2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız
İçime doğum korkusu düştü uyuyamıyorum
Sezeryan olcak büyük ihtimal
Yara iyleşcek mi çok mu acıycak
Nasıl olcak
Neler düşünüyorum neler
Hiç aklıma gelmiyodu böyle şeyler
Nerden çıktıysa

Yani gerçekten hamileye yapılan eziyyet cevapsız kalmıyor. Rabbime bin şükürler olsun Zaten gelmeden önce söyleseydimki bir aylık rezidansda idare edin gelmezlerdi
İnşallah dediğin gbi hamileye yapılan eziyet cevapsız kalmıyodur. Rabbim çok büyük
Gerçekten ona havale ettiğim çok fazla şey oldu
Karnı burnunda bir insanı üzen kötü davranan insan değildir…

Hava o kadar güzel ki serin serin... kendimi dışarı atasım var. Uykum kaçtı evin sıcağından. Yine ayaklarım yanayiiii.....cümleten hayırlı sabahlarınız olsun. 31+0 dan selamlar efenimmm
Günaydın canımm Bende camdan sabah serinliğini alıyorum misss gibi bir yürüyüş ve üzerine kahvaltı ne hoş olurdu.

Hiç düşünmüyorum sezaryendi ilki şimdi başıma ne gelcek biliyorum videosunu dahi izledim.
Ama beynimi tamamen geçecek olarak kodluyorum.
Burun estetiği olmuştum nefes sorunum vardı tek odaklandığım sonrasında rahat edeceğimdi.
Sonucu düşün.
Herşey güzel olacak olarak kodla.
Kavuşacağın o anı sesini duyacağın göreceğin anı düşün acı sadece 1 hafta sonra geçiyor. Ayağa kalkıp temizlik yapmıştım.

İyi geceler güzel anneler doğum tarihi verdi mi doktor size? Birde doğumunuz nasıl olacak nasipse
Benim ilk doğumum anı sezeryan oldu. Aradan 33 ay geçmiş olacak ben ssvd istiyorum ama çoğu doktor onaylamıyor (plesenta dekolman yaşadığım için) beklemenin sakıncalı olduğu görüşündeler. Kendi doktorum zaten asla riski sevmez. O yüzden önümde yine sezeryan var gibi biara laf arası sorduğumda duruma göre tarih veririz ama şuan en iyi ihtimal 37yi beklerim o hafta herşey yine yolunda giderse 38de artık alırım demişti

Hava o kadar güzel ki serin serin... kendimi dışarı atasım var. Uykum kaçtı evin sıcağından. Yine ayaklarım yanayiiii.....cümleten hayırlı sabahlarınız olsun. 31+0 dan selamlar efenimmm
Kız sen sıcak dedikçe kendimi garip hissediyorum az önce lavaboya giderken çift katlı battaniyemden ayrıldığım için az üzüntü yaşadım

Ben de 5 gibi uyandım Yatağa yatıp tek seferde uyu ve kalk hiç olmuyor yüz kere kalkarım.

Öyle gerçekten. Ettiğim dualarda hiç bir zaman geri çevirilmez bin şükürler olsun Rabbime

Bu sıcakta giyilirmi bilmiyorum bugün bir kalp damar cerrahi bakıcak

Ben de 5 gibi uyandım Yatağa yatıp tek seferde uyu ve kalk hiç olmuyor yüz kere kalkarım.
Benimde son 1 haftadır öyle oldu dürtüyorlar gibi uyanıyorum. Lavaboya falan değil öyle uyanıp saate bakıyorum lavabom geliyor, ağrılarım geliyor eee az önce yatıyorduk yoktu birşey oluyorum

günaydınlarr
Ya biri son haftalarda şeker bebeğe etki etmiyor filan demişti, doğru mu o :)
bende geceleri uyuyamıyorum, 2-3 saatte bir uyanıyorum sabah uyuyamadım 30 dk erkenden geldim işe

Günaydin kizlar çişe uyanmaktan gecemin mındar olduğu günden günaydin tam uyumuşum cocugum tepiniyor sanirim dogdugunda uyanma saati 06:30 sulari olacak her gün o saatlerde tepiniyor bi enerjiyle bu arada beni bi korku saldi nasil doğurcam korkusu

Ay ben yaaa çok tırsıyorum ilk doğumum normal dogum dikişinden daha cok korkuyorum nedense ama ablam sen sezeryan sızısı cekemezsin diyor aşiri aci esigim düşük canım çok tatlı benim yerime kocam dogursa olmazmi

Benim her ikisi de belli değil ama nasipse normal is
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Önemli olan sağlık tabi ki. İlk sezeryanın nasıl geçti genel anestezi mi aldın

Dogumun d sinden bihaber olacaksın, ameliyat alacaklar, baygin olacaksın, sonra bir uyanmissin minnos dünyaya gozlerini acmis olacak.

Disciye gidince de acıyor Düşünme bunları, ben 2.kez sezeryan olacağım, yeter ki sağlıkla gelsin sipalar :)

Benimde başka korkularım var artık doğum bir şekilde gelip geçecek ama bebeğime yetebilecek miyim isteklerini karşılayabilecek miyim ona iyi bakabilecek miyim gibi daha bir çok soru dönüyor beynimde....
Günaydın canımm Bende camdan sabah serinliğini alıyorum misss gibi bir yürüyüş ve üzerine kahvaltı ne hoş olurdu.
Ya inan aklıma geldi çıkıp yürüsem mi falan dedim ama burası köy yeri ya başı boş köpek çok fazla korkuyorum bende. O yüzden çıkamadım camda serinleyip geçtim yatağa.
Kız sen sıcak dedikçe kendimi garip hissediyorum az önce lavaboya giderken çift katlı battaniyemden ayrıldığım için az üzüntü yaşadım
Hay Allah bana da ver o soğukluktan. Vücut olarak sıkıntım yok aslında ben ayaklarım yüzünden uyuyamıyorum
Haha bende öyleyim başta ağrılar uyutmuyordu. Şimdi ayak yanması uyutmuyor. gece 3 3.30 arası çiş molası derken zaman akıp gidiyor. Sonra uyu uyuyabilirsen
günaydınlarr
Ya biri son haftalarda şeker bebeğe etki etmiyor filan demişti, doğru mu o :)
bende geceleri uyuyamıyorum, 2-3 saatte bir uyanıyorum sabah uyuyamadım 30 dk erkenden geldim işe
Ben ona inanmıyorum bu formda kadının birisi bebeğini doğuma yakın kaybetmiş şekerden dolayı kalbi durmuş. O yüzden korkuyorum. Buraya kadar dayanmışıx. Az kaldı zaten son zamanda da dayanırız
1 kere kalkıyorum çişe o da gece 3 3.30 arası. Sonra zaten uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…