- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Canım hurca koymak ayrı iş olur ama yıkmazsan da tekrar kalanları yıka kurut topla o da ayrı iş olacak. Hani sen bilirsin ama zaten küçücük parçalar bir seferde başlayıp bitse daha rahat olur sanki hem hazır olduğu için yerleştirmeyi yavaş yavaş yapsam da sorun olmaz. Havalarda sıcak ütüleme geciktikçe daha zor olur benceBebek odası mobilyası normalde bu hafta gelecekti ama iki hafta sonraya kalmışDolap gelsin de öyle yıkayıp ütülemeye başlıyım diyordum ama bu hafta 31 bitiyo, dolabı beklersem 33 falan olacak, moralim bozuldu. Bari sadece çantaya koyacaklarımı yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlıyım diyorum haftaya. Gerisi de dolap gelince artık, yıkadıktan sonra tekrar toz filan olmasınlar diye hurçlamak lazım, tekrar tekrar iş olmasın hurca koy çıkar bilmemne diyorum ama bakalım daha da gecikmez dolap işi inşallah
İnsallah herkes dediğin gibi en az 32 yi görsünBin şükür qrtik grupca 28. Haftaya geldik. Allah korusun erken dogum olmasin ama olur da olursa artik bebislerimiz hayatta kalabilir. Tabi olmasin oyle bir sey. Ben hepimiz en azindan 32yi gorelim diye dua ediyorum hep. Buna bin şükür.
Ben 11 Haziranda 28.haftayı dolduruyorum. Halihazırda ilk kızımdan kalanları yıkadım yerleştirdim bile. Kendime pijama ve gecelik te aldım. Sağma makinelerim var bir Manuel, bir elektrikli, biberonlar hazır sadece başlık alacam. İlk işim bebeğe bez, bir takım yenidoğan seti ve kendime hasta bezi almak olacak. Bunları her ihtimale karşı 28de hazır kenarda tutacam. Olası bir erken doğum olursa zaten ilk işime lazım olacaklar bunlar sonrası her türlü halledilir. Detaylı valizimi de 30da en geç 32 de kapatırım. Ben tedbirli olmayı seviyorum diğer türlü rüyalarıma giriyorHastane çantası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız
Bundan sonra tatlı telaşlarımız başlayacak zaman daha hızlı geçer inşallahBin şükür qrtik grupca 28. Haftaya geldik. Allah korusun erken dogum olmasin ama olur da olursa artik bebislerimiz hayatta kalabilir. Tabi olmasin oyle bir sey. Ben hepimiz en azindan 32yi gorelim diye dua ediyorum hep. Buna bin şükür.
Kusse keske kusmuyo ki. Bak su saat oldu hala ortada yok. 7 ye kadar bekleyip sonra telefonumu kapatcam ancak bundan anlarGerçekten de sinir bozucu üstelik sen hamilesin bir çocuğun var yemek nedir ya gelip bir çay ,kahve içip gideydi hizmet bekliyorlar ben 5 yıldır İstanbul'dayım iş arkadaşlarımla gorusursekte dışarıda görüşürüz hoşlanmadığim kişiyi de asla kabul etmem açıkça yüzüne söylerim kim kuserse kussun
Bisey ummuyo ki karni diyaun yeter. Ben bunlar gelince patates bile kizartip koydum onlerine. Ne pasta ne borek hic bisi yapmiorum. Ama cok alismis haftanin her gunu baska yerde yemek yiyo. Bu sayede eve alisveris yapmiyo. Dusunsene ayda ennn az 2 bin kardaYuhhh yüzsüze bakbide anlayışlı gibi hamileliğine ve lohusalığına veriyormuş haspam kız ben olsam hazır basit birşeyler koyarım ne uğraşacam böylesi için bir kaç defa umduğunu bulmazsa gelmez belki ki laftan anlayacak değil
Yeter en dogru sonucu o veriyo bana kalirsa. Bende kulaktan alindan ve koltukalti olan var. Digerleriyle olcsem de koltukaltindan olcenle mutlaka bi olcup dogrulatiyorumKızlar kızılötesi ateşölçer sart mı koltuk altı olanı yetmez mi?
25 mg kullanıyorsun dimi yanlış hatırlamıyorum canım? Doz güncellemesi İçin görüştün mü tekrar doktorunla, değerlerimiz hemen hemen aynı o nedenle soruyorum.Düşük cıktıgı gecen ay 2,38 ths 0,55 t4 cıktı ilacı yukselttim bu ay ths 1,57 t4 0,72 cıktı, t4 referansı en duşuk zaten 0,70 oluyor
Yüzü geçtim astar mastar hiç birşey yokmuş bundaKusse keske kusmuyo ki. Bak su saat oldu hala ortada yok. 7 ye kadar bekleyip sonra telefonumu kapatcam ancak bundan anlar
Bisey ummuyo ki karni diyaun yeter. Ben bunlar gelince patates bile kizartip koydum onlerine. Ne pasta ne borek hic bisi yapmiorum. Ama cok alismis haftanin her gunu baska yerde yemek yiyo. Bu sayede eve alisveris yapmiyo. Dusunsene ayda ennn az 2 bin karda
En doğrusu koltuk altı canım bebeklerde bazen zor oluyor ama onunda kısa sürede ölçeni varmış sanırım 8 sn falan sürüyormuş. Bendeki klasik koltuk altı ölçer.Kızlar kızılötesi ateşölçer sart mı koltuk altı olanı yetmez mi?
Amin canımEvet resmen hem ağrı hem acı berbat bişeyAllah beterinden saklasın. Ben de kontrole gidince sorayım bari rahmin içi ne durumda diye. Doğumun nasıl olacağının asıl kararı doğum yaklaşınca verilecek tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Şu 2 ayı biraz sıkıntılı geçireceğiz anlaşılan ama en önemlisi komplikasyonsuz doğumlarımız olsun inşallah varisdaşım
Ben de neden böyle olduğunu anlayamıyorum birde aşırı diyetime dikkat ediyorumBen hiç anlamıyorum şekerin bu oynaklığından
Ben evde ikisinide bulunduruyorum ama ben hep kızılötesi ile ölçüm yaptımKızlar kızılötesi ateşölçer sart mı koltuk altı olanı yetmez mi?
Suyu artırıp tuzu sıfırlayın. Sürekli tansiyon ölçüp strese girmeyin. Sakinken ve dinlenip ölçün. İdrarda protein kaçağı olup olmadığına mutlaka bakın. İnşallah normale düşer.Tamam bugün de kontrol edeyim o zaman yine çıkarsa arayıp haberdar ederim dr u. Teşekkür ederim, dün buz fln koyup düşürdüm tansiyonu akşam üstü hava serinledikçe rahatladım. Daha haziranda böyleyse ağustosu görebilecek miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Uyku düzeni, stres çok önemli şekerde canım muhtemelen ondandır. Senin kız niye sık uyanıyor diş falan da bitmiş olmalı sizdeBen de neden böyle olduğunu anlayamıyorum birde aşırı diyetime dikkat ediyorumgece çok uyanıyorum kızımdan dolayı ondan mı oluyor bilmiyorum
ya herkes 32 yi görsek.falan diyo benim 32 bitti ama sanırım.daha zor günler bekliyo hicbisey yapamıyorsun acayip ağır hissediyorsun saçma.saban ağrılar baskılar yurmekte zorlanıyorum valla bence direk doguralim 38 falan olalım yaniBundan sonra tatlı telaşlarımız başlayacak zaman daha hızlı geçer inşallahay 32 leride görsek tadından yenmez
Canım biz bebeklerin gelişiminden dolayı diyoruz. Haftası ne kadar 37 yi doldurmaya yakın olursa o kadar organ gelişimleri tamamlanmış oluyorya herkes 32 yi görsek.falan diyo benim 32 bitti ama sanırım.daha zor günler bekliyo hicbisey yapamıyorsun acayip ağır hissediyorsun saçma.saban ağrılar baskılar yurmekte zorlanıyorum valla bence direk doguralim 38 falan olalım yani
Aaaaa bu ne yaaa okurken benim sinirlerim zıpladıBu kizi 9 yildir taniyorum. 5 yil once hamileyken artk canima tak ettirdi. Onunla gorusmek istemedigimi tam bir enerji vampiri oldugunu gunluk.hayatta kocalardan bagimsiz tanissak asla arkadasim olamayacagini bole dan dan soledim. 2 gun sonra dogurdum hastaneye geldi. Hamileydin hormonlarina veriorum dedi bana. Smdi de lohusasin alttan aliyoeum falan dedi. Basedemiorum. Aramiyorum sormuyorum 5 msjin birine hmm falan die cevap veriorum. 9 yilda o bana 100 kere geldiyse ben onun evine 5 kez ancak gittim. Aylardir darliyo her haftasonu gelcez die binbir bahane savusturdum. Bu sefer artk her yol mubah deyip yapisti bacagima. Cumartesi aksam gelin madem dedm yemek yiyelim gelelim demeye gec oluyo esim isten gec gelio vs siraladi pazar olmaz esim calisio vs dedm ama kocasi kocami arayip pazar calismadigini ogrenmis benden once. Yarin 4 5 gibi geliriz erken kalkariz dedi. Derdi yemege bana yikilmak. Ac karini doyurmaktan biktim yani kisacasi. Hamileyim agrilarim var kmseyle ugrasacak halim yok dedm telefonda. Daha ne denir. Resmen bi sülük yapisti birakmiyo. Esim arkadasiyla disarda gorusuyo ben istemedigim icin gorusmeyi. Ama.bu bana yapisti resmen belali sevgili gibi
İşte bu küsmüyormus sorun oradaGerçekten de sinir bozucu üstelik sen hamilesin bir çocuğun var yemek nedir ya gelip bir çay ,kahve içip gideydi hizmet bekliyorlar ben 5 yıldır İstanbul'dayım iş arkadaşlarımla gorusursekte dışarıda görüşürüz hoşlanmadığim kişiyi de asla kabul etmem açıkça yüzüne söylerim kim kuserse kussun
vuhaa okuyunca kötü hissettim. ben hala çoğu şeyi hazırlamadım. yıkayıp bavula koyma faslına geçmeme daha zaman var. haziran sonuna yani 34. haftaya hazır olmayı hedefliyorum ama.Ben 11 Haziranda 28.haftayı dolduruyorum. Halihazırda ilk kızımdan kalanları yıkadım yerleştirdim bile. Kendime pijama ve gecelik te aldım. Sağma makinelerim var bir Manuel, bir elektrikli, biberonlar hazır sadece başlık alacam. İlk işim bebeğe bez, bir takım yenidoğan seti ve kendime hasta bezi almak olacak. Bunları her ihtimale karşı 28de hazır kenarda tutacam. Olası bir erken doğum olursa zaten ilk işime lazım olacaklar bunlar sonrası her türlü halledilir. Detaylı valizimi de 30da en geç 32 de kapatırım. Ben tedbirli olmayı seviyorum diğer türlü rüyalarıma giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?