Hiç hatırlamıyorumHangi markayı aldiniz
Pudra zararlı degilmiAaa pudra hiç aklıma gelmemişti benim listelerdede hiç denk gelmedim, lazım olurmuki acep
Orayada bir bakayım. Maaşı yatırdım bu ay bebiseHiç hatırlamıyorumçiçeksepetinde uyguna bulmuştum kışın almıştım
Benim her gün böyle. Dönmüş olabilir mi ki?Benim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor kuzu ama baskı gibi deği. Bebeğim pozisyonundan kaynaklıdır bence
Bende bir sorayım haftaya bakalım ne diyecek. Uzun yola da çıkacağım. Sorun çıkmaz inşallahBende de oluyor 2die sordum normal korkma dedi ama yinede sen doktoruna da bir sor
Aynen öyle benim için de babam bambaşkaydi ben hala üzülürüm ağlarım erkek kardeşim hiç lafını bile etmezKızlar daha düşkün oluyor canım yani annemi severim ama babam çok başkaydıerkekler genel olarak bize göre daha ketumlar bide cenazede birileri daha güçlü durmak zorunda kalıyor
Kabakcık ne canımKızlar, gebeyken vajinada kabakcıklar neden olur bebeğe zararı olur mu?
Hiç bilmiyorumki cnm bendePudra zararlı degilmi
Pütürlü yapı canim karnabahar şeklinde yaşayan var mı canım daha önce ?Kabakcık ne canım
Sağol canım önerilerin için evet Öyleymiş doktorum bide kabak çekirdeği önerdi bende bu iki hafta özellikle dikkat edicem bakalım insallah yarar bebeğe de tabi önemli olan sağlıklı olması ama işte insan takıyor yine deÜzülme canim düzelir o kilo alir bende en son gittigimde dr iyi dedi qma burda benimle ayni günü olanlara gore zayifti bu kontrole kadar kaşar tükettim muz tükettim bak 1255 gr olmuş hemen alir merak etme ceviz muz kaşar bu üçü cok guzel kilo aldiriyor
Bencede bana zor olacak. Birde doğurmuş çoçuğu var nasıl anlamazki lohusa döneminde kimse kimise istemiyor tahammül edemem. Kızkardeşlerim yanımda olacak. Onlara bir oda ayırıcam digerinide sana verirsem nerde dinlenicem benCanım eşinle konuş kabul etme. Yurtdışından gelexekse gitsin apartta öğrenci yurtunda kalsın. Ayıp olmasın diyorsan bir iki akşam yemeğe cagirirsin.
Sen bebege alışmaya çalış bir yandan sen bir yandan eşim eecbirde kv annen filanda yanına gelirse ev kalabalık olacak .sana yardımı da olmayacak .eşine kibarca anlat gelmesin .
En olmadı dediğin gibi arada akşam yemeğe cagiririz dersin
İnsallah canım yani geri degil dedi sadece zayıf kalmış ama bebeğe giden kan akımı vs gayet iyi dedi doktor muhtemelen şekerden dolayı dikkat ettim cok o yüzden öyle oldu sağlıklı olsun da napalımCanım doktor birşey olmaz dediyse endişelenme ama bebeğe kilo aldiraxak vitaminli seyeler ye.
2 hafta sonra kontrolde Allah'ın izni ile normal uyumlu çıkar inşallah.
Öyle yanii. Birde doğurup bu dönemi yaşamış empati kuramayan salak toplumda varmış bunuda gördük. O bana hamileyken yük olmuş lohisalığımı düşünür. Artı eşiyle gelicek birde mal. Haa bende malım ya bu durumda sizin yanınızda olucam yok yaaLohusayken birde böyle bir misafiri kabul etmek hayatınızın hatası olur. İnsanda travma bırakırlar valla. Lohusayken insan kocasına annesine tahammül edemiyor. Hiç açık kapı bırakmayın ki ısrar edemesin size
Evet kesinlikle en en önemlisi sağlıklı olması zamanında gelmesi bunu yakından görünce daha da etkilendim tabi sağlıklı olsun da doğduktan sonra da alır kiloyu Allah’ın izniylekilo eşittir sağlık değil, anne kalbi, senin çok iyi anlıyorum ama zayıf olsun sağlıklı olsun. kuzeninin durumundan etkilenip kaygılanma. ne güzel şekerini kontrol altına almışsın. bebeğin için çok iyi bir şey yapmışsın, üzgün değil mutlu olmalısın.
Himm hiç bilmiyorum canım ilk defa duydum çok geçmiş olsunPütürlü yapı canim karnabahar şeklinde yaşayan var mı canım daha önce ?
Iki ay misafirlik olmaz. Hamileye lohusaya uzun misafir olmaz. Hatta bana kalirsa dogumdan sonraki 3 yil hic olmamali yatili misafir. Tutsunlar bi ev kalsin orda. Ben olsam 2 gunluk bile gelse kabul etmem. Benim halam kuzenim gelirler arada kalirlar. Ama asla bana is yaptirmazlar ne hamileyken ne de normal zamanda. Bunlar yuzsuz. Sokakta gezip gezip eve ac geleni yeni duydum geziosan ye yemegini evdekine de getir bi paket. Asla muhatap olmaÇok iyi yaa taktir ettim. Bende böyle insanlık yaparım arkadaşlarıma. Burda bizden başka kimse yok. Türkiyeye geldiklerinde bende kalıyorlar. Amma canıma tak etti yok böyle edepsizlikDahası iki ay staja gelmek istiyor universite hastanesine yazın, hemde ben doğum yapacak aylarda. Annem dedi kesinlikle redd et. Lohusalığı tatmadın bilmiyorsun nasıl şey. Birde onla kocasıylamı uğraşıcaksın. Evde rahat gezmen lazım artıda iki kız kardeşim gelicek onlarmı toplayacak bu malların arkasını
Ben pentiden aldim gorseli asagi ekledimKızlar hastane için terlik aldiniz mi nasil bir model bakıyorsunuz
Genital siğil olabilir mi? Hpv virusu?Pütürlü yapı canim karnabahar şeklinde yaşayan var mı canım daha önce ?
Bende de 1-2 tane oldu canım et beni gibi. Çatı muayenesinde bakacakmış doktorum. Neden oluyor bilmiyorum ama sanırım hamilelikten cıkıyor baksana baslıkta bu kacıncı.Kızlar, gebeyken vajinada kabakcıklar neden olur bebeğe zararı olur mu?
Bagisiklik dusunce cikiyo. Ucuk gibi dusun. Bagisiklik guclenince iyilesiyo kimisi. karisik isler amanBende de 1-2 tane oldu canım et beni gibi. Çatı muayenesinde bakacakmış doktorum. Neden oluyor bilmiyorum ama sanırım hamilelikten cıkıyor baksana baslıkta bu kacıncı.
Bunca sene bağışıklığımın çok daha düştüğü zamanlar oldu hastalıktan geberdiğim bu zamanı mı buldu bula bulaBagisiklik dusunce cikiyo. Ucuk gibi dusun. Bagisiklik guclenince iyilesiyo kimisi. karisik isler aman
Gebelikte bagisiklik baskilanir ya zaten. Her durumda iyilesmek daha uzun surer gebelikte mesela. Ben ameliyat oldum 20. Haftada ilk gebelikte. 17 hafta surdu tam iyilesmemBunca sene bağışıklığımın çok daha düştüğü zamanlar oldu hastalıktan geberdiğim bu zamanı mı buldu bula bulabir de ben 13 yasında rahim ağzı kanseri aşısı olmuştum. Yani bilmiyorum bana cok sacma geldi nedense bu durum. Birde ne tesadüf hepimizin gebeyken düsmüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?