2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hurca koymak ayrı iş olur ama yıkmazsan da tekrar kalanları yıka kurut topla o da ayrı iş olacak. Hani sen bilirsin ama zaten küçücük parçalar bir seferde başlayıp bitse daha rahat olur sanki hem hazır olduğu için yerleştirmeyi yavaş yavaş yapsam da sorun olmaz. Havalarda sıcak ütüleme geciktikçe daha zor olur bence

İnsallah herkes dediğin gibi en az 32 yi görsün

Hastane çantası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız
Ben 11 Haziranda 28.haftayı dolduruyorum. Halihazırda ilk kızımdan kalanları yıkadım yerleştirdim bile. Kendime pijama ve gecelik te aldım. Sağma makinelerim var bir Manuel, bir elektrikli, biberonlar hazır sadece başlık alacam. İlk işim bebeğe bez, bir takım yenidoğan seti ve kendime hasta bezi almak olacak. Bunları her ihtimale karşı 28de hazır kenarda tutacam. Olası bir erken doğum olursa zaten ilk işime lazım olacaklar bunlar sonrası her türlü halledilir. Detaylı valizimi de 30da en geç 32 de kapatırım. Ben tedbirli olmayı seviyorum diğer türlü rüyalarıma giriyor

Bundan sonra tatlı telaşlarımız başlayacak zaman daha hızlı geçer inşallah ay 32 leride görsek tadından yenmez

Kusse keske kusmuyo ki. Bak su saat oldu hala ortada yok. 7 ye kadar bekleyip sonra telefonumu kapatcam ancak bundan anlar
Bisey ummuyo ki karni diyaun yeter. Ben bunlar gelince patates bile kizartip koydum onlerine. Ne pasta ne borek hic bisi yapmiorum. Ama cok alismis haftanin her gunu baska yerde yemek yiyo. Bu sayede eve alisveris yapmiyo. Dusunsene ayda ennn az 2 bin karda

Kızlar kızılötesi ateşölçer sart mı koltuk altı olanı yetmez mi?
Yeter en dogru sonucu o veriyo bana kalirsa. Bende kulaktan alindan ve koltukalti olan var. Digerleriyle olcsem de koltukaltindan olcenle mutlaka bi olcup dogrulatiyorum

Düşük cıktıgı gecen ay 2,38 ths 0,55 t4 cıktı ilacı yukselttim bu ay ths 1,57 t4 0,72 cıktı, t4 referansı en duşuk zaten 0,70 oluyor
25 mg kullanıyorsun dimi yanlış hatırlamıyorum canım? Doz güncellemesi İçin görüştün mü tekrar doktorunla, değerlerimiz hemen hemen aynı o nedenle soruyorum.

Yüzü geçtim astar mastar hiç birşey yokmuş bunda mal mülk var mı bunlarda merak ettim

Amin canım Allah kolaylık versin bize, bende yarın gideceğim hiç hazır değilim ama doktorumun ne söyleceğine

Suyu artırıp tuzu sıfırlayın. Sürekli tansiyon ölçüp strese girmeyin. Sakinken ve dinlenip ölçün. İdrarda protein kaçağı olup olmadığına mutlaka bakın. İnşallah normale düşer.

Ben de neden böyle olduğunu anlayamıyorum birde aşırı diyetime dikkat ediyorum gece çok uyanıyorum kızımdan dolayı ondan mı oluyor bilmiyorum
Uyku düzeni, stres çok önemli şekerde canım muhtemelen ondandır. Senin kız niye sık uyanıyor diş falan da bitmiş olmalı sizde

kizlar bişey sormam lazim 32 haftam.bugun itibariyle.doluyor yarın doktora çalışabilir raporu için gidicem ama son iki gündür yürümekte zorlanıyorum resmen aşağıya baskı yapiyo inanılmaz hareketli ve alt kısmında batmaya benzer bisiker oluyo ilk hamilleliginde böyle olmamıştım.

Bundan sonra tatlı telaşlarımız başlayacak zaman daha hızlı geçer inşallah ay 32 leride görsek tadından yenmez
ya herkes 32 yi görsek.falan diyo benim 32 bitti ama sanırım.daha zor günler bekliyo hicbisey yapamıyorsun acayip ağır hissediyorsun saçma.saban ağrılar baskılar yurmekte zorlanıyorum valla bence direk doguralim 38 falan olalım yani

Canım biz bebeklerin gelişiminden dolayı diyoruz. Haftası ne kadar 37 yi doldurmaya yakın olursa o kadar organ gelişimleri tamamlanmış oluyor
Yoksaa o dediklerinden dolayı şimdi doğururum sıcaklar basmadan hazır kiloda almamışken

Aaaaa bu ne yaaa okurken benim sinirlerim zıpladı yüzsüz insanlarla muhatap oldum da bu kadar yüzsüzünü de görmedim Allah sabır versin ne diyeyim. Benim habersiz geldiğinde kapıyı açmamışlığım bile var Ama bu her koldan saldırıp yemeği bile garantilemiş pessss.
İşte bu küsmüyormus sorun orada

vuhaa okuyunca kötü hissettim. ben hala çoğu şeyi hazırlamadım. yıkayıp bavula koyma faslına geçmeme daha zaman var. haziran sonuna yani 34. haftaya hazır olmayı hedefliyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…