2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de örüyordun dimi ? İnan karnmızda daha iyi ben şuan doğunca o babaannesinden başka insanlardan nasıl korurum diye düşüyorum kızım bugün ateşli 39.6 babanannesi geldi 1 gece kaldılar görümcemi aldılar ya o gün neyse gripmis meğer çocuğu yaladı yuttu insan uzak durur seven insan düşünür yazıklar olsun çok sinirliyim ya çok asla dokunmasına tahammül edemiyorum. Doğum yapınca kimseyi görmek istemiyor gözüm.

Evet örüyorum ama işte şimdilik kendime. Sipariş alırsam yarım kalır yetiştirmem diye korkuyorum bir günüm bir günümü tutmuyor çünkü ya inanamıyorum ya. Şaka gibi. Nasıl düşüncesizlik bu anlamıyorum. Bende doğunca yanaştırmayı düşünmüyorum kimseyi yanına

Senin daha erken başlamış aniden başlayınca bir bende mi oldu dedim, bilemedim. Su an daha iyi olmana sevindim

Sabah akşam magnezyum gece kramp giriyor yine de kuyruk sözümü açısından bağımsız. Cok yorma kendini bu haftalarda, olduğu kadar hamilesin sen. Doktorum, zorlanmayq basladigin an ne yapıyorsan bırak agri artmasın diyor

Gunaydin kizlaar. Bugun hic modum yok. Hic hoslanmadigim.bi kiz var esimin arkadasinin esi. Bugun bize gelecekmis. Daha gelmeden tum hayat enerjimi sömürdü sans dileyin de az otursunlar
Ben bu tarz insanları hayatımdan cikardim gelmek istediklerinde hep bir bahane buldum reddettim. Gördüğümde merhaba merhaba sadece. Kayınvalide görümce vb. görüşmek mecburiyetinde olmadığım insanların negatif yükünü çekmiyorum artık.

Kayınvalideme bile eskisine nazaran çok daha az gidiyorum tam bir narsist çünkü. Ama ilginç bir şey oldu, ben kendimi çektikçe kıymete bindim önceden damarıma basıp beni gıcık etmek için fırsat kollayan kadın şimdi gayet iyi davranıyor, pek bulaşamıyor
Bu ay bitsin patir patir dogumlar baslar asil o zaman dogurmayana zaman gecmicek. Sicak bi yandan gobek bi yandan hayat cok zor suan
Ay sorma benim ilk gebeliğimde beklenen doğum tarihim 13 hazirandı 22 haziranda doğurdum grupta benden sonra sadece 1 bebek doğru çoğunluk Mayıs sonu doğurdu ben bekle Allah bekle. Millet 38e doğru başlıyor zaten hala doğurmadin mi sen demeye. Yürüyüş için çıktığımda sokakta tanımadığım insanlar bile soruyordu Görümcem her Allah'ın günü Cezayir'den arıyordu doğurdun mu diye doğursam niye haber vermeyelim manyak mıyız biz. Artık psikolojik bozulmuştu oturup niye benim sancım gelmiyor diye ağlıyordum. Erkeni çok zor ama geçi de zor doğumun, sağlıkla zamanında gelsinler inşallah

Günaydin kizlar dünden beri sağ ayagim aşiri şişmeye başladi ya çok sinir bozucu ellerim yüzüm falan şişiyor tansiyonum falan da iyi aslinda
Geçmiş olsun ani şişmeler önemli diyorlar doktorunuza söyleyin bence tek taraflı Allah korusun damar tıkanıklığı falan olmasın her ihtimale karşı bir bakılsın bence

Gunaydin kizlaar. Bugun hic modum yok. Hic hoslanmadigim.bi kiz var esimin arkadasinin esi. Bugun bize gelecekmis. Daha gelmeden tum hayat enerjimi sömürdü sans dileyin de az otursunlar
Ahh o hayat enerjimizi emen gereksiz insanlar keşke çıkarabilsek hepsini hayatımızdan ama bazısı mecburi kalıcı.

Bu düşüncesizliği asla anlamıyorum hastasın işte ne yapışıyorsun çocuğa git ötede zıbar tövbe tövbe

Çok zor hele şimdi hamileyken daha zor biliyorum ama kaykilarak oturmak çok etkiliyor. Dik oturmak bilgisayarı doğru şekilde hizalamak için altına kitap koymak vb. de fayda ediyor. Ben homeoffice çalıştığım için genelde sırtüstü uzanıp dizlerimi dikip leptopu kucağıma alarak çalışıyordum, şimdi hem pozisyon hem göbekten dolayı imkansız ama doğumdan sonra aklında olsun bel ağrısı olmuyor o sekilde.

Ha bir de bana kayropraktik uzmanı her yarım saatte bir kalkacaksın bir turlicaksın demişti. Hamile olunca yine garipsenmez ama ben de o zaman hamile değilim ve bir egitimdeyim, block ders yapıyoruz 2 saat koca sınıf full dolu nasıl dolanayım. Hocalardan izin al sağlık bu herşeyden önemli demişti. Hamileyken kimse garipsemez, telefonuna alarm kur her yarım saatte bir kalkıp bir dolan.

Spor, yüzme ve hareketli bir hayat en kolay ve kalıcı çözüm. Yoksa kayropraktiğe gidip fıtığı düzelttin diyelim eve geldin yine ağır iş yaptın, ofiste kaykılarak yerinden kalkmadan saatlerce oturdun, spor yapmadın, yürümedin bu sefer en ufak bir yanlış harekette hooop yeni fıtıklar oluşuyor. Başa sarıyorsun.

Bu kizi 9 yildir taniyorum. 5 yil once hamileyken artk canima tak ettirdi. Onunla gorusmek istemedigimi tam bir enerji vampiri oldugunu gunluk.hayatta kocalardan bagimsiz tanissak asla arkadasim olamayacagini bole dan dan soledim. 2 gun sonra dogurdum hastaneye geldi. Hamileydin hormonlarina veriorum dedi bana. Smdi de lohusasin alttan aliyoeum falan dedi. Basedemiorum. Aramiyorum sormuyorum 5 msjin birine hmm falan die cevap veriorum. 9 yilda o bana 100 kere geldiyse ben onun evine 5 kez ancak gittim. Aylardir darliyo her haftasonu gelcez die binbir bahane savusturdum. Bu sefer artk her yol mubah deyip yapisti bacagima. Cumartesi aksam gelin madem dedm yemek yiyelim gelelim demeye gec oluyo esim isten gec gelio vs siraladi pazar olmaz esim calisio vs dedm ama kocasi kocami arayip pazar calismadigini ogrenmis benden once. Yarin 4 5 gibi geliriz erken kalkariz dedi. Derdi yemege bana yikilmak. Ac karini doyurmaktan biktim yani kisacasi. Hamileyim agrilarim var kmseyle ugrasacak halim yok dedm telefonda. Daha ne denir. Resmen bi sülük yapisti birakmiyo. Esim arkadasiyla disarda gorusuyo ben istemedigim icin gorusmeyi. Ama.bu bana yapisti resmen belali sevgili gibi

ya düşüncesiz. hiç sevmiyorum şöyle insanları

Doktorunu bilgilendirmelisin büyük ihtimal idrar tahlili de isteyecektir kızımda hamileyken ödemim çok oluyordu sol ayağım çok sisiyordu
Yarin randevum var soracagim insallah
Tuzla aran nasil ? Ben biraz kacirinca suyuda azaltinca fena sisiyorum .. hafta ici hergun yurudugum icin hafta sonu adim dahi atmiyorum daha cok sisiyorum.. yuruyuste cok etkiliyor
Normal yani cok tuzlu yiyorum diyemem
Benim de sadece sag ayagim sisiyor. Ben oturma pozisyonumdan klavye mouse kullanma seklimden diye dusunmustum. Sag tarafina agirlik veriyor olabilir misin?
Bilmiyorum ki bi iş yapmiyorum ki agirlik vereyim ya
Geçmiş olsun ani şişmeler önemli diyorlar doktorunuza söyleyin bence tek taraflı Allah korusun damar tıkanıklığı falan olmasın her ihtimale karşı bir bakılsın bence
Yarin randevum var doktorda soracagim insallah

Hastane çantası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız
Bebek odası mobilyası normalde bu hafta gelecekti ama iki hafta sonraya kalmış Dolap gelsin de öyle yıkayıp ütülemeye başlıyım diyordum ama bu hafta 31 bitiyo, dolabı beklersem 33 falan olacak, moralim bozuldu. Bari sadece çantaya koyacaklarımı yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlıyım diyorum haftaya. Gerisi de dolap gelince artık, yıkadıktan sonra tekrar toz filan olmasınlar diye hurçlamak lazım, tekrar tekrar iş olmasın hurca koy çıkar bilmemne diyorum ama bakalım daha da gecikmez dolap işi inşallah

Gerçekten de sinir bozucu üstelik sen hamilesin bir çocuğun var yemek nedir ya gelip bir çay ,kahve içip gideydi hizmet bekliyorlar ben 5 yıldır İstanbul'dayım iş arkadaşlarımla gorusursekte dışarıda görüşürüz hoşlanmadığim kişiyi de asla kabul etmem açıkça yüzüne söylerim kim kuserse kussun

Yuhhh yüzsüze bak bide anlayışlı gibi hamileliğine ve lohusalığına veriyormuş haspam kız ben olsam hazır basit birşeyler koyarım ne uğraşacam böylesi için bir kaç defa umduğunu bulmazsa gelmez belki ki laftan anlayacak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…