2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın darısı başımıza biz daha 27+4 3 gün sonra 7 aylık fotosu cekeceğim daha ama buna da bin şükürr bu zamana kadar gelebildik,
Bin şükür qrtik grupca 28. Haftaya geldik. Allah korusun erken dogum olmasin ama olur da olursa artik bebislerimiz hayatta kalabilir. Tabi olmasin oyle bir sey. Ben hepimiz en azindan 32yi gorelim diye dua ediyorum hep. Buna bin şükür.

Kuyruk sokumu ayıran veya otururken arada ağrıyan var mı Sqnki düşmüşüm de arada sızlıyor benim, anlamadim

Kuyruk sokumu ayıran veya otururken arada ağrıyan var mı Sqnki düşmüşüm de arada sızlıyor benim, anlamadim
Benim çoğunlukla ağrıyor, oturduğum yerden zor kalkıyorum özellikle o gün işte çok yorulduysam. Gerçi benim gebelikten önce de belimde sıkıntı vardı dejenerasyon başlamış henüz fıtık değilse de demişlerdi, gebelikte iyice arttı bazen oturup kalktıktan sonra hem kuyruk sokumum hem bacağımın kalçaya birleştiği yer ağrıyor zor adım atıyorum

Bende yoktu yeni basladi ve cok rahatsiz edici.Gunluk hayat kalitemizi etkilemeye başladı. Saglikla şu son ayları da atlatsak inşallah

ben de öyle uykusuzluk hat saffa. Az kaldı sıkacağız dişleri.

Gunaydin .. benimde ne halim ne modum var tadimda yok niye bilmiyorum.. yavas yavas dökülmeye başladık galiba neyse ki haziran sanki biraz daha hızlı geciyo gibi..
Ben dicektim dökülüyoruz bugün benimde kalçama ağrı giriyor sol tarafa arada girerdi kısa süreli ama bugün sağ tarafa bı girdi sabah beri var zor yürüyorum.

Ayy ne güzel hadi inşallah güzellikle geçsin randevunuz benim de haftaya çarşamba zaman geçmiyoree 10 gün var daha
Ben de hafta içi görüş yapacağımm geçen sefer yüzünü göstermedi ahhh çok özledim bu kez gösterir inşallah da.

Bugün sabah 5 ten beri 4 saat arayla ölçüyorum şuan iyi gibi eğer yine yine baş ağrısı ve 13 üzeri olursa dr a danışacağım inşaallah. Çarşamba günü randevum var zaten rutin kontrol, aslında bebişi de merak ediyorum bir zarar gelmez inşaallah hareketleri normal sanırım az olsaydı koşacaktım acile çok değişik bir duygu bu hamilelikte yani daha doğmadan endişeler başlıyor evlat için. İnşaallah hepimizinkiler sağlıkla ve zamanında gelirler

ben de öyle uykusuzluk hat saffa. Az kaldı sıkacağız dişleri.
Ben de hafta içi görüş yapacağımm geçen sefer yüzünü göstermedi ahhh çok özledim bu kez gösterir inşallah da.
Ya inan ruh gibiyim. Gözlerim yanıyor. Ama uyuyamıyorum. Saçma bir durumdayım. Hayırlısı ile zamanında doğsalardı ay çok heyecanlı ya. Görüş zamanları 2 hafta da bire düşecek yakında. bizimkini de zor görmüştük en son gittiğimizde. Elini koymuştu yüzüne Bi de kendini sıkıştırmıştır sol tarafıma.

Benim ilk 4-5 ay oturma kemiklerim kuyruk sokumum oyle aciyordu ki sert bir zemine oturursam kalkip yuruyemiyordum topalliyordum. Batiyordu, aciyordu sanki kemigim yerinden kaymis gibi. Simdi iyi. Sanirim pelvik kemigi doguma hazirlandigindan oluyor. Normal.

Günaydin kizlar dünden beri sağ ayagim aşiri şişmeye başladi ya çok sinir bozucu ellerim yüzüm falan şişiyor tansiyonum falan da iyi aslinda
Benim de sadece sag ayagim sisiyor. Ben oturma pozisyonumdan klavye mouse kullanma seklimden diye dusunmustum. Sag tarafina agirlik veriyor olabilir misin?

Miniciklerdi nokta bile değilken büyüdü büyüdü can oldular ahh. Az kaldı az Ben memlekete gidecem ya bana göre hele de eşimden ayrı kalamam çok uzun gelcek ama anne babamı kardeşlerimi de görmem lazım 13 gün filan kalmış olacağım. Gelince telaşlar bitmez iş güç hızlı geçer diye düşünüyorum. Ben bı de kendimi sosyal medyaya verdim örüyorum habire ör video çek filan. Dolap hesabı açtım orda da elimden çıkarıp malzeme almaya para çıkarıyorum. Bebek gelmeden önce yaptım yaptım

Benm kuyruk sokumu ve sag bacak kalca birlesimi baslardan beri islevsiz kendi baslarina takiliyolar. Magnezyum vs faydasiz. Ozellikle cok ayakta kalirsam. Mesela misafir gelcek die dolasip duruyorum evi robot supurup sildigi halde pertim suan. Biraktim yatiorum

Yaaa aynen öyleydi. Eşimle konuşuyoruz geçen dedim doğum günümde beta değerlerine baktırıyorduk artmış mı falan diye zama ne çabuk geçti dedim. Duygulanıyorum böyle olunca sonra içimi büyük korku kaplıyor. Her konuda yetersiz olmaktan çok korkuyorum. Bazen keşke hep karnımda kalsa diyorum. Dünya çok kötü diyorum ay kafamda Bi ton şey dolanıyor. oh valla sen zamanı geçirecek şeyler bulmuşsun. Bende annemi bekleyeceğim manavgata gelmesini kv de 1 ay kalıp sonra annemin yanında duracağım biraz da. Daha rahat olurum en azından. Zaman daha hızlı geçer anamla bana gelen tüm siparişleri geri çeviriyorum ben yapamıyorum. Helal olsun sana. Kendime hayrım yok örgü nasıl örem

Şuan kız benden iyi kuzu maşallah beni korkutan alerjiye denk gelmesi o zaman bizi direk aşıyor, benim burnum kontrolden çıktı kendime acil takviye yapayım umka damlayı yarın sorayım doktoruma hamileler için yazı görmedim ama tamamen bitkisel diyor birşey demez herhalde
Gecmiş olsun bizim ilk bebek oldugundan bu durumları anlayamıyorux ama hasta cocuk zor keske hiç hastalanmasalar insallah kösesinden döner hastalık
Sağol kuzum ya inan ben kendime razıyım çocuk olunca ayrı zorluğu oluyor vicdan da yapıyorsun. Bizimki normalde çok iyi yemek yer ama hasta olunca ağzına lokma koymaz ya o an bile kendime dert yapıyorum. Annelik başka bir duygu
Aman düzenli olsun içerde rahat dursun minnoşlar bit kadarlar fabrika ayarlarıyla oynuyorlar

Kızlar selam. Umarım herkes iyidir. Bizim dogalgaz kuruldu. İki gün sürdü ama ev bir savas alanı. Temizlikci cagırdım yarın gelcekler camlar perdeler mutfak dolapları genel temizlik yapılacak dip köse. Bugün mutfak dolaplarının cekmecelerni yaptım ben. Onlar sadece üsttekiler yapcaklar birde kapkları silcekler. Örtüleri suya bastım yıkayıp ütüleyeceğim. Ev berbat ötesi. Nasıl bitecek birgünde bilmiyorum. İki kisi yaparlar herhalde.
Yarın 30+0 oluyoruz. Gelecek hafta sonuda camasırları ütüleyip dolabını yerlestircem miniğimin. Yavas yavas hastane cantasını yaparım sonrasında da
Ölüyorum yorgunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…