2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar daha düşkün oluyor canım yani annemi severim ama babam çok başkaydı erkekler genel olarak bize göre daha ketumlar bide cenazede birileri daha güçlü durmak zorunda kalıyor
Aynen öyle benim için de babam bambaşkaydi ben hala üzülürüm ağlarım erkek kardeşim hiç lafını bile etmez

Sağol canım önerilerin için evet Öyleymiş doktorum bide kabak çekirdeği önerdi bende bu iki hafta özellikle dikkat edicem bakalım insallah yarar bebeğe de tabi önemli olan sağlıklı olması ama işte insan takıyor yine de

Bencede bana zor olacak. Birde doğurmuş çoçuğu var nasıl anlamazki lohusa döneminde kimse kimise istemiyor tahammül edemem. Kızkardeşlerim yanımda olacak. Onlara bir oda ayırıcam digerinide sana verirsem nerde dinlenicem ben İnşa Allah gelemez. Birde öyle yüzsüzki gelir yine. Öyle vedalaşdılarki eşimle yüzleri varsa gelmez diyorum

Canım doktor birşey olmaz dediyse endişelenme ama bebeğe kilo aldiraxak vitaminli seyeler ye.
2 hafta sonra kontrolde Allah'ın izni ile normal uyumlu çıkar inşallah.
İnsallah canım yani geri degil dedi sadece zayıf kalmış ama bebeğe giden kan akımı vs gayet iyi dedi doktor muhtemelen şekerden dolayı dikkat ettim cok o yüzden öyle oldu sağlıklı olsun da napalım

Öyle yanii. Birde doğurup bu dönemi yaşamış empati kuramayan salak toplumda varmış bunuda gördük. O bana hamileyken yük olmuş lohisalığımı düşünür. Artı eşiyle gelicek birde mal. Haa bende malım ya bu durumda sizin yanınızda olucam yok yaa

Evet kesinlikle en en önemlisi sağlıklı olması zamanında gelmesi bunu yakından görünce daha da etkilendim tabi sağlıklı olsun da doğduktan sonra da alır kiloyu Allah’ın izniyle

Iki ay misafirlik olmaz. Hamileye lohusaya uzun misafir olmaz. Hatta bana kalirsa dogumdan sonraki 3 yil hic olmamali yatili misafir. Tutsunlar bi ev kalsin orda. Ben olsam 2 gunluk bile gelse kabul etmem. Benim halam kuzenim gelirler arada kalirlar. Ama asla bana is yaptirmazlar ne hamileyken ne de normal zamanda. Bunlar yuzsuz. Sokakta gezip gezip eve ac geleni yeni duydum geziosan ye yemegini evdekine de getir bi paket. Asla muhatap olma
Kızlar hastane için terlik aldiniz mi nasil bir model bakıyorsunuz
Ben pentiden aldim gorseli asagi ekledim
Pütürlü yapı canim karnabahar şeklinde yaşayan var mı canım daha önce ?
Genital siğil olabilir mi? Hpv virusu?

Eklentiler

• Screenshot_20220606-174900_Trendyol.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 43
Bende de 1-2 tane oldu canım et beni gibi. Çatı muayenesinde bakacakmış doktorum. Neden oluyor bilmiyorum ama sanırım hamilelikten cıkıyor baksana baslıkta bu kacıncı.
Bagisiklik dusunce cikiyo. Ucuk gibi dusun. Bagisiklik guclenince iyilesiyo kimisi. karisik isler aman

Bagisiklik dusunce cikiyo. Ucuk gibi dusun. Bagisiklik guclenince iyilesiyo kimisi. karisik isler aman
Bunca sene bağışıklığımın çok daha düştüğü zamanlar oldu hastalıktan geberdiğim bu zamanı mı buldu bula bula bir de ben 13 yasında rahim ağzı kanseri aşısı olmuştum. Yani bilmiyorum bana cok sacma geldi nedense bu durum. Birde ne tesadüf hepimizin gebeyken düsmüs

Gebelikte bagisiklik baskilanir ya zaten. Her durumda iyilesmek daha uzun surer gebelikte mesela. Ben ameliyat oldum 20. Haftada ilk gebelikte. 17 hafta surdu tam iyilesmem normalde hakki en en en fazla 1 ay olsun yani. Bi de rahim agzi kanseri asisiyla hpv asisi ayni sey degil keske onu da olsaymissin ben sigil bende cikinca ogrendim asisi oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…