Bin şükür qrtik grupca 28. Haftaya geldik. Allah korusun erken dogum olmasin ama olur da olursa artik bebislerimiz hayatta kalabilir. Tabi olmasin oyle bir sey. Ben hepimiz en azindan 32yi gorelim diye dua ediyorum hep. Buna bin şükür.Günaydın darısı başımıza biz daha 27+43 gün sonra 7 aylık fotosu cekeceğim daha ama buna da bin şükürr bu zamana kadar gelebildik,
Ay çok heycanlı ama yaAynisini yazacaktim. Kalp kalbe karsi. Bu ay gecsin Temmuzun 2. Haftasi baslar dogumlar.
Benim çoğunlukla ağrıyor, oturduğum yerden zor kalkıyorum özellikle o gün işte çok yorulduysam. Gerçi benim gebelikten önce de belimde sıkıntı vardı dejenerasyon başlamış henüz fıtık değilse de demişlerdi, gebelikte iyice arttı bazen oturup kalktıktan sonra hem kuyruk sokumum hem bacağımın kalçaya birleştiği yer ağrıyor zor adım atıyorumKuyruk sokumu ayıran veya otururken arada ağrıyan var mıSqnki düşmüşüm de arada sızlıyor benim, anlamadim
Bende yoktu yeni basladi ve cok rahatsiz edici.Gunluk hayat kalitemizi etkilemeye başladı. Saglikla şu son ayları da atlatsak inşallahBenim çoğunlukla ağrıyor, oturduğum yerden zor kalkıyorum özellikle o gün işte çok yorulduysam. Gerçi benim gebelikten önce de belimde sıkıntı vardı dejenerasyon başlamış henüz fıtık değilse de demişlerdi, gebelikte iyice arttı bazen oturup kalktıktan sonra hem kuyruk sokumum hem bacağımın kalçaya birleştiği yer ağrıyor zor adım atıyorum
Daha Haziran ortası bitmiş olurAyyy mükemmel olmuşgözümden kacti demek ki
ben de öyle uykusuzluk hat saffa. Az kaldı sıkacağız dişleri.Günaydınlar
Bu nedir ya? Toplasan 2 saat anca uyumuşumdur. Avuç içlerim ve ayak altlarım resmen alev alıyor uyumak için yatınca. Çok mutsuzum şu anda. O kadar sinirlendim ki gece böğüre böğüre ağlamamk için kendimi zor tuttum.
Ben dicektim dökülüyoruz bugün benimde kalçama ağrı giriyor sol tarafa arada girerdi kısa süreli ama bugün sağ tarafa bı girdi sabah beri var zor yürüyorum.Gunaydin .. benimde ne halim ne modum var tadimda yok niye bilmiyorum.. yavas yavas dökülmeye başladık galiba neyse ki haziran sanki biraz daha hızlı geciyo gibi..
Ben de hafta içi görüş yapacağımmAyy ne güzel hadi inşallah güzellikle geçsin randevunuzbenim de haftaya çarşamba zaman geçmiyoree 10 gün var daha
Bugün sabah 5 ten beri 4 saat arayla ölçüyorum şuan iyi gibi eğer yine yine baş ağrısı ve 13 üzeri olursa dr a danışacağım inşaallah. Çarşamba günü randevum var zaten rutin kontrol, aslında bebişi de merak ediyorum bir zarar gelmez inşaallah hareketleri normal sanırım az olsaydı koşacaktım acileBendim canım 13/8 çok yüksek olmasa ilaç kullanmasak bile uzun süreli olduğunda takip için hastanede yatıyorlarmış yarım saat bir saat içinde oynamayı normal buluyorlar.Sunshine1969 bide siz ilaç kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla doktora danışın en azından ne zaman ne yapacağınızı mutlaka bilin. Allah korusun tansiyon bu haftalardan sonra ihmale gelmez.
ben de öyle uykusuzluk hat saffa. Az kaldı sıkacağız dişleri.
Ya inan ruh gibiyim. Gözlerim yanıyor. Ama uyuyamıyorum. Saçma bir durumdayım. Hayırlısı ile zamanında doğsalardıBen de hafta içi görüş yapacağımmgeçen sefer yüzünü göstermedi ahhh çok özledim bu kez gösterir inşallah da.
Benim ilk 4-5 ay oturma kemiklerim kuyruk sokumum oyle aciyordu ki sert bir zemine oturursam kalkip yuruyemiyordum topalliyordum. Batiyordu, aciyordu sanki kemigim yerinden kaymis gibi. Simdi iyi. Sanirim pelvik kemigi doguma hazirlandigindan oluyor. Normal.Kuyruk sokumu ayıran veya otururken arada ağrıyan var mıSqnki düşmüşüm de arada sızlıyor benim, anlamadim
Benim de sadece sag ayagim sisiyor. Ben oturma pozisyonumdan klavye mouse kullanma seklimden diye dusunmustum. Sag tarafina agirlik veriyor olabilir misin?Günaydin kizlar dünden beri sağ ayagim aşiri şişmeye başladi ya çok sinir bozucu ellerim yüzüm falan şişiyor tansiyonum falan da iyi aslinda
Miniciklerdi nokta bile değilken büyüdü büyüdü can oldular ahh. Az kaldı azYa inan ruh gibiyim. Gözlerim yanıyor. Ama uyuyamıyorum. Saçma bir durumdayım. Hayırlısı ile zamanında doğsalardıay çok heyecanlı ya. Görüş zamanları 2 hafta da bire düşecek yakında. bizimkini de zor görmüştük en son gittiğimizde. Elini koymuştu yüzüne Bi de kendini sıkıştırmıştır sol tarafıma.
Benm kuyruk sokumu ve sag bacak kalca birlesimi baslardan beri islevsiz kendi baslarina takiliyolar. Magnezyum vs faydasiz. Ozellikle cok ayakta kalirsam. Mesela misafir gelcek die dolasip duruyorum evi robot supurup sildigi halde pertim suan. Biraktim yatiorumKuyruk sokumu ayıran veya otururken arada ağrıyan var mıSqnki düşmüşüm de arada sızlıyor benim, anlamadim
Yaaa aynen öyleydi. Eşimle konuşuyoruz geçen dedim doğum günümde beta değerlerine baktırıyorduk artmış mı falan diye zama ne çabuk geçti dedim. Duygulanıyorum böyle oluncaMiniciklerdi nokta bile değilken büyüdü büyüdü can oldular ahh. Az kaldı azBen memlekete gidecem ya bana göre hele de eşimden ayrı kalamam çok uzun gelcek ama anne babamı kardeşlerimi de görmem lazım 13 gün filan kalmış olacağım. Gelince telaşlar bitmez iş güç hızlı geçer diye düşünüyorum. Ben bı de kendimi sosyal medyaya verdim örüyorum habire ör video çek filan. Dolap hesabı açtım orda da elimden çıkarıp malzeme almaya para çıkarıyorum. Bebek gelmeden önce yaptım yaptım
Şuan kız benden iyi kuzu maşallahP -Puffin- Gecmis olsun. Oksurukte benim de elim kolum baglaniyor. Gecen haftalarda kizim da sabaha kadar gum gum oksurdu, cok zor. Cocuklar icin umcka soguk alginligi damlasi oneririm. Oksuruk icin de var. U Ufukta_bebek Tam mevsim gecisi ya ondan oluyor. Ben de her yil Mayis Haziran aylarinda hastalanirim. Ben Almanya'dan kargoyla umckaloabo olanini siparis ettim kizima. Cesitleri var Turk eczanelerde umcka damla diye. Dogal bitkisel bir takviye. Oksuruk icin de soguk alginligi ya da bagisiklik guclendirici gibi. Ben işe yaradigina inaniyorum cunku kızım çok sık hastalanmayan bir bebek.
Oktivus Ay cok fena ya. Biliyorum o enerji duduren insanlari. Ben normalde de misafir gelecegi zaman stres oluyorum bir de sevmedigim gelecekse vuuu ne diyim kolay gelsin.
@Ilaymilya insallah sancilar hafifler. En azindan 30lari gördük bu da onemli. Sagsqlim gelsin insallah bebekleriniz. Dualarimiz sizinle.
Sağol kuzumGecmiş olsun bizim ilk bebek oldugundan bu durumları anlayamıyorux ama hasta cocuk zor keske hiç hastalanmasalar insallah kösesinden döner hastalık
Aman düzenli olsun içerde rahat dursun minnoşlarBugün sabah 5 ten beri 4 saat arayla ölçüyorum şuan iyi gibi eğer yine yine baş ağrısı ve 13 üzeri olursa dr a danışacağım inşaallah. Çarşamba günü randevum var zaten rutin kontrol, aslında bebişi de merak ediyorum bir zarar gelmez inşaallah hareketleri normal sanırım az olsaydı koşacaktım acileçok değişik bir duygu bu hamilelikte yani daha doğmadan endişeler başlıyor evlat için. İnşaallah hepimizinkiler sağlıkla ve zamanında gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?