2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kv nin gelmesini anliorum ama kp nin yeni dogum yapmis kadinin yaninda ne isi var acaba. Hic yorulmayin ben ihtiyacim olursa cagiririm sizi dersin 3. Cocuk bu artk soyle hic cekme yani

Kv nin gelmesini anliorum ama kp nin yeni dogum yapmis kadinin yaninda ne isi var acaba. Hic yorulmayin ben ihtiyacim olursa cagiririm sizi dersin 3. Cocuk bu artk soyle hic cekme yani
Yaşları cok ileri hem eşimi hem onları kırmak istemiyorum ama Bi yoluna bakmam lazım. KB da 4 geliniz Bi bana gelir

Evet benden netten baktım. Hakkımızda hayırlısı artık ne yapalım son haftalara doğru aç gezeyim biraz belki genel anestezi alabilirim

Yaşları cok ileri hem eşimi hem onları kırmak istemiyorum ama Bi yoluna bakmam lazım. KB da 4 geliniz Bi bana gelir
Normal zamanda gelsin tabi hepimiz basustune diyoruz anne baba sonucta. Ama ben lohusa kadinin yaninda kp olmasini hic yakistiramiorum. Surekli emziriosun o sut bazen ustunu islatabilio. Sagda soldan yari ciplak oturmak isticeksin onun yaninda olmuyo. Zaten totonda kocaman bi ped kendin rahat degilsin. E yaslilarmis bi ise de yaramicaklar cift olarak. Yarari yok zarari var yani

Biz şöyle hallettik kvler köydeler o yuzden cocuklarda severek gidiyo ve kaliyo oglumu ve kizimi ben biraz toparlanana kadar goturucek bakicak anca bana oyle yardimi olur yoksa basima gelip yayar yine kendini hic degilse bi ise yarasin..

Tövbeler olsun, en son yazdığınız gibi bende geliyorum derse maalesef canım anne babanla konuştum gelemiyorsun dersin hiç uğraşma

Kızlar merhaba, 28+1 im bugün, 3 gün önce tatile geldik yolda gelirken uçaktı otele ulaşmaydı derken ağrıyan belim daha da kötü oldu hiç yürüyemez hale geldim. Tekerlekli sandalye aldık otelden tuvalet ve havuza girmeye çalışma dışında yürümüyorum/yürüyemiyorum. doğuma daha var min 8 hafta valla sinirimden bi gülüyorum bi ağlıyorum zaten hormonlar oynak. Doktorum da ortopediye yönlendirdi, döner dönmez hemen gidicemx Bi içimi dökeyim dedim, bu hamilelik çok zor işmiş

Selam güzel annisler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah Size danışmak istediğim bir konu var muhakkak isimli hastane çıkışı yaptıranlarınz olmuştur yaptirip memnun kaldığınız bir site var mı onerilerinizi bekliyorum

Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?

Evet benden netten baktım. Hakkımızda hayırlısı artık ne yapalım son haftalara doğru aç gezeyim biraz belki genel anestezi alabilirim
Tabi kendi tercihin canım ama onu doğar doğmaz duymak, koklamak paha biçilemez bir duygu ben hiç birşey hissetmedim kimisi acı yok ama his oluyor diyor ama ben bebe doğunca anladım olanları daha başlamadılar sandığım anda bi baktım olmuş bitmiş mis kokulum yanımda

Ben yaptirdim minitobaby die bi insta saticisindan. Ilk ogluma da tugbakugu dan yaptirmistim ikisi de guzeldi
Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Siktirmalilar bi ise yaramio ben kablolu almistim markasi cok bilindikti ama hatirlayamadim. E bebekte var uygundu fiyati ayni islev chicco cok paraysa ona bakabilirsin

Ben yaptirdim ama hic memnun kalmadim resmen sinirimi ziplattilar fisto takim aldim bildigin tulumun önünü fisto arkasini düz penye yapmislar boyle sacmalik mi olur ayrica arkasinda kocaman fermuar var yeni dogmus bebegi sırtüstü o fermuarin üstüne birakamazsin üstelik battaniyemi ve yastığımi istedigim gibi yapmamişlar bunu söyleyince sen anlatmayi becerememişsin bizim sorunumuz değil dediler üstelik ben görsellerle göstererek istediğimi anlatmiştim alirken mutlaka tüm ayrıntıları en ince detayına kadar konuşun çok dolandirici var

Yani orası öyle ama gel anlat

Kizlar size bişey sorcam bazen oglum hem ayaklarini hem ellerini çirpiniyor gibi 10 saniye falan suruyor ama boyle biseyle boguşursun tepinirsin kurtulmaya calisirsin ya oyle biseyler yapiyo bi bana mi oluyo bu
Ya benimki de sanki popo attırıyor. Bazen ritmik şekilde Bi sağa Bi sola sallıyor 4 5 defa oynak Bi kız olacak belli

Teşekkürler canım bakayım ordan
Ayyy Instagram dan bakmaya bu sebepten korkuyorum o yüzden tecrübe edenlere sorrayim öyle alayım dedim naptın peki iade almadılar mi canim

Weenin hem kablolu hemde normal silikon uclu olanindan kullandim

Teşekkürler canım bakayım ordan

Ayyy Instagram dan bakmaya bu sebepten korkuyorum o yüzden tecrübe edenlere sorrayim öyle alayım dedim naptın peki iade almadılar mi canim
Kişiselleştirilmiş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir diye bir kanun maddesi varmış onu faturaya yazmişlar bizi ilgilendirmez diyorlar sinirden kudurdum sekerim 170e çıktı bende lanet olsun dedim bıraktım valla

Sagligindan daha değerli değil boşver canim fotoğraf çekimi için falan kullanırsın kaldırsın kenara

Her tip insan varmış Allahım şoke oluyorum böyle yüzsüz insanlar görünce. Görümncenin kızı kaç yaşındakı, kendi başına plan yapıyor.

Ha birde kendi evinizde değil annenin evi İstanbulda insan ne kadar yüzsüz olur İyiki sen lafını söylüyorsun. Benim daha eğitim almam lazım Lohusayken adama misafirmi gelir ne münasebet. Bizlerede annemizden başka kimse yardım edemez. Kimse düşünmüyor bizi ev büyük kafasıyla geliyorlar yer olur bizede diye. Peki size oda verirsem ben kendi odamdan dışarı çıkamicam Bunu düşünen yok.
Allah böyle insanlara insaf, empati kurma özelliği versin ne diyeyim. Birde bu halimizle stress yaşatıyorlar bize. Kendileri çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…