2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mreak etme ciğer gelistirici de vurulmuş, bebeklerini sağlıkla kucagına alacaksın inşallah eger erken gelmek isterlerse, biraz küvozde kalırlar belki kilo almak için, dualarım seninle

Gecmiş olsun bizim ilk bebek oldugundan bu durumları anlayamıyorux ama hasta cocuk zor keske hiç hastalanmasalar insallah kösesinden döner hastalık

Bem bu yüzden cebimde kremle dolaşıyorum hemwn yanan yerlere nemlemdirici krem sür rahatlatıyor

Günaydin kizlar dünden beri sağ ayagim aşiri şişmeye başladi ya çok sinir bozucu ellerim yüzüm falan şişiyor tansiyonum falan da iyi aslinda

Ben de durum güncellemesi yapayım hamileliğin basından beri kullandığım progestanı azaltarak kesti doktorum artık hic kullanmıyorum cok sukur olumsuzluk görmedim. Magnezyumu da gün aşırı kullanıyorum, tiroid sorunum vardı her ay bakıyoduk önceki ay baktıgımızda ths normal cıksa da t4 biraz düşük çıktığından yarım (12,5mg) kullandığım ilacı tam a cıkardık(25mg) o ds düzelmiş cok sukur. Şekerim de normal seyrediyor galiba, demiri hiç aksatma dedi doktorum ki hicbir ilacımı hic aksatmam bu konuda pimpirikliyim daha kontrolume 20 gün var doktor 20 güne gel dedi ama bısıkıntı gormezsem kontrolden bir ay sonraya randevu alacağım

Kuzum tsh kaç çıkmıştı senin?

Günaydin kizlar dünden beri sağ ayagim aşiri şişmeye başladi ya çok sinir bozucu ellerim yüzüm falan şişiyor tansiyonum falan da iyi aslinda
Doktorunu bilgilendirmelisin büyük ihtimal idrar tahlili de isteyecektir kızımda hamileyken ödemim çok oluyordu sol ayağım çok sisiyordu

Gunaydin .. benimde ne halim ne modum var tadimda yok niye bilmiyorum.. yavas yavas dökülmeye başladık galiba neyse ki haziran sanki biraz daha hızlı geciyo gibi..

Gunaydin .. benimde ne halim ne modum var tadimda yok niye bilmiyorum.. yavas yavas dökülmeye başladık galiba neyse ki haziran sanki biraz daha hızlı geciyo gibi..
Evet mayıs ayı bir türlü geçmemişti. hemencik geçsin şu günler

Tuzla aran nasil ? Ben biraz kacirinca suyuda azaltinca fena sisiyorum .. hafta ici hergun yurudugum icin hafta sonu adim dahi atmiyorum daha cok sisiyorum.. yuruyuste cok etkiliyor

kızlar doğum izin raporu ile ilgili doktoruma mail atmıştım 32+1 de gelsem sorun olur mu diye. Olmaz dedi bilginize.
bu arada benim kız hiç durmuyor karnımda sizinde böyle mi acaba? fıldır fıldır :)
Benimki de öyle gece uyanuyorm arada wc için bakıyorum kıpır kıpır allahtan şuan uyandırmıyo beni

İyi pazarlar

Tansiyon bu haftalarda sonra düzenli ölçmek gerekiyormuş, gecen asm de hemsire de uyardi beni. Özellikle tansiyonu yüksek çıkar asm de idrarda protein tahlili vermeli ki preeklampsi riski var mı teyit edilsin, nacizane önerim. Ben 2 3 haftada 1 asm de tam idrar veriyorum, enfeksiyon ve protein bakılıyor.

Uykusuzluk olurz stres olur birçok sebep olabilir ama sen bir endokriniye mi görünse acaba ?

Bu ay bitsin patir patir dogumlar baslar asil o zaman dogurmayana zaman gecmicek. Sicak bi yandan gobek bi yandan hayat cok zor suan

Bu ay bitsin patir patir dogumlar baslar asil o zaman dogurmayana zaman gecmicek. Sicak bi yandan gobek bi yandan hayat cok zor suan
Aynisini yazacaktim. Kalp kalbe karsi. Bu ay gecsin Temmuzun 2. Haftasi baslar dogumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…