Sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Önemli olan sağlık tabi ki. İlk sezeryanın nasıl geçti genel anestezi mi aldın
Amin inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza.Hayırlısı ne ise o olsun bebiş ve senin için hatta hepimiz içinBenim de sezeryan 3 -4 ağustosa gün verdi
Of ben kendimi hiç rahatlatamıyorum bu konuda. Yani türlü türlü şey dönüyor beynimde. Bir de yapımda aşırı kıskançlık var. Örnek veriyorum çocuk ben de susmadı kv aldı sustu moralim bozulur üzülürüm kıskanırım bir daha vermek istemem kimseye. Yani aşırı kıskancım. Bilmiyorum ne yapacağım. İnşallah her şey güzel olur. Aşırı korkuyorum bakamamaktan30 lar geldi doğum korkuları başladıDiriririripdipdipp kaçış yok bize ilkini hatırlıyorum onda korkmuştum çünkü hiç ameliyat vs olmamıştım. İnsan şey oluyor karnıma girdi bu çocuk nasıl çıkacak
Napıyorum ben nasıl doğurcam nasıl anne olcam vs vsvs bir sürü endişe.
Doğum olunca ağrı eşiklerim yükseldi cesaretim arttı. Annelik bir anda yüklendi içgüdüsel bebeğe tek başıma baktım. Hooommmmm tüm güzel enerjileri bu gruba çağırıyorum mkolay doğumlar diliyorum. Sağlıklı olalım sağlıklı olsunlar da herşey hallolur .
Ayy çok merak ediyorum vallakız bak doğurup 40'ini cikaripta daha dogurmadim deme ha
Ben kiskandim cok ilk cocuktu hic bisey bilmiyordum.. mutfaga gitsem uyansa bebek hemen gelirdi kaynana alirdi kucagina falan Allahim delirirdim o an zaten nefret ettim sogudum 10 sene olcak hala icim ısınmaz kadina.. kiskanc oldugum kadar kinciyimdeOf ben kendimi hiç rahatlatamıyorum bu konuda. Yani türlü türlü şey dönüyor beynimde. Bir de yapımda aşırı kıskançlık var. Örnek veriyorum çocuk ben de susmadı kv aldı sustu moralim bozulur üzülürüm kıskanırım bir daha vermek istemem kimseye. Yani aşırı kıskancım. Bilmiyorum ne yapacağım. İnşallah her şey güzel olur. Aşırı korkuyorum bakamamaktanbazen diyorum çok mu acele ettik. Ama 3.5 yıl bekledik Yani erkende değil. İnsan kendini hazır hissediyor ilk başlarda sonra iş ciddiye binince sanki hiç hazır değilmiş gibi oluyor
Ay bana yüklensin o enerji pleaseeee30 lar geldi doğum korkuları başladıDiriririripdipdipp kaçış yok bize ilkini hatırlıyorum onda korkmuştum çünkü hiç ameliyat vs olmamıştım. İnsan şey oluyor karnıma girdi bu çocuk nasıl çıkacak
Doğum olunca ağrı eşiklerim yükseldi cesaretim arttı. Annelik bir anda yüklendi içgüdüsel bebeğe tek başıma baktım. Hooommmmm tüm güzel enerjileri bu gruba çağırıyorum mkolay doğumlar diliyorum. Sağlıklı olalım sağlıklı olsunlar da herşey hallolur .
Günaydın hepinizee. Yaa aynııı ben ve düşüncelerimOf ben kendimi hiç rahatlatamıyorum bu konuda. Yani türlü türlü şey dönüyor beynimde. Bir de yapımda aşırı kıskançlık var. Örnek veriyorum çocuk ben de susmadı kv aldı sustu moralim bozulur üzülürüm kıskanırım bir daha vermek istemem kimseye. Yani aşırı kıskancım. Bilmiyorum ne yapacağım. İnşallah her şey güzel olur. Aşırı korkuyorum bakamamaktanbazen diyorum çok mu acele ettik. Ama 3.5 yıl bekledik Yani erkende değil. İnsan kendini hazır hissediyor ilk başlarda sonra iş ciddiye binince sanki hiç hazır değilmiş gibi oluyor
Eşimde söyledi bende söyledim kimse almayacak kucağına biz verirsek öyle diğer türlü mümkün değil. Saygımdan sessiz kalıyorum ama bebek olunca farklı olurum. Sigara içen birisi zaten kokuyor buram buram. Bebeğimi sırf bu yüzden bile vermem. Soğumasın o pis kokuyu.Ben kiskandim cok ilk cocuktu hic bisey bilmiyordum.. mutfaga gitsem uyansa bebek hemen gelirdi kaynana alirdi kucagina falan Allahim delirirdim o an zaten nefret ettim sogudum 10 sene olcak hala icim ısınmaz kadina.. kiskanc oldugum kadar kinciyimde
Ay maşallah maşallah. Benim tel uzakta ama işte uyku tutmuyor yine de ağrılardan ağrı olmasa ayaklarım yanıyor.Gunaydin. Grubun uykucusu benim sanirim 23:00'te yattim, saat 08:00'de kalktim. 3-4 kez cise kaliyorum orasi mecbur ama donunce geri uyuyorum. Isiklar acik uyuyorum hala, dun los isiga geçtim ve bugun sonunda ilaclanacak insallah. Ona ragmen uyuyorum valla. Nacizane uyarim teli uzafa koyun. Cis aralarinda foruma ya da sosyal medya hesaplariniza bakarsaniz uykunuz acilir.
Battaniyeyle duranlar mi var yanlis mi okudumBugun burada hava 33 derece denize gidicez birazdan.
ya aynı ben. bu yaşıma kadar hiç ameliyat olmadım hastanelik işim olmadı. bide kan verince bile yanlış yapacaklar korkusu oluyo anlatıyorum şurdan alın vs diye. güvenim yok o konuda hemşirelere, doktorlara30 lar geldi doğum korkuları başladıDiriririripdipdipp kaçış yok bize ilkini hatırlıyorum onda korkmuştum çünkü hiç ameliyat vs olmamıştım. İnsan şey oluyor karnıma girdi bu çocuk nasıl çıkacak
Bak ben sana ornek vereyim. 10 ocakta ben dogurdum 23 ocakta eltim. Ben kmseyi odasina sokmadim yogunbakimdan cikti diye gozumden sakindim kmse dokunmadi kmse opmedi kmse kucagina almadi herseye ben kostum. Eltim dogurdu aldi kucagina evine geldi. O uyudu bebesine kv bakti anasi bakti. Kayinlarimin kucaginda gezdi. Ustune bi de kiz dogurdu. Hala 2 bebeyi kv ye atar aksamlari kocasiyla gezmeye cikar. Bebelere kendi bebesi gibi bakar kv. Ben birakmadim birakmam pandemide diyetisyene giderken toplu tasimaya almadiklarinda 2 3 kez bi kac saatlik biraktim ki uyku saatine denk getirmeye ozen gosterdim. Benimkine hala temkinliler elin.cocugu gibi. Anasi kizar anasi soylenir anasi bisey der diyip yapacaklari herseyde geri cekiyolar kendilerini. Iyi seyde de kotu seyde de. Smdi keske o kadar yapmasaydim diyorum. Benim oglum evet. Ama onlarin da torunu yegeni. Ilk torun ustelik. Hem dolu dolu sevemediler onlqrin gozunde kaldi. Hem de smdi ben disliyolar mi diye dusunup uzuluyorumOf ben kendimi hiç rahatlatamıyorum bu konuda. Yani türlü türlü şey dönüyor beynimde. Bir de yapımda aşırı kıskançlık var. Örnek veriyorum çocuk ben de susmadı kv aldı sustu moralim bozulur üzülürüm kıskanırım bir daha vermek istemem kimseye. Yani aşırı kıskancım. Bilmiyorum ne yapacağım. İnşallah her şey güzel olur. Aşırı korkuyorum bakamamaktanbazen diyorum çok mu acele ettik. Ama 3.5 yıl bekledik Yani erkende değil. İnsan kendini hazır hissediyor ilk başlarda sonra iş ciddiye binince sanki hiç hazır değilmiş gibi oluyor
benimkide günde en az 3-4 kere hıçkırıyor :) önceden karnımın solundaydı pıt pıt hissediyodum, şimdi aşağı inmiş kafası altta içimde bişeyler pıt pıt atıyor sürekli, uzun sürüyor bide :)Gunaydin kizlar.. yine hıçkırarak uyandik biz bogazi buyuk olcak derler ama bakalim
Ay me güzel yazmışsın. Öyle aslında yazdıklarının hepsi çok doğru. İnşallah hayırla sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi. Biz ne kadar iyi olsakta bunun için çabalasakta artık dünya çok kötü. Bir süre sonra anne baba eğitiminin dışına çıkıyor çocuklar. Rabbim her zaman iyiler ile doğru yolda olanlar ile karşılaştırsın hem evlatlarımızı hem bizleriGünaydın hepinizee. Yaa aynııı ben ve düşüncelerimo yüzden mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum. Kendimi akışa bırakmaya çalışıyorum, amaaan ne olucaksa olsun en hayırlısı olsun diyorum. Sonuç olarak neler izliyoruz, görüyoruz, duyuyoruz. Diyorumki sen vicdansız değilsin, daha doğmadan çok komik ayrıntıları bile kafanda kurgulayıp düşünmeye, en iyisini karar vermeye çalışıyorsun, ne kadar kötü bir anne olabilirsin ki? Sevgi dolu, saygılı bir evlat yetiştirmek şimdiden insanı kaygılandırıyorsa, o insan bence fazlasıyla duyarlı ve düşüncelidir. Neyimiz eksik beee ondan bundan, bu zamanlarımızı hatırlayıp tebessüm edeceğiz her zaman ahh tecrübesiz kız seni diye.. Böyle bakmaya çalışıyorum mümkün olduğuna.. Annelik bu korkular hep bizimle baki kalıcak sanırım, ne kadar bastırabilip üstüne gitmemizle alakalı bence. Ayy düşünsenize hamile kaldıktan bu yana kafanıza takmadığınız bir anınız oldunuz mu ? Öyle mi böyle mi iyi mi doğru mu yanlış mı... bunlar hep devam edicek bence.. Hepimiz minnoş anneler olacaz inşallah
Günaydıngünaydınlarr
Ya biri son haftalarda şeker bebeğe etki etmiyor filan demişti, doğru mu o :)
bende geceleri uyuyamıyorum, 2-3 saatte bir uyanıyorumsabah uyuyamadım 30 dk erkenden geldim işe
Aynen ne tarafa donerse oyle geliyor bizimde donmus basi asagiya ama govdesi degisiyor galiba.. dun aksam sol taraftan geliyordu pit pitlari bugunde sagdan geldibenimkide günde en az 3-4 kere hıçkırıyor :) önceden karnımın solundaydı pıt pıt hissediyodum, şimdi aşağı inmiş kafası altta içimde bişeyler pıt pıt atıyor sürekli, uzun sürüyor bide :)
Kayiplarim var, kaç senelik evliyim, bence aa bak ben hazirim iste! Olamadım hala. Tek bildiğim bu bebeği sağlıkla istediğim, ne kadar iyi anne olacağım bilmiyorum ama elimden geleni yapacağımı biliyorumOf ben kendimi hiç rahatlatamıyorum bu konuda. Yani türlü türlü şey dönüyor beynimde. Bir de yapımda aşırı kıskançlık var. Örnek veriyorum çocuk ben de susmadı kv aldı sustu moralim bozulur üzülürüm kıskanırım bir daha vermek istemem kimseye. Yani aşırı kıskancım. Bilmiyorum ne yapacağım. İnşallah her şey güzel olur. Aşırı korkuyorum bakamamaktanbazen diyorum çok mu acele ettik. Ama 3.5 yıl bekledik Yani erkende değil. İnsan kendini hazır hissediyor ilk başlarda sonra iş ciddiye binince sanki hiç hazır değilmiş gibi oluyor
Doktor doğuma kadar tatile izin vermiyor, Deniz dedin ya nasıl ozendim, yok yok aserdim su anGunaydin. Grubun uykucusu benim sanirim 23:00'te yattim, saat 08:00'de kalktim. 3-4 kez cise kaliyorum orasi mecbur ama donunce geri uyuyorum. Isiklar acik uyuyorum hala, dun los isiga geçtim ve bugun sonunda ilaclanacak insallah. Ona ragmen uyuyorum valla. Nacizane uyarim teli uzafa koyun. Cis aralarinda foruma ya da sosyal medya hesaplariniza bakarsaniz uykunuz acilir.
Battaniyeyle duranlar mi var yanlis mi okudumBugun burada hava 33 derece denize gidicez birazdan.
Ankarada deniz varda biz mi gitmedikGunaydin. Grubun uykucusu benim sanirim 23:00'te yattim, saat 08:00'de kalktim. 3-4 kez cise kaliyorum orasi mecbur ama donunce geri uyuyorum. Isiklar acik uyuyorum hala, dun los isiga geçtim ve bugun sonunda ilaclanacak insallah. Ona ragmen uyuyorum valla. Nacizane uyarim teli uzafa koyun. Cis aralarinda foruma ya da sosyal medya hesaplariniza bakarsaniz uykunuz acilir.
internette bi araştırdım bulamadım, onu diyen kimdi hatırlamıyorum :) ama bilimsel mi emin değilimGünaydınSon haftalar derken hangi haftalar acaba insallah öyle bişey vardır ne mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?