Bana da oluyo her yandan cirpinip ittiriyo ha gayret oglum cikcaksin diorumKizlar size bişey sorcam bazen oglum hem ayaklarini hem ellerini çirpiniyor gibi 10 saniye falan suruyor ama boyle biseyle boguşursun tepinirsin kurtulmaya calisirsin ya oyle biseyler yapiyo bi bana mi oluyo bu
Sistemsel bir sorun olacağını sanmıyorum beni çağırdığında söylüyorum şu zamana gelebilirim diye hatta Nisan başı gideceğim izlenime haziran ortasında gitmişliğim olduKızlar sabah sağlık ocağından aradılar gebelik izlemi var gelirmisiniz açlık tokluk kan şekerine bakacağız diye. Acaba gitmesem bir problem olur mu çünkü ben zaten her gün ölçüm yapıyorum, geçen hastanede tam kan sayımıda yapıldı ve sağlıkocağı çok uzak kalıyor. Anca eşim sabah işe gitmeyip beni götürüp getirmesi gerekiyor. Hadi izin alsa ertesi gün sonuç için tekrar gelin diyorlar mümkğn değil. Taksi minibüste yok yokuş yukarı birde yol 1km vardır evle arası. Küçük oğlumda var bir süre sonra yorulup kucak istiyor yürüyerekte gidemiyorum. Zaten sonuçlarda e nabıza düşmüyor kan tahlilleri vs nasıl oluyorsa. Gitmesem sistemsel bir problem olmaz değil mi?
Ben de aşırı korkuyorum doğumdan . Epidural ve spinal arasındaki fark nedir . Bana epidural uygulayacağını söyledi doktorum. Doğumun her türlüsünden korkuyorum . Direk genel Anestezi mi istesem diyorum gerçi panik atağım var evhamlıyım ameliyathaneye girince bayılmazsam iyiHayır canım açlığım müsait değildi spinal oldum. Benim szeryanım çok kolay geçti yani ilk gece dışında yaşadığım tek sorun dümdüz yattığımda oluşan omuz ağrısıydı.
Bizde oyleyiz ağa takıldı yine benim oğlan derimKizlar size bişey sorcam bazen oglum hem ayaklarini hem ellerini çirpiniyor gibi 10 saniye falan suruyor ama boyle biseyle boguşursun tepinirsin kurtulmaya calisirsin ya oyle biseyler yapiyo bi bana mi oluyo bu
Oo çok iyi boşver. Normal zamanda değilsin simdiZaten kırgınlık oldu akşamgaliba vaz keçdiler gelmeye
50 lik sipariş verdim bakalım bekliyorimBen paket paket almıştımama evde olduğum sürece kullanmadım, havalanması yara oluşumunu da engelliyor. Benim cildim çok hassas bir de hemen pişik olurum, ped falan da hep kaşındırır. O yüzden bu pedler de özellikle sıcaklarda rahatsız eder. Philips in göğüs kalkanı diye bir şeyini almıştım onu bile çok kullanamadım. Pedleri de sadece dışarı çıkacaksam kullandım. Bir süre sonra zaten meme ne kadar süt üreticeğini hesaplıyor öyle başlardaki kadar sızıntı olmuyor. Bence 50lik al, sonra duruma bakarsın, gerekirse çok kullanacak olursan o zaman bir daha alırsın.
Benim kız hep öyle başı aşağıda da değil karnıma kelimenin tam anlamıyla yan gelip yatmış durumda ayakları başı elleri hepsi birden bastırıyor. Resmen içerde tepiniyor. Kadımı o anda gören korkar sanki bebek değil çıkmaya çalışan bir canavar gibiKizlar size bişey sorcam bazen oglum hem ayaklarini hem ellerini çirpiniyor gibi 10 saniye falan suruyor ama boyle biseyle boguşursun tepinirsin kurtulmaya calisirsin ya oyle biseyler yapiyo bi bana mi oluyo bu
Canım bende bilemedim. İçerikleei nasıl internette araştırmak lazım. Sıvı olan pudrayı ilkkez duydum.Pudra toz ya bebeğin ciğerine kaçıp enfeksiyon yapma riski var diye zararlı diyorlardı ama şimdi sıvıları çıkmış onlar zararsız mi acaba. Sonuçta havaya uçuşan tozlar olmayacak. En sıcak zamanlarda doguracağız ne kadar ince giyindirsek de isilik, pişik olma ihtimalleri var, hele bir de boyunlu tontik bir bebek olursao yüzden ben likit pudra alsam mı diye düşünüyorum. Yazın koca insan ben bile pişik oluyorum terleyince
Ayy yalniz olmadigima çok sevindim kuduruk bunlar ayolBana da oluyo her yandan cirpinip ittiriyo ha gayret oglum cikcaksin diorumhavuza atilmis yuzme bilmeyen cocuk cirpinmasi resmen
Ahahahhahahah kipir kipir küçük hamsilerBizde oyleyiz ağa takıldı yine benim oğlan derim
Aynen karnimin girdigi şekilleri ağzim acik izliyorum resmenBenim kız hep öyle başı aşağıda da değil karnıma kelimenin tam anlamıyla yan gelip yatmış durumda ayakları başı elleri hepsi birden bastırıyor. Resmen içerde tepiniyor. Kadımı o anda gören korkar sanki bebek değil çıkmaya çalışan bir canavar gibiBir de bazen ayağını böyle yavasta sürüyor bir kaç kere çok fena acıtıyor. Oğlum da yanımızda yatsa bütün gece ayağıyla neremiz denk gelirse deler Bu kız da abisine çekmiş diyorum
Canim bendekiler lasinoh ama bence hepsi aynidir degisimle falan ugrasmaHanımlar baby mom göğüs pedi hakkında bilginiz varmı baby me siparişi verdim mom marka geldi
Baby me veriyorum gelen baby mom.Ayy yalniz olmadigima çok sevindim kuduruk bunlar ayol
Ahahahhahahah kipir kipir küçük hamsiler
Aynen karnimin girdigi şekilleri ağzim acik izliyorum resmen
Canim bendekiler lasinoh ama bence hepsi aynidir degisimle falan ugrasma
Benimki arayıp soruyor gelin demiyor bileKızlar sabah sağlık ocağından aradılar gebelik izlemi var gelirmisiniz açlık tokluk kan şekerine bakacağız diye. Acaba gitmesem bir problem olur mu çünkü ben zaten her gün ölçüm yapıyorum, geçen hastanede tam kan sayımıda yapıldı ve sağlıkocağı çok uzak kalıyor. Anca eşim sabah işe gitmeyip beni götürüp getirmesi gerekiyor. Hadi izin alsa ertesi gün sonuç için tekrar gelin diyorlar mümkğn değil. Taksi minibüste yok yokuş yukarı birde yol 1km vardır evle arası. Küçük oğlumda var bir süre sonra yorulup kucak istiyor yürüyerekte gidemiyorum. Zaten sonuçlarda e nabıza düşmüyor kan tahlilleri vs nasıl oluyorsa. Gitmesem sistemsel bir problem olmaz değil mi?
Tam detaylı bilmiyorum bir defasında okumuştum epidural de katater doğum süresince duruyormuş sanırım uyuşturma yeri ve süreleri farklı. Spinal de vuruldum uyuşma oldu başka da gerek kalmadı doğumdan saatler sonra geçti uyuşma. Epidural normal doğumda spinal sezeryanda oluyor diye biliyorum.Ben de aşırı korkuyorum doğumdan . Epidural ve spinal arasındaki fark nedir . Bana epidural uygulayacağını söyledi doktorum. Doğumun her türlüsünden korkuyorum . Direk genel Anestezi mi istesem diyorum gerçi panik atağım var evhamlıyım ameliyathaneye girince bayılmazsam iyi
Ayy bende minnet etmem tek olmak çok çok daha iyi yorulsam bile kafam rahat olur yemek işi kolay eşim halleder temizliği beceremez ama elinden yemek işi gelir kızıma yemek yapıp yedirirse o bile yeter biz de hiç kimseyi kabul etmeyeceğiz biz her şeyi yaparızBen alistim artk minnet etmem allah ettirmesin. Ben yiprandim elbette ama kmse de cocuguna biz baktik diyemez en azindan. Ilk hafta gelip yemegimi yaparlarsa ne ala. Yapmazlarsa da dolaba birsuru sey hazirlayip koyuyorum ufaktan. Ben kendimi idare ederim esim eder birbirimize yeteriz sukur
Ne kadar kibar nazik bi insansinF Fatimeesss Benim de benzer bir düşüncesiz misafir ihtimalim var, reddettim ama haal korkuyorumbir de benim kendi evime bile değil annemin evine
Görümcemin büyük kızı bir gün pat diye "Tata Sümeyye bu sene ben de seninle İstanbul'a gelicem" dedi. Ben şok
Ne annene sorar misin müsait mi demek var, ne gelebilir miyim, gelsem nasıl olur demek var. Planını yapmış bir zahmet haber veriyor sadece
"Tatlım ben bu sene doğum yapmaya gidiyorum, seni ne öncesinde ne sonrasında gezdiremem ki"dedim.
"Olsun ben de evde otururum" dedi.
"Benden önce Antalya'dan kuzenim tüp bebek tedavisi için gelecek, ben bile onu rahatsız etmeyeyim çocukla diye gidişimi onun sürecine göre ayarlıcam" dedim hani ben sırf kuzenim rahat etsin tüp bebek tedavisi zamanı kendi annemin evine gitmiyorum ben lohusayken de sen beni rahatsız etme bir zahmet demek istedim ama yok yine anlamadı.
"Ev kalabalık olacak, önce kuzenim, eşi, annesi ve babası gelecek sonra benim doğumumdan önce araba kolaylık olur diye Antalya'dan dayımlar gelecek doğum sonrası da gelenimiz gidenimiz olacak hem şehir dışı hem tanıdıklar vs." dedim.
"Evde yer olmadığı zaman babamın arkadaşlarının evine giderim" dedi ki onların da haber yok kendi kafasına göre plan yapıyor yine
"Benim hangi gün doğuracağım belli bile değil seni dönüş uçağın için havalimanına bile götüremeyebilirim" dedim ama meğer zaten bütün yazı benimle İstanbul'da geçirmeyi planlamış haspamBir de kendi evim bile yok İstanbul'da annemin evi için ben kendim plan yaparken bile soruyorum annecim müsait misin, programın nasıl vs. diye
Ayrıca o varken dayımlar asla rahat edemez, istedikleri gibi uzanamazlar bile. Bana yardıma gelen insanlara eziyet etmiş olurum resmen. Evde yabancı bir kız. Dil bilmez iz bilmez tek başına gezmeye gitmek istese ayrı dert. Herşeyi geçtim hem maddi hem manevi olarak 3 aylık bir misafir ağırlayacak bir dönemde de değilim zaten. Anneciğime zaten soran yok
Neyse baktım bir sonuca varamayacağız kapattım konuyu. Başka bir gün annesine babasına "Kızınız da bu sene gelmek istiyormuş ama 10 yıldır gelmediniz maalesef tam en müsait olmayan zamanı seçtiniz. Ev dolu olacak, ben doğum yapacağım için sırf ben rahat edeyim diye yatılı misafirlerimiz gelecek, başka bir zaman olsa (tıpkı başka gelenleri önceden ağırladığımız gibi) seve seve sizi de ağırlardık ama bu sene imkansız, insallah başka bir vakitte ailecek gelirsiniz" dedim.
Hayır bir de bu görümcemin 5 çocuğu var ve aşırı nazlidir asla kendini yormaz hiç mi düşünmez insan lohusa kadının başına misafir gönderilmeyeceğini. Sürekli de bilet tarihimi soruyorlar inşallah havalimanına giderken "ben de geliyorum" diye çıkmaz karşıma
Düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor Allah kolaylık versin canımF Fatimeesss Benim de benzer bir düşüncesiz misafir ihtimalim var, reddettim ama haal korkuyorumbir de benim kendi evime bile değil annemin evine
Görümcemin büyük kızı bir gün pat diye "Tata Sümeyye bu sene ben de seninle İstanbul'a gelicem" dedi. Ben şok
Ne annene sorar misin müsait mi demek var, ne gelebilir miyim, gelsem nasıl olur demek var. Planını yapmış bir zahmet haber veriyor sadece
"Tatlım ben bu sene doğum yapmaya gidiyorum, seni ne öncesinde ne sonrasında gezdiremem ki"dedim.
"Olsun ben de evde otururum" dedi.
"Benden önce Antalya'dan kuzenim tüp bebek tedavisi için gelecek, ben bile onu rahatsız etmeyeyim çocukla diye gidişimi onun sürecine göre ayarlıcam" dedim hani ben sırf kuzenim rahat etsin tüp bebek tedavisi zamanı kendi annemin evine gitmiyorum ben lohusayken de sen beni rahatsız etme bir zahmet demek istedim ama yok yine anlamadı.
"Ev kalabalık olacak, önce kuzenim, eşi, annesi ve babası gelecek sonra benim doğumumdan önce araba kolaylık olur diye Antalya'dan dayımlar gelecek doğum sonrası da gelenimiz gidenimiz olacak hem şehir dışı hem tanıdıklar vs." dedim.
"Evde yer olmadığı zaman babamın arkadaşlarının evine giderim" dedi ki onların da haber yok kendi kafasına göre plan yapıyor yine
"Benim hangi gün doğuracağım belli bile değil seni dönüş uçağın için havalimanına bile götüremeyebilirim" dedim ama meğer zaten bütün yazı benimle İstanbul'da geçirmeyi planlamış haspamBir de kendi evim bile yok İstanbul'da annemin evi için ben kendim plan yaparken bile soruyorum annecim müsait misin, programın nasıl vs. diye
Ayrıca o varken dayımlar asla rahat edemez, istedikleri gibi uzanamazlar bile. Bana yardıma gelen insanlara eziyet etmiş olurum resmen. Evde yabancı bir kız. Dil bilmez iz bilmez tek başına gezmeye gitmek istese ayrı dert. Herşeyi geçtim hem maddi hem manevi olarak 3 aylık bir misafir ağırlayacak bir dönemde de değilim zaten. Anneciğime zaten soran yok
Neyse baktım bir sonuca varamayacağız kapattım konuyu. Başka bir gün annesine babasına "Kızınız da bu sene gelmek istiyormuş ama 10 yıldır gelmediniz maalesef tam en müsait olmayan zamanı seçtiniz. Ev dolu olacak, ben doğum yapacağım için sırf ben rahat edeyim diye yatılı misafirlerimiz gelecek, başka bir zaman olsa (tıpkı başka gelenleri önceden ağırladığımız gibi) seve seve sizi de ağırlardık ama bu sene imkansız, insallah başka bir vakitte ailecek gelirsiniz" dedim.
Hayır bir de bu görümcemin 5 çocuğu var ve aşırı nazlidir asla kendini yormaz hiç mi düşünmez insan lohusa kadının başına misafir gönderilmeyeceğini. Sürekli de bilet tarihimi soruyorlar inşallah havalimanına giderken "ben de geliyorum" diye çıkmaz karşıma
Ben daha sert olurdum galibaNe kadar kibar nazik bi insansinben olsam anamin evinde senin tum yaz ne isin var benle mi ugrascak senle mi derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?