- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bizim çevredeki uzun zaman sonra gördüğümüz sezeryan doğumdu kuzu bizde bilmiyorduk ama doktor doğumdan sonra gelip öyle demiştiahaha sağlıkla ilgili konuda güldürdün, Allahın gücüne gitmesin. Ama kas kısmını kesmiyorlar elleriyle iki yana açtırarak (yanlarındaki asistanın yardımıyla) yeniden içten kesi yapıyolar o kas kısmı zorlamış keside zorlanmış belki de. kas da kötüymüş bir yerde görmüş olduk. ne diyeyim ya, her gün başka bir şeye kafası takılıyor insanın, evdeyim ya bir de sürekli kendimi dinlemeye başladım. en iyisi gamsız olmak. böyle oram ağrıyor buram ağrıyor, sonu yok. olacağına varır sonunda. senin komşun için çok üzüldüm bu arada. Başları sağ olsun. Bugün orada olmamakla en doğru kaarı vermişsin. Kuzu etkilenmesin. Etraftaki duyguları biz farkında olmasak da emiyolar. ben doktor kapısı önünde beklerken bile endişeleniyorum. içerideki çocuklar boğazlıyolarmış gibi ağlıyor, yavrum da masum masum benim suratıma bakıyor. yok bir şey annecim, bak burda ne var diye başka bir şeye odaklanması için uğraşıyorum. Benim yavruşum aşı vurulunca bile ağlamıyor, çok uslu kuzum.
Airbnb’den bakabilirsiniz direk ev sahipleri evlerini kiralıyor. Haritasında var sitede havaalanı market hastane gibi yerlere yakınlığını kontrol edebilirsiniz evlerinKonuyla alakasız olacak, bebeğimiz 1. 1,5 aylıkken Eylül ortasında bir tatil planlıyoruz. Bodrum tarafını iyi bilen birileri var mı? Bodrum havaalanına ulaşımı kolay ve aile için uygun olan bir tatil planlıyorum. Ev kiralamak niyetindeyim. Sürekli haritadan bakıyorum havaalanına yakın olsun diye ama belki yakın gibi duran ulaşımı çetrefilli olan ya da uzak gibi duran ama otobandan çok kolay ulaşımlı yer de vardır. Kuşadasına bile transfer varmış havaalanında. Var mı bir önerisi görüşü olan?
Benim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor kuzu ama baskı gibi deği. Bebeğim pozisyonundan kaynaklıdır benceKızlar benim kasıklarım ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sanki baskı var gibi. Normal mi?
Canım uygulamada doğum tarihini yanlış girmissin ozaman uygulama 29haftalık yani 28+gün olarak gösteriyor şuan seni. Bence ekmek bebeğe kilo yapmaz ama doktor senin kilon ile ilgili bişey demediyse özellikle dikkat et diye tüketebilirsin kesmene gerek yok. Bende cumartesi gittim 29+5haftadayken hala 5kilo almıs gözüküyorum 3aydır aynı. Ekmekte yiyorum poğaça kek börek hepsi varKızlar doktordan çıktım. Sata göre 30+1iz amma bebiş önden gidiyor. Kilosu 1850gr boyu 42sm. Sizce kızlar kesiyimmi ekmek yemeyi?
@Semasimo sordum doktoruma varis konusunu. Dedi bebeğe bir zararı yok. Amma sana var ağrı veriyor. Damar cerrahına göster onlar bir baksınlar trombozlaşma varsa oksapara başlayalım dedi. Veya varis için külotlar varmış ondan giyecem
Üzülme canim düzelir o kilo alir bende en son gittigimde dr iyi dedi qma burda benimle ayni günü olanlara gore zayifti bu kontrole kadar kaşar tükettim muz tükettim bak 1255 gr olmuş hemen alir merak etme ceviz muz kaşar bu üçü cok guzel kilo aldiriyorCok sağolun kızlar hepiniz Allah razı olsun insallah toparlayıp evine döner anne icin cok zor hem doğum yapmışsın eve gidiyorsun bebek yok ama karnında da degil Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın insallah sağlığına kavuşur cok arttı boyle doğumlarYa biz de dr dan geldik şimdi normalde bebiş ya önde ya da haftasıyla uyumluydu ama bu sefer kilosu az dedi doktor şekerimden dolayı muz yemeyi falan bırakmıştım muz iyi kilo aldırıyor dedikleri icin günde 2 tane yiyordum önceden doktor şimdi de şekere rağmen günde bir muz ye dedi sütle beraber kabak çekirdeği kuruyemiş bol ye dedi vitamin verdi 2 hafta sonra yeniden çağırdı takip edelim kilosunu diye kafaya takma en fazla zayıf bi bebek olur dedi bi yandan şekerden etkilenmemiş olmasına sevindim onun icin dikkat ediyorum sonuç da bi yandan da dikkat ettiğim için neden kilo almadı diye de üzüldüm sürekli sağlıklı şeyler yiyorum halbu ki anlamadım neyse sağlıklı olsunda
Sağlıkla hastaneden çıkarmakta nasip olsunGünaydın kızlar cumartesi günü kuzenim kontrole diye gitti ve doğum yaptı asıl haftası 28 bebek 1.5-2 hafta geridenmiş yani 26 810 gram doğdu kontrol esnasında bebeğin kalp atışları yavaşlamış hemen ameliyata almıslar yogun bakımda şuan bebiş insallah tutunur hayata sağlıklı bir şekilde dualarınıza talibizbizim de bugün doktor kontrolümüz var kilosunu falan cok merak ediyorum umarım şekerden etkilenmemiştir cok heyecanlıyım bir ayın sonunda göreceğim icin İnsallah hepimiz vaktinde doğururuz ama en azından 33-34 leri görsün herkes Allah’ın izniyle insallah
Ayy maşallah sizeSelam kizlar kontorlumuz vardi bugun sükür hersey yolunda .. 1600 gr olmusuz baş asagiya dönmüs ayaklarindan anlamistim zatenkendi kilom ise 70 olmus temmuz ayinda gel nst ye falan baslariz artik dedi hayirli dogumlarimiz olsun cogu gitti azi kaldi sükür ..
Aminnnn inşallah canım Allah razı olsunAynı evde olamasakta hergün işe kalkışını traş seslerini, evden çıkışını duyardım. Çok efendi bir adamdı mekanı cennet olsun inşallah
Babana da Allah rahmet eylesin toprak sıkmasın kuzum
Allah razı olsun kuzum benim annem sağ çok şükür Allah'ım gölgesini eksik etmesinAminnnn inşallah canım Allah razı olsunseninde annen ve babanın mekanı cennet olsun peygamber efendimize komşu olsunlar inşallah
Ayy yine yanlış anlamışımAllah razı olsun kuzum benim annem sağ çok şükür Allah'ım gölgesini eksik etmesinbabama 20 gün sonra 8 yıl olacak
Kızlar daha düşkün oluyor canım yani annemi severim ama babam çok başkaydıAyy yine yanlış anlamışımaminnnn inşallah canım annene Rabbim sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah babanın yokluk acısı çok farklı birşey kaç yaşında olursan ol hep çok özlüyorsun ya da kız çocuklarında öyle bilmiyorum erkek çocuklar içine mi atıyor belli mi etmiyor anlamıyorum
Ben sudocrem hakkinda hic olumsuz bisey duymadim canim gunluk kullanima uygun olmasa bi sekilde cilt tepki verirdi hem kendimde hem cocuklarda bi sorunla karsilasmadim ki suan icin zaten katki maddesi olmayan krem yoktur iceriginde sanmiyorumBende bilmiyorumki valls cnmama altını ıslak bırakmamak lazımmış o çok pişik yapabiliyormuş, olmadı bende mustela ve sudocrem alıyom mustelayı günlük kullanırım, dğerinide pişik olur gibi olursa o zaman sürerim
Günlük kullanıma uygunmuda sudocrem cnm içeriği çok zararlı dediler banagünlük mustela kullansam, pişik olur gibi olduğunda sudocrem olur heralde
Bepantholde iyi sebamed kullanmadim o yuzden onu bilemem canim.. benim senin cildine iyi gelen baskasina iyi gelmeye bilir o yuzden acemilikten dolayi herseyi deneye deneye ögreniyosunSudokremimi canım? Ben bepanthol birde sebamed aldım onları süre bilirmiyim?
Amiinnn cumlemizin kuzusuyla insallah canimAyy maşallah sizesağlıkla gelsin oğlusun
Lohusayken birde böyle bir misafiri kabul etmek hayatınızın hatası olur. İnsanda travma bırakırlar valla. Lohusayken insan kocasına annesine tahammül edemiyor. Hiç açık kapı bırakmayın ki ısrar edemesin sizeÇok iyi yaa taktir ettim. Bende böyle insanlık yaparım arkadaşlarıma. Burda bizden başka kimse yok. Türkiyeye geldiklerinde bende kalıyorlar. Amma canıma tak etti yok böyle edepsizlikDahası iki ay staja gelmek istiyor universite hastanesine yazın, hemde ben doğum yapacak aylarda. Annem dedi kesinlikle redd et. Lohusalığı tatmadın bilmiyorsun nasıl şey. Birde onla kocasıylamı uğraşıcaksın. Evde rahat gezmen lazım artıda iki kız kardeşim gelicek onlarmı toplayacak bu malların arkasını
Hangi markayı aldinizişe yarıyor, gümüşün iyileştirici özelliği var. ablam şubatta doğurdu her gün kullanıyor. ikiz emziriyor hiç sorunu olmadı. bana al dediklerinin başında gelmişti
Canım doktor birşey olmaz dediyse endişelenme ama bebeğe kilo aldiraxak vitaminli seyeler ye.Cok sağolun kızlar hepiniz Allah razı olsun insallah toparlayıp evine döner anne icin cok zor hem doğum yapmışsın eve gidiyorsun bebek yok ama karnında da degil Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın insallah sağlığına kavuşur cok arttı boyle doğumlarYa biz de dr dan geldik şimdi normalde bebiş ya önde ya da haftasıyla uyumluydu ama bu sefer kilosu az dedi doktor şekerimden dolayı muz yemeyi falan bırakmıştım muz iyi kilo aldırıyor dedikleri icin günde 2 tane yiyordum önceden doktor şimdi de şekere rağmen günde bir muz ye dedi sütle beraber kabak çekirdeği kuruyemiş bol ye dedi vitamin verdi 2 hafta sonra yeniden çağırdı takip edelim kilosunu diye kafaya takma en fazla zayıf bi bebek olur dedi bi yandan şekerden etkilenmemiş olmasına sevindim onun icin dikkat ediyorum sonuç da bi yandan da dikkat ettiğim için neden kilo almadı diye de üzüldüm sürekli sağlıklı şeyler yiyorum halbu ki anlamadım neyse sağlıklı olsunda
Canım eşinle konuş kabul etme. Yurtdışından gelexekse gitsin apartta öğrenci yurtunda kalsın. Ayıp olmasın diyorsan bir iki akşam yemeğe cagirirsin.Çok iyi yaa taktir ettim. Bende böyle insanlık yaparım arkadaşlarıma. Burda bizden başka kimse yok. Türkiyeye geldiklerinde bende kalıyorlar. Amma canıma tak etti yok böyle edepsizlikDahası iki ay staja gelmek istiyor universite hastanesine yazın, hemde ben doğum yapacak aylarda. Annem dedi kesinlikle redd et. Lohusalığı tatmadın bilmiyorsun nasıl şey. Birde onla kocasıylamı uğraşıcaksın. Evde rahat gezmen lazım artıda iki kız kardeşim gelicek onlarmı toplayacak bu malların arkasını
Canım neden 1ay sonra dedi? Bana artık iki haftada bir gel dedi.Aynen kocaman oldular masallah30lu haftalardan sonra donuyolar canim tekrar pozisyon degisme durumlarida oluyo .. ebe dogum aninda dönen bebek bile gordum diyo mesela.. suan icin benim randevumu yine 1 ay sonrasina atti o zmanda zaten 33 34 haftalik oluyorum normalinde 35de aliniyor nstye ben o haftalarda girdim hep cocuklarda doktoruna agrina gore degisir
Bende de oluyor 2die sordum normal korkma dedi ama yinede sen doktoruna da bir sorKızlar benim kasıklarım ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sanki baskı var gibi. Normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?