Mreak etme ciğer gelistirici de vurulmuş, bebeklerini sağlıkla kucagına alacaksın inşallah eger erken gelmek isterlerse, biraz küvozde kalırlar belki kilo almak için, dualarım seninleProgestan pruloton nidicart antibiyotik endol uygulanıyor cnm geçen hafta ciğer geliştirici yaptılar
Güzel dilekleriniz için hepiniz sag olun kızlar umarım hepimiz sağlıkla kucagımiza alırız2 gündür nst de düzenli sancı çıkıyor dr ilaçları arttırdı ama pek ise yarayacak gibi değil kasılma iyice artti allah sonumuzu hayır etsin inşallah pek fazla dururlar gibime gelmiyor 10 gündür hastanedeyim netseki şükür 30u gorebildim gelismeleri yazarım dualarinizi eksik etmeyin
Gecmiş olsun bizim ilk bebek oldugundan bu durumları anlayamıyorux ama hasta cocuk zor keske hiç hastalanmasalar insallah kösesinden döner hastalıkGünaydın kızlar buaradaHerkesin uyanma saati ben daha yastık yüzü görmedim de kızın hafif burnu akıyor bende de az burun akıntısı ve hapşırık başladı. İnşallah sonu hastaneye bağlanmaz
Bem bu yüzden cebimde kremle dolaşıyorum hemwn yanan yerlere nemlemdirici krem sür rahatlatıyorGünaydınlar
Bu nedir ya? Toplasan 2 saat anca uyumuşumdur. Avuç içlerim ve ayak altlarım resmen alev alıyor uyumak için yatınca. Çok mutsuzum şu anda. O kadar sinirlendim ki gece böğüre böğüre ağlamamk için kendimi zor tuttum.
Günaydın darısı başımıza biz daha 27+431+0'dan gunaydin
Kuzum tsh kaç çıkmıştı senin?Ben de durum güncellemesi yapayım hamileliğin basından beri kullandığım progestanı azaltarak kesti doktorum artık hic kullanmıyorum cok sukur olumsuzluk görmedim. Magnezyumu da gün aşırı kullanıyorum, tiroid sorunum vardı her ay bakıyoduk önceki ay baktıgımızda ths normal cıksa da t4 biraz düşük çıktığından yarım (12,5mg) kullandığım ilacı tam a cıkardık(25mg) o ds düzelmiş cok sukur. Şekerim de normal seyrediyor galiba, demiri hiç aksatma dedi doktorum ki hicbir ilacımı hic aksatmam bu konuda pimpirikliyimdaha kontrolume 20 gün var doktor 20 güne gel dedi ama bısıkıntı gormezsem kontrolden bir ay sonraya randevu alacağım
Doktorunu bilgilendirmelisin büyük ihtimal idrar tahlili de isteyecektir kızımda hamileyken ödemim çok oluyordu sol ayağım çok sisiyorduGünaydin kizlar dünden beri sağ ayagim aşiri şişmeye başladi ya çok sinir bozucu ellerim yüzüm falan şişiyor tansiyonum falan da iyi aslinda
Aaa öyle mi? Bu gece yapayım bari. Mahvoldum gerçekten. Hortlak gibiyimBem bu yüzden cebimde kremle dolaşıyorum hemwn yanan yerlere nemlemdirici krem sür rahatlatıyor
Evet mayıs ayı bir türlü geçmemişti.Gunaydin .. benimde ne halim ne modum var tadimda yok niye bilmiyorum.. yavas yavas dökülmeye başladık galiba neyse ki haziran sanki biraz daha hızlı geciyo gibi..
Tuzla aran nasil ? Ben biraz kacirinca suyuda azaltinca fena sisiyorum .. hafta ici hergun yurudugum icin hafta sonu adim dahi atmiyorum daha cok sisiyorum.. yuruyuste cok etkiliyorGünaydin kizlar dünden beri sağ ayagim aşiri şişmeye başladi ya çok sinir bozucu ellerim yüzüm falan şişiyor tansiyonum falan da iyi aslinda
Benimki de öyle gece uyanuyorm arada wc için bakıyorum kıpır kıpır allahtan şuan uyandırmıyo benikızlar doğum izin raporu ile ilgili doktoruma mail atmıştım 32+1 de gelsem sorun olur mu diye. Olmaz dedi bilginize.
bu arada benim kız hiç durmuyor karnımda sizinde böyle mi acaba? fıldır fıldır :)
Aynen mayisi bitiremedim bende .. yarinda randevum var bebisi gorunce biraz daha hizlanir heraldeEvet mayıs ayı bir türlü geçmemişti.hemencik geçsin şu günler
Ayy ne güzel hadi inşallah güzellikle geçsin randevunuzAynen mayisi bitiremedim bende .. yarinda randevum var bebisi gorunce biraz daha hizlanir heralde
Ay bugün benim de hiç modum yok çok fazla uykum var hiç kalkasim yokGunaydin .. benimde ne halim ne modum var tadimda yok niye bilmiyorum.. yavas yavas dökülmeye başladık galiba neyse ki haziran sanki biraz daha hızlı geciyo gibi..
Evet canım diyete uydugum halde sabah açlık 92-115 gibi 1. saatlik tokluk 140- 155 çıkıyor diğer tüm öğünler normal akşam en geç yemeği 21:00'de yiyorum galiba gece şekerim düşüyor birden o yüzden sabah uyanıyorum çok halsizim uyanamiyorum ya da gece uykum aşırı bölünüyor en az 10 defa diyeyim gece en erken 01:30_2:00 gibi uyuyorum kızım rüyasında gulsede aglasada annniii diyor bende hemen uyanıyorum bu sefer uyumakta zorlaniyorum diyetisyen uykusuzluktan kaynaklı strese giriyorsun diyor gün içerisinde normalse öyle bir şey diyor
Bu ay bitsin patir patir dogumlar baslar asil o zaman dogurmayana zaman gecmicek. Sicak bi yandan gobek bi yandan hayat cok zor suanGunaydin .. benimde ne halim ne modum var tadimda yok niye bilmiyorum.. yavas yavas dökülmeye başladık galiba neyse ki haziran sanki biraz daha hızlı geciyo gibi..
Aynisini yazacaktim. Kalp kalbe karsi. Bu ay gecsin Temmuzun 2. Haftasi baslar dogumlar.Bu ay bitsin patir patir dogumlar baslar asil o zaman dogurmayana zaman gecmicek. Sicak bi yandan gobek bi yandan hayat cok zor suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?