- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Canım benim de 2 haftada bir kontrolüm olacak ama ben riskli gebeyim senin gibi 41. haftayı bekleyemem birkaç haftaya gelmezse iyiBilmiyorum ki canim 1 ay sonra goruselim dedi ondan sonra 2 haftaya duser diye biliyorum
Aynı durumdayım ama benim aklıma düştüğüyle kalıyorum yiyemiyorumDoymak bilmiyorum yine aklima olur olmadik yiyecekler düsüyo herifte bıktı yazık
Happy mom da şöyle bir şeye denk geldim geçen gün.Büyük ihtimal hpv virüsü, normal dogumla bebeğe gecip ses tellerine yerleşip bebekte ciddi sorunlar acma ihtimali olan bir virüs, kontrolunde doktoruna mutlaka göster ve sor, ayrıca smear testi( rahim agızdan alınan sürüntü) de yapılması gerrkebilir, elleyip oynama kaşıma ve ellerini mutlaka dokunduktan sonra iyice yıka doktor kontrolune gidene kadar bulaşıcı bir hastalık, hayatımızın bir döneminde eşimizden veya tuvalet lazer epilasyon kuaför gibi yerlerden bu virüsü alıyoruz, insan bağısıklıgı virüsü yeniyor ve ortaya cıkarmıyor ancak hamilelikte bagısıklıgımız baskılandığı için bu virüs hortluyor adeta genital siğil olarak, artabiliyor azalabiliyor siğiller ama bulasıcı dikkat etmek gerekiyor aktif siğil varda vücutta, ayrıca bu virüs rahim kanserine neden olabiliyor uzun vadede 200 tane çeşidi var anvak bu hamilelikte hortlayanlar genellikle zararsız ve sadece siğil yapanlar o yüzden panige kapılma aynısından bende de cıktı, smear testim temiz cıktı, doktor simdi cok kucuk dedi dogumdan sonra buyurse veya artarsa yakarız dedi kucuk bir işlem. Ama benimkiler 3 4 tane cok kucuk oldugu halde 1 2 tane kaldı gecedebiliyor sağlıklı beslenirsen
Mağaza gezmektense internetten almak çok daha kolayıma geliyor artık :) hem birçok yerden karşılaştırabiliyorum uygunu bulabiliyorsun. Benimde maaşlar önceden çeyize giderdi şimdi bebeğe gidiyor
Neden oyle didin simdi benden isik goremiyon demi sendeCanım benim de 2 haftada bir kontrolüm olacak ama ben riskli gebeyim senin gibi 41. haftayı bekleyemem birkaç haftaya gelmezse iyiüstelik NST 'ye 32. haftada başlayacağız yani erkenden başlayacağız
Ben yiyorum yine hizli hizli kilo almaya basladim doguramadan şişip kalicamAynı durumdayım ama benim aklıma düştüğüyle kalıyorum yiyemiyorum
Evet öyle. Kendi aracımız allahtan. Durarak gideceğiz ama ne olur ne olmaz.İnşallah yoktur ama sor şimdi son 3 ay riskli ya 32den sonra ucagada raporsuz almıyorlar
Aman iyi bari normal olsun. Zor yürüyorum bu baskıdan dolayıDöner kuzum haftaları müsait artıkama bu tarz baskıları yaşayan çok kişi duydum normal bence
Abimde mezara gitmeyi doğru bulmuyor gidelim dediğimizde o her yerde nerde dua etseniz gider diye başlıyor. İçlerinde bir yerde özlem vardır da yansıtmak istemiyorlar
Kv’de sanki korkuyor ondanAman bundan sanane. Ben kabul edemem diceksin bitti gitti. Ouyup kazancini avcuna mi sayicak seni ne ilgilendirir. Anan degil kardesin degil. Derdini tasasini da kocan cekmiyo. O yuzden istemiyorum deyip bitirceksin. Yuzgoz olmak istemezsen kv ye sole bida gelmesinler die bu kadar basit.
Yemek temizlik adı duyacaksa direk gelmezCanım eşinle aran bozulmayacaksa isteme şöyle eşine nasıl olacak diye. Yada baştan gelexem derse ev müsait değil de. Yada yemek yapacaksan temizlik yapacaksan gel de( diyecemde staja gidince yorgun gelecek geç gelecek snaa yine Hayri olmaZ)
Senin sonuç çıktımı?Bir bildigi vardır doktorun .
Benim uzun süredir var ve hafif değil kalktığım anda acımaya başlıyorHanımlar merhaba, benim 1 haftadır ara ara. 2 gündür daha yoğun bi şekilde karnımın sağ üst köşesinde nokta şeklinde gerilme hissi var, ayakta kaldıkça yürüdükçe gerginleştiği için hafif ağrı yapıyor, yüzeysel bi ağrı, karnımın içinde değil. Perşembe doktor randevum var, o zamana kadar içim rahat değil. Belki bilginiz vardır. Var mı benim gibi olan. Sebep nedir acaba
Bende ayakta kaldığım zaman aynı yerimde tenim aciyor.sanki yara varmış gibiHanımlar merhaba, benim 1 haftadır ara ara. 2 gündür daha yoğun bi şekilde karnımın sağ üst köşesinde nokta şeklinde gerilme hissi var, ayakta kaldıkça yürüdükçe gerginleştiği için hafif ağrı yapıyor, yüzeysel bi ağrı, karnımın içinde değil. Perşembe doktor randevum var, o zamana kadar içim rahat değil. Belki bilginiz vardır. Var mı benim gibi olan. Sebep nedir acaba
Bende ayakta kaldığım zaman aynı yerimde tenim aciyor.sanki yara varmış gibi
Benim çişim gelince öyle oluyorKızlar benim kasıklarım ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sanki baskı var gibi. Normal mi?
Dikkatli olun canımEvet öyle. Kendi aracımız allahtan. Durarak gideceğiz ama ne olur ne olmaz.
Aman iyi bari normal olsun. Zor yürüyorum bu baskıdan dolayı
Yani canım aimdi sana yardımcı olacak olsa yaz günü yerde yatılır yine sığınır diyecemde şimdi yardımcı olmayan biriymiş direkt soyleYemek temizlik adı duyacaksa direk gelmezyok canım söylicem gelme diye. Kız kardeşlerim burda evde villa değilki yani
Kız onlarda birbirinden etkilenip çığ etkisi oluşturdu sankiYa bu psikoloji nasıl bir şey?? Temmuz frubunu okuyordum millet sancıdan bahsettikçe benim de karnıma ağrılar girmeye başladızaten kasıklarım ağrıyordu şimdi belimden karnıma ağrı vuruyor resmen. Psikolojik diye düşünüyorum
Benim son 2 3 gündür sürekli öyle ya.Benim çişim gelince öyle oluyor
Sağol canım bakalım inşallah sağ salim varırızDikkatli olun canım
Hahaha bende etkilendim onlar yüzünden valla sabah beri ağrım varKız onlarda birbirinden etkilenip çığ etkisi oluşturdu sanki
insallah canım.Ay canım Allah razı olsun benimde dinlenince geçiyor. İçimi rahatlattınZamanında sağlıkla gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?