- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Ay iyi bari canım ya. Valla hareket etse bir türlü etmese diğer türlü her durumda endişeliyim.Ben bebeğim arada hareketleri azalıyor, ilk basta endise etmistim ama bir iki gün sonra düzeliyor dinleniyor sıpalar herhalde endise etme, günde 16 saat uyuyolarmıs zaten doktorum günde 10 15 hareket ediyorsa hafif de olsa merak etme dedi bana
Aynen aynen. Aslında ben hala gerek olmadığını düşünüyorum ama korkuyorum yüksek çıkar diye. O yüzden kullanıyorum. İnşallah canım. Az kaldı sabredeceğiz artık. Bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Senin de çok kötü değil normal yani kafana taktıkça bebekte stres olur. O yüzden hiç düşünme. Doktoruma ben bazı günler ünsiline rağmen hatta az yememe rağmen yüksek çıktığını söylemiştim. Hiç bir sorun olmayacağını devamlı olarak yüksek çıkmaması gerektiğini söylemişti. Sende kendini rahat bırak biraz bu konu da Diyeti nasıl yapıyorsun mesela? Ne yiyiyorsun?İyi cok şükür bari insülinle en azından düzene binmiş hatta fazla bile gelmiş inşallah biraz sonra insüline de gerek kalmaz,
Patates pirinç beyaz ekmek şeker tatlı ve her türevi hiç yemiyorum. Hamur işi hiç yemiyorum. Sabah bir yumurta bazen haslıyorum bazen sahanda peynir zeytin domates salatalık domates sosu yiyorum iki dilim kepek ekmekle, ara öğün meyve bir tane yanında küçğk süt veya bir bardak ayranAynen aynen. Aslında ben hala gerek olmadığını düşünüyorum ama korkuyorum yüksek çıkar diye. O yüzden kullanıyorum. İnşallah canım. Az kaldı sabredeceğiz artık. Bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Senin de çok kötü değil normal yani kafana taktıkça bebekte stres olur. O yüzden hiç düşünme. Doktoruma ben bazı günler ünsiline rağmen hatta az yememe rağmen yüksek çıktığını söylemiştim. Hiç bir sorun olmayacağını devamlı olarak yüksek çıkmaması gerektiğini söylemişti. Sende kendini rahat bırak biraz bu konu da Diyeti nasıl yapıyorsun mesela? Ne yiyiyorsun?
İnstada annelerinceler diye bir hesap var içerik incelemesi yapmıs ben ona uyuyorum genelde, fotolarını atayım fikir olsunMerhaba güzel anneler.. Siz ve bebekleriniz umarım çok ama çok sağlıklısınızdır. Allah kolaylıkla doğum yapmamızı ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
Benim size danışmak istediğim bir şey var. Deterjan olarak fazlasıyla kararsız kaldım. Siz hangi marka deterjan aldınız? Hangisinin içeriği daha iyidir emin olamıyorum. Fikir verebilirseniz çok sevinirim.
Çiğ badem yiyorum, kavrulmuş yerime çiğ yemek gerek değil mi? Usg ölçümünde de tüm ölçümlerin ortalamasına göre 1 hafta önde çıktı ama doktor değerler normal dedi, amniyon sıvısı da normal olunca doktor takılmadı ama işte ben kafayı yedim şeker diye
Gittin diyetisyene ama cok düzenli ölçüm yapamadığım için sonuçlarımı atmadım son uc gündür strip bittiği için ölçememiştim zaten ancak alabildim bugun ölçtüm
Benim açlığım normal ama 1.saat tokluğum yüklemede 92 çıkmıştı, sonra bir iki kere annemdeki aletle ölçtüm yine 95lerde çıktı, biraz düşük yani. Doktor bir şey demedi ama çok da dikkat edemiyorum tatlıya filan, acaba birden yükseliyor da sonra fazla mı düşüyor? Hem endişe ediyorum hem boğazımı tutamıyorum
Ben de bu kadar ölçebildim değerler bunlar, doktor aksamı ölçme sabah ölçtüğün için dedi ben de öğlen 1. Saati ölçüm sadece. 2. Saat yazmıs yukarı sonradan fark ettim
Kız bu nasıl diyet.Patates pirinç beyaz ekmek şeker tatlı ve her türevi hiç yemiyorum. Hamur işi hiç yemiyorum. Sabah bir yumurta bazen haslıyorum bazen sahanda peynir zeytin domates salatalık domates sosu yiyorum iki dilim kepek ekmekle, ara öğün meyve bir tane yanında küçğk süt veya bir bardak ayran
.öğlen yemeği bazen yemiyorum. Bazen de çorba pişirdiysem sadece bir kase corba içiyorum. Sonrasında eşim geliyor zaten aksam yemeği yiyoruz yemek olarak herseyi yiyorum et tavuk biber patlıcan taze fasulye kabak karnabahar nohut kurufasulye vs kafama göre yapıyorum. ama az bulgur pilavı varsa ondan yiyorum pirinc yemiyorum, makarna da cok az yiyorum. corba mercimek sehriye tarhana domates, 2. Ara öğünde de agzıma ceviz fındık atıyorum bazen de yogur icine torkunun bulgurdan yapılmıs gevreği var ondan koyup içine yesil elma dograyıp onu yiyorum, arada agzıma cips atıyordum onu da biraktımacıkmıyorum kesinlikle aclık hissetmiyorum
ya insanın dünyaya bakış açısı olumsuz olunca minicik dert bile batıyor. keşke olumlu küçük dertlere gülüp geçen olgunlukta biri olsaydım. o zaman eminim hayat daha kolay olurdu. zaten dediğin gibi günün sonunda sinirim derdimle bebeği de etkilediğimle kalıyorum. yani elime hiç iyi bir şey geçmiyor.Rabbim kolaylıklar hrm ev hem iş hem bebiş stresi, bir de bocek için canını sıkıyor stresleniyorsun merak etme ilaclamadsn sonra kökü kazınır belki camdan filan girmiştir ki yaz ayı oldugu için muhtemelen camdan girdi. Stres bebeğe cok zararlı bişey sen ne hissediyosan o da hissediyor, olumsuz bişey oldugunda hemen güzel biseyler düşünmeye calısıyorum
Evet evet biz de ilaçlatıcaz. Diğer türlü yaşayamam, vallahi de yaşayamam. o kadar gitmek istiyordum gidemiyordum ama bunun önünü kesemezsek giderim valla, eşime de dedim. biliyor ciddi olduğumu. 2 gecedir ışıklar açık uyur uyanık sabahlıyorum. bir süre daha üzerimden etkisini atamam lanet mahlukatların. sürekli bastığım dokunduğum yeri kontrol ediyorum. akşamın çökmesiyle canım sıkılmaya başlıyor.Ayyy demeÇok lanet bir şey benim Kıbrıs'ta ve özellikle Adana'da ki evimde resmen kabusumdu gece çise hep kalkarım ya da çocuğa bakarım yerlere basarken ödüm kopardı zira çıkardı evde çünkü sonra o ilacı keşfetmiştim gelen ölüyordu ama paranoyak olmuştum ilaç kullanıyor musunuz
Ya zaten tuvalete gitmek macera. Önce terliklerin içini kontrol ediyorum sonra attığım her adımı. banyo ışını yaktığımda direkt kolaçan ediyorum etrafı, temiz mi diye. ancak ondan sonra giriyorum içeriye.Aynen cnaim biz dikkat ettiğimiz için görüyoruz da dikkat etmesemde görüyorumgece tuvalete gidiyorum gözümü açtığımda böcek çıkıyor yazları
Bu aldığını söylesen hiç değil 2 gün verir belki aile hekimliğine gidip midem bulanıyor rahatsızım desende verir belki
Amin canım sağ saglim doğsunlarsa
yaa çok geçmiş olsun. gün geçmiyor birimizin bebeği rahatsızlanmasın. insanın kalbi sızlıyor. Allah çocuklarımıza sağlık versin.Kızlar mesajların hepsini okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.
Dün gece bizim kızda alerji çıktı eşimde evde değildi. Daha önce yoğun bakım ve servis yatışımız olmuştu yine eşimin gece nöbetlerine denk gelmiştihaliyle biraz panikledim bu defa sadece ürtiker döktü ama aklım uçtu nefesi etkilenir birşey olur mu diye gece boyu uyutmadım uyumadım döküntüler geçince alerji doktoruna rapor alacaz o da Adana da bu sıcaklarda zor olacak ama kışı bekleyemeyiz
Ya çok geçmiş olsun.Kızlar mesajların hepsini okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.
Dün gece bizim kızda alerji çıktı eşimde evde değildi. Daha önce yoğun bakım ve servis yatışımız olmuştu yine eşimin gece nöbetlerine denk gelmiştihaliyle biraz panikledim bu defa sadece ürtiker döktü ama aklım uçtu nefesi etkilenir birşey olur mu diye gece boyu uyutmadım uyumadım döküntüler geçince alerji doktoruna rapor alacaz o da Adana da bu sıcaklarda zor olacak ama kışı bekleyemeyiz
Amiin sağol canımm. Ayyy sıcaklar fena basık bir hava var heryerde.Yaaa Allah kabul etsin inşallahhayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin yok kız doğurmazsın. Ben doğurmaya gidiyorum ama tek korkum adana da mola verince sıcaktan doğurmak maşallah maşallah ufak tefek şeyler kalır yetişmese de. Onda bile kafan rahat olur. Biz oda yapmayacağımız içim rahatım ben
Amin canımyaa çok geçmiş olsun. gün geçmiyor birimizin bebeği rahatsızlanmasın. insanın kalbi sızlıyor. Allah çocuklarımıza sağlık versin.
Kuzu normalde bu yaşta test bile yapmıyorlar. Geçebilir şu bu deyip ilaç veriyorlar sadeceYa çok geçmiş olsun.kıyamam kuzuya. Şu ürtiker kadar lanet bir şey yok. Çok can yakıyor gerçekten inanılmaz bir şey. Allah sabır versin yaşayanlara. Bendeki de kronik kaç defa gittim doktora çaresi yok diyor. İlaçta vermiyorlar. Serum takıp yolluyorlar her defasında. Hamile iken olmaktan çok korkuyorum.
AyyEvet evet biz de ilaçlatıcaz. Diğer türlü yaşayamam, vallahi de yaşayamam. o kadar gitmek istiyordum gidemiyordum ama bunun önünü kesemezsek giderim valla, eşime de dedim. biliyor ciddi olduğumu. 2 gecedir ışıklar açık uyur uyanık sabahlıyorum. bir süre daha üzerimden etkisini atamam lanet mahlukatların. sürekli bastığım dokunduğum yeri kontrol ediyorum. akşamın çökmesiyle canım sıkılmaya başlıyor.
Merhaba kızlar bendegenelde okuyup yazamayanlardanim. 23.haftada serklaj olmuştum acilmam oldugu icin bunun psikoljisini atlatmaya çalışırken 24.haftada gebelik sekeri çıktı ve amniyon sivisi asiri fazla insulin diyet bilefayda etmiyor . Dun sancim oldu gittim hastaneye her an gelebilir dedi duamiz 4 hafta daha gidebilmek dedi su anda 27.haftadayiz. pzt gunu için yatis verdi ciger gelistirici igne vurucak doktor bana dua edin kızım zamaninda saglikli sekilde gelsin. Ablam da 26. Haftada dogum yapmisti o sureci cok Iyi biliyorum ve yasamaktan korkuyorum
Ahhh şu sıra üzünç haberler konu çocuklar olunca insanın yüreği dayanmıyor uyku girmiyor gözüme. Allah şifa versinKızlar mesajların hepsini okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?