2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fazla okuma ben pek bakmamaya calisiyorum ne guzel erkenden 37 38. Haftalarda doguruyolar strese giriyorum ne gerek var ki sal gitsin

Kv’de sanki korkuyor ondan onu hiç karıştırmam beni suçlu bulur. Söylicem lohusa dönemimde kimise çekemem
Cok mu gerekliymis turkiyeye gelmeleri. Sana mi.guveniolar valla benim delim tuttu mu gozum.elti kayin gormez kv kp gormez. Ondan korkuosa senden iki kat korksun nasi insanlar ya bunlar

Fazla okuma ben pek bakmamaya calisiyorum ne guzel erkenden 37 38. Haftalarda doguruyolar strese giriyorum ne gerek var ki sal gitsin
Onlar doğum yaptıkça ya da yaklaştıkça seviniyorum. Kendimi strese sokmuyorum ki daha zaman var şükür. Hani kendim de 36 37 olsam doğru ama şu anda sadece sürekli ağrı sancı bahsettikleri için sanırım beynim psikolojik odaklandı oraya

sağol canım neler yemem gerekiyor, kendi doktorumla telefonda görüştüm sıcaktan olmuştur dedi sadece .

Kiz kina bol bol. Benim eltim sabah kinadigini oglen olmadan yasar sen de 38 de doguranlari kina hep
Kınıyorum valla onume ne gecerse ama bu bebe nasil bisey olcak hic kestiremiyorum.. birde benim aklima gelen hep basima gelir o yondende aklima getirmeye calisiyorum

Benim son 2 3 gündür sürekli öyle ya.

Sağol canım bakalım inşallah sağ salim varırız

Hahaha bende etkilendim onlar yüzünden valla sabah beri ağrım var
Ben de ne zaman doguran okusam tv de doguran gorsem sancim oluyo ilkinde bole degildi bunda bildigim icin diye dusundum. Resmen taa icim acio

Bendede oluyo psikolejik kendimi dinlemeyi birakinca rahatliyorum genelde ne gelirse bizim basimiza aklimizdan geliyo neyse dedigin gibi 35 36lara gelince baslariz bizde birbirimizi dogurtmaya

Ben de ne zaman doguran okusam tv de doguran gorsem sancim oluyo ilkinde bole degildi bunda bildigim icin diye dusundum. Resmen taa icim acio
Hep psikolojik. neyse sıra bize geliyor zaten az kaldı. Temmuzda biz de başlarız dökülmeye

Bendede oluyo psikolejik kendimi dinlemeyi birakinca rahatliyorum genelde ne gelirse bizim basimiza aklimizdan geliyo neyse dedigin gibi 35 36lara gelince baslariz bizde birbirimizi dogurtmaya
İnşallah gerçekten etkilenirimde o zaman 37 38 de çıkartırım bebemi

Sandık lekesini nAsıl cıkarttın canım
Beyaz sabun sürüp çitiledikten sonra bir gece sabunlu sıcak suda beklettim, çoğu leke bu şekilde çıktı. Çıkmayanlar oldu bir kaç parça onları da eğer kıyafet beyazsa parmağımın ucuyla lekeye çamaşır suyu sürdüm sonra suyla yıkadım. Renkli olanlara da vanish sürdüm sonra her kere ekstra durulama olan bir programda yıkadım üstüne bir kaç kere makinada durulattım kimyasal kalmamıştır artık diye umuyorum

Ağız bezlerindeki sandık lekeleri çıkmadı ben de direkt çamaşır suyuna bastım sonra da 95 derecede yıkadım. Makinaya atarken saglamlardı ama makinada o kadar yüksek derecede olunca hepsi lime lime olmuş Ben ettim sen etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…