beterin beteri demene güldüm. ama kolay gelsin. kolay meseleler değil. ben de verdiklerimi bekliyorum. hatta playmatimi bana bile sormadan bir başkasına vermişler onu öğrendiğimde çok bozuldum. biz eşine sormuştujk diyor o öyle bir şey hatırlamıyor. dedim olan olmuş ama lütfen bir dahaki sefere direkt bana sorun.Ben sadece oğlumdan kalan bütün kıyafetleri yıkadım, sandık lekesi olanların lekelerini çıkarttım, fazla erkeksi olanları hamile eltime verdim. Unisex olanları yaşlarına göre ayırdım. İstanbul'a götüreceklerimi ayırdım. Daha evin temizliğini bitiremedimOğlanın ana kucağı, küvet, bebefon, oyun halısı vb. Eşyalarını verdiğim kisilerden henüz geri almadım. Ay daha beşiği bile kurmadık
Uçağımız 24 haziranda, çantamı falan İstanbul'da hazırlıcam zaten. Beterin beteri var yani üzülme
Raporunu işyerin ay ay da onaylayabilir insiyatifine kalmiş ama genel olarak 16 hafta bitimi nezamana denk geliyosa ozaman onaylarlar sonra sgk onaylar tanımlı hesaba yatar canimArkadaşlar ben 32. Haftada girdim çalışıyorum ama raporu izni 15 temmuzdan itibaren başlaticam bu hafta içi hastaneye gidip kadın doğumdan doğum raporu tarihini mi yazdirmam gerekiyor. Doğum rapor parası doğumdan sonra almam için nasıl bı yol izlemem gerekiyor
Hic bisey olmaz haftayi diyorum yani40 mı o ne kız yenilip içilir mi
Aaa neden canım sadece uykusuzluk mu ağrı sızı da mı varAllahım bugün hepimize derin güzel uykular versin inşallahbugünüm rezalet geçti. Hasta oldum resmen. Tadım tuzum kalmadı.
Ya sabaha kadar uyuyamadım. Onun etkisi herhalde hasta gibi oldum. Karnıma falan ağrı girdi hep. Baya kötüydüm akşama kadar sonra Bi 2 saat kadar uyumuşum o biraz iyi geldi.Aaa neden canım sadece uykusuzluk mu ağrı sızı da mı var
Ben erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Ovü hakkında bilgim yok. Hastaneye gidip acilden kan verin isterseniz. İçiniz de rahat eder garanti olur en azındanOvulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
Yerleşme kanaması yaşadınız mı? Belirtileriniz nelerdi?Ben erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Ovü hakkında bilgim yok. Hastaneye gidip acilden kan verin isterseniz. İçiniz de rahat eder garanti olur en azından
Yok yaşamadım ama bu yerleşme kanaması sık yaşanılan bir şeymiş. Göğüs ağrısı özellikle kasık ağrısı çok feci yaşadım. Yürütmüyordu beni. Bacaklarım ağrıyordu. Onun harici hatırlamıyorum maalesef.Yerleşme kanaması yaşadınız mı? Belirtileriniz nelerdi?
Ya canım havadan da oluyor sen geceleri nerdeyse hiç deliksiz yatmıyorsun anladığım kadarıyla normal vücut tepki veriyorYa sabaha kadar uyuyamadım. Onun etkisi herhalde hasta gibi oldum. Karnıma falan ağrı girdi hep. Baya kötüydüm akşama kadar sonra Bi 2 saat kadar uyumuşum o biraz iyi geldi.
Sorduğum çoğu kişi yaşamamış da neredeyse öyle bir şey yok artık diye düşüneceğim. Göğüs ağrım hiç yok. Ama dün aşırı şiddetli kasık ağrım oldu, özellikle sol yumurtalığım çok ağrıdı ve bacağıma vurdu. Adet olacağım diye bekliyordum. Sonra bıçak gibi kesildi birden. Bugün de lekelenme oldu işte sadece peçeteye ama. Bugün yumurtalıklarım sızlıyor, geriliyor gibi sanki. Teşekkür ederim bu arada dönüş sağladığınız için.Yok yaşamadım ama bu yerleşme kanaması sık yaşanılan bir şeymiş. Göğüs ağrısı özellikle kasık ağrısı çok feci yaşadım. Yürütmüyordu beni. Bacaklarım ağrıyordu. Onun harici hatırlamıyorum maalesef.
Aynen öyle ama hiç dün gece gibi olmamıştı. Ayak altlarım ve avuç içlerim alev aldı resmen uyutmadı hiç.Ya canım havadan da oluyor sen geceleri nerdeyse hiç deliksiz yatmıyorsun anladığım kadarıyla normal vücut tepki veriyor
İnşallah güzel haberlerle alırsınız.Sorduğum çoğu kişi yaşamamış da neredeyse öyle bir şey yok artık diye düşüneceğim. Göğüs ağrım hiç yok. Ama dün aşırı şiddetli kasık ağrım oldu, özellikle sol yumurtalığım çok ağrıdı ve bacağıma vurdu. Adet olacağım diye bekliyordum. Sonra bıçak gibi kesildi birden. Bugün de lekelenme oldu işte sadece peçeteye ama. Bugün yumurtalıklarım sızlıyor, geriliyor gibi sanki. Teşekkür ederim bu arada dönüş sağladığınız için.
Allala aklıma ilk şeker geldi ama sen maşallah diyetine uyuyorsun ölçümlerinde iyiydi. Akşamları burası hala serinAynen öyle ama hiç dün gece gibi olmamıştı. Ayak altlarım ve avuç içlerim alev aldı resmen uyutmadı hiç.
İnşallah güzel haberlerle alırsınız.Ama bu şekilde tedirgin bekleyeceğim sizin yerinizde olsam kan verir garantiye alırdım. Rica ederim ne demek
Ya annenle konuştum oluyormuş herhalde hamilelikte. O da bana denk geldi. Çok şükür şeker de sıkıntım yok. Düzeldi iyice en fazla 135 falan görüyorum o da kaçamak yaparsam. Akşam serin aslında ayaklarıma dokunuyorum soğuk ama içten yanıyor. Enteresan bir şey bende anlamadım. Mesela sadece ayak altlarım avuç içlerim. İçten içe yanıyor. Ev serin efil efil esiyor.Allala aklıma ilk şeker geldi ama sen maşallah diyetine uyuyorsun ölçümlerinde iyiydi. Akşamları burası hala serin
Sandık lekesini nAsıl cıkarttın canımBen sadece oğlumdan kalan bütün kıyafetleri yıkadım, sandık lekesi olanların lekelerini çıkarttım, fazla erkeksi olanları hamile eltime verdim. Unisex olanları yaşlarına göre ayırdım. İstanbul'a götüreceklerimi ayırdım. Daha evin temizliğini bitiremedimOğlanın ana kucağı, küvet, bebefon, oyun halısı vb. Eşyalarını verdiğim kisilerden henüz geri almadım. Ay daha beşiği bile kurmadık
Uçağımız 24 haziranda, çantamı falan İstanbul'da hazırlıcam zaten. Beterin beteri var yani üzülme
Inan hic biri yok. Guya ev hediyesiyle geldi bana. O ev aldiginda ben ona kocaman bi tv unitesi almiatim set halinde. 2017 de bin tlye yakin. Bana 6 tane kase getirmis. Elin bos gel daha iyi kufreder gibi kase getirmis. Kek pogaca vs tabak hazirladim cayin yanina ikram ettim ikiser tane eve gotureyim de yarin oglumun beslenme cantasina koyyim dio. Verir miyim gotune baka baka gonderdimYüzü geçtim astar mastar hiç birşey yokmuş bundamal mülk var mı bunlarda merak ettim
Yerlesme kanamasi cok konusulan ama nadir yasanan bi durum bence. Sana umut vermek isterdim ama 3 gun gecikmede cikmiyosa muhtemelen gebelik yok. Kimyasal gebelik gecirdim ben onda bile pozitifi gormustum iki gun gecikmede. Sen emin olmak icin bi asmde kan ver sabahOvulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
Olur tabi canım hamileyken ve emzirme dönemi basar insanı, bende tüm vücut yanardı şimdilik o kadar değil serin diye düşündüm sen ayak deyince aklıma şeker geldi neyseki o gayet iyiYa annenle konuştum oluyormuş herhalde hamilelikte. O da bana denk geldi. Çok şükür şeker de sıkıntım yok. Düzeldi iyice en fazla 135 falan görüyorum o da kaçamak yaparsam. Akşam serin aslında ayaklarıma dokunuyorum soğuk ama içten yanıyor. Enteresan bir şey bende anlamadım. Mesela sadece ayak altlarım avuç içlerim. İçten içe yanıyor. Ev serin efil efil esiyor.
Şükür en azından şekerim iyi gidiyor bir sorun yok. Ama şu yanmalar da geçse bir an önce çok iyi olacak. Uyuyamamak çok kötü bir şeymiş yani hiç uyuyamamak..Olur tabi canım hamileyken ve emzirme dönemi basar insanı, bende tüm vücut yanardı şimdilik o kadar değil serin diye düşündüm sen ayak deyince aklıma şeker geldi neyseki o gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?