- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Fazla okuma ben pek bakmamaya calisiyorum ne guzel erkenden 37 38. Haftalarda doguruyolar strese giriyorum ne gerek var ki sal gitsinYa bu psikoloji nasıl bir şey?? Temmuz frubunu okuyordum millet sancıdan bahsettikçe benim de karnıma ağrılar girmeye başladızaten kasıklarım ağrıyordu şimdi belimden karnıma ağrı vuruyor resmen. Psikolojik diye düşünüyorum
evet canım .Siğil gibi mi?
Cok mu gerekliymis turkiyeye gelmeleri. Sana mi.guveniolar valla benim delim tuttu mu gozum.elti kayin gormez kv kp gormez. Ondan korkuosa senden iki kat korksun nasi insanlar ya bunlarKv’de sanki korkuyor ondanonu hiç karıştırmam beni suçlu bulur. Söylicem lohusa dönemimde kimise çekemem
Benim cişim gelmiyor ama sanki gunlerdir yapmiyorum gibi sıkısıyorum wcye gidincede 1 2 damla anca ..birde agrisi sizisi yetmez gibi tüylerim diken diken oluyoBenim çişim gelince öyle oluyor
Kiz kina bol bol. Benim eltim sabah kinadigini oglen olmadan yasarFazla okuma ben pek bakmamaya calisiyorum ne guzel erkenden 37 38. Haftalarda doguruyolar strese giriyorum ne gerek var ki sal gitsin
Onlar doğum yaptıkça ya da yaklaştıkça seviniyorum. Kendimi strese sokmuyorum ki daha zaman var şükür. Hani kendim de 36 37 olsam doğru ama şu anda sadece sürekli ağrı sancı bahsettikleri için sanırım beynim psikolojik odaklandı orayaFazla okuma ben pek bakmamaya calisiyorum ne guzel erkenden 37 38. Haftalarda doguruyolar strese giriyorum ne gerek var ki sal gitsin
sağol canım neler yemem gerekiyor, kendi doktorumla telefonda görüştüm sıcaktan olmuştur dedi sadece .Büyük ihtimal hpv virüsü, normal dogumla bebeğe gecip ses tellerine yerleşip bebekte ciddi sorunlar acma ihtimali olan bir virüs, kontrolunde doktoruna mutlaka göster ve sor, ayrıca smear testi( rahim agızdan alınan sürüntü) de yapılması gerrkebilir, elleyip oynama kaşıma ve ellerini mutlaka dokunduktan sonra iyice yıka doktor kontrolune gidene kadar bulaşıcı bir hastalık, hayatımızın bir döneminde eşimizden veya tuvalet lazer epilasyon kuaför gibi yerlerden bu virüsü alıyoruz, insan bağısıklıgı virüsü yeniyor ve ortaya cıkarmıyor ancak hamilelikte bagısıklıgımız baskılandığı için bu virüs hortluyor adeta genital siğil olarak, artabiliyor azalabiliyor siğiller ama bulasıcı dikkat etmek gerekiyor aktif siğil varda vücutta, ayrıca bu virüs rahim kanserine neden olabiliyor uzun vadede 200 tane çeşidi var anvak bu hamilelikte hortlayanlar genellikle zararsız ve sadece siğil yapanlar o yüzden panige kapılma aynısından bende de cıktı, smear testim temiz cıktı, doktor simdi cok kucuk dedi dogumdan sonra buyurse veya artarsa yakarız dedi kucuk bir işlem. Ama benimkiler 3 4 tane cok kucuk oldugu halde 1 2 tane kaldı gecedebiliyor sağlıklı beslenirsen
Olayı Meksika dalgasına bağlamayın az rahat durun kızBenim son 2 3 gündür sürekli öyle ya.
Sağol canım bakalım inşallah sağ salim varırız
Hahaha bende etkilendim onlar yüzünden valla sabah beri ağrım var
Olayı Meksika dalgasına bağlamayın az rahat durun kız
Kınıyorum valla onume ne gecerse amaKiz kina bol bol. Benim eltim sabah kinadigini oglen olmadan yasarsen de 38 de doguranlari kina hep
Ben de ne zaman doguran okusam tv de doguran gorsem sancim oluyoBenim son 2 3 gündür sürekli öyle ya.
Sağol canım bakalım inşallah sağ salim varırız
Hahaha bende etkilendim onlar yüzünden valla sabah beri ağrım var
Bendede oluyo psikolejik kendimi dinlemeyi birakinca rahatliyorum genelde ne gelirse bizim basimiza aklimizdan geliyo neyse dedigin gibi 35 36lara gelince baslariz bizde birbirimizi dogurtmayaOnlar doğum yaptıkça ya da yaklaştıkça seviniyorum. Kendimi strese sokmuyorum ki daha zaman var şükür. Hani kendim de 36 37 olsam doğru ama şu anda sadece sürekli ağrı sancı bahsettikleri için sanırım beynim psikolojik odaklandı oraya
Hep psikolojik.Ben de ne zaman doguran okusam tv de doguran gorsem sancim oluyoilkinde bole degildi bunda bildigim icin diye dusundum. Resmen taa icim acio
İnşallah gerçekten etkilenirimde o zaman 37 38 de çıkartırım bebemiBendede oluyo psikolejik kendimi dinlemeyi birakinca rahatliyorum genelde ne gelirse bizim basimiza aklimizdan geliyo neyse dedigin gibi 35 36lara gelince baslariz bizde birbirimizi dogurtmaya
Hayirlica doguralimda o haftalarda zaten daha cok agrilarimiz olur bunlar ne kiİnşallah gerçekten etkilenirimde o zaman 37 38 de çıkartırım bebemi
Öyle valla. Bakalım nasip artık hayırlısı olsun inşallahHayirlica doguralimda o haftalarda zaten daha cok agrilarimiz olur bunlar ne ki
Bayrami atlatayim da sonra dogurayimHep psikolojik.neyse sıra bize geliyor zaten az kaldı. Temmuzda biz de başlarız dökülmeye
Bende bende.Bayrami atlatayim da sonra dogurayim
Ayy çok merak ediyorum vallaNeden oyle didin simdi benden isik goremiyon demi sende41 degil hem 42 olcak o
Beyaz sabun sürüp çitiledikten sonra bir gece sabunlu sıcak suda beklettim, çoğu leke bu şekilde çıktı. Çıkmayanlar oldu bir kaç parça onları da eğer kıyafet beyazsa parmağımın ucuyla lekeye çamaşır suyu sürdüm sonra suyla yıkadım. Renkli olanlara da vanish sürdüm sonra her kere ekstra durulama olan bir programda yıkadım üstüne bir kaç kere makinada durulattım kimyasal kalmamıştır artık diye umuyorumSandık lekesini nAsıl cıkarttın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?