Benim her ikisi de belli değil ama nasipse normal istiyorumİyi geceler güzel anneler doğum tarihi verdi mi doktor size? Birde doğumunuz nasıl olacak nasipse
İnşallah dediğin gbi hamileye yapılan eziyet cevapsız kalmıyodur. Rabbim çok büyükYani gerçekten hamileye yapılan eziyyet cevapsız kalmıyor. Rabbime bin şükürler olsunZaten gelmeden önce söyleseydimki bir aylık rezidansda idare edin gelmezlerdi
Günaydın canımmHava o kadar güzel ki serin serin... kendimi dışarı atasım var. Uykum kaçtı evin sıcağından. Yine ayaklarım yanayiiii.....cümleten hayırlı sabahlarınız olsun. 31+0 dan selamlar efenimmm
Hiç düşünmüyorumGünaydın kızlar nasılsınız
İçime doğum korkusu düştü uyuyamıyorum
Sezeryan olcak büyük ihtimal
Yara iyleşcek mi çok mu acıycak
Nasıl olcak
Neler düşünüyorum neler
Hiç aklıma gelmiyodu böyle şeyler
Nerden çıktıysa
Benim ilk doğumum anı sezeryan oldu. Aradan 33 ay geçmiş olacak ben ssvd istiyorum ama çoğu doktor onaylamıyor (plesenta dekolman yaşadığım için) beklemenin sakıncalı olduğu görüşündeler. Kendi doktorum zaten asla riski sevmez. O yüzden önümde yine sezeryan var gibiİyi geceler güzel anneler doğum tarihi verdi mi doktor size? Birde doğumunuz nasıl olacak nasipse
Kız sen sıcak dedikçe kendimi garip hissediyorum az önce lavaboya giderken çift katlı battaniyemden ayrıldığım için az üzüntü yaşadımHava o kadar güzel ki serin serin... kendimi dışarı atasım var. Uykum kaçtı evin sıcağından. Yine ayaklarım yanayiiii.....cümleten hayırlı sabahlarınız olsun. 31+0 dan selamlar efenimmm
Ben de 5 gibi uyandımGünaydın buarada güzel annişlermak. uyku sürem 5 saat o da artık halsizlikten falan bayıldığım gün he bide yatarken olmayan ağrıların bazıları kalkınca oluyor benimle yatıp kalkıyorlar zannımca sonrada gelde uyu artık mode on
Öyle gerçekten. Ettiğim dualarda hiç bir zaman geri çevirilmez bin şükürler olsun Rabbimeİnşallah dediğin gbi hamileye yapılan eziyet cevapsız kalmıyodur. Rabbim çok büyük
Gerçekten ona havale ettiğim çok fazla şey oldu
Karnı burnunda bir insanı üzen kötü davranan insan değildir…
Bu sıcakta giyilirmi bilmiyorumBen de sudokremin içeriğinden dolayı vazgeçtim. Oksizinc alayım diyorum ama %40 olanı pişiği anında geçiriyornuş ama çok kötü kokuyor diyorlar. Kullanan var mı acaba? Dayanilmayacak gibi mi? Balık konusuna da hiç gelemem
P -Puffin- kundak için bence özel bir şeye gerek yok havanın sıcaklığına göre her hangi bir örtü yeterli oluyor. Biz başlarda muslin kullaniriz muhtemelen.
Aaa varis külotu da varmış demek ilk defa duydum.
Benimde son 1 haftadır öyle oldu dürtüyorlar gibi uyanıyorum. Lavaboya falan değil öyle uyanıp saate bakıyorum lavabom geliyor, ağrılarım geliyor eee az önce yatıyorduk yoktu birşey oluyorumBen de 5 gibi uyandımYatağa yatıp tek seferde uyu ve kalk hiç olmuyor yüz kere kalkarım.
Ay ben yaaa çok tırsıyorum ilk doğumum normal dogum dikişinden daha cok korkuyorum nedense ama ablam sen sezeryan sızısı cekemezsin diyor aşiri aci esigim düşük canım çok tatlı benim yerime kocam dogursa olmazmiGünaydın kızlar nasılsınız
Nasıl olcak
Neler düşünüyorum neler
Nerden çıktıysa
Benim her ikisi de belli değil ama nasipse normal is
Benim ilk doğumum anı sezeryan oldu. Aradan 33 ay geçmiş olacak ben ssvd istiyorum ama çoğu doktor onaylamıyor (plesenta dekolman yaşadığım için) beklemenin sakıncalı olduğu görüşündeler. Kendi doktorum zaten asla riski sevmez. O yüzden önümde yine sezeryan var gibibiara laf arası sorduğumda duruma göre tarih veririz ama şuan en iyi ihtimal 37yi beklerim o hafta herşey yine yolunda giderse 38de artık alırım demişti
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Önemli olan sağlık tabi ki. İlk sezeryanın nasıl geçti genel anestezi mi aldınBenim ilk doğumum anı sezeryan oldu. Aradan 33 ay geçmiş olacak ben ssvd istiyorum ama çoğu doktor onaylamıyor (plesenta dekolman yaşadığım için) beklemenin sakıncalı olduğu görüşündeler. Kendi doktorum zaten asla riski sevmez. O yüzden önümde yine sezeryan var gibibiara laf arası sorduğumda duruma göre tarih veririz ama şuan en iyi ihtimal 37yi beklerim o hafta herşey yine yolunda giderse 38de artık alırım demişti
Hayırlısı ne ise o olsun bebiş ve senin için hatta hepimiz içinBenim her ikisi de belli değil ama nasipse normal istiyorum
Günaydın kızlar nasılsınız
Nasıl olcak
Neler düşünüyorum neler
Nerden çıktıysa
Benimde başka korkularım var artık doğum bir şekilde gelip geçecek ama bebeğime yetebilecek miyim isteklerini karşılayabilecek miyim ona iyi bakabilecek miyim gibi daha bir çok soru dönüyor beynimde....Günaydın kızlar nasılsınız
Nasıl olcak
Neler düşünüyorum neler
Nerden çıktıysa
Ya inan aklıma geldi çıkıp yürüsem mi falan dedim ama burası köy yeri ya başı boş köpek çok fazla korkuyorum bende. O yüzden çıkamadımGünaydın canımmBende camdan sabah serinliğini alıyorum misss gibi bir yürüyüş ve üzerine kahvaltı ne hoş olurdu.
Hay Allah bana da ver o soğukluktan. Vücut olarak sıkıntım yok aslında ben ayaklarım yüzünden uyuyamıyorumKız sen sıcak dedikçe kendimi garip hissediyorum az önce lavaboya giderken çift katlı battaniyemden ayrıldığım için az üzüntü yaşadım
Haha bende öyleyim başta ağrılar uyutmuyordu. Şimdi ayak yanması uyutmuyor.Günaydın buarada güzel annişlermak. uyku sürem 5 saat o da artık halsizlikten falan bayıldığım gün he bide yatarken olmayan ağrıların bazıları kalkınca oluyor benimle yatıp kalkıyorlar zannımca sonrada gelde uyu artık mode on
Ben ona inanmıyorum bu formda kadının birisi bebeğini doğuma yakın kaybetmiş şekerden dolayı kalbi durmuş. O yüzden korkuyorum. Buraya kadar dayanmışıx. Az kaldı zaten son zamanda da dayanırızgünaydınlarr
Ya biri son haftalarda şeker bebeğe etki etmiyor filan demişti, doğru mu o :)
bende geceleri uyuyamıyorum, 2-3 saatte bir uyanıyorumsabah uyuyamadım 30 dk erkenden geldim işe
1 kere kalkıyorum çişe o da gece 3 3.30 arası. Sonra zaten uyuyamıyorumGünaydin kizlar çişe uyanmaktan gecemin mındar olduğu günden günaydintam uyumuşum cocugum tepiniyor sanirim dogdugunda uyanma saati 06:30 sulari olacak her gün o saatlerde tepiniyor bi enerjiyle bu arada beni bi korku saldi nasil doğurcam korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?