Off gece 3 ve ben yine ayaktayım. Çok sıcak uyuyamıyorummmmm
Hanımlar dünden beri bebeğim hareketleri az gibi.
Demin bayaga dürttüm müzik açtım filan ufak birşey hisettim gibi normal mi
Değil normal besin beslenmesiydi limonata içtim kahvaltıdanpardon.
Valla ya. Hava dışarıda çok güzeldi. Camda serinleyip yatağa geçtim ama yok nafile. Yapış yapış olmuşum. Ta sabah 5 gibi uyumuşum biraz serinleyince. İnşallah güzelce doğum yaparız şu sıcaklar mahvediyor.Ya sorma aynen, yatma vakti gelince geriliyorum resmen uykusuz geceden, sabah olsun istiyorum bir an önce
Sıpalar günde 16 saat uyuyorMesela benim ki akşam daha fazla hissediyorum gündüze oranla, dogunca öyle olmaz inşallah problem yoktur cnm, takip et birkaç defa hissediyor olman hareketi duyman önemli, her gün bir degil
Sekerliimonata ise yükseltir, meyvesuyu vs tüketimiyorum ben tatlı icecek
Insallah cnm. Bedenim ekmek fırını gibiValla ya. Hava dışarıda çok güzeldi. Camda serinleyip yatağa geçtim ama yok nafile. Yapış yapış olmuşum. Ta sabah 5 gibi uyumuşum biraz serinleyince. İnşallah güzelce doğum yaparız şu sıcaklar mahvediyor.
Hahah benimde öyle allahtan ev esiyor bizimInsallah cnm. Bedenim ekmek fırını gibikaç dereceyim bilmiyorum
Şanslısın valla, perde kıpırdamıyor bizdeHahah benimde öyle allahtan ev esiyor bizimdaha bi de eşim hala yorgan ile yatıyor bana diyor ki üstünü ört. Dedim git öte kendin ört kavruldum burada adam börte börte yorganın altında yatıyor çıldırmamak elde değil
Ben bebeğim arada hareketleri azalıyor, ilk basta endise etmistim ama bir iki gün sonra düzeliyor dinleniyor sıpalar herhalde endise etme, günde 16 saat uyuyolarmıs zaten doktorum günde 10 15 hareket ediyorsa hafif de olsa merak etme dedi banaHanımlar dünden beri bebeğim hareketleri az gibi.
Demin bayaga dürttüm müzik açtım filan ufak birşey hisettim gibi normal mi
Rabbim kolaylıklar hrm ev hem iş hem bebiş stresi, bir de bocek için canını sıkıyor stresleniyorsun merak etme ilaclamadsn sonra kökü kazınır belki camdan filan girmiştir ki yaz ayı oldugu için muhtemelen camdan girdi. Stres bebeğe cok zararlı bişey sen ne hissediyosan o da hissediyor, olumsuz bişey oldugunda hemen güzel biseyler düşünmeye calısıyorumOooo büyük panikledim. Tam da eşime yaz geldi çıktı yine bocekler Çok şükür bizim evde çıkmıyor demiştim ki 2 -3 gün sonra çıktı bir tane. Dün tüm gün dolaplarin içini sildim domestosla. Normalde de temiz insanimdir o kadar pis hanenin arasından nasıl bizimkine geldi anlamıyorum. Balkonun kapısına sineklik alicaz bugün. Oradan iceri girdi muhtemelen.
Ne kadar iyisin bebegi uzme hisseder diyorsun, ama bence etkilenecegi kadar etkileniyor zaten ve engelleyemiyorum kendimi. Bir bu degil ki. Her gun ayni. Ben her gun degmeyecek bir seye sinirleniyorum agliyorum. O kadar sinirleniyorum ki sanki icim alev alev yaniyor, dişlerim kırılacak gibi oluyor çenemi sıkmaktan. Kizim da ilk defa bu kadar sinirli goruyor beni. Ona da bagriyorum arada. Sonradan üzülüyorum ama o an gozum gormuyor. Sonra şu halime bak hem karnimdakine hem yanimdakine yazık diye oturup agliyorum. Hormonlarim cok karisik. Acilen dogum iznine cikabilmem lazim. 4 aydir full calisiyorum izin de kullanmadim ama yoruldum. Tukenmis tahammulsuz hissediyorum. Yazık eşime. Sinirimi hep ondan çıkarıyorum günün sonunda.
Bana görümcem demişti hiçkıracak hissedeceksin, ben de 2 3 kez yaşadım pıt pıt hıckırıyordu anladım hemen :)Merhaba arkadaşlar,
Ritmik olarak bebeğinin hıçkırığını 2-3dk civarı hissedenler var mı? Daha öncede hissetmiştim ama bu hafta 3.oldu, merak ettim?
Bu şeker yüzünden uykularım kacıyor yeminle yüksek olur da bebeğe bi zararı olur mu diyeHanımlar şeker ölçümü yapanlar varsa ölçüm listenizi paylasabilir misiniz zahmet vermeyeceksem. Benim bugun aclık 92 1. 1 saat 101 cıktı. Aclık neden yüksek cıkıyor da tokluk boyle düşük çıkıyor acaba, değerler iyi mi kötü mü bi türlü anlamıyorum. Hangi değeri görürsem doktora gitmeliyim. Diyet yapıyorum bu arada,
İnşallah sağlıklı ve zamanında kavuşursunuz.29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Aclik 100 u geçmiyorsa sorun yok. 100 u geçmemeli açlık şekeri. Tokluk çok düşük değil, benim.75 lere dusuyor çünkü hipoglisemim var. Sende değerler normal su an yazdığına göre. Ben endokrinoloji doktoruna ve diyetisyene haftalık sonuçları whatsaptan yolluyorum, takip ediyorlar.Hanımlar şeker ölçümü yapanlar varsa ölçüm listenizi paylasabilir misiniz zahmet vermeyeceksem. Benim bugun aclık 92 1. 1 saat 101 cıktı. Aclık neden yüksek cıkıyor da tokluk boyle düşük çıkıyor acaba, değerler iyi mi kötü mü bi türlü anlamıyorum. Hangi değeri görürsem doktora gitmeliyim. Diyet yapıyorum bu arada,
Ayyy demeHamambocegi çıktı evde. Hayatin sonu hibi bir sey benim icin. 3 yildir cikmamisti. 1 saattir agliyorum. Odanin balkonunun cami açık hep sineklik fln da yok ordan girdi sanirim. Elim kadar kocaman. Yuruyor bir de aheste aheste. Hic korktugu yok. Ciglik attim ama sanirim kacirdi esim. Kacirmadim oldurdum diyo ama inanmiyorum. Su an temiz olduguna inandigim bir koltuga oturdum hicbir seye dokunmamayq calisarak sabah olmasini bekliyorum. Ben mumkun degil uyuyamam bu evde, ne bok yicem bilmiyorum. Kasinmaya basladim. Yorgubnluktan sancim gelebilir. Hamambicegi yuzunden erken dogum yapabilirim, bu sekilde dogum yapmis ilk insan olurum.
Hahaha keşke mümkün olsaŞanslısın valla, perde kıpırdamıyor bizdedoğuma.kadar küvette şu içinde geçirsem buruşmadan mümkün mü diyorum
Ayyy ben de 10unda memlekete gidiyorum. Ve uzun kalcam sanırım babamlar hacıya gidecek ya. Oralarda doğurmam inşallah.Hahaha keşke mümkün olsaay biz böyle bir yerden koşa koşa pişmeye gideceğiz. 13 günümüz kaldı
Benimde son günlerde yüksek çıkıyor normalime göre. Anlayamadım sebebiniHanımlar şeker ölçümü yapanlar varsa ölçüm listenizi paylasabilir misiniz zahmet vermeyeceksem. Benim bugun aclık 92 1. 1 saat 101 cıktı. Aclık neden yüksek cıkıyor da tokluk boyle düşük çıkıyor acaba, değerler iyi mi kötü mü bi türlü anlamıyorum. Hangi değeri görürsem doktora gitmeliyim. Diyet yapıyorum bu arada,
Canım benim durumum seninle aynı galiba, takip yapmaya başlamıştım biliyorsun. Geçen günkü doktor randevumda da doktor evde takip ediyorsan yüklemeye gerek yok dedi şeker yüklemesi yapmadık.Aclik 100 u geçmiyorsa sorun yok. 100 u geçmemeli açlık şekeri. Tokluk çok düşük değil, benim.75 lere dusuyor çünkü hipoglisemim var. Sende değerler normal su an yazdığına göre. Ben endokrinoloji doktoruna ve diyetisyene haftalık sonuçları whatsaptan yolluyorum, takip ediyorlar.
Diyetisyene başlamış miydin cnm?
Yaaa Allah kabul etsin inşallahAyyy ben de 10unda memlekete gidiyorum. Ve uzun kalcam sanırım babamlar hacıya gidecek ya. Oralarda doğurmam inşallah.
Net 23 üne kadar orda olursam haftam 32 olcak. Şimdi alışverişi halletcem gitmeden hatta kocayı ikna edersem boya işini bile halletcem. Gelince de yardım etcek bir abla bulup cam mutfak dolapları ve koltukları siler diye düşündüm.
E bu benim eşimHahah benimde öyle allahtan ev esiyor bizimdaha bi de eşim hala yorgan ile yatıyor bana diyor ki üstünü ört. Dedim git öte kendin ört kavruldum burada adam börte börte yorganın altında yatıyor çıldırmamak elde değil
Benim de öyle, çok kafaya takmaya başladım benim de aksine tokluk düşük çıkıyor ne yiyeceğimi bilmiyorum. Ara öğün de yapıyorum amaBu şeker yüzünden uykularım kacıyor yeminle yüksek olur da bebeğe bi zararı olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?