Ay benim de en gıcık olduğum sana ait bir eşyanın sana sorulmadan başkasına verilemesi. Bir de kendi malına sahip çıkıp seninkini hor görenler varbeterin beteri demene güldüm. ama kolay gelsin. kolay meseleler değil. ben de verdiklerimi bekliyorum. hatta playmatimi bana bile sormadan bir başkasına vermişler onu öğrendiğimde çok bozuldum. biz eşine sormuştujk diyor o öyle bir şey hatırlamıyor. dedim olan olmuş ama lütfen bir dahaki sefere direkt bana sorun.
Galiba sizlerin duasıyla bugün eşimle kardeşi arasında kırgınlık olduCok mu gerekliymis turkiyeye gelmeleri. Sana mi.guveniolar valla benim delim tuttu mu gozum.elti kayin gormez kv kp gormez. Ondan korkuosa senden iki kat korksun nasi insanlar ya bunlar
Fazla okuma ben pek bakmamaya calisiyorum ne guzel erkenden 37 38. Haftalarda doguruyolar strese giriyorum ne gerek var ki sal gitsin
Zaten kırgınlık oldu akşamYani canım aimdi sana yardımcı olacak olsa yaz günü yerde yatılır yine sığınır diyecemde şimdi yardımcı olmayan biriymiş direkt soyle
Babasinin usagi mi varmis kendi arasin iptal etsin yuzsuz yaGaliba sizlerin duasıyla bugün eşimle kardeşi arasında kırgınlık oldudemin eltim yazdı bana atarlı atarlı eşine söyle rotasyonu iptal etsin umarım vaz geçmezler
Eşim verdi mektubu universiteye. Oda orda çalışıyor o yüzdenBabasinin usagi mi varmis kendi arasin iptal etsin yuzsuz ya
Sen genel olarak bunlarla alakayi kes. Esimle kardesi kavga etti diye ben nie eltime atarlanayim mesela. Bizimikiler birlikte calisiyolar. Surekli didisme halindeler. Ise birlikte gidip geliolar erken geldin gec gittin diye bile giriolar birbirlerine. Her kavga ettiklerinde ben eltime mi saldirayim. Kiz nasi insanlar bunlar insanlikla alakalari yok. Sen bunu bahane et onunla gorusme. Insan degil bunlar. Sadaka ver kurtuldugun icinEşim verdi mektubu universiteye. Oda orda çalışıyor o yüzdenonline göndermemişlerti öyle olsaydı kendileri iptal etmek zorundaydı
Yani umarım bu kafada olurlarhiç vazgeçmezler. Keşke başka şey isteseydim yani Rabbimden
Ben ogluma hep sudokre. Kullandım ailece kullanıyoruz hatta cok memnunum bir kötülüğünü görmedim aksine pişiği hemen ksiyor.Ben aldım sudocrem. Kullanırım diye düşünüyorum. İçeriği temiz olan hiç bir ürün olduğunu düşünmüyorum. İllaki vardır ama en temizinden bile vardır bir şeyler. Bir de mustela aldım. Onu kullanırım bez bağlarken. Nasıl kullanıldığını ya da ne zaman kullanacağımı bile bilmiyorum gerçipişik olunca mı olmadan önce her bez bağlamada mı sürülüyor bu kremler??
Genel anlamda bizde evde kullanıyoruz. Kızımda kullanacağım yani kesin. Çünkü gerçekten çok iyi bir krem.Ben ogluma hep sudokre. Kullandım ailece kullanıyoruz hatta cok memnunum bir kötülüğünü görmedim aksine pişiği hemen ksiyor.
Her baglamada sürdüm :)
E bebeğin leke cıkarıcısı var onu deni em sonrada vanish denicem oxi powerla inş işe yararBeyaz sabun sürüp çitiledikten sonra bir gece sabunlu sıcak suda beklettim, çoğu leke bu şekilde çıktı. Çıkmayanlar oldu bir kaç parça onları da eğer kıyafet beyazsa parmağımın ucuyla lekeye çamaşır suyu sürdüm sonra suyla yıkadım. Renkli olanlara da vanish sürdüm sonra her kere ekstra durulama olan bir programda yıkadım üstüne bir kaç kere makinada durulattım kimyasal kalmamıştır artık diye umuyorum
Ağız bezlerindeki sandık lekeleri çıkmadı ben de direkt çamaşır suyuna bastım sonra da 95 derecede yıkadım. Makinaya atarken saglamlardı ama makinada o kadar yüksek derecede olunca hepsi lime lime olmuşBen ettim sen etme
E bebeginki cok ise yaramiyo malesefE bebeğin leke cıkarıcısı var onu deni em sonrada vanish denicem oxi powerla inş işe yarar
Hayir canim sen biyere gitmiceksin doktordan 32 de yada 37de dogum raporunu baslatcaksinya zaten isyerinin sistemine düsücek onlar 16 hafta sonra onaylıcak raporunu bitim tarihinde sinra sgk onaylayip hesabina yatcak sen biyere gitmiceksinHastaneden doğum raporu aldıktan sonra raporun bitisinde mi SGK ya gitmem gerekiyor onaylanması için
Buda büyük bir dua işte gerçek olmuşEşim verdi mektubu universiteye. Oda orda çalışıyor o yüzdenonline göndermemişlerti öyle olsaydı kendileri iptal etmek zorundaydı
Yani umarım bu kafada olurlarhiç vazgeçmezler. Keşke başka şey isteseydim yani Rabbimden
Evrt canım çok haklısın, ikisinin arasında bundan bize ne. Aslında biraz rahatladım hayırlısı buymuş demekki. Rabbim duydu sesimi. Hep dua ediyordum bana gelib eziyyet vericekse hiç gelmesin. Ben böyle şey görmedimSen genel olarak bunlarla alakayi kes. Esimle kardesi kavga etti diye ben nie eltime atarlanayim mesela. Bizimikiler birlikte calisiyolar. Surekli didisme halindeler. Ise birlikte gidip geliolar erken geldin gec gittin diye bile giriolar birbirlerine. Her kavga ettiklerinde ben eltime mi saldirayim. Kiz nasi insanlar bunlar insanlikla alakalari yok. Sen bunu bahane et onunla gorusme. Insan degil bunlar. Sadaka ver kurtuldugun icin
Yani gerçekten hamileye yapılan eziyyet cevapsız kalmıyor. Rabbime bin şükürler olsunBuda büyük bir dua işte gerçek olmuşsen iptal edene kadar mesaj okuma telefon açma
Canım kabul etme, ne münasebet yeni doğmuş bebekli lohusalı evde nasıl kalabilirler hem bebeğe hem kendine bakıp hem de onlara hizmet mi edeceksin? Eşyalı ev tutuversinler bi zahmet kimseyle uğraşmak zorunda değilsiniz. Eşine söylet gerekirse. Küserlerse de küssünler sizin işinize gelir boşver. Ay sinirlerim bozuldu ne biçim insan bunlarDaha staj yapmak istiyor hemde ben doğavak ayda, lohusa lohusa bunumu çekecem. Allaha dua ediyorum bana zor olucaksa kabul etmesinler buraya
Ben paket paket almıştımHanımlar göğüs pedi çok giden birşey mi 50 li mi alsak yoksa 100 lu mi?
Ben de sudokremin içeriğinden dolayı vazgeçtim. Oksizinc alayım diyorum ama %40 olanı pişiği anında geçiriyornuş ama çok kötü kokuyor diyorlar. Kullanan var mı acaba? Dayanilmayacak gibi mi? Balık konusuna da hiç gelememBenim bebişin hemen herşeyi tamam henüz almadıklarım var ama ne alacağıma karar verdim, bir pişik kremi kaldı yorumlara baktıkça kafa gitti iyiceama hemen herkes organik pişik kremleri geçirmiyor demiş, sudocremi tavsiye eden çok ama içeriği temiz değil
Aaa varis külotu da varmış demek ilk defa duydum.Kızlar doktordan çıktım. Sata göre 30+1iz amma bebiş önden gidiyor. Kilosu 1850gr boyu 42sm. Sizce kızlar kesiyimmi ekmek yemeyi?
S Semasimo sordum doktoruma varis konusunu. Dedi bebeğe bir zararı yok. Amma sana var ağrı veriyor. Damar cerrahına göster onlar bir baksınlar trombozlaşma varsa oksapara başlayalım dedi. Veya varis için külotlar varmış ondan giyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?