Çok teşekkür ederim, haklısınız. İkiz bebek olanlara bakıyorum da hepsinin hamileliği çok sıkıntılı. Benim doktorumda tek embriyo transferi önerdiÖncelikle tüp bebek süreciniz hayırlı olsun inşallahben de tüp bebekle hamile kaldım hangi ildesiniz bilmiyorum ben İstanbul'da farklı merkezlerde çok denemem oldu sebepsiz infertilite denildi ama 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuz sonuçlandı embromuz bile oluşmadı daha sonra şişli memorialde ilk denemede iyi kalitede 7 embromuz oluştu ilk bebegime 35 yaşındaydım sağlıkli bir kizim oldu şuan 2.5 yaşında şimdi ikincisine hamileyim 37 yaşındayım bu bebeğimde beta HCG çok yüksekti doktorum da bende çok korkmuştuk ikiz diye tek gebelik çok zor ikiz daha zor olur birde yaşın ve tüp bebeğin verdiği riskler çok fazla 35 yaşından sonra gebelik zaten riskli kabul ediliyor yinede siz isterseniz bazı merkezler çift embriyo transfer ediyorlar Allah yar ve yardımcınız olsun bu zorlu süreçte Allah kolaylık versin inşallah
Benim endokrin 15-20 gün günde 6 kez ölçüm yapmamı istedi benim gün içerisinde hep normal ama sabah açlık ve sabah tokluk yüksek oda gece şekerim düşüyor galiba gece süt içip uyumami söyledi diyetisyen ama yine aynısı oluyor bir çözüm bulamadımhiçbir öğünde kaçamak yapmıyorum
Benim endokrin 15-20 gün günde 6 kez ölçüm yapmamı istedi benim gün içerisinde hep normal ama sabah açlık ve sabah tokluk yüksek oda gece şekerim düşüyor galiba gece süt içip uyumami söyledi diyetisyen ama yine aynısı oluyor bir çözüm bulamadımhiçbir öğünde kaçamak yapmıyorum
Evet canım diyete uydugum halde sabah açlık 92-115 gibi 1. saatlik tokluk 140- 155 çıkıyor diğer tüm öğünler normal akşam en geç yemeği 21:00'de yiyorum galiba gece şekerim düşüyor birden o yüzden sabah uyanıyorum çok halsizim uyanamiyorum ya da gece uykum aşırı bölünüyor en az 10 defa diyeyim gece en erken 01:30_2:00 gibi uyuyorum kızım rüyasında gulsede aglasada annniii diyor bende hemen uyanıyorum bu sefer uyumakta zorlaniyorum diyetisyen uykusuzluktan kaynaklı strese giriyorsun diyor gün içerisinde normalse öyle bir şey diyorDiyete uyduğun halde mi aclik ve tokluk yüksek çıkıyor cnm? Kaç cikiyordu ?
Aminnnn inşallahÇok teşekkür ederim, haklısınız. İkiz bebek olanlara bakıyorum da hepsinin hamileliği çok sıkıntılı. Benim doktorumda tek embriyo transferi önerdiİnşallah ilk denemede tutar
Tansiyonun yüksek olması bu haftalarda daha tehlikeli preeklampsi riski nedeniyle, doktorunuzu bilgilendirin mutlaka, bir arkadaş yazmıştı 13/8 çıkarsa mutlaka bilgilendir 14/9a çıkarsa direkt hastaneye git demiş doktoruAllah şifa versin düşüklüğü daha tehlikeli. Tuzlu şeyler yükseltmiyor mu?
Tamam bugün de kontrol edeyim o zaman yine çıkarsa arayıp haberdar ederim dr u. Teşekkür ederim, dün buz fln koyup düşürdüm tansiyonu akşam üstü hava serinledikçe rahatladım. Daha haziranda böyleyse ağustosu görebilecek miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorumTansiyonun yüksek olması bu haftalarda daha tehlikeli preeklampsi riski nedeniyle, doktorunuzu bilgilendirin mutlaka, bir arkadaş yazmıştı 13/8 çıkarsa mutlaka bilgilendir 14/9a çıkarsa direkt hastaneye git demiş doktoru
Progestan pruloton nidicart antibiyotik endol uygulanıyor cnm geçen hafta ciğer geliştirici yaptılarGecmis olsun, tedavi ne uyguluyor doktor
Benim bildiğim 32+0 da tam doktorda olman gerekiyor. Ben 32.haftada erken çıkacağım, bana da 32+0 da gel dedi. Sen çalışmak istiyorsan 32+0 da rapor alman lazım. Tecrübeli anneler paylaşır
Amin canım. İnşallah. Birşey olmaz bebekler vaktinde gelir ama içini ferah tut hastanedesin doktorlar takibi yaparlar canım.
Dualarım seninle
İnşallah sağlıklı ve zamanında kavuşursunuz.
@Sezgin44AMilyaay inşallah bebişler iyice gelişip toparlayana kadar içerde kalırlar. Ne aceleleri var bunların ekmek elden su gölden bekleyin işte annenizin karnında iyice büyüyünce çıkarsınız.
Allah yardımcın olsun, sağlıkla ikisini de kucağına alırsın İnşallah
Güzel dilekleriniz için hepiniz sag olun kızlar umarım hepimiz sağlıkla kucagımiza alırızİnşallah sağlıkla biraz daha bekleyerek gelir minnoslar
Bendim canım 13/8 çok yüksek olmasa ilaç kullanmasak bile uzun süreli olduğunda takip için hastanede yatıyorlarmış yarım saat bir saat içinde oynamayı normal buluyorlar.Tansiyonun yüksek olması bu haftalarda daha tehlikeli preeklampsi riski nedeniyle, doktorunuzu bilgilendirin mutlaka, bir arkadaş yazmıştı 13/8 çıkarsa mutlaka bilgilendir 14/9a çıkarsa direkt hastaneye git demiş doktoru
Sağ salim gelsin minnoşProgestan pruloton nidicart antibiyotik endol uygulanıyor cnm geçen hafta ciğer geliştirici yaptılar
Güzel dilekleriniz için hepiniz sag olun kızlar umarım hepimiz sağlıkla kucagımiza alırız2 gündür nst de düzenli sancı çıkıyor dr ilaçları arttırdı ama pek ise yarayacak gibi değil kasılma iyice artti allah sonumuzu hayır etsin inşallah pek fazla dururlar gibime gelmiyor 10 gündür hastanedeyim netseki şükür 30u gorebildim gelismeleri yazarım dualarinizi eksik etmeyin
Ahh geçmiş olsun herkes hasta galiba mevsim geçişi tam hasta olmalık değişik havalar. Kızımın benim boğazlarım fena. Öksürük var. İllet bişe. Alerjik nezlem zirve yaptı. FenalardayımmmmGünaydın kızlar buaradaHerkesin uyanma saati ben daha yastık yüzü görmedim de kızın hafif burnu akıyor bende de az burun akıntısı ve hapşırık başladı. İnşallah sonu hastaneye bağlanmaz
Sorma canım geçen iki gün piştik sonra serinledi şimdi öğlen bir çeşit akşam bir çeşit havaAhh geçmiş olsun herkes hasta galiba mevsim geçişi tam hasta olmalık değişik havalar. Kızımın benim boğazlarım fena. Öksürük var. İllet bişe. Alerjik nezlem zirve yaptı. Fenalardayımmmm
Geceleri bölük pörçük rahatsız uykular. Gündüz temizlik iş güv koşturma. Erkenden uyandım uyuyamadım daha.
Sağol canımm. Kozalak şurubu demişlerdi evet hala temin edemedimSorma canım geçen iki gün piştik sonra serinledi şimdi öğlen bir çeşit akşam bir çeşit havasize de çok geçmiş olsun öksürük için kozalak şurubunu öneriyorlardı prensese de iyi gelir bi Danış istersen doktora canım. Alerjik nezleye ne iyi gelir hiç bilmiyorum canım ya alerji ilaçları rahatlatmıyor mu hiç
Bizde şimdilik burun diye yatmadan ballı ıhlamur yaptım kızın odasına cold mix damlattım onu rahatlattı gibi. Ben baykuş misali oturuyorumÖksürük olursa biz direk hastaneye geçeriz kızda alerji var hemencecik ilerliyor zıkkım 1 günde zatürre ye çeviriyor
Eveet daha dün eşime söyledim sanki sesim yankı yapıyor gibi oluyor sol kulağımda var.Kızlar iyi geceler. Hamilelikten kaynaklı kulakta basınç dolgunluk uğultu çınlama tarzı şikayetleriniz oldu mu ?
Ayyy mükemmel olmuşAtmıştım canm ama gözünden kaçtı belkisi ekleyim. Yastığı olcak tulum şapka eldiven şeklindepunch yastık da efso olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?