- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Kv nin gelmesini anliorum ama kp nin yeni dogum yapmis kadinin yaninda ne isi var acaba. Hic yorulmayin ben ihtiyacim olursa cagiririm sizi dersin 3. Cocuk bu artk soyle hic cekme yaniBende bugün eşime dedim annenler dogum zamanı gelmesin diye rahat edemem dedim. Oda nasıl diyeyim dedi gelme diye. Her iki dogumda da aynı oda içinde rahat edemedim yaşları da baya var Bi onlarla ugraş Bi cocukla ugraş durdum napacam bilmiyorum
Yaşları cok ileri hem eşimi hem onları kırmak istemiyorum ama Bi yoluna bakmam lazım. KB da 4 geliniz Bi bana gelirKv nin gelmesini anliorum ama kp nin yeni dogum yapmis kadinin yaninda ne isi var acaba. Hic yorulmayin ben ihtiyacim olursa cagiririm sizi dersin 3. Cocuk bu artk soyle hic cekme yani
Evet benden netten baktım. Hakkımızda hayırlısı artık ne yapalımTam detaylı bilmiyorum bir defasında okumuştum epidural de katater doğum süresince duruyormuş sanırım uyuşturma yeri ve süreleri farklı. Spinal de vuruldum uyuşma oldu başka da gerek kalmadı doğumdan saatler sonra geçti uyuşma. Epidural normal doğumda spinal sezeryanda oluyor diye biliyorum.
Bende ani olmuştu dedim ya o ana kadar gözü karaydım doktor doğum deyince genel yapın bana dedimama işte onda en az 6 saat açlık istiyorlarmış.
Normal zamanda gelsin tabi hepimiz basustune diyoruz anne baba sonucta. Ama ben lohusa kadinin yaninda kp olmasini hic yakistiramiorum. Surekli emziriosun o sut bazen ustunu islatabilio. Sagda soldan yari ciplak oturmak isticeksin onun yaninda olmuyo. Zaten totonda kocaman bi ped kendin rahat degilsin. E yaslilarmis bi ise de yaramicaklar cift olarak. Yarari yok zarari var yaniYaşları cok ileri hem eşimi hem onları kırmak istemiyorum ama Bi yoluna bakmam lazım. KB da 4 geliniz Bi bana gelir
Biz şöyle hallettik kvler köydeler o yuzden cocuklarda severek gidiyo ve kaliyo oglumu ve kizimi ben biraz toparlanana kadar goturucek bakicak anca bana oyle yardimi olur yoksa basima gelip yayar yine kendini hic degilse bi ise yarasin..Bende bugün eşime dedim annenler dogum zamanı gelmesin diye rahat edemem dedim. Oda nasıl diyeyim dedi gelme diye. Her iki dogumda da aynı oda içinde rahat edemedim yaşları da baya var Bi onlarla ugraş Bi cocukla ugraş durdum napacam bilmiyorum
Tövbeler olsun, en son yazdığınız gibi bende geliyorum derse maalesef canım anne babanla konuştum gelemiyorsun dersinF Fatimeesss Benim de benzer bir düşüncesiz misafir ihtimalim var, reddettim ama haal korkuyorumbir de benim kendi evime bile değil annemin evine
Görümcemin büyük kızı bir gün pat diye "Tata Sümeyye bu sene ben de seninle İstanbul'a gelicem" dedi. Ben şok
Ne annene sorar misin müsait mi demek var, ne gelebilir miyim, gelsem nasıl olur demek var. Planını yapmış bir zahmet haber veriyor sadece
"Tatlım ben bu sene doğum yapmaya gidiyorum, seni ne öncesinde ne sonrasında gezdiremem ki"dedim.
"Olsun ben de evde otururum" dedi.
"Benden önce Antalya'dan kuzenim tüp bebek tedavisi için gelecek, ben bile onu rahatsız etmeyeyim çocukla diye gidişimi onun sürecine göre ayarlıcam" dedim hani ben sırf kuzenim rahat etsin tüp bebek tedavisi zamanı kendi annemin evine gitmiyorum ben lohusayken de sen beni rahatsız etme bir zahmet demek istedim ama yok yine anlamadı.
"Ev kalabalık olacak, önce kuzenim, eşi, annesi ve babası gelecek sonra benim doğumumdan önce araba kolaylık olur diye Antalya'dan dayımlar gelecek doğum sonrası da gelenimiz gidenimiz olacak hem şehir dışı hem tanıdıklar vs." dedim.
"Evde yer olmadığı zaman babamın arkadaşlarının evine giderim" dedi ki onların da haber yok kendi kafasına göre plan yapıyor yine
"Benim hangi gün doğuracağım belli bile değil seni dönüş uçağın için havalimanına bile götüremeyebilirim" dedim ama meğer zaten bütün yazı benimle İstanbul'da geçirmeyi planlamış haspamBir de kendi evim bile yok İstanbul'da annemin evi için ben kendim plan yaparken bile soruyorum annecim müsait misin, programın nasıl vs. diye
Ayrıca o varken dayımlar asla rahat edemez, istedikleri gibi uzanamazlar bile. Bana yardıma gelen insanlara eziyet etmiş olurum resmen. Evde yabancı bir kız. Dil bilmez iz bilmez tek başına gezmeye gitmek istese ayrı dert. Herşeyi geçtim hem maddi hem manevi olarak 3 aylık bir misafir ağırlayacak bir dönemde de değilim zaten. Anneciğime zaten soran yok
Neyse baktım bir sonuca varamayacağız kapattım konuyu. Başka bir gün annesine babasına "Kızınız da bu sene gelmek istiyormuş ama 10 yıldır gelmediniz maalesef tam en müsait olmayan zamanı seçtiniz. Ev dolu olacak, ben doğum yapacağım için sırf ben rahat edeyim diye yatılı misafirlerimiz gelecek, başka bir zaman olsa (tıpkı başka gelenleri önceden ağırladığımız gibi) seve seve sizi de ağırlardık ama bu sene imkansız, insallah başka bir vakitte ailecek gelirsiniz" dedim.
Hayır bir de bu görümcemin 5 çocuğu var ve aşırı nazlidir asla kendini yormaz hiç mi düşünmez insan lohusa kadının başına misafir gönderilmeyeceğini. Sürekli de bilet tarihimi soruyorlar inşallah havalimanına giderken "ben de geliyorum" diye çıkmaz karşıma
Tabi kendi tercihin canım ama onu doğar doğmaz duymak, koklamak paha biçilemez bir duyguEvet benden netten baktım. Hakkımızda hayırlısı artık ne yapalımson haftalara doğru aç gezeyim biraz belki genel anestezi alabilirim
Ben yaptirdim minitobaby die bi insta saticisindan. Ilk ogluma da tugbakugu dan yaptirmistim ikisi de guzeldiSelam güzel annisler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahSize danışmak istediğim bir konu var muhakkak isimli hastane çıkışı yaptıranlarınz olmuştur yaptirip memnun kaldığınız bir site var mı onerilerinizi bekliyorum
Siktirmalilar bi ise yaramio ben kablolu almistim markasi cok bilindikti ama hatirlayamadim. E bebekte var uygundu fiyati ayni islev chicco cok paraysa ona bakabilirsinKızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Ben yaptirdim ama hic memnun kalmadim resmen sinirimi ziplattilar fisto takim aldim bildigin tulumun önünü fisto arkasini düz penye yapmislar boyle sacmalik mi olur ayrica arkasinda kocaman fermuar var yeni dogmus bebegi sırtüstü o fermuarin üstüne birakamazsin üstelik battaniyemi ve yastığımi istedigim gibi yapmamişlar bunu söyleyince sen anlatmayi becerememişsin bizim sorunumuz değil dediler üstelik ben görsellerle göstererek istediğimi anlatmiştim alirken mutlaka tüm ayrıntıları en ince detayına kadar konuşun çok dolandirici varSelam güzel annisler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahSize danışmak istediğim bir konu var muhakkak isimli hastane çıkışı yaptıranlarınz olmuştur yaptirip memnun kaldığınız bir site var mı onerilerinizi bekliyorum
Yani orası öyle ama gel anlatNormal zamanda gelsin tabi hepimiz basustune diyoruz anne baba sonucta. Ama ben lohusa kadinin yaninda kp olmasini hic yakistiramiorum. Surekli emziriosun o sut bazen ustunu islatabilio. Sagda soldan yari ciplak oturmak isticeksin onun yaninda olmuyo. Zaten totonda kocaman bi ped kendin rahat degilsin. E yaslilarmis bi ise de yaramicaklar cift olarak. Yarari yok zarari var yani
Ya benimki de sanki popo attırıyor. Bazen ritmik şekilde Bi sağa Bi sola sallıyor 4 5 defaKizlar size bişey sorcam bazen oglum hem ayaklarini hem ellerini çirpiniyor gibi 10 saniye falan suruyor ama boyle biseyle boguşursun tepinirsin kurtulmaya calisirsin ya oyle biseyler yapiyo bi bana mi oluyo bu
Teşekkürler canım bakayım ordanBen yaptirdim minitobaby die bi insta saticisindan. Ilk ogluma da tugbakugu dan yaptirmistim ikisi de guzeldi
Siktirmalilar bi ise yaramio ben kablolu almistim markasi cok bilindikti ama hatirlayamadim. E bebekte var uygundu fiyati ayni islev chicco cok paraysa ona bakabilirsin
Ayyy Instagram dan bakmaya bu sebepten korkuyorum o yüzden tecrübe edenlere sorrayim öyle alayım dedim naptın peki iade almadılar mi canimBen yaptirdim ama hic memnun kalmadim resmen sinirimi ziplattilar fisto takim aldim bildigin tulumun önünü fisto arkasini düz penye yapmislar boyle sacmalik mi olur ayrica arkasinda kocaman fermuar var yeni dogmus bebegi sırtüstü o fermuarin üstüne birakamazsin üstelik battaniyemi ve yastığımi istedigim gibi yapmamişlar bunu söyleyince sen anlatmayi becerememişsin bizim sorunumuz değil dediler üstelik ben görsellerle göstererek istediğimi anlatmiştim alirken mutlaka tüm ayrıntıları en ince detayına kadar konuşun çok dolandirici var
Weenin hem kablolu hemde normal silikon uclu olanindan kullandimKızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Kişiselleştirilmiş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir diye bir kanun maddesi varmış onu faturaya yazmişlar bizi ilgilendirmez diyorlar sinirden kudurdum sekerim 170e çıktı bende lanet olsun dedim bıraktım vallaTeşekkürler canım bakayım ordan
Ayyy Instagram dan bakmaya bu sebepten korkuyorum o yüzden tecrübe edenlere sorrayim öyle alayım dedim naptın peki iade almadılar mi canim
Sagligindan daha değerli değil boşver canim fotoğraf çekimi için falan kullanırsın kaldırsın kenaraKişiselleştirilmiş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir diye bir kanun maddesi varmış onu faturaya yazmişlar bizi ilgilendirmez diyorlar sinirden kudurdum sekerim 170e çıktı bende lanet olsun dedim bıraktım valla
Her tip insan varmış AllahımF Fatimeesss Benim de benzer bir düşüncesiz misafir ihtimalim var, reddettim ama haal korkuyorumbir de benim kendi evime bile değil annemin evine
Görümcemin büyük kızı bir gün pat diye "Tata Sümeyye bu sene ben de seninle İstanbul'a gelicem" dedi. Ben şok
Ne annene sorar misin müsait mi demek var, ne gelebilir miyim, gelsem nasıl olur demek var. Planını yapmış bir zahmet haber veriyor sadece
"Tatlım ben bu sene doğum yapmaya gidiyorum, seni ne öncesinde ne sonrasında gezdiremem ki"dedim.
"Olsun ben de evde otururum" dedi.
"Benden önce Antalya'dan kuzenim tüp bebek tedavisi için gelecek, ben bile onu rahatsız etmeyeyim çocukla diye gidişimi onun sürecine göre ayarlıcam" dedim hani ben sırf kuzenim rahat etsin tüp bebek tedavisi zamanı kendi annemin evine gitmiyorum ben lohusayken de sen beni rahatsız etme bir zahmet demek istedim ama yok yine anlamadı.
"Ev kalabalık olacak, önce kuzenim, eşi, annesi ve babası gelecek sonra benim doğumumdan önce araba kolaylık olur diye Antalya'dan dayımlar gelecek doğum sonrası da gelenimiz gidenimiz olacak hem şehir dışı hem tanıdıklar vs." dedim.
"Evde yer olmadığı zaman babamın arkadaşlarının evine giderim" dedi ki onların da haber yok kendi kafasına göre plan yapıyor yine
"Benim hangi gün doğuracağım belli bile değil seni dönüş uçağın için havalimanına bile götüremeyebilirim" dedim ama meğer zaten bütün yazı benimle İstanbul'da geçirmeyi planlamış haspamBir de kendi evim bile yok İstanbul'da annemin evi için ben kendim plan yaparken bile soruyorum annecim müsait misin, programın nasıl vs. diye
Ayrıca o varken dayımlar asla rahat edemez, istedikleri gibi uzanamazlar bile. Bana yardıma gelen insanlara eziyet etmiş olurum resmen. Evde yabancı bir kız. Dil bilmez iz bilmez tek başına gezmeye gitmek istese ayrı dert. Herşeyi geçtim hem maddi hem manevi olarak 3 aylık bir misafir ağırlayacak bir dönemde de değilim zaten. Anneciğime zaten soran yok
Neyse baktım bir sonuca varamayacağız kapattım konuyu. Başka bir gün annesine babasına "Kızınız da bu sene gelmek istiyormuş ama 10 yıldır gelmediniz maalesef tam en müsait olmayan zamanı seçtiniz. Ev dolu olacak, ben doğum yapacağım için sırf ben rahat edeyim diye yatılı misafirlerimiz gelecek, başka bir zaman olsa (tıpkı başka gelenleri önceden ağırladığımız gibi) seve seve sizi de ağırlardık ama bu sene imkansız, insallah başka bir vakitte ailecek gelirsiniz" dedim.
Hayır bir de bu görümcemin 5 çocuğu var ve aşırı nazlidir asla kendini yormaz hiç mi düşünmez insan lohusa kadının başına misafir gönderilmeyeceğini. Sürekli de bilet tarihimi soruyorlar inşallah havalimanına giderken "ben de geliyorum" diye çıkmaz karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?