Insallah canim 32 yi görsem yetecek bize sanirsam bu grupta ilk dogum yapacak ben olacağım . Normal sartlarda ağustos sonuyduAllah yardımcın olsun inşallah 30ları görürsün. Sağlıkla kavuş evladına
Sağol canımAhhh şu sıra üzünç haberler konu çocuklar olunca insanın yüreği dayanmıyor uyku girmiyor gözüme. Allah şifa versin
ben de deli oluyorum böyle böyle büyücekler annesi dendiğinde. insanın çocuğu biraz rahatsızlandığında dünyadaki her şey anlamını yitiriyor. tüm çocuklarımızı korusun Allah. hastalık onlara hiç yakışmıyor.Amin canıminsanlar çocuk böyle böyle büyür diyor ama evlada öyle deyip bakılmıyor ürkiteri görünce aklımdan ne seneryolar geçti
Geçmiş olsun endol fitil verdimi o suyu azaltıyormuş fazla olanlara verdiklerini okumuştumMerhaba kızlar bendegenelde okuyup yazamayanlardanim. 23.haftada serklaj olmuştum acilmam oldugu icin bunun psikoljisini atlatmaya çalışırken 24.haftada gebelik sekeri çıktı ve amniyon sivisi asiri fazla insulin diyet bilefayda etmiyor . Dun sancim oldu gittim hastaneye her an gelebilir dedi duamiz 4 hafta daha gidebilmek dedi su anda 27.haftadayiz. pzt gunu için yatis verdi ciger gelistirici igne vurucak doktor bana dua edin kızım zamaninda saglikli sekilde gelsin. Ablam da 26. Haftada dogum yapmisti o sureci cok Iyi biliyorum ve yasamaktan korkuyorum
Allah yardımcınız olsun ama hemen moralinizi bozmayın. hiç belli olmaz. sancıyla gidip 2 ay yatış yaparak çok iyi haftalarda doğum yapan anneler de oldu bu sitede. Siz olumlu düşünün. İnşallah 4 hafta daha devam edeceksiniz. Hastanede bu süreçte yatarken canınız sıkılırsa buraya da yazın, sadece okumayın :)Merhaba kızlar bendegenelde okuyup yazamayanlardanim. 23.haftada serklaj olmuştum acilmam oldugu icin bunun psikoljisini atlatmaya çalışırken 24.haftada gebelik sekeri çıktı ve amniyon sivisi asiri fazla insulin diyet bilefayda etmiyor . Dun sancim oldu gittim hastaneye her an gelebilir dedi duamiz 4 hafta daha gidebilmek dedi su anda 27.haftadayiz. pzt gunu için yatis verdi ciger gelistirici igne vurucak doktor bana dua edin kızım zamaninda saglikli sekilde gelsin. Ablam da 26. Haftada dogum yapmisti o sureci cok Iyi biliyorum ve yasamaktan korkuyorum
Merhaba cnm ben minoris aldım burdan bir arkadaş önerdi banada, henüz kullanamadım nasıl blmiyorum, ama içeriği tertemizMerhaba güzel anneler.. Siz ve bebekleriniz umarım çok ama çok sağlıklısınızdır. Allah kolaylıkla doğum yapmamızı ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
Benim size danışmak istediğim bir şey var. Deterjan olarak fazlasıyla kararsız kaldım. Siz hangi marka deterjan aldınız? Hangisinin içeriği daha iyidir emin olamıyorum. Fikir verebilirseniz çok sevinirim.
Kullandim canim 3 gun ama faydasini gormedimGeçmiş olsun endol fitil verdimi o suyu azaltıyormuş fazla olanlara verdiklerini okumuştum
Acı seviyor çocuk sanırım
Birazcık hareketlendi.
Yazarim insallah hastane 1 gece suanda yatis evdeyim ilk günden beri kotu geciyor hamilelik . Hamile kalmak icin 20 ay hastane git gel sürecisonra bu süreç bayagi ağır olduAllah yardımcınız olsun ama hemen moralinizi bozmayın. hiç belli olmaz. sancıyla gidip 2 ay yatış yaparak çok iyi haftalarda doğum yapan anneler de oldu bu sitede. Siz olumlu düşünün. İnşallah 4 hafta daha devam edeceksiniz. Hastanede bu süreçte yatarken canınız sıkılırsa buraya da yazın, sadece okumayın :)
pazartesi diyetisyene gidicem o zaman göstereyim bakalım ne diyor, bana da2 hafta ölç dedi diyetisyen ama kiminde dışardardaydım kiminde yemek yemedim eksik ölçüm yaptım aclık hariç, bu hafta cok düzenli ölçeceğim inş o zaman belli olurBen kavrulmuş yiyemiyorum zaten aci geliyor tadıBebeğin sivisi normalse, karin cevresi normal ise stres yapma. Sadece şu son birkaç ay eskiye oranla biraz dikkat etmek yeterli senin de özelinde, zaten tespit edilen şeker bulgusu yok.
Çubuklar gelsin düzenli tekrar ölçer diyetisyenle paylaşırsın, onlar da takip ediyor cnm ondan sormuştum.
95 düşük değil sorun yaratacak kadar veya hipoglisemi teşhisi koyacak kadar. Kendini iyi hissediyorsan tokluk şekeri olcumunde sorun yok. Günde 3 ana öğün yerine +2 de ara öğün ekleyebilirsin tokluk şekeri açısından cnm. Boğazımı tutamıyorum dediğin.noktada tükettiğin gidslar kan şekerini çok hızlı yükseltip hızlı düşürür, başa dönersin. Tatlıyı kesemiyorsan da çok çok tüketmek, maksat tadını al aklında kalmasin :))
İlk hafta günde 6 kez olctuk, sonra 1 gün açlık bir gün tokluk olcuyorum, endokrin doktoru öyle takip ettiriyor cnm
yok bana da diyet verdi doktor tek tek yazdı öğünlerimi aynı senin anlattığın gibi gündüz sebze ise aksam et balık vs. , ama ben mümkün değil saaate uyamam bir günüm bir günüme uymuyor , bana da kepekli veya cavdar dedi doktorum günde dort dilim hakkım var. pilav makarna olursa yemiyorum zaten, senin maaşallah saat saat ne yediğin belli, allah aynı istikrardan bana da versin inş:)evet patlamıs mısır yanında ayranla şeker hastaları bile yiyebiliyormus , çilek de yeniliyormuş , herseyin böyle glisemik indeksini araştırıp yiyorumKız bu nasıl diyet.doktor vermemiş herhalde. Gerçi bana da vermedi. Bende kafama göre yapıyorum ama şunu unutma kepek ekmeğinde de beyaz un karışımı olduğu için yükseltiyormuş ben 2 dilimden 1 e düşürdüm. Bazen hiç yemiyorum şekerim sonra normale döndü 1 ay içinde. Mesela saatlik yapıyorum sabah 8 de mutlaka kahvaltı yapıyorum 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin 1 küçük domates 1 küçük Salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği 1 çay bardağı çay. ( yumurta yediğim gün peynir, peynir yediğim gün yumurta yemiyorum. Artık ekmeğimi de kendim yapıp buzluğa atıyorum. Daha sağlıklı oluyor en azından.) 9 da ölçüm yapıyorum. Saat 10.00 da bir elma 5 fındık yiyiyorum. Öğlen 1 de bakliyat yemeği ya da sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek. Öğle ile akşam arasında 1 meyve 3 ceviz yiyiyorum. Akşam balık/tavuk/et tarzı salata 1 kase çorba ve bir dilim ekmek yiyorum. Gece yatmadan da 1 bardak süt içiyorum. 1 saat sonra da yatış. valla saat hesabı yapmak takıntı olmuş bende. Aşırı dikkat ediyorum. Her günüm böyle geçiyor. Eğer akşam yemekten sonra canım Bi şeyler isterse çok çok nadir helva ya da Mısır patlaması yiyorum.
Evet, en azindan 1 hafta düzenli ölebilirsin trend cikarabiliyorlar şekerin genel yapısı hakkında cnm. İyi çıkar inşallahpazartesi diyetisyene gidicem o zaman göstereyim bakalım ne diyor, bana da2 hafta ölç dedi diyetisyen ama kiminde dışardardaydım kiminde yemek yemedim eksik ölçüm yaptım aclık hariç, bu hafta cok düzenli ölçeceğim inş o zaman belli olur
geçen kontrolde doktora bacak kramplarını sordum doktor oluyor mu cok dedi eşim de gülerek 1 kere oldu doktor hanım abartıyor dedi, doktor da eşime bu dönemde günde ayda 3 5 salgılanan hormon günde 100 200 salgılanıyor, annenin fizyolojisi alt üst, hormonlar alt üst, normal durumları olumsuz görmeye, olumsuzları cok daha abartmaya doğal olarak meyilli ve bu sürecin doğal bir parçası dedi, çok güzel açıkladı valla, en ufak sey bize cok olumsuz bişey gibi geliyor hormonlar vs hepsi etki ediyor psikolojiyeya insanın dünyaya bakış açısı olumsuz olunca minicik dert bile batıyor. keşke olumlu küçük dertlere gülüp geçen olgunlukta biri olsaydım. o zaman eminim hayat daha kolay olurdu. zaten dediğin gibi günün sonunda sinirim derdimle bebeği de etkilediğimle kalıyorum. yani elime hiç iyi bir şey geçmiyor.
Öyle tırnağı kırılsa kalbime batarben de deli oluyorum böyle böyle büyücekler annesi dendiğinde. insanın çocuğu biraz rahatsızlandığında dünyadaki her şey anlamını yitiriyor. tüm çocuklarımızı korusun Allah. hastalık onlara hiç yakışmıyor.
Aynen. Bizimde buraya bir anda bastı sıcak. Ağlıyordum size soğuk diyeAmiin sağol canımm. Ayyy sıcaklar fena basık bir hava var heryerde.
Aynen çok fazla çeşiti var. Benim ateşim falan çıkıyor sıtma tutuyor. Aşırı kötü oluyorum. Vücudum alev alev yanıyor sinek ısırığı gibi koca koca kabrcıklar oluşuyor gözlerim falan şişiyor görmüyorum şişlikten resmen dayanılmaz bir acı ya. Gerçekten çok kötü. Bebek gibi ağlıyorum. Acil şifa versin. Her zaman söylerim şu ürtiker belasını düşmanımın başına vermesinAmin canıminsanlar çocuk böyle böyle büyür diyor ama evlada öyle deyip bakılmıyor ürkiteri görünce aklımdan ne seneryolar geçti
Kuzu normalde bu yaşta test bile yapmıyorlar. Geçebilir şu bu deyip ilaç veriyorlar sadeceama bizde aniden nefes alma sorunu oluyor o yoğun bakıma yatışı o kadar ani oldu ki gece balgamlı öksürdü sabah zatürreden yattı 1,5 ay sonra yine kuru öksürükle hemen gittik bu defa da serviste yattı. Doktor test yaptırın mutlaka alerji uzmanı görsün dedi ertesi gün ben hamileliği öğrendim 12 haftaya kadar yol yasaktı derken kaldık şimdi vicdan yapıyorum
İnşallah sende de sorun olmaz canımben bilmiyordum ama bu alerji çok büyük bir yelpazedeymiş araştırdıkça milyon çeşidi belirtisi vs çıkıyor
Hadi ya. Uyabilsen aslında çok güzel olurdu ama işte bazen şartlar el vermiyor maalesef. Valla takıntım sağolsunyok bana da diyet verdi doktor tek tek yazdı öğünlerimi aynı senin anlattığın gibi gündüz sebze ise aksam et balık vs. , ama ben mümkün değil saaate uyamam bir günüm bir günüme uymuyor , bana da kepekli veya cavdar dedi doktorum günde dort dilim hakkım var. pilav makarna olursa yemiyorum zaten, senin maaşallah saat saat ne yediğin belli, allah aynı istikrardan bana da versin inş:)evet patlamıs mısır yanında ayranla şeker hastaları bile yiyebiliyormus , çilek de yeniliyormuş , herseyin böyle glisemik indeksini araştırıp yiyorum
Yükseklik değil de düşüklükte sorun yaşıyorum bende. Çözüm bulamadım.Merhaba arkadaşlar, tansiyon ilacı kullanmama rağmen 13 e 8 çıkıyor bugün sürekli başım ağrıdı 10 gündür fln da el ve ayaklarım alev topu gibi. Sizde durumlar nasıl bunları yaşayıp çözüm bulabilen var mı acaba?
Allah şifa versin düşüklüğü daha tehlikeli. Tuzlu şeyler yükseltmiyor mu?Yükseklik değil de düşüklükte sorun yaşıyorum bende. Çözüm bulamadım.
Allah yardımcın olsun, sağlıkla ikisini de kucağına alırsın İnşallah29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?