Yoo ne olacak hiç bir şey olmaz. Sanki köyde yaşayanlar gidiyor mu? Valla bzm komşu doktora bile 1 kere gitmiş sağlık ocağı şurada dursun. Mesela beni de sadece tetenoz aşısı için aradılar. Tahlil falan hak getire.Kızlar sabah sağlık ocağından aradılar gebelik izlemi var gelirmisiniz açlık tokluk kan şekerine bakacağız diye. Acaba gitmesem bir problem olur mu çünkü ben zaten her gün ölçüm yapıyorum, geçen hastanede tam kan sayımıda yapıldı ve sağlıkocağı çok uzak kalıyor. Anca eşim sabah işe gitmeyip beni götürüp getirmesi gerekiyor. Hadi izin alsa ertesi gün sonuç için tekrar gelin diyorlar mümkğn değil. Taksi minibüste yok yokuş yukarı birde yol 1km vardır evle arası. Küçük oğlumda var bir süre sonra yorulup kucak istiyor yürüyerekte gidemiyorum. Zaten sonuçlarda e nabıza düşmüyor kan tahlilleri vs nasıl oluyorsa. Gitmesem sistemsel bir problem olmaz değil mi?
arayın ben takip ediyorum değerleri söyliyim filan diyin. beni de aramışlardı takip için gitmemiştim. tekrar aradılar işyerinden dolayı gelemiyorum dedim. o zaman güncel kilonuz nedir vs diye telefonda sordu öyle geçiştirdik.Kızlar sabah sağlık ocağından aradılar gebelik izlemi var gelirmisiniz açlık tokluk kan şekerine bakacağız diye. Acaba gitmesem bir problem olur mu çünkü ben zaten her gün ölçüm yapıyorum, geçen hastanede tam kan sayımıda yapıldı ve sağlıkocağı çok uzak kalıyor. Anca eşim sabah işe gitmeyip beni götürüp getirmesi gerekiyor. Hadi izin alsa ertesi gün sonuç için tekrar gelin diyorlar mümkğn değil. Taksi minibüste yok yokuş yukarı birde yol 1km vardır evle arası. Küçük oğlumda var bir süre sonra yorulup kucak istiyor yürüyerekte gidemiyorum. Zaten sonuçlarda e nabıza düşmüyor kan tahlilleri vs nasıl oluyorsa. Gitmesem sistemsel bir problem olmaz değil mi?
İdrar yolu enfeksiyonu sanırım bu bende olmuştum ilk gebeliğimde çok fena bişey mutlaka doktor görmeli. Bana sirkeli ılık su çok iyi gelmiştiBenim cişim gelmiyor ama sanki gunlerdir yapmiyorum gibi sıkısıyorum wcye gidincede 1 2 damla anca ..birde agrisi sizisi yetmez gibi tüylerim diken diken oluyo
Çok güzel anlatmışsın aynı ben de öyle yaptım sadece en çok yorulan en çok yıpranan ben oldum birde benimki prematüre doğdu herkes bebeğine bir bakıyorsa ben 100 defa kalkıyordum nefesine bakıyordum hiç uyumadım ya eşim diyordu ki ben 1 saat bakayım sen uyu uykusuzluktan öleceksin tamam diyordum her 5 dakikada bir uyanıp üşür dikkat et öyle tutma öyle yapma terlemesin daha neler neler diyordum adam birşey diyemiyordu gidip başka oda da uyuyordu şimdi bakacak biri olsa emziririm altını değiştiririm gider uyurum hiçte kiskanmamBak ben sana ornek vereyim. 10 ocakta ben dogurdum 23 ocakta eltim. Ben kmseyi odasina sokmadim yogunbakimdan cikti diye gozumden sakindim kmse dokunmadi kmse opmedi kmse kucagina almadi herseye ben kostum. Eltim dogurdu aldi kucagina evine geldi. O uyudu bebesine kv bakti anasi bakti. Kayinlarimin kucaginda gezdi. Ustune bi de kiz dogurdu. Hala 2 bebeyi kv ye atar aksamlari kocasiyla gezmeye cikar. Bebelere kendi bebesi gibi bakar kv. Ben birakmadim birakmam pandemide diyetisyene giderken toplu tasimaya almadiklarinda 2 3 kez bi kac saatlik biraktim ki uyku saatine denk getirmeye ozen gosterdim. Benimkine hala temkinliler elin.cocugu gibi. Anasi kizar anasi soylenir anasi bisey der diyip yapacaklari herseyde geri cekiyolar kendilerini. Iyi seyde de kotu seyde de. Smdi keske o kadar yapmasaydim diyorum. Benim oglum evet. Ama onlarin da torunu yegeni. Ilk torun ustelik. Hem dolu dolu sevemediler onlqrin gozunde kaldi. Hem de smdi ben disliyolar mi diye dusunup uzuluyorum
Cağnım battaniyeyle ayrılamayan benimGunaydin. Grubun uykucusu benim sanirim 23:00'te yattim, saat 08:00'de kalktim. 3-4 kez cise kaliyorum orasi mecbur ama donunce geri uyuyorum. Isiklar acik uyuyorum hala, dun los isiga geçtim ve bugun sonunda ilaclanacak insallah. Ona ragmen uyuyorum valla. Nacizane uyarim teli uzafa koyun. Cis aralarinda foruma ya da sosyal medya hesaplariniza bakarsaniz uykunuz acilir.
Battaniyeyle duranlar mi var yanlis mi okudumBugun burada hava 33 derece denize gidicez birazdan.
Hiç sıkıntı yapma sadece iylesme döneminde yardımcı olacak kişilere varsa baksınlar hiç kıskanma o bebeğin annesi sensin senin kokunu ,şefkatini,sevgini hemen tanır sende susmayıp kv susması çok önemli değil sen biran önce iylesmene toparlanmana bak her anne çocuğuna gül gibi bakar benim kızım 1.300 kg' di ya parmakları kiprit çöpü gibiydi giydirirken o kadar korkuyordum ki ama bir süre sonra alıştım herşey o kadar normal geliyordu ki birisi şunu şöyle yap dediğinde o öyle olmaz diyordum şimdi oğlum inşallah gününde normal kiloda doğarsa biraz afallarim galibaBak ben dedim sana. Uydurdum ama tuttuiyi iyi gelişsin bebiklerimiz. Biraz önce yine hıçkırıyordu. Hoşuma gdyor benim hıçkırması nedense.
Ya inşallah öyle olur. İnşallah stressiz sakin güzelce atlatırız hepimiz. Kendi evimde de olmayacağım için ilk 1 ay o da sıkıyor beni ama inşallah sorun yaşamam. Heyecan basıyor beni anlık olarak. Çok merak ediyorum. Annem her zaman der bana senin çocuğun olsa çok rahat bakarsın diye. Kedimi ben büyütmüşüm. Ordan ilham aldı kadıngece 2 saatte bir kalkar mama verirdim gazını çıkarırdım tuvaletini falan yaptırırdım. Annem diyor ki aynı mantık dumana baktığın gibi bakacaksın ama işte insan incitirim anlamam derdinden diye korkuyormuş
Yaaa valla o kadar rahatlıyorum ki şöyle yorumlar okuyunca.Hiç sıkıntı yapma sadece iylesme döneminde yardımcı olacak kişilere varsa baksınlar hiç kıskanma o bebeğin annesi sensin senin kokunu ,şefkatini,sevgini hemen tanır sende susmayıp kv susması çok önemli değil sen biran önce iylesmene toparlanmana bak her anne çocuğuna gül gibi bakar benim kızım 1.300 kg' di ya parmakları kiprit çöpü gibiydi giydirirken o kadar korkuyordum ki ama bir süre sonra alıştım herşey o kadar normal geliyordu ki birisi şunu şöyle yap dediğinde o öyle olmaz diyordum şimdi oğlum inşallah gününde normal kiloda doğarsa biraz afallarim galibaben en zoruyla başladığım için gece uyursa ikide bir ben onu kaldırırım kızım hiç uyumadigi için ilk çocuk olduğu için deneyimliyim ama aslında değilim kızım mama yiyordu oğlumda sütüm gelirse yine farklı bir yol izlemiş olacağım her bebek kendine özgü hamileliği, doğumu, yemesi, içmesi her şeyi farklı oluyor canım rahat ol doğumdan sonra biran önce iylesmene bak
Ya ne güzel böyle düşünmek. Sorun bende herhalde. Ruhsal olarak biraz çöktüm. Tabi çok şükür bu halime. Bazen aşırı bi duygusal yükleme geliyor bana. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz
Kızlar sabah sağlık ocağından aradılar gebelik izlemi var gelirmisiniz açlık tokluk kan şekerine bakacağız diye. Acaba gitmesem bir problem olur mu çünkü ben zaten her gün ölçüm yapıyorum, geçen hastanede tam kan sayımıda yapıldı ve sağlıkocağı çok uzak kalıyor. Anca eşim sabah işe gitmeyip beni götürüp getirmesi gerekiyor. Hadi izin alsa ertesi gün sonuç için tekrar gelin diyorlar mümkğn değil. Taksi minibüste yok yokuş yukarı birde yol 1km vardır evle arası. Küçük oğlumda var bir süre sonra yorulup kucak istiyor yürüyerekte gidemiyorum. Zaten sonuçlarda e nabıza düşmüyor kan tahlilleri vs nasıl oluyorsa. Gitmesem sistemsel bir problem olmaz değil mi?
Yok idrar degil bebekle alakali hareket edip baski yaptikca oluyo cunku genelde cocuklarda hep boyleydiE Eliz55 Hastane terliğini ben tokalı bir model alıcam şimdi henüz şişliğim yok ama son zamanlarda ödem olabiliyor. Oğlumda bir numara büyük almama rağmen doğuma giderken ayağım girmemişti terliğeHele normal doğum yapacaksan hastane için süse püse aldanma rahat bir model seç, sancılı halde dolanırken süs falan görmüyor gözün Hevesin varsa ev terliğini süslü alırsın.
@Fatimeesss varisdaşım sen bu halinle nasıl misafir ağırladınHem de böyle analyissiz ve çocuklu misafir Azıcık ayakta kalsak alt tarafımız kopuyor ki böyle olmasa bile normal bir gebelik olsa bile şimdi hepten ağırlaştığımız rahat hareket edemediğimiz zamanlar.
Enfeksiyon olabilir devam ederse ya da yanma vb eklenirse bir idrar tahlili ver veya doktoruna sor mutlaka
Erken aynen ben bu hafta cok yordum kendimi çömelme hareketini fazlasiyla yaptim ondanda olabilir bilmiyorum ki hergunde yuruyorum birde 2 cocuk pesinde kosturma olunca malumBenimkisi daha dönmemişdoktorumda söyledi zaten varislerin var dönmesin daha çok baskı yapacaktır. Ben hareketsizim acaba ondanmı dönmüyor?
Idrarimda yanma sık idrara cikma degil benim ki .. anlatamadim galiba bebegin hareket etmesiyle olusan bi mesane baskisi bende ki idrar enfeksiyonunu atlattim sukurİdrar yolu enfeksiyonu sanırım bu bende olmuştum ilk gebeliğimde çok fena bişey mutlaka doktor görmeli. Bana sirkeli ılık su çok iyi gelmişti
Herşey çok güzel olacak inşallahYaaa valla o kadar rahatlıyorum ki şöyle yorumlar okuyunca.hayırlısı ile zamanında sağlıklı doğsunlar da o zaman başka Bi şey istemiyorum. Dediğiniz gibi gerisi kendiliğinden gelecek o zaman
İnşallah İnşallah.Herşey çok güzel olacak inşallaho yüzden napardim nasıl olur bakabilir miyim ayy her şeyi o kadar güzel yaparsın ki Rabbim evlat nasip ettikten sonra sadece lohusaligi güzel gecirmene bak lohusalık doğum kadar acı vermiyor psikolojik çok etkiliyor o yüzden rahatına vak yardımcı olacak kişiler varsa
Ya çok güzellerKızlar işi gücü bıraktım kizima toka alma derdine düştüm bunların hepsi saç bandı aslında özel lastiği var aldığım sayfa elle kendi hazirliyor ve indirimde bakmak isterseniz ismi minilinacomEki Görüntüle 3079988 Eki Görüntüle 3079987
Evet bunlar geldi teslim aldım çok sevimliler bide bant oldugu için saçı olmasa bile kullanilir biraz büyüyünce iki üç katla normal toka olarak kullanilir bana mantıklı geldi aldım vallaİnşallah İnşallah.burada rahatlıyorum baya. Gerçekten baya strese sokmuştum kendimi ama daha iyiyim. çok teşekkür ederim
Ya çok güzellerbende trendyoldan almıştım ama yıkayınca açıldı geri başlayamadım netten bakıp düzelteceğim tekrar. teşekkür ederim Bi bakayım bende sayfaya. Sen alışveriş yaptın değil mi buradan?
Tamam vakit bulunca alayım o zaman. İndirim biter ben alana kadar ama çok beğendim alırım kesin. Teşekkür ederimEvet bunlar geldi teslim aldım çok sevimliler bide bant oldugu için saçı olmasa bile kullanilir biraz büyüyünce iki üç katla normal toka olarak kullanilir bana mantıklı geldi aldım valla
Ben alistim artk minnet etmem allah ettirmesin. Ben yiprandim elbette ama kmse de cocuguna biz baktik diyemez en azindan. Ilk hafta gelip yemegimi yaparlarsa ne ala. Yapmazlarsa da dolaba birsuru sey hazirlayip koyuyorum ufaktan. Ben kendimi idare ederim esim eder birbirimize yeteriz sukurÇok güzel anlatmışsın aynı ben de öyle yaptım sadece en çok yorulan en çok yıpranan ben oldum birde benimki prematüre doğdu herkes bebeğine bir bakıyorsa ben 100 defa kalkıyordum nefesine bakıyordum hiç uyumadım ya eşim diyordu ki ben 1 saat bakayım sen uyu uykusuzluktan öleceksin tamam diyordum her 5 dakikada bir uyanıp üşür dikkat et öyle tutma öyle yapma terlemesin daha neler neler diyordum adam birşey diyemiyordu gidip başka oda da uyuyordu şimdi bakacak biri olsa emziririm altını değiştiririm gider uyurum hiçte kiskanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?