2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım insanlar çocuk böyle böyle büyür diyor ama evlada öyle deyip bakılmıyor ürkiteri görünce aklımdan ne seneryolar geçti
ben de deli oluyorum böyle böyle büyücekler annesi dendiğinde. insanın çocuğu biraz rahatsızlandığında dünyadaki her şey anlamını yitiriyor. tüm çocuklarımızı korusun Allah. hastalık onlara hiç yakışmıyor.

Geçmiş olsun endol fitil verdimi o suyu azaltıyormuş fazla olanlara verdiklerini okumuştum

Allah yardımcınız olsun ama hemen moralinizi bozmayın. hiç belli olmaz. sancıyla gidip 2 ay yatış yaparak çok iyi haftalarda doğum yapan anneler de oldu bu sitede. Siz olumlu düşünün. İnşallah 4 hafta daha devam edeceksiniz. Hastanede bu süreçte yatarken canınız sıkılırsa buraya da yazın, sadece okumayın :)

Merhaba cnm ben minoris aldım burdan bir arkadaş önerdi banada, henüz kullanamadım nasıl blmiyorum, ama içeriği tertemiz

Yazarim insallah hastane 1 gece suanda yatis evdeyim ilk günden beri kotu geciyor hamilelik . Hamile kalmak icin 20 ay hastane git gel sürecisonra bu süreç bayagi ağır oldu

pazartesi diyetisyene gidicem o zaman göstereyim bakalım ne diyor, bana da2 hafta ölç dedi diyetisyen ama kiminde dışardardaydım kiminde yemek yemedim eksik ölçüm yaptım aclık hariç, bu hafta cok düzenli ölçeceğim inş o zaman belli olur

yok bana da diyet verdi doktor tek tek yazdı öğünlerimi aynı senin anlattığın gibi gündüz sebze ise aksam et balık vs. , ama ben mümkün değil saaate uyamam bir günüm bir günüme uymuyor , bana da kepekli veya cavdar dedi doktorum günde dort dilim hakkım var. pilav makarna olursa yemiyorum zaten, senin maaşallah saat saat ne yediğin belli, allah aynı istikrardan bana da versin inş:)evet patlamıs mısır yanında ayranla şeker hastaları bile yiyebiliyormus , çilek de yeniliyormuş , herseyin böyle glisemik indeksini araştırıp yiyorum

Evet, en azindan 1 hafta düzenli ölebilirsin trend cikarabiliyorlar şekerin genel yapısı hakkında cnm. İyi çıkar inşallah

geçen kontrolde doktora bacak kramplarını sordum doktor oluyor mu cok dedi eşim de gülerek 1 kere oldu doktor hanım abartıyor dedi, doktor da eşime bu dönemde günde ayda 3 5 salgılanan hormon günde 100 200 salgılanıyor, annenin fizyolojisi alt üst, hormonlar alt üst, normal durumları olumsuz görmeye, olumsuzları cok daha abartmaya doğal olarak meyilli ve bu sürecin doğal bir parçası dedi, çok güzel açıkladı valla, en ufak sey bize cok olumsuz bişey gibi geliyor hormonlar vs hepsi etki ediyor psikolojiye

Öyle tırnağı kırılsa kalbime batar

Merhaba arkadaşlar, tansiyon ilacı kullanmama rağmen 13 e 8 çıkıyor bugün sürekli başım ağrıdı 10 gündür fln da el ve ayaklarım alev topu gibi. Sizde durumlar nasıl bunları yaşayıp çözüm bulabilen var mı acaba???

Amiin sağol canımm. Ayyy sıcaklar fena basık bir hava var heryerde.
Aynen. Bizimde buraya bir anda bastı sıcak. Ağlıyordum size soğuk diye
Aynen çok fazla çeşiti var. Benim ateşim falan çıkıyor sıtma tutuyor. Aşırı kötü oluyorum. Vücudum alev alev yanıyor sinek ısırığı gibi koca koca kabrcıklar oluşuyor gözlerim falan şişiyor görmüyorum şişlikten resmen dayanılmaz bir acı ya. Gerçekten çok kötü. Bebek gibi ağlıyorum. Acil şifa versin. Her zaman söylerim şu ürtiker belasını düşmanımın başına vermesin çokça geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer kuzunun
Hadi ya. Uyabilsen aslında çok güzel olurdu ama işte bazen şartlar el vermiyor maalesef. Valla takıntım sağolsun biraz düzen takıntım var yoksa bende uyamazdım bu kadar herhalde. Asla makarna tarzı yiyecekleri tüketmiyorum az bile olsa. Çilek çok yedim mesela. Dozunda yersen sorun olmaz ki zaten. Sabah 2 dilim ekmek yediğimde şekerim normalin üzerine çıkıyor. Bende her öğünde 1 e düşürdüm. ama alıştım ya duyuyorum artık. Hiç zorlanmıyorum

Yükseklik değil de düşüklükte sorun yaşıyorum bende. Çözüm bulamadım.

Kerem Ali’nin teyzelerine selamı var bugün iyi bir perinatolog riskli gebelik uzmanı doktora gittim, rahim ağzı açıklığı içimi rahatsız ediyordu hareketi yasaklamıştı doktorum. Aslında o da açıklık var demedi arasında yumuşaklık gevşeklik var gibi görünüyor hoşuma gitmedi bu görüntü önlem alalım demişti. Bende de erken doğum korkusu olmuştu. gittik ben öyle birşey görmedim herşey yolunda dedi. Bebek 2 hafta önde gelişimi iyi 1700kg, 40 cm. Yürüyüş yapabilirsin ama 15-20 dk dedi. Normal hayatına devam et dikkat et sadece dedi

Eklentiler

• 9F579FEB-5E2D-41AC-8DB8-6CD499E7F1C1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 65
  • DFF84EB5-5C4F-4589-A1C4-013D3E6D29D3.webp
    10 KB · Görüntüleme: 61
29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadır erken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Allah yardımcın olsun, sağlıkla ikisini de kucağına alırsın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…