2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle tüp bebek süreciniz hayırlı olsun inşallah ben de tüp bebekle hamile kaldım hangi ildesiniz bilmiyorum ben İstanbul'da farklı merkezlerde çok denemem oldu sebepsiz infertilite denildi ama 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuz sonuçlandı embromuz bile oluşmadı daha sonra şişli memorialde ilk denemede iyi kalitede 7 embromuz oluştu ilk bebegime 35 yaşındaydım sağlıkli bir kizim oldu şuan 2.5 yaşında şimdi ikincisine hamileyim 37 yaşındayım bu bebeğimde beta HCG çok yüksekti doktorum da bende çok korkmuştuk ikiz diye tek gebelik çok zor ikiz daha zor olur birde yaşın ve tüp bebeğin verdiği riskler çok fazla 35 yaşından sonra gebelik zaten riskli kabul ediliyor yinede siz isterseniz bazı merkezler çift embriyo transfer ediyorlar Allah yar ve yardımcınız olsun bu zorlu süreçte Allah kolaylık versin inşallah

kızlar doğum izin raporu ile ilgili doktoruma mail atmıştım 32+1 de gelsem sorun olur mu diye. Olmaz dedi bilginize.
bu arada benim kız hiç durmuyor karnımda sizinde böyle mi acaba? fıldır fıldır :)
Benim de öyle dışardan görünüyor çok bariz bir şekilde tam yan yatıyor karnımda daha başı aşağı dönmemiş o yüzden hem elleri hem ayaklarıyla ittiriyor resmen tepiniyor. Eşim karnını delip çıkacak yakında diyor Geçenlerde eşim gece onu dürtüyorum sanmış bir bakmış karnım onun sırtına dayanmış içerde kız partiliyor
Kızlarr iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz.
Yavaş yavaş temizlik yapıyım diyorum
Annem falan kızıyo
Bebeğe bi zararı olur mu
Siz temizlik yapıyo musunuz
Ben dinlene dinlene yapıyorum mecbur. Benim oğlan yine büyük ama evde bir de küçük çocuğu olanlar netsin Onlar hep bebe peşinde koşuyor. Doktor yasaklamadıysa abartmadan yapabilirsin. Ağır kaldırma yukarı çok uzanma bir de sabahtan akşama durmadan iş yapıp kendini yorma yeter.
Benim de baştan beri hep bir hafta ilerde ama suyum normal şeker yüklemem de normal çıktı. Sen niye bu kadar evham yaptın ki ben her akşam karpuz yiyorum
Ben yesilanne den aldım deterjan ve leke çıkarıcı.

yaaa maaşallah burnuna bak dudaklara bak , cok sevindim güzel haberlere, herkes kontrollerinden böyle sevinçli haberlerle çıksın inş,:)

29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadır erken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah sağlıkla biraz daha bekleyerek gelir minnoslar

Benim endokrin 15-20 gün günde 6 kez ölçüm yapmamı istedi benim gün içerisinde hep normal ama sabah açlık ve sabah tokluk yüksek oda gece şekerim düşüyor galiba gece süt içip uyumami söyledi diyetisyen ama yine aynısı oluyor bir çözüm bulamadım hiçbir öğünde kaçamak yapmıyorum

vallahi ağzına sağlık güzel açıklamış. eşime de çevirdim.

deniz kenarı çok güzel de işte. sivrisi hamamböceği falan bitmiyor. gerçi bizim bu yıla kadar sorunumuz yoktu. inşallah çözeriz ya. bu akşam da ışık açık yatıcam mecbur. hala emin olamıyorum hiç kalmadığına.

Ayy çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bebekler, çocuklar hiç hasta olmasın ya

Benim evde ölçtüğüm şeker sonuçları özellikle tokluk düşük çıkıyor canım, keşke yüklemeyi yapıp bu defteri kapatsaydım diyorum bazen böyle ölçerek de çok stres oluyormuş çünkü insan

A avozge az evvel bir doğum günü organizasyonumda şansıma doktorlar denk geldi soruverdi hemen ben yükleme yaptırmadım ama ölçümlerim düşük çıkıyor bebeğe bir zararı olur mu diye. Muhtemelen sana yetecek kaloriyi almıyorsun o yüzden düşük çıkıyordur dedi. Delirella nın dediği gibi 2 saate bir bir şeyler ye ara öğün yap beslen dediler canım. evham yaptığımız kadar bi şey yok anladığım

Ayy iyi denk gelmiş, biraz da biz abartıyoruz herseyi 3 5 düşük cıksın ne olacak sanki yüksek cıkmasından iyidir, tesekkür ederim

Ayy iyi denk gelmiş, biraz da biz abartıyoruz herseyi 3 5 düşük cıksın ne olacak sanki yüksek cıkmasından iyidir, tesekkür ederim
Ayıptır söylemesi hamur işi pasta ne varda götürdüm uzun zamandır böyle yememiştim sonra 1 saatte ölçtüm önce 168 çıktı baktım baya yüksek diğer parmağımdan ölçtüm 154 çıktı

Burdan pay biçelim yani motomot bir doğruluk da vermiyor gibi tam olarak sanki. Demek ki gerçekten benim normal düzende beslendiğim rutinim bana yetmiyor.
Biraz fazla abartmışım kabul bu arada, gözüm dönmüş

Bir hemsire arkadasım 15 değer değişik cıkması normal demişti. Öyle cıkıncs ben ikisinin ortalamasını alıyorum aman oyle cok da abartma

Allah şifa versin düşüklüğü daha tehlikeli. Tuzlu şeyler yükseltmiyor mu?
Amin hepimize anlık yükseliyor o da. Bir süre sonra tekrar aynı. Ya gün içinde düştükçe her şeyi yapıyorum.
Yaaaa maşallah nasıl tatlııııı

Kızlar selam sabahtan beri koşturmaca anca fırsat bulabildim. Hic korktuğum gibi olmadi. Doktorum zayıflamama hatta 1 ay boyunca hic kilo alamama sevindi. Şeker yiyeceğine bisey yemesin daha iyi dedi. Ne yapıyosan aynen devam et dedi. Bebegim yaklasik 1450 gr , 39 cm olmus. Herşey yolunda dedi Çok şükür. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum tüp bebek olduğum için. Normal doğum yapabilir miyim acaba dedim. Ben sana inanıyorum yapacaksın dedi. Ay çok heycanlı ya

Ben demiştim sana boşa sıkıntı yapıyorsun diye maşallah bebişe de. İnşallah sağlıkla doğar

Amann seninki de fenaymış kuzum Allah yardımcın olsun yayılmadı bugün sabit kaldı
Ayy çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bebekler, çocuklar hiç hasta olmasın ya
Sağol kuzum. Keşke hiç hasta olmasalar Rabbım hepsini korusun

İnşallah sağ salim kavuşursunuz kötüyü düşünmemeye çalış stres herşeyden daha tehlikeli. Zaman su gibi geçsin 30lu Haftaları görün

İnşallah zamanında sağlıkla gelir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…