2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benim de en gıcık olduğum sana ait bir eşyanın sana sorulmadan başkasına verilemesi. Bir de kendi malına sahip çıkıp seninkini hor görenler var Ben özellikle az kullanılan ve pahalı olan şeylerin paylaşılması taraftarıyım. Mesela ana kucağı en fazla 1 yıl kullaniliyor, bozulacak bir şey de değil diye ben hep akrabalardan doğum yapanlara verdim bizimkini. Ama eltilerimden biri hiç dikkatli kullanmadı hatta nasıl yaptıysa içindeki bir demiri kaybetmiş. Güneşliği dik tutan demirlerden biri eksik şimdi Kayınvalidemlerin orada oturuyor. Arabadan çıkarıp herkesin ortak kullandığı garaja atıyordu, orada da çoluk çocuğun elinde oyuncak oluyordu, muhtemelen o arada kayboldu. Sonra bir de yüzsüz yüzsüz "herkes kullandı benim elimde kaldı" dedi halbuki ondan önce alanlar aldıkları gibi teslim etmişlerdi, ben de "çok kullanmaktan kumaşı eskiyebilir, sokabilir ama parçası da kaybolmaz" dedim. Umursadı mı, sanmam Su anda o anakucağının fiyatı 3500 TL İnşallah eşim o kaybolan parçanın yerine bir şey bulabilir. Pusetimize de takılıyordu çok kullanışlıydı inşallah ziyan olmamıştır.

Cok mu gerekliymis turkiyeye gelmeleri. Sana mi.guveniolar valla benim delim tuttu mu gozum.elti kayin gormez kv kp gormez. Ondan korkuosa senden iki kat korksun nasi insanlar ya bunlar
Galiba sizlerin duasıyla bugün eşimle kardeşi arasında kırgınlık oldu demin eltim yazdı bana atarlı atarlı eşine söyle rotasyonu iptal etsin umarım vaz geçmezler

Fazla okuma ben pek bakmamaya calisiyorum ne guzel erkenden 37 38. Haftalarda doguruyolar strese giriyorum ne gerek var ki sal gitsin

Kızlar, relax, herkesin gebeligi farklı, akışa bırakın. Herkes kendi döngüsünde zamanı geldiğinde dogurabilecel zaten. Ne erken ne de gec :) akışa bırakın

Babasinin usagi mi varmis kendi arasin iptal etsin yuzsuz ya
Eşim verdi mektubu universiteye. Oda orda çalışıyor o yüzden online göndermemişlerti öyle olsaydı kendileri iptal etmek zorundaydı
Yani umarım bu kafada olurlar hiç vazgeçmezler. Keşke başka şey isteseydim yani Rabbimden

Sen genel olarak bunlarla alakayi kes. Esimle kardesi kavga etti diye ben nie eltime atarlanayim mesela. Bizimikiler birlikte calisiyolar. Surekli didisme halindeler. Ise birlikte gidip geliolar erken geldin gec gittin diye bile giriolar birbirlerine. Her kavga ettiklerinde ben eltime mi saldirayim. Kiz nasi insanlar bunlar insanlikla alakalari yok. Sen bunu bahane et onunla gorusme. Insan degil bunlar. Sadaka ver kurtuldugun icin

Ben ogluma hep sudokre. Kullandım ailece kullanıyoruz hatta cok memnunum bir kötülüğünü görmedim aksine pişiği hemen ksiyor.
Her baglamada sürdüm :)

Ben ogluma hep sudokre. Kullandım ailece kullanıyoruz hatta cok memnunum bir kötülüğünü görmedim aksine pişiği hemen ksiyor.
Her baglamada sürdüm :)
Genel anlamda bizde evde kullanıyoruz. Kızımda kullanacağım yani kesin. Çünkü gerçekten çok iyi bir krem.

E bebeğin leke cıkarıcısı var onu deni em sonrada vanish denicem oxi powerla inş işe yarar

bugün doktora gittim.,32 çalışabilir raporu için şikayetlerini de söyleyince acilmam.var.mi diye baktı erken bir çatı muayenesi yaşadım yanisonra vajinal ultrason ve sonra normal ultrason aman allahimm çok gerildim neyse ki bişey yok herşey yolunda. sanırım idrar yolu enfeksiyon var sonuca yarın bakacak.

Hastaneden doğum raporu aldıktan sonra raporun bitisinde mi SGK ya gitmem gerekiyor onaylanması için
Hayir canim sen biyere gitmiceksin doktordan 32 de yada 37de dogum raporunu baslatcaksinya zaten isyerinin sistemine düsücek onlar 16 hafta sonra onaylıcak raporunu bitim tarihinde sinra sgk onaylayip hesabina yatcak sen biyere gitmiceksin

Buda büyük bir dua işte gerçek olmuş sen iptal edene kadar mesaj okuma telefon açma

Evrt canım çok haklısın, ikisinin arasında bundan bize ne. Aslında biraz rahatladım hayırlısı buymuş demekki. Rabbim duydu sesimi. Hep dua ediyordum bana gelib eziyyet vericekse hiç gelmesin. Ben böyle şey görmedim

Daha staj yapmak istiyor hemde ben doğavak ayda, lohusa lohusa bunumu çekecem. Allaha dua ediyorum bana zor olucaksa kabul etmesinler buraya
Canım kabul etme, ne münasebet yeni doğmuş bebekli lohusalı evde nasıl kalabilirler hem bebeğe hem kendine bakıp hem de onlara hizmet mi edeceksin? Eşyalı ev tutuversinler bi zahmet kimseyle uğraşmak zorunda değilsiniz. Eşine söylet gerekirse. Küserlerse de küssünler sizin işinize gelir boşver. Ay sinirlerim bozuldu ne biçim insan bunlar

Hanımlar göğüs pedi çok giden birşey mi 50 li mi alsak yoksa 100 lu mi?
Ben paket paket almıştım ama evde olduğum sürece kullanmadım, havalanması yara oluşumunu da engelliyor. Benim cildim çok hassas bir de hemen pişik olurum, ped falan da hep kaşındırır. O yüzden bu pedler de özellikle sıcaklarda rahatsız eder. Philips in göğüs kalkanı diye bir şeyini almıştım onu bile çok kullanamadım. Pedleri de sadece dışarı çıkacaksam kullandım. Bir süre sonra zaten meme ne kadar süt üreticeğini hesaplıyor öyle başlardaki kadar sızıntı olmuyor. Bence 50lik al, sonra duruma bakarsın, gerekirse çok kullanacak olursan o zaman bir daha alırsın.

İyi geceler güzel anneler doğum tarihi verdi mi doktor size? Birde doğumunuz nasıl olacak nasipse

Ben de sudokremin içeriğinden dolayı vazgeçtim. Oksizinc alayım diyorum ama %40 olanı pişiği anında geçiriyornuş ama çok kötü kokuyor diyorlar. Kullanan var mı acaba? Dayanilmayacak gibi mi? Balık konusuna da hiç gelemem

P -Puffin- kundak için bence özel bir şeye gerek yok havanın sıcaklığına göre her hangi bir örtü yeterli oluyor. Biz başlarda muslin kullaniriz muhtemelen.
Aaa varis külotu da varmış demek ilk defa duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…