- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Yani canım gelen misafir bana yardımını bıraktım en azınnan kendi arkasınnan toplamalı. Bende kuzenimede giderdim her işinde yardımçı olurdum. Ben böyle büyüdüm böyle gördüm. Halam bize küçük çoçukla geliyordu yazın yazlığa sabah kalkardım her yeri silmiş ev pırıl pırıl. Yapmaya bilir annesinin evine gelmiş sonuçta küçük çoçukla hemde. Amma o ayrı insanın canında olmalı. Canım bunlar 1lira bir şeye ödemezler ev tutup kalacaklarına hiç inamım yokIki ay misafirlik olmaz. Hamileye lohusaya uzun misafir olmaz. Hatta bana kalirsa dogumdan sonraki 3 yil hic olmamali yatili misafir. Tutsunlar bi ev kalsin orda. Ben olsam 2 gunluk bile gelse kabul etmem. Benim halam kuzenim gelirler arada kalirlar. Ama asla bana is yaptirmazlar ne hamileyken ne de normal zamanda. Bunlar yuzsuz. Sokakta gezip gezip eve ac geleni yeni duydum geziosan ye yemegini evdekine de getir bi paket. Asla muhatap olma
Ben pentiden aldim gorseli asagi ekledim
Genital siğil olabilir mi? Hpv virusu?
Aman bundan sanane. Ben kabul edemem diceksin bitti gitti. Ouyup kazancini avcuna mi sayicak seni ne ilgilendirir. Anan degil kardesin degil. Derdini tasasini da kocan cekmiyo. O yuzden istemiyorum deyip bitirceksin. Yuzgoz olmak istemezsen kv ye sole bida gelmesinler die bu kadar basit.Yani canım gelen misafir bana yardımını bıraktım en azınnan kendi arkasınnan toplamalı. Bende kuzenimede giderdim her işinde yardımçı olurdum. Ben böyle büyüdüm böyle gördüm. Halam bize küçük çoçukla geliyordu yazın yazlığa sabah kalkardım her yeri silmiş ev pırıl pırıl. Yapmaya bilir annesinin evine gelmiş sonuçta küçük çoçukla hemde. Amma o ayrı insanın canında olmalı. Canım bunlar 1lira bir şeye ödemezler ev tutup kalacaklarına hiç inamım yokhatta universite paralı dese rotasyon o zamanda gelmez. İnşa Allah öyle der
bana da oluyor canım dinlenince geçiyor.Hanımlar merhaba, benim 1 haftadır ara ara. 2 gündür daha yoğun bi şekilde karnımın sağ üst köşesinde nokta şeklinde gerilme hissi var, ayakta kaldıkça yürüdükçe gerginleştiği için hafif ağrı yapıyor, yüzeysel bi ağrı, karnımın içinde değil. Perşembe doktor randevum var, o zamana kadar içim rahat değil. Belki bilginiz vardır. Var mı benim gibi olan. Sebep nedir acaba
Yola cikacaksan sor mutlaka. Seyahat işini de sor izin verecek miBenim her gün böyle. Dönmüş olabilir mi ki?
Bende bir sorayım haftaya bakalım ne diyecek. Uzun yola da çıkacağım. Sorun çıkmaz inşallah
Şu sosyal medyada içerik inceleyen sayfala var ben oradakilere bakıp alıyorumHiç bilmiyorumki cnm bende
29. Hafta da sorun yok her şey normal falan demişti. Yola gidebilirsin demişti. Ama bakalım 32 de değişme ihtimali de var. İnşallah sıkıntı yokturYola cikacaksan sor mutlaka. Seyahat işini de sor izin verecek mi
Canım eşinle aran bozulmayacaksa isteme şöyle eşine nasıl olacak diye. Yada baştan gelexem derse ev müsait değil de. Yada yemek yapacaksan temizlik yapacaksan gel de( diyecemde staja gidince yorgun gelecek geç gelecek snaa yine Hayri olmaZ)Bencede bana zor olacak. Birde doğurmuş çoçuğu var nasıl anlamazki lohusa döneminde kimse kimise istemiyor tahammül edemem. Kızkardeşlerim yanımda olacak. Onlara bir oda ayırıcam digerinide sana verirsem nerde dinlenicem benİnşa Allah gelemez. Birde öyle yüzsüzki gelir yine. Öyle vedalaşdılarki eşimle yüzleri varsa gelmez diyorum
İnşallah yoktur ama sor şimdi son 3 ay riskli ya 32den sonra ucagada raporsuz almıyorlar29. Hafta da sorun yok her şey normal falan demişti. Yola gidebilirsin demişti. Ama bakalım 32 de değişme ihtimali de var. İnşallah sıkıntı yoktur
Olabilir canim diyet yaptıysan. Sen diyetnde bebeğe kilo aldiraxak yarayacak ne ise onu ye canım doktora danışıp.İnsallah canım yani geri degil dedi sadece zayıf kalmış ama bebeğe giden kan akımı vs gayet iyi dedi doktor muhtemelen şekerden dolayı dikkat ettim cok o yüzden öyle oldu sağlıklı olsun da napalım
bana da oluyor canım dinlenince geçiyor.
Döner kuzum haftaları müsait artıkBenim her gün böyle. Dönmüş olabilir mi ki?
Bende bir sorayım haftaya bakalım ne diyecek. Uzun yola da çıkacağım. Sorun çıkmaz inşallah
Abimde mezara gitmeyi doğru bulmuyor gidelim dediğimizde o her yerde nerde dua etseniz gider diye başlıyor. İçlerinde bir yerde özlem vardır da yansıtmak istemiyorlarAynen öyle benim için de babam bambaşkaydi ben hala üzülürüm ağlarım erkek kardeşim hiç lafını bile etmez
Bilmiyorum ki canim 1 ay sonra goruselim dedi ondan sonra 2 haftaya duser diye biliyorumCanım neden 1ay sonra dedi? Bana artık iki haftada bir gel dedi.
Bir bildigi vardır doktorun .Bilmiyorum ki canim 1 ay sonra goruselim dedi ondan sonra 2 haftaya duser diye biliyorum
Ya sanırım hamilelikten bir arkadaşım da gebe 27 haftalık oda kulak çınlamasından şikayetçi ve benim de onunda ve sizinde sol kulağınızEveet daha dün eşime söyledim sanki sesim yankı yapıyor gibi oluyor sol kulağımda var.
Hatta eşim de normal miymiş bir bak demişti ben de her şey hamilelikle mi alakalı olacak deyip gülmüştüm:)
Hamilelikten mi yanii
Siğil gibi mi?Kızlar, gebeyken vajinada kabakcıklar neden olur bebeğe zararı olur mu?
Mağaza gezmektense internetten almak çok daha kolayıma geliyor artık :) hem birçok yerden karşılaştırabiliyorum uygunu bulabiliyorsun. Benimde maaşlar önceden çeyize giderdi şimdi bebeğe gidiyorOrayada bir bakayım. Maaşı yatırdım bu ay bebise
Hayır internet alışverişi yapmayan ben internet alışverişine başladım
Büyük ihtimal hpv virüsü, normal dogumla bebeğe gecip ses tellerine yerleşip bebekte ciddi sorunlar acma ihtimali olan bir virüs, kontrolunde doktoruna mutlaka göster ve sor, ayrıca smear testi( rahim agızdan alınan sürüntü) de yapılması gerrkebilir, elleyip oynama kaşıma ve ellerini mutlaka dokunduktan sonra iyice yıka doktor kontrolune gidene kadar bulaşıcı bir hastalık, hayatımızın bir döneminde eşimizden veya tuvalet lazer epilasyon kuaför gibi yerlerden bu virüsü alıyoruz, insan bağısıklıgı virüsü yeniyor ve ortaya cıkarmıyor ancak hamilelikte bagısıklıgımız baskılandığı için bu virüs hortluyor adeta genital siğil olarak, artabiliyor azalabiliyor siğiller ama bulasıcı dikkat etmek gerekiyor aktif siğil varda vücutta, ayrıca bu virüs rahim kanserine neden olabiliyor uzun vadede 200 tane çeşidi var anvak bu hamilelikte hortlayanlar genellikle zararsız ve sadece siğil yapanlar o yüzden panige kapılma aynısından bende de cıktı, smear testim temiz cıktı, doktor simdi cok kucuk dedi dogumdan sonra buyurse veya artarsa yakarız dedi kucuk bir işlem. Ama benimkiler 3 4 tane cok kucuk oldugu halde 1 2 tane kaldı gecedebiliyor sağlıklı beslenirsenPütürlü yapı canim karnabahar şeklinde yaşayan var mı canım daha önce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?