 16 hafta kullanabilirsin. 32de çalışabilir raporu alıp mesela 35te artık çalışamayacağım deyip bırakabilirsin o zaman 16 hafta o tarihten itibaren başlar. Tam 32+0da rapor alın denmesinin sebebi, rapor almadığın sürece izinli sayılıyorsun 16 haftadan düşüyorkızlar şimdi bu doğum izni tam olarak nasıl oluyo ben anlayamıyorum. şimdi ilk izne çıkabilme tarihimiz 32.hafta. 32+0da mı rapor almamız lazım 33+0'a kadar mı? aynı şekilde son çalışabilir raporu alabileceğimiz tarih 37+0 mı? şimdi mesela ben 36 da çıktım izne. 38 de doğurdum geri kalan o 40 haftaya kadar ki iznim aktarılıyo mu yoksa yanıyo mu? biliyosanız aydınlatır mısınız arkadaşlar
Raporu istediğin zaman alabilirsin sorun olmaz ama rapor alana kadar geçen süre 32+0dan itibaren izinli sayılıyor toplam 16 haftalık izninden düşüyor. 1 gün çok da önemli değil tabi 32+1de de olur ama 32+5e bırakırsan 5 gün boşuna çalışmış olursun mesela.kızlar doğum izin raporu ile ilgili doktoruma mail atmıştım 32+1 de gelsem sorun olur mu diye. Olmaz dedi bilginize.
bu arada benim kız hiç durmuyor karnımda sizinde böyle mi acaba? fıldır fıldır :)
32+0 da mı rapor alabiliyoruz yoksa 33+0 da mı benım kafam karıstıRaporu istediğin zaman alabilirsin sorun olmaz ama rapor alana kadar geçen süre 32+0dan itibaren izinli sayılıyor toplam 16 haftalık izninden düşüyor. 1 gün çok da önemli değil tabi 32+1de de olur ama 32+5e bırakırsan 5 gün boşuna çalışmış olursun mesela.
Gerçi doktorun 32+1de gittiğinde raporunu 32+0 tarihli verirse o 1 günü de kaybetmemiş olursun muhtemelen
33+0 da rapor alırsın ama otomatik 32+0 da raporun devreye girer. boşuna 7 günün yanmış olur. çalışabilir raporu alınmazsa 16 haftalık rapor otomatik devreye giriyor 32+0da32+0 da mı rapor alabiliyoruz yoksa 33+0 da mı benım kafam karıstı
tam 32+0 da mı alıyoruz 33+0 a kadar mı?Toplam 16 hafta iznin var, 32den itibaren de kullanabilirsin, çalışabilir raporu alıp 37ye kadar çalışıp sonra da 16 hafta kullanabilirsin. 32de çalışabilir raporu alıp mesela 35te artık çalışamayacağım deyip bırakabilirsin o zaman 16 hafta o tarihten itibaren başlar. Tam 32+0da rapor alın denmesinin sebebi, rapor almadığın sürece izinli sayılıyorsun 16 haftadan düşüyor
o zaman çalışabilir raporu için tam 32+0 da raporu almamız gerekiyor33+0 da rapor alırsın ama otomatik 32+0 da raporun devreye girer. boşuna 7 günün yanmış olur. çalışabilir raporu alınmazsa 16 haftalık rapor otomatik devreye giriyor 32+0da
32+0 da mı rapor alabiliyoruz yoksa 33+0 da mı benım kafam karıstı
Arkadaşlar raporu istediğiniz zaman alabilirsiniz tarih geçince rapor alınamaz diye bir şey yok. Buradaki sıkıntı çalışabilir raporunu devreye sokmadığınız takdirde 32+0 olduğu an 16 haftalık izniniz başlar. Raporu ne kadar geç alırsanız o kadar gün kaybedersiniz 16 haftadan. O yüzden tam 32+0da alın ki gün kaybetmeyintam 32+0 da mı alıyoruz 33+0 a kadar mı?
Direkt ilaclama ekibi gelecek yarin. Yeter ki kurtulayim gerekirse her ay ilaclatirimCanım bu yere konulan tablet şeklinde ilaçlar var senin kızın göremeyeceği uzanamayacağı yerlere koysan.
Heh tamam cok tesekkür ederimm 1 temmuzda doktoruma 32+0 yazdırıcam rapora benArkadaşlar raporu istediğiniz zaman alabilirsiniz tarih geçince rapor alınamaz diye bir şey yok. Buradaki sıkıntı çalışabilir raporunu devreye sokmadığınız takdirde 32+0 olduğu an 16 haftalık izniniz başlar. Raporu ne kadar geç alırsanız o kadar gün kaybedersiniz 16 haftadan. O yüzden tam 32+0da alın ki gün kaybetmeyin
Ben kayinvalidemin torunlarina dogru duzgun bisey aldigini vs görmedim ha dogum gununde falan alir simdi hakkini yiyemem iki sokak ötemde oturuyo hasta falan oluyum naptin öldünmü kaldin mi bile demezYa ben kv ve kb nin benim onlara verdigim ( insallah) torunlari hic hak etmedigini dusunuyorum. Maddi manevi hicbir yardimlarini gormedim. Oturduklari yerden dede babaanne olmanin luksunu yasiyolar. Bu muthis mucize cok onlara ya. Hak etmiyolar bu guzel yavrulari
Bazi doktorlar firmalarla anlasabiliyo canim benimki bana baska önerdi icinde folik asit balik yagi bi suru ekstra vitaminde vardi e zaten bi de multivitamin kullandiriyosun ne gerek var yani ben onu kullanmak istemiyorum ocean kullansam olur mu dedim olur dedi bana ekstra demiride folikli vermisti onu da kullanmiyorum foliksiz formunu kullaniyorumbilmiyorum acaba rahim ağzı açılmayla ilgisi mi var, kullanan var mı diye sormak istedim. bugün soracağım doktoruma neden değiştirdik diye
Şimdi ben bu işlere yabanciyim Benim 32de gidip rapor almam gerekiyor mu ben evdeyim esimin sirketinde sigortaliyim zaten yillardir özel sektor ya ne yapmam gerek33+0 da rapor alırsın ama otomatik 32+0 da raporun devreye girer. boşuna 7 günün yanmış olur. çalışabilir raporu alınmazsa 16 haftalık rapor otomatik devreye giriyor 32+0da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?