2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum ki canim 1 ay sonra goruselim dedi ondan sonra 2 haftaya duser diye biliyorum
Canım benim de 2 haftada bir kontrolüm olacak ama ben riskli gebeyim senin gibi 41. haftayı bekleyemem birkaç haftaya gelmezse iyi üstelik NST 'ye 32. haftada başlayacağız yani erkenden başlayacağız

Happy mom da şöyle bir şeye denk geldim geçen gün.

Eklentiler

• 6AC91537-CEE6-4678-8560-4AE2C4564C4E.webp
    35 KB · Görüntüleme: 59
Canım benim de 2 haftada bir kontrolüm olacak ama ben riskli gebeyim senin gibi 41. haftayı bekleyemem birkaç haftaya gelmezse iyi üstelik NST 'ye 32. haftada başlayacağız yani erkenden başlayacağız
Neden oyle didin simdi benden isik goremiyon demi sende 41 degil hem 42 olcak o

İnşallah yoktur ama sor şimdi son 3 ay riskli ya 32den sonra ucagada raporsuz almıyorlar
Evet öyle. Kendi aracımız allahtan. Durarak gideceğiz ama ne olur ne olmaz.
Aman iyi bari normal olsun. Zor yürüyorum bu baskıdan dolayı

Kv’de sanki korkuyor ondan onu hiç karıştırmam beni suçlu bulur. Söylicem lohusa dönemimde kimise çekemem

Yemek temizlik adı duyacaksa direk gelmez yok canım söylicem gelme diye. Kız kardeşlerim burda evde villa değilki yani

Ya bu psikoloji nasıl bir şey?? Temmuz frubunu okuyordum millet sancıdan bahsettikçe benim de karnıma ağrılar girmeye başladı zaten kasıklarım ağrıyordu şimdi belimden karnıma ağrı vuruyor resmen. Psikolojik diye düşünüyorum

Benim uzun süredir var ve hafif değil kalktığım anda acımaya başlıyor
Doktor normal olduğunu söyledi ama dayanamıyorum artık

Bende ayakta kaldığım zaman aynı yerimde tenim aciyor.sanki yara varmış gibi

Yemek temizlik adı duyacaksa direk gelmez yok canım söylicem gelme diye. Kız kardeşlerim burda evde villa değilki yani
Yani canım aimdi sana yardımcı olacak olsa yaz günü yerde yatılır yine sığınır diyecemde şimdi yardımcı olmayan biriymiş direkt soyle

Kız onlarda birbirinden etkilenip çığ etkisi oluşturdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…