- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Ay böyle biri insanın sinirlerini bozar ya vallaAaaaa bu ne yaaa okurken benim sinirlerim zıpladıyüzsüz insanlarla muhatap oldum da bu kadar yüzsüzünü de görmedim Allah sabır versin ne diyeyim. Benim habersiz geldiğinde kapıyı açmamışlığım bile var Ama bu her koldan saldırıp yemeği bile garantilemiş pessss.
İşte bu küsmüyormus sorun orada
Hepsi üzerime dogurcagı icin o yuzden kailem yokBu ay bitsin patir patir dogumlar baslar asil o zaman dogurmayana zaman gecmicek. Sicak bi yandan gobek bi yandan hayat cok zor suan
Bana cook erken eşim bile acelen ne 40dan once gelmez diyo adam bile kesmiş ümidini.. en iyisi 38de basliyim bende hazirliklaravuhaa okuyunca kötü hissettim. ben hala çoğu şeyi hazırlamadım. yıkayıp bavula koyma faslına geçmeme daha zaman var. haziran sonuna yani 34. haftaya hazır olmayı hedefliyorum ama.
En doğru ölçen o olsa da bence koltuk altından ölçenler bebekler için pratik olmuyor. Kısa süre bile olsa sabit tutmak gerekiyor, o da ağlasa da kıpırdasa da zorla tutmak demek. Yine mesela uykusunda ölçmek istesen sıkıntı oluyor, koltuk altına derece koyunca uyanıyor, hasta haliyle tekrar uyutmak zor oluyor. Kulaktan ya da alından hatta mümkünse iki türlü de ölçen bir model işini çok kolaylaştırıyor. Bebekler çok sık ateşleniyor hele benim gibi hemen ilaç vermeyeyim bir süre takip edeyim diyenlerdensen sık sık ölçmek gerekiyor. Riskli durumlarda arada bir uyanıkken koltuk altından da ölçer teyit edersin ama surekli kullanım için başka bir model bulunsun bence evde.Kızlar kızılötesi ateşölçer sart mı koltuk altı olanı yetmez mi?
koltuk altı zorlaşmaya başladı 6 aydan sonra. o yüzden kulaktan ölçer almıştık ama epey pahalı bir şey. imkan varsa alabilirsiniz ama olmazsa olmaz da değil bence. koltuk altıyla idare edilebilir.Kızlar kızılötesi ateşölçer sart mı koltuk altı olanı yetmez mi?
Benim kız dişlerini 15 aylıkken tamamladı aslında uyanmiyor gündüz yaptığımız herşeyi gece rüyasında görüyor bir annniii tediii, pişo pişo, diyor onları görüyor, onlarla oynuyor yine ruyasinin içinde annniii diyerek bilgi veriyorUyku düzeni, stres çok önemli şekerde canım muhtemelen ondandır. Senin kız niye sık uyanıyor diş falan da bitmiş olmalı sizde
Hiç kötü hissetme benimkisi aklımda kalacağıma hazırda yanımda olsun psikolojik olarak rahatlatıyorvuhaa okuyunca kötü hissettim. ben hala çoğu şeyi hazırlamadım. yıkayıp bavula koyma faslına geçmeme daha zaman var. haziran sonuna yani 34. haftaya hazır olmayı hedefliyorum ama.
Koltuk alti ates ölcer kullandim hep yetti bana hala cocuklardan kalan ölcerim var ama pili bitmis yenilicem tekrarKızlar kızılötesi ateşölçer sart mı koltuk altı olanı yetmez mi?
Benim de oğlan 10 aya doğru ilerleyince zorla çıkarttmıştıkBana cook erken eşim bile acelen ne 40dan once gelmez diyo adam bile kesmiş ümidini.. en iyisi 38de basliyim bende hazirliklara
bende doğru ölçtü her zaman da bebem olmadığı için bebekte nasıl olur bilmiyorum , tesekkür ederim:)Yeter en dogru sonucu o veriyo bana kalirsa. Bende kulaktan alindan ve koltukalti olan var. Digerleriyle olcsem de koltukaltindan olcenle mutlaka bi olcup dogrulatiyorum
evet 25 mg kullanıyorum su an günde . doktorum böyle devam edelim dedi en son sonuçtan sonra yarım ilaçtan tam ilaca geçmem düzeltti benim değerlerimi çok şükür , bu zmana kadar 12,5 mg yetmişti ama 6. ayla birlikte yetmemeye başladı bakalım böyle ne kadar gidecek25 mg kullanıyorsun dimi yanlış hatırlamıyorum canım? Doz güncellemesi İçin görüştün mü tekrar doktorunla, değerlerimiz hemen hemen aynı o nedenle soruyorum
evet kullanışlılık ve bebeğin rahatı açısından uzaktan ölçen çok daha mantıklı ben bunları hiç düşünmedi koltuk altına koyar ölçerim nolcak diyorum kendi kendime:)En doğru ölçen o olsa da bence koltuk altından ölçenler bebekler için pratik olmuyor. Kısa süre bile olsa sabit tutmak gerekiyor, o da ağlasa da kıpırdasa da zorla tutmak demek. Yine mesela uykusunda ölçmek istesen sıkıntı oluyor, koltuk altına derece koyunca uyanıyor, hasta haliyle tekrar uyutmak zor oluyor. Kulaktan ya da alından hatta mümkünse iki türlü de ölçen bir model işini çok kolaylaştırıyor. Bebekler çok sık ateşleniyor hele benim gibi hemen ilaç vermeyeyim bir süre takip edeyim diyenlerdensen sık sık ölçmek gerekiyor. Riskli durumlarda arada bir uyanıkken koltuk altından da ölçer teyit edersin ama surekli kullanım için başka bir model bulunsun bence evde.
valla trendyolda 100 e de var 400 e de var. ikisinin yorumlarına baktım aynı yorumlar, dogru ölçüyormus ikisi de , alırsam zaten cok pahalı bir model bakmamkoltuk altı zorlaşmaya başladı 6 aydan sonra. o yüzden kulaktan ölçer almıştık ama epey pahalı bir şey. imkan varsa alabilirsiniz ama olmazsa olmaz da değil bence. koltuk altıyla idare edilebilir.
Ben sadece oğlumdan kalan bütün kıyafetleri yıkadım, sandık lekesi olanların lekelerini çıkarttım, fazla erkeksi olanları hamile eltime verdim. Unisex olanları yaşlarına göre ayırdım. İstanbul'a götüreceklerimi ayırdım. Daha evin temizliğini bitiremedimvuhaa okuyunca kötü hissettim. ben hala çoğu şeyi hazırlamadım. yıkayıp bavula koyma faslına geçmeme daha zaman var. haziran sonuna yani 34. haftaya hazır olmayı hedefliyorum ama.
Valla benim oglan 42ydi geldiginde, banada bu kiz gun almaz dediler iyi o zman 38lerde gelir dedim.. ne gelen oldu ne giden .. 41 haftalik oldu doktor zorla cikartti senin oglan gibi .. gelmeyen gelmiyor ister erkek olsun ister kiz bunuda saldim isterse 45de gelsin niye demem o kadar umutsuz vakayimBenim de oğlan 10 aya doğru ilerleyince zorla çıkarttmıştıkAma kızım o kadar geç gelmeyecek diye şartlıyorum kendimi hep Abisine çekerse yandık Sırf doğum kolay olsun geç gelmesin diye progesteron kullanmamak için kırk takla attım yine bir 10-15 gün kadar kullanmak zorunda kaldım gerçi ama inşallah o kadardan bir şey olmaz Acaba bu sefer 36da falan başlasak mı adaçayı içmeye, plates topunda ziplamaya falan Zaten tam sıcaklara denk geliyor son zamanlarımız, 40+lar tam kabus olur Bu sefer varisler de zorluyor valla psikolojik olarak hiç hazır değilim geç gelmesine
En iyisini yapmışsın bence. Her çocuk anneye en az 7 yıl bağımlı kalıyor arayı çok açınca hep sana bağımlı birileri oluyor hayatını onlara göre planlamak zorunda kalıyorsun. Mesela ben tam rahata etmişken şimdi tekrar başa sarıcam. Ama tek başıma başa sarmıcam inşallah kızı bu kadar ara verdirip 8 sene çocuk istemeyen eşimin başına sarmayı düşünüyorumBenim kız dişlerini 15 aylıkken tamamladı aslında uyanmiyor gündüz yaptığımız herşeyi gece rüyasında görüyor bir annniii tediii, pişo pişo, diyor onları görüyor, onlarla oynuyor yine ruyasinin içinde annniii diyerek bilgi veriyorrüyasının içinde ve gün içerisinde sayamiyorum yüzbin kere annniii dediği için rüyasında da devamli annniii diyor bende en ufak seste hemen uyanıyorum bu sefer uyuyana kadar zaman geçiyor tam dalıyorum yine annniii diyor uykum kaçıyor her saat başı uyanıyorum o yüzden vakit geçirmeden bu bebeği transfer ettirdim vücut çok alışık uykusuzluğa
Maşallah dişte bizden de hızlı çıkmışsınızBenim kız dişlerini 15 aylıkken tamamladı aslında uyanmiyor gündüz yaptığımız herşeyi gece rüyasında görüyor bir annniii tediii, pişo pişo, diyor onları görüyor, onlarla oynuyor yine ruyasinin içinde annniii diyerek bilgi veriyorrüyasının içinde ve gün içerisinde sayamiyorum yüzbin kere annniii dediği için rüyasında da devamli annniii diyor bende en ufak seste hemen uyanıyorum bu sefer uyuyana kadar zaman geçiyor tam dalıyorum yine annniii diyor uykum kaçıyor her saat başı uyanıyorum o yüzden vakit geçirmeden bu bebeği transfer ettirdim vücut çok alışık uykusuzluğa
40 mı o ne kız yenilip içilir miBana cook erken eşim bile acelen ne 40dan once gelmez diyo adam bile kesmiş ümidini.. en iyisi 38de basliyim bende hazirliklara
uyguna varsa kesinlikle öyle bir şey al bence. ben çok araştırmadım. bana braun Irt-6520 önermişleri. ilk baktığımda pahalıydı almamıştım sonra bir ara indirime girdi, o ara alabildim. yine de memnun değilim, pratik ve kolay ölçüyor ama öncesinde ayarlarken sürekli ilk 6 ay , 6-36 aylık ve erişkin ayarı arasında değişiklik yapman gerekiyor her ölçümde. daha uygun bir şey alınabilirmiş.valla trendyolda 100 e de var 400 e de var. ikisinin yorumlarına baktım aynı yorumlar, dogru ölçüyormus ikisi de , alırsam zaten cok pahalı bir model bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?