2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim çevredeki uzun zaman sonra gördüğümüz sezeryan doğumdu kuzu bizde bilmiyorduk ama doktor doğumdan sonra gelip öyle demişti
Valla durmadık kuzum ya ilk gün bide çok ağır olur aile için durumu komşulara söyledim birşeye ihtiyaç olursa annemden yapar gönderirim
Benim kızın kıyameti koparması için beyaz önlüğü görmesi yeterli. Maşallah senin prensese

Airbnb’den bakabilirsiniz direk ev sahipleri evlerini kiralıyor. Haritasında var sitede havaalanı market hastane gibi yerlere yakınlığını kontrol edebilirsiniz evlerin

Canım uygulamada doğum tarihini yanlış girmissin ozaman uygulama 29haftalık yani 28+gün olarak gösteriyor şuan seni. Bence ekmek bebeğe kilo yapmaz ama doktor senin kilon ile ilgili bişey demediyse özellikle dikkat et diye tüketebilirsin kesmene gerek yok. Bende cumartesi gittim 29+5haftadayken hala 5kilo almıs gözüküyorum 3aydır aynı. Ekmekte yiyorum poğaça kek börek hepsi var Bebek kilo alıyor ben almıyorum. Diyette yapmıyorum açta kalmıyorum anlamadım. Oğlanın peşinde koşturmaktan sanırım. Son iki ay baya alırım gibi geliyor ama

Üzülme canim düzelir o kilo alir bende en son gittigimde dr iyi dedi qma burda benimle ayni günü olanlara gore zayifti bu kontrole kadar kaşar tükettim muz tükettim bak 1255 gr olmuş hemen alir merak etme ceviz muz kaşar bu üçü cok guzel kilo aldiriyor

Sağlıkla hastaneden çıkarmakta nasip olsun en sıkıntılı süreçleri atlattık sayılır bundan sonrası da su gibi geçsin

Ayy maşallah size sağlıkla gelsin oğlusun

Aminnnn inşallah canım Allah razı olsun seninde annen ve babanın mekanı cennet olsun peygamber efendimize komşu olsunlar inşallah

Allah razı olsun kuzum benim annem sağ çok şükür Allah'ım gölgesini eksik etmesin babama 20 gün sonra 8 yıl olacak
Ayy yine yanlış anlamışım aminnnn inşallah canım annene Rabbim sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah babanın yokluk acısı çok farklı birşey kaç yaşında olursan ol hep çok özlüyorsun ya da kız çocuklarında öyle bilmiyorum erkek çocuklar içine mi atıyor belli mi etmiyor anlamıyorum

Kızlar daha düşkün oluyor canım yani annemi severim ama babam çok başkaydı erkekler genel olarak bize göre daha ketumlar bide cenazede birileri daha güçlü durmak zorunda kalıyor

Ben sudocrem hakkinda hic olumsuz bisey duymadim canim gunluk kullanima uygun olmasa bi sekilde cilt tepki verirdi hem kendimde hem cocuklarda bi sorunla karsilasmadim ki suan icin zaten katki maddesi olmayan krem yoktur iceriginde sanmiyorum

Sudokremimi canım? Ben bepanthol birde sebamed aldım onları süre bilirmiyim?
Bepantholde iyi sebamed kullanmadim o yuzden onu bilemem canim.. benim senin cildine iyi gelen baskasina iyi gelmeye bilir o yuzden acemilikten dolayi herseyi deneye deneye ögreniyosun

Lohusayken birde böyle bir misafiri kabul etmek hayatınızın hatası olur. İnsanda travma bırakırlar valla. Lohusayken insan kocasına annesine tahammül edemiyor. Hiç açık kapı bırakmayın ki ısrar edemesin size

Canım doktor birşey olmaz dediyse endişelenme ama bebeğe kilo aldiraxak vitaminli seyeler ye.
2 hafta sonra kontrolde Allah'ın izni ile normal uyumlu çıkar inşallah.

Canım eşinle konuş kabul etme. Yurtdışından gelexekse gitsin apartta öğrenci yurtunda kalsın. Ayıp olmasın diyorsan bir iki akşam yemeğe cagirirsin.

Sen bebege alışmaya çalış bir yandan sen bir yandan eşim eecbirde kv annen filanda yanına gelirse ev kalabalık olacak .sana yardımı da olmayacak .eşine kibarca anlat gelmesin .
En olmadı dediğin gibi arada akşam yemeğe cagiririz dersin

Canım neden 1ay sonra dedi? Bana artık iki haftada bir gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…