2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beterin beteri demene güldüm. ama kolay gelsin. kolay meseleler değil. ben de verdiklerimi bekliyorum. hatta playmatimi bana bile sormadan bir başkasına vermişler onu öğrendiğimde çok bozuldum. biz eşine sormuştujk diyor o öyle bir şey hatırlamıyor. dedim olan olmuş ama lütfen bir dahaki sefere direkt bana sorun.

Raporunu işyerin ay ay da onaylayabilir insiyatifine kalmiş ama genel olarak 16 hafta bitimi nezamana denk geliyosa ozaman onaylarlar sonra sgk onaylar tanımlı hesaba yatar canim

Allahım bugün hepimize derin güzel uykular versin inşallah bugünüm rezalet geçti. Hasta oldum resmen. Tadım tuzum kalmadı.

sezaryenli olup sezaryen yarası acıyan var mı? 2 gündür sağ köşesi sızlıyor sezaryen yarasının. eşimle hatırladık o kısmı en geç iyileşmişti. valla ssvdden korkmaya başladım, sancı olmadan yaram acıyorsa sancıyla ne olur.

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 35
Aaa neden canım sadece uykusuzluk mu ağrı sızı da mı var
Ya sabaha kadar uyuyamadım. Onun etkisi herhalde hasta gibi oldum. Karnıma falan ağrı girdi hep. Baya kötüydüm akşama kadar sonra Bi 2 saat kadar uyumuşum o biraz iyi geldi.

Ben erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Ovü hakkında bilgim yok. Hastaneye gidip acilden kan verin isterseniz. İçiniz de rahat eder garanti olur en azından

Ben erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Ovü hakkında bilgim yok. Hastaneye gidip acilden kan verin isterseniz. İçiniz de rahat eder garanti olur en azından
Yerleşme kanaması yaşadınız mı? Belirtileriniz nelerdi?

Yerleşme kanaması yaşadınız mı? Belirtileriniz nelerdi?
Yok yaşamadım ama bu yerleşme kanaması sık yaşanılan bir şeymiş. Göğüs ağrısı özellikle kasık ağrısı çok feci yaşadım. Yürütmüyordu beni. Bacaklarım ağrıyordu. Onun harici hatırlamıyorum maalesef.

Ya sabaha kadar uyuyamadım. Onun etkisi herhalde hasta gibi oldum. Karnıma falan ağrı girdi hep. Baya kötüydüm akşama kadar sonra Bi 2 saat kadar uyumuşum o biraz iyi geldi.
Ya canım havadan da oluyor sen geceleri nerdeyse hiç deliksiz yatmıyorsun anladığım kadarıyla normal vücut tepki veriyor

Sorduğum çoğu kişi yaşamamış da neredeyse öyle bir şey yok artık diye düşüneceğim. Göğüs ağrım hiç yok. Ama dün aşırı şiddetli kasık ağrım oldu, özellikle sol yumurtalığım çok ağrıdı ve bacağıma vurdu. Adet olacağım diye bekliyordum. Sonra bıçak gibi kesildi birden. Bugün de lekelenme oldu işte sadece peçeteye ama. Bugün yumurtalıklarım sızlıyor, geriliyor gibi sanki. Teşekkür ederim bu arada dönüş sağladığınız için.

Ya canım havadan da oluyor sen geceleri nerdeyse hiç deliksiz yatmıyorsun anladığım kadarıyla normal vücut tepki veriyor
Aynen öyle ama hiç dün gece gibi olmamıştı. Ayak altlarım ve avuç içlerim alev aldı resmen uyutmadı hiç.
İnşallah güzel haberlerle alırsınız. Ama bu şekilde tedirgin bekleyeceğim sizin yerinizde olsam kan verir garantiye alırdım. Rica ederim ne demek

Allala aklıma ilk şeker geldi ama sen maşallah diyetine uyuyorsun ölçümlerinde iyiydi. Akşamları burası hala serin

Allala aklıma ilk şeker geldi ama sen maşallah diyetine uyuyorsun ölçümlerinde iyiydi. Akşamları burası hala serin
Ya annenle konuştum oluyormuş herhalde hamilelikte. O da bana denk geldi. Çok şükür şeker de sıkıntım yok. Düzeldi iyice en fazla 135 falan görüyorum o da kaçamak yaparsam. Akşam serin aslında ayaklarıma dokunuyorum soğuk ama içten yanıyor. Enteresan bir şey bende anlamadım. Mesela sadece ayak altlarım avuç içlerim. İçten içe yanıyor. Ev serin efil efil esiyor.

Sandık lekesini nAsıl cıkarttın canım

Yüzü geçtim astar mastar hiç birşey yokmuş bunda mal mülk var mı bunlarda merak ettim
Inan hic biri yok. Guya ev hediyesiyle geldi bana. O ev aldiginda ben ona kocaman bi tv unitesi almiatim set halinde. 2017 de bin tlye yakin. Bana 6 tane kase getirmis. Elin bos gel daha iyi kufreder gibi kase getirmis. Kek pogaca vs tabak hazirladim cayin yanina ikram ettim ikiser tane eve gotureyim de yarin oglumun beslenme cantasina koyyim dio. Verir miyim gotune baka baka gonderdim
Yerlesme kanamasi cok konusulan ama nadir yasanan bi durum bence. Sana umut vermek isterdim ama 3 gun gecikmede cikmiyosa muhtemelen gebelik yok. Kimyasal gebelik gecirdim ben onda bile pozitifi gormustum iki gun gecikmede. Sen emin olmak icin bi asmde kan ver sabah

Olur tabi canım hamileyken ve emzirme dönemi basar insanı, bende tüm vücut yanardı şimdilik o kadar değil serin diye düşündüm sen ayak deyince aklıma şeker geldi neyseki o gayet iyi

Olur tabi canım hamileyken ve emzirme dönemi basar insanı, bende tüm vücut yanardı şimdilik o kadar değil serin diye düşündüm sen ayak deyince aklıma şeker geldi neyseki o gayet iyi
Şükür en azından şekerim iyi gidiyor bir sorun yok. Ama şu yanmalar da geçse bir an önce çok iyi olacak. Uyuyamamak çok kötü bir şeymiş yani hiç uyuyamamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…