2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off gece 3 ve ben yine ayaktayım. Çok sıcak uyuyamıyorummmmm

Ya sorma aynen, yatma vakti gelince geriliyorum resmen uykusuz geceden, sabah olsun istiyorum bir an önce

Hanımlar dünden beri bebeğim hareketleri az gibi.
Demin bayaga dürttüm müzik açtım filan ufak birşey hisettim gibi normal mi

Sıpalar günde 16 saat uyuyor Mesela benim ki akşam daha fazla hissediyorum gündüze oranla, dogunca öyle olmaz inşallah problem yoktur cnm, takip et birkaç defa hissediyor olman hareketi duyman önemli, her gün bir degil

Değil normal besin beslenmesiydi limonata içtim kahvaltıdanpardon.

Sekerliimonata ise yükseltir, meyvesuyu vs tüketimiyorum ben tatlı icecek

Valla ya. Hava dışarıda çok güzeldi. Camda serinleyip yatağa geçtim ama yok nafile. Yapış yapış olmuşum. Ta sabah 5 gibi uyumuşum biraz serinleyince. İnşallah güzelce doğum yaparız şu sıcaklar mahvediyor.

Insallah cnm. Bedenim ekmek fırını gibi kaç dereceyim bilmiyorum

Insallah cnm. Bedenim ekmek fırını gibi kaç dereceyim bilmiyorum
Hahah benimde öyle allahtan ev esiyor bizim daha bi de eşim hala yorgan ile yatıyor bana diyor ki üstünü ört. Dedim git öte kendin ört kavruldum burada adam börte börte yorganın altında yatıyor çıldırmamak elde değil

Şanslısın valla, perde kıpırdamıyor bizde doğuma.kadar küvette şu içinde geçirsem buruşmadan mümkün mü diyorum

Hanımlar dünden beri bebeğim hareketleri az gibi.
Demin bayaga dürttüm müzik açtım filan ufak birşey hisettim gibi normal mi
Ben bebeğim arada hareketleri azalıyor, ilk basta endise etmistim ama bir iki gün sonra düzeliyor dinleniyor sıpalar herhalde endise etme, günde 16 saat uyuyolarmıs zaten doktorum günde 10 15 hareket ediyorsa hafif de olsa merak etme dedi bana

Son düzenleme:
Rabbim kolaylıklar hrm ev hem iş hem bebiş stresi, bir de bocek için canını sıkıyor stresleniyorsun merak etme ilaclamadsn sonra kökü kazınır belki camdan filan girmiştir ki yaz ayı oldugu için muhtemelen camdan girdi. Stres bebeğe cok zararlı bişey sen ne hissediyosan o da hissediyor, olumsuz bişey oldugunda hemen güzel biseyler düşünmeye calısıyorum

Merhaba arkadaşlar,
Ritmik olarak bebeğinin hıçkırığını 2-3dk civarı hissedenler var mı? Daha öncede hissetmiştim ama bu hafta 3.oldu, merak ettim?
Bana görümcem demişti hiçkıracak hissedeceksin, ben de 2 3 kez yaşadım pıt pıt hıckırıyordu anladım hemen :)

Hanımlar şeker ölçümü yapanlar varsa ölçüm listenizi paylasabilir misiniz zahmet vermeyeceksem. Benim bugun aclık 92 1. 1 saat 101 cıktı. Aclık neden yüksek cıkıyor da tokluk boyle düşük çıkıyor acaba, değerler iyi mi kötü mü bi türlü anlamıyorum. Hangi değeri görürsem doktora gitmeliyim. Diyet yapıyorum bu arada,

Bu şeker yüzünden uykularım kacıyor yeminle yüksek olur da bebeğe bi zararı olur mu diye

29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadır erken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah sağlıklı ve zamanında kavuşursunuz.

Aclik 100 u geçmiyorsa sorun yok. 100 u geçmemeli açlık şekeri. Tokluk çok düşük değil, benim.75 lere dusuyor çünkü hipoglisemim var. Sende değerler normal su an yazdığına göre. Ben endokrinoloji doktoruna ve diyetisyene haftalık sonuçları whatsaptan yolluyorum, takip ediyorlar.

Diyetisyene başlamış miydin cnm?

Ayyy deme Çok lanet bir şey benim Kıbrıs'ta ve özellikle Adana'da ki evimde resmen kabusumdu gece çise hep kalkarım ya da çocuğa bakarım yerlere basarken ödüm kopardı zira çıkardı evde çünkü sonra o ilacı keşfetmiştim gelen ölüyordu ama paranoyak olmuştum ilaç kullanıyor musunuz

Şanslısın valla, perde kıpırdamıyor bizde doğuma.kadar küvette şu içinde geçirsem buruşmadan mümkün mü diyorum
Hahaha keşke mümkün olsa ay biz böyle bir yerden koşa koşa pişmeye gideceğiz. 13 günümüz kaldı

Hahaha keşke mümkün olsa ay biz böyle bir yerden koşa koşa pişmeye gideceğiz. 13 günümüz kaldı
Ayyy ben de 10unda memlekete gidiyorum. Ve uzun kalcam sanırım babamlar hacıya gidecek ya. Oralarda doğurmam inşallah.
Net 23 üne kadar orda olursam haftam 32 olcak. Şimdi alışverişi halletcem gitmeden hatta kocayı ikna edersem boya işini bile halletcem. Gelince de yardım etcek bir abla bulup cam mutfak dolapları ve koltukları siler diye düşündüm.

Benimde son günlerde yüksek çıkıyor normalime göre. Anlayamadım sebebini şu anda bu şekilde benim ölçümlerim. Ünsilin seviyesini düşürdü doktorum şeker düşüklüğünden hastalanınca

Eklentiler

• 16543356785091390120498817648131.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 16543356950716576210049500432827.webp
    35 KB · Görüntüleme: 44
  • 165433571233624961363921799792.webp
    41 KB · Görüntüleme: 44
Canım benim durumum seninle aynı galiba, takip yapmaya başlamıştım biliyorsun. Geçen günkü doktor randevumda da doktor evde takip ediyorsan yüklemeye gerek yok dedi şeker yüklemesi yapmadık.

Misal bu sabah açlık 62 tokluk 74 çıkmış. Ne yiyeceğimi şaşırdım haldeyim, bunun bir ilacı vs yok mudur?

Yaaa Allah kabul etsin inşallah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin yok kız doğurmazsın. Ben doğurmaya gidiyorum ama tek korkum adana da mola verince sıcaktan doğurmak maşallah maşallah ufak tefek şeyler kalır yetişmese de. Onda bile kafan rahat olur. Biz oda yapmayacağımız içim rahatım ben

E bu benim eşim
Bu şeker yüzünden uykularım kacıyor yeminle yüksek olur da bebeğe bi zararı olur mu diye
Benim de öyle, çok kafaya takmaya başladım benim de aksine tokluk düşük çıkıyor ne yiyeceğimi bilmiyorum. Ara öğün de yapıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…