Çok doğru söylüyorsunuz aslında. Teşekkür ederimAlmila İnci telaffuzu zor bir isim, Almila çok bilindik bir isim olmadığından büyüklere daha da zor gelir. Gerçekten aklında tutmakta zorlanıyor da olabilir, sevmediyse gıcıklığına özellikle yanlış söylüyor da olabilirAma sen ve eşin beğendiysen başkasının ne dediği önemli değil kim ne derse desin boşver.
Kayınvalidene yanlış telaffuz etmesinden rahatsız olduğunu çaktırma. Çünkü bazı insanlar böyle alttan alta sinir edecek şeyleri yapıp karşıdaki sinir olunca zevkten dört köşe oluyorlar. Bu tiplere karşı tek savunma rahatsız olmuyormuş gibi görünmek. Sen sevmişsin beğenmişsin karar vermişsin her seferinde başka bir şey söylerse söylesin. Başkası yanlış öğrense ne olacak sen başka bir zaman doğrusunu söyler geçer gidersib. Almila büyüyüne kadar alışır zaten de hala yanlış söyleyecek olursa Almila kendi düzeltir "Babanne benim adım ..... Değil Almila" diye sen hiç merak etme
ismi kerem değil miydi değiştirdiniz mi :)Atmıştım canm ama gözünden kaçtı belkisi ekleyim. Yastığı olcak tulum şapka eldiven şeklindepunch yastık da efso olur
Oo hadi canım iyi haberler ver bize. Büyümüştür merak etmeGünaydın kızlar. Bugün görüş günü çok heyecanliyim.insallah bebegim normal büyümüştür
Amin canım. İnşallah. Birşey olmaz bebekler vaktinde gelir ama içini ferah tut hastanedesin doktorlar takibi yaparlar canım.29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Kız dur panikleme bende korkarım ve evde de birtek banagorunuyor çıktığında. Ama bebeğin var.derin nefes al sakinle. Yok gibi düşün küçük böcek oda senden korkuyor bHamambocegi çıktı evde. Hayatin sonu hibi bir sey benim icin. 3 yildir cikmamisti. 1 saattir agliyorum. Odanin balkonunun cami açık hep sineklik fln da yok ordan girdi sanirim. Elim kadar kocaman. Yuruyor bir de aheste aheste. Hic korktugu yok. Ciglik attim ama sanirim kacirdi esim. Kacirmadim oldurdum diyo ama inanmiyorum. Su an temiz olduguna inandigim bir koltuga oturdum hicbir seye dokunmamayq calisarak sabah olmasini bekliyorum. Ben mumkun degil uyuyamam bu evde, ne bok yicem bilmiyorum. Kasinmaya basladim. Yorgubnluktan sancim gelebilir. Hamambicegi yuzunden erken dogum yapabilirim, bu sekilde dogum yapmis ilk insan olurum.
Bende dün bizim ik ya sordum. 32+0da çalışmak istiyorsan çalışabilir raporu istemiyorsanız çalışamaz raporu getireceksiniz dedi.Gecmis olsun, tedavi ne uyguluyor doktor
Benim bildiğim 32+0 da tam doktorda olman gerekiyor. Ben 32.haftada erken çıkacağım, bana da 32+0 da gel dedi. Sen çalışmak istiyorsan 32+0 da rapor alman lazım. Tecrübeli anneler paylaşır
Sat 32+0 snairim ama doktorlartakip ediyor doktorumla görüşüp o verirGünaydın kızlar, ya bende bir uygulama var sata göre gebelik haftamı takip ettiğim, orda 29+1 görünüyorum ama burda altta çıkan uygulamada 30.hafta görünüyor, neden acep hangisi doğru ben kaç haftalığım neye göre 32.hafta raporu alcamsa
Bana yaptırmıyor annem sağolsunKızlarr iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz.
Yavaş yavaş temizlik yapıyım diyorum
Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Siz temizlik yapıyo musunuz
Oooo büyük panikledim. Tam da eşime yaz geldi çıktı yine bocekler Çok şükür bizim evde çıkmıyor demiştim ki 2 -3 gün sonra çıktı bir tane. Dün tüm gün dolaplarin içini sildim domestosla. Normalde de temiz insanimdir o kadar pis hanenin arasından nasıl bizimkine geldi anlamıyorum. Balkonun kapısına sineklik alicaz bugün. Oradan iceri girdi muhtemelen.Kız dur panikleme bende korkarım ve evde de birtek banagorunuyor çıktığında. Ama bebeğin var.derin nefes al sakinle. Yok gibi düşün küçük böcek oda senden korkuyor b
Değil normal besin beslenmesiydi limonata içtim kahvaltıdanpardon.Cnm tokluk sekerimust sinir 140, senin oldukça üzerinde. Kavun karpuz gibi çok şekerli gıdalar mi.tukettin açaba?
Kerem kerem bu örnek foto henüz gelmedi benim kiismi kerem değil miydi değiştirdiniz mi :)
Canım senin temiz pis olman değil hamam böceği bu heryerde çıkar birde yaz geldi cam kapı açık girer. Dikkat edin cogalmasin. Böcek ilacı alın giderlere sıkın ben öyle yapıyorum(hatta yine yapayım)Oooo büyük panikledim. Tam da eşime yaz geldi çıktı yine bocekler Çok şükür bizim evde çıkmıyor demiştim ki 2 -3 gün sonra çıktı bir tane. Dün tüm gün dolaplarin içini sildim domestosla. Normalde de temiz insanimdir o kadar pis hanenin arasından nasıl bizimkine geldi anlamıyorum. Balkonun kapısına sineklik alicaz bugün. Oradan iceri girdi muhtemelen.
Ne kadar iyisin bebegi uzme hisseder diyorsun, ama bence etkilenecegi kadar etkileniyor zaten ve engelleyemiyorum kendimi. Bir bu degil ki. Her gun ayni. Ben her gun degmeyecek bir seye sinirleniyorum agliyorum. O kadar sinirleniyorum ki sanki icim alev alev yaniyor, dişlerim kırılacak gibi oluyor çenemi sıkmaktan. Kizim da ilk defa bu kadar sinirli goruyor beni. Ona da bagriyorum arada. Sonradan üzülüyorum ama o an gozum gormuyor. Sonra şu halime bak hem karnimdakine hem yanimdakine yazık diye oturup agliyorum. Hormonlarim cok karisik. Acilen dogum iznine cikabilmem lazim. 4 aydir full calisiyorum izin de kullanmadim ama yoruldum. Tukenmis tahammulsuz hissediyorum. Yazık eşime. Sinirimi hep ondan çıkarıyorum günün sonunda.
Ayyy iyidir iyidir merak etme. Heyecanın anın tadını çıkarGünaydın kızlar. Bugün görüş günü çok heyecanliyim.insallah bebegim normal büyümüştür
Kız oluyor bazen. Çok hareket edince yoruluyorlar herhalde. Benimde öyle oluyor bazen. Karnımı dürtüyorum hafif sallıyorum rahatsız edebilecek her şeyi yapıyorum ama şöyle naif Bi kıpırdayıp duruyordu ertesi gün kuduruyordu amaHanımlar dünden beri bebeğim hareketleri az gibi.
Demin bayaga dürttüm müzik açtım filan ufak birşey hisettim gibi normal mi
Ay içim rahatladı hastaneye mi gitsek diyordim. Aİcik kipirtadi tık yok birsuru tatlı yedim çay içtim dürttüm şarkı açtım kipirtasin daAyyy iyidir iyidir merak etme. Heyecanın anın tadını çıkar
Kız oluyor bazen. Çok hareket edince yoruluyorlar herhalde. Benimde öyle oluyor bazen. Karnımı dürtüyorum hafif sallıyorum rahatsız edebilecek her şeyi yapıyorum ama şöyle naif Bi kıpırdayıp duruyordu ertesi gün kuduruyordu ama
Canım endişelenme benim 1 gün boyunca 2 kere ufacık kıpırdanma hariç hiç hissetmediğim günler oldu oluyor aradaAy içim rahatladı hastaneye mi gitsek diyordim. Aİcik kipirtadi tık yok birsuru tatlı yedim çay içtim dürttüm şarkı açtım kipirtasin da
Bak normalde benim kız sabahları depar atardı şimdi tık yok. Dün baya hareketliydi mesela. Ama illa içim rahat etsin dersen git hastaneye kalp atışlarını dinle.Ay içim rahatladı hastaneye mi gitsek diyordim. Aİcik kipirtadi tık yok birsuru tatlı yedim çay içtim dürttüm şarkı açtım kipirtasin da
Tesekkur ederim mesajin icin. Evet evet hem ilaclaticaz hem sineklik qyarlicaz balkona. Ev sahibi de oyle diyor. Kizim da senin gibi korkuyor ama ilk o goruyor hep diye. Bence biz korktugumuz icin etrafq daha cok dikkat ediyoruz ondan ilk biz goruyoruz. Doktor fiziksel olmayan bir rahatsizlik icin sanmiyorum rapor versin. Ben de istemem zaten. 36 gun kaldi. Gun sayiyorum. En azindan yogun degil. Benim biraz hormonlar biraz hayat sartlari. Arada buraya da yazdim ya birda cok mutsuzum ama gitsem gidemiyorum kalsam kalamiyorum diye. 6 hafta kaldi. Insallah bebeklerimiz sag salim dogsun onlarla ilgilenirken boyle seyleri dusunmeye vaktimiz kalmayacak. Dogumdan sonra da olsa guzel bi tatil yapicam muhakkak.Canım senin temiz pis olman değil hamam böceği bu heryerde çıkar birde yaz geldi cam kapı açık girer. Dikkat edin cogalmasin. Böcek ilacı alın giderlere sıkın ben öyle yapıyorum(hatta yine yapayım)
Seni iyi anlıyorum bende çok korkarım böcekten birde ben korktuğum için evde birtek ben görürüm sinir oluyorum bu durumda.
Balkona alın sineklik kaapli kalsın bizde cam kapı açmaya başladık böcek örümcek çıkmaya başladı
Hamilesin duygu geçişi yaşaman hormonlardan normal.
Doğum iznine nekadar kaldı cnaim? Az kalmıştır. Bende iş konusunda çok evhamlı stresliydim herşeyi takardim verilen işi hemen hemen yapmaya çalışırdim. Şimdi umursamıyorum iş veriliyor rahat rahat yapıyorum. İzin almq şansın varsa bir iki gün izin al yada doktorq durumunu anlatıp rapor işte canı kafanı dinle . Uzun süre çalışma yoruyor birde hamile hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?