2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yoo ne olacak hiç bir şey olmaz. Sanki köyde yaşayanlar gidiyor mu? Valla bzm komşu doktora bile 1 kere gitmiş sağlık ocağı şurada dursun. Mesela beni de sadece tetenoz aşısı için aradılar. Tahlil falan hak getire.

arayın ben takip ediyorum değerleri söyliyim filan diyin. beni de aramışlardı takip için gitmemiştim. tekrar aradılar işyerinden dolayı gelemiyorum dedim. o zaman güncel kilonuz nedir vs diye telefonda sordu öyle geçiştirdik.

Benim cişim gelmiyor ama sanki gunlerdir yapmiyorum gibi sıkısıyorum wcye gidincede 1 2 damla anca ..birde agrisi sizisi yetmez gibi tüylerim diken diken oluyo
İdrar yolu enfeksiyonu sanırım bu bende olmuştum ilk gebeliğimde çok fena bişey mutlaka doktor görmeli. Bana sirkeli ılık su çok iyi gelmişti

Çok güzel anlatmışsın aynı ben de öyle yaptım sadece en çok yorulan en çok yıpranan ben oldum birde benimki prematüre doğdu herkes bebeğine bir bakıyorsa ben 100 defa kalkıyordum nefesine bakıyordum hiç uyumadım ya eşim diyordu ki ben 1 saat bakayım sen uyu uykusuzluktan öleceksin tamam diyordum her 5 dakikada bir uyanıp üşür dikkat et öyle tutma öyle yapma terlemesin daha neler neler diyordum adam birşey diyemiyordu gidip başka oda da uyuyordu şimdi bakacak biri olsa emziririm altını değiştiririm gider uyurum hiçte kiskanmam

Cağnım battaniyeyle ayrılamayan benim Geceleri üşüyorum kız napim bide benimki çift katlı

Ayyyy ankara serinledi çok şükür bir güzel bereket yağiyor miss temizligimi yaptim camlar dayali ev buz gibi daha ne isterim

Hiç sıkıntı yapma sadece iylesme döneminde yardımcı olacak kişilere varsa baksınlar hiç kıskanma o bebeğin annesi sensin senin kokunu ,şefkatini,sevgini hemen tanır sende susmayıp kv susması çok önemli değil sen biran önce iylesmene toparlanmana bak her anne çocuğuna gül gibi bakar benim kızım 1.300 kg' di ya parmakları kiprit çöpü gibiydi giydirirken o kadar korkuyordum ki ama bir süre sonra alıştım herşey o kadar normal geliyordu ki birisi şunu şöyle yap dediğinde o öyle olmaz diyordum şimdi oğlum inşallah gününde normal kiloda doğarsa biraz afallarim galiba ben en zoruyla başladığım için gece uyursa ikide bir ben onu kaldırırım kızım hiç uyumadigi için ilk çocuk olduğu için deneyimliyim ama aslında değilim kızım mama yiyordu oğlumda sütüm gelirse yine farklı bir yol izlemiş olacağım her bebek kendine özgü hamileliği, doğumu, yemesi, içmesi her şeyi farklı oluyor canım rahat ol doğumdan sonra biran önce iylesmene bak

Yaaa valla o kadar rahatlıyorum ki şöyle yorumlar okuyunca. hayırlısı ile zamanında sağlıklı doğsunlar da o zaman başka Bi şey istemiyorum. Dediğiniz gibi gerisi kendiliğinden gelecek o zaman

Ya ne güzel böyle düşünmek. Sorun bende herhalde. Ruhsal olarak biraz çöktüm. Tabi çok şükür bu halime. Bazen aşırı bi duygusal yükleme geliyor bana. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz

Hormonlarimiz su an zaten hala modunda, duygusal degisimlet çok normal :) akışa birak

Valla ben disarda tahlil yaptırıyorum demiştim, email istedi yolladım oldu bitti :)

Yok idrar degil bebekle alakali hareket edip baski yaptikca oluyo cunku genelde cocuklarda hep boyleydi

Benimkisi daha dönmemiş doktorumda söyledi zaten varislerin var dönmesin daha çok baskı yapacaktır. Ben hareketsizim acaba ondanmı dönmüyor?
Erken aynen ben bu hafta cok yordum kendimi çömelme hareketini fazlasiyla yaptim ondanda olabilir bilmiyorum ki hergunde yuruyorum birde 2 cocuk pesinde kosturma olunca malum

İdrar yolu enfeksiyonu sanırım bu bende olmuştum ilk gebeliğimde çok fena bişey mutlaka doktor görmeli. Bana sirkeli ılık su çok iyi gelmişti
Idrarimda yanma sık idrara cikma degil benim ki .. anlatamadim galiba bebegin hareket etmesiyle olusan bi mesane baskisi bende ki idrar enfeksiyonunu atlattim sukur

Yaaa valla o kadar rahatlıyorum ki şöyle yorumlar okuyunca. hayırlısı ile zamanında sağlıklı doğsunlar da o zaman başka Bi şey istemiyorum. Dediğiniz gibi gerisi kendiliğinden gelecek o zaman
Herşey çok güzel olacak inşallah o yüzden napardim nasıl olur bakabilir miyim ayy her şeyi o kadar güzel yaparsın ki Rabbim evlat nasip ettikten sonra sadece lohusaligi güzel gecirmene bak lohusalık doğum kadar acı vermiyor psikolojik çok etkiliyor o yüzden rahatına vak yardımcı olacak kişiler varsa

İnşallah İnşallah. burada rahatlıyorum baya. Gerçekten baya strese sokmuştum kendimi ama daha iyiyim. çok teşekkür ederim
Ya çok güzeller bende trendyoldan almıştım ama yıkayınca açıldı geri başlayamadım netten bakıp düzelteceğim tekrar. teşekkür ederim Bi bakayım bende sayfaya. Sen alışveriş yaptın değil mi buradan?

Evet bunlar geldi teslim aldım çok sevimliler bide bant oldugu için saçı olmasa bile kullanilir biraz büyüyünce iki üç katla normal toka olarak kullanilir bana mantıklı geldi aldım valla

Evet bunlar geldi teslim aldım çok sevimliler bide bant oldugu için saçı olmasa bile kullanilir biraz büyüyünce iki üç katla normal toka olarak kullanilir bana mantıklı geldi aldım valla
Tamam vakit bulunca alayım o zaman. İndirim biter ben alana kadar ama çok beğendim alırım kesin. Teşekkür ederim

Kizlar size bişey sorcam bazen oglum hem ayaklarini hem ellerini çirpiniyor gibi 10 saniye falan suruyor ama boyle biseyle boguşursun tepinirsin kurtulmaya calisirsin ya oyle biseyler yapiyo bi bana mi oluyo bu

Ben alistim artk minnet etmem allah ettirmesin. Ben yiprandim elbette ama kmse de cocuguna biz baktik diyemez en azindan. Ilk hafta gelip yemegimi yaparlarsa ne ala. Yapmazlarsa da dolaba birsuru sey hazirlayip koyuyorum ufaktan. Ben kendimi idare ederim esim eder birbirimize yeteriz sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…