Bende öyle yaptım bir iki saat giyecek zaten böyle sinirlendiğime değmez dedim vazgeçtimSagligindan daha değerli değil boşver canim fotoğraf çekimi için falan kullanırsın kaldırsın kenara
Bende Instagram'da yaptırdım butikbebecik diye bir site çok memnun kaldım diğer sitelere göre daha uygundu çokta kaliteliydi hatta dün yıkadım ne solma ne yazılarda dağılma olmadı yarinde tersten utuleyecegimSelam güzel annisler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahSize danışmak istediğim bir konu var muhakkak isimli hastane çıkışı yaptıranlarınz olmuştur yaptirip memnun kaldığınız bir site var mı onerilerinizi bekliyorum
Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Sıkma canını hepsi zamanla gelişecek tabi ki sende susacak kv burnunu sokmasin bebeğeOf ben kendimi hiç rahatlatamıyorum bu konuda. Yani türlü türlü şey dönüyor beynimde. Bir de yapımda aşırı kıskançlık var. Örnek veriyorum çocuk ben de susmadı kv aldı sustu moralim bozulur üzülürüm kıskanırım bir daha vermek istemem kimseye. Yani aşırı kıskancım. Bilmiyorum ne yapacağım. İnşallah her şey güzel olur. Aşırı korkuyorum bakamamaktanbazen diyorum çok mu acele ettik. Ama 3.5 yıl bekledik Yani erkende değil. İnsan kendini hazır hissediyor ilk başlarda sonra iş ciddiye binince sanki hiç hazır değilmiş gibi oluyor
Yok yok bizde söyledik öpmek yaklaşmak yok. Covid var mikrop var dedik. Hepsi biliyor bunu ama ne yaparlar belli değil.Sıkma canını hepsi zamanla gelişecek tabi ki sende susacak kv burnunu sokmasin bebeğeben de kıskancım içimde daha rahatım şuan dokunamiyor ya yasak koycam bebek bu öptürmem kavga ederim kafamda kurmaya başladım, Hiç hazır olmuyorsun anneliğe çünkü kucağına alınca başlıyor.burda konuşarak yardımcı olacağız birbirimize.
Amiin. Sadece 1 hafta sürdü herşey. Ciddiyim temizlik yaptım k valideler gitti diye de göbek attımBen de buyuk ihtimal sezeryan olacagım ayy insallah biz de boyle oluruz, hemen iyileşip cocugumuzla ilgileniriz, ben de cok korkuyorum hemen iyileşemeyeceğim bebeğimi istediğim gibi kucağıma alamayacağım diye, bir de yara korkusu var tabi, normal dogumdan da cok korkuyordum zaten kesi dikis cekilen acı vs ayy rabbim kolaylıklar versin insallah hepimize
Ama canım gerçekten öyle oluyor kıskançlıkla alakası yok bence bende doğum yaptım bebeği kimseye vermek istemiyordum kimse öpmesin kimse elini sürmesin görmeye kimse gelmesin modundaydım. Öylede yaptım annelik korumacılığı gibi bişey aslındaOf ben kendimi hiç rahatlatamıyorum bu konuda. Yani türlü türlü şey dönüyor beynimde. Bir de yapımda aşırı kıskançlık var. Örnek veriyorum çocuk ben de susmadı kv aldı sustu moralim bozulur üzülürüm kıskanırım bir daha vermek istemem kimseye. Yani aşırı kıskancım. Bilmiyorum ne yapacağım. İnşallah her şey güzel olur. Aşırı korkuyorum bakamamaktanbazen diyorum çok mu acele ettik. Ama 3.5 yıl bekledik Yani erkende değil. İnsan kendini hazır hissediyor ilk başlarda sonra iş ciddiye binince sanki hiç hazır değilmiş gibi oluyor
Bizim de önümüzde öyle bir durum olcak 7 yaşında ve hep ilgi gördü tek torun filan nolcak bakalım seviyo şuan sahipleniyorda ama doğunca görcez.Eni sonu bir yerlerden çıkacaklar çok şeee etmeyelim
Beni şuan kızın tepkileri korkutuyor normalde kıskanma, vurma, itme huyu yok ama kardeş olunca işler ne derece değişecek kestiremiyorum. En kötüsü duygusal olarak alınınca sessizlik oluşur uzaklaşır, bizimki duyguları konusunda ketumistemeden bile olsa o durumları yaşamak istemiyorum
Elektrik süpürgesine mi takılıyor ?Bebeli arkadaslarim bundan çok memnun, Ben de bundan alacagim
Babyvac Burun Aspiratörü Bebek Burun Temizleme Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baby-Vac Burun Aspiratörü Elektrik Süpürgesi Ile Çalışır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende öyle olacağım ama dizginlemek istiyorum biraz daAma canım gerçekten öyle oluyor kıskançlıkla alakası yok bence bende doğum yaptım bebeği kimseye vermek istemiyordum kimse öpmesin kimse elini sürmesin görmeye kimse gelmesin modundaydım. Öylede yaptım annelik korumacılığı gibi bişey aslında
Ayneen gizli gizli operYok yok bizde söyledik öpmek yaklaşmak yok. Covid var mikrop var dedik. Hepsi biliyor bunu ama ne yaparlar belli değil.
Ben keşke kendi evimde olabilseydim kimse gelemeyecekti. Sadece kv olacaktı. Ama işte mecbur gidiyorum. Bir de kv nin evinde kalacağız.Ayneen gizli gizli oper40 i çıkana kadar kimse gelmesin dicem k valide De dahil
Kardeşim doğduğunda 8 yaşındaydım hala neden kıskandığımı anlamasam da çok kıskanmıştım hele de biraz büyüdüğünde benim abur cuburları ona almaya başladıklarında ve kucağıma alacam dediğimde yok dediklerindeBizim de önümüzde öyle bir durum olcak 7 yaşında ve hep ilgi gördü tek torun filan nolcak bakalım seviyo şuan sahipleniyorda ama doğunca görcez.
DemeeeeKardeşim doğduğunda 8 yaşındaydım hala neden kıskandığımı anlamasam da çok kıskanmıştım hele de biraz büyüdüğünde benim abur cuburları ona almaya başladıklarında ve kucağıma alacam dediğimde yok dediklerinde
Bizimki de daha kardeş kavramı yok bebek deyip seviyoruz o da şuan her gördüğü oyuncak canlı farketmez bize gösteriyor bebek diye
Iki çocuğumdada ortibebe kullandim kablolu iyidi yani her saniue kullanılan bisey degil zaten onlardan al bi tane canım süpürgeye takilanlar falan var gerek yok onlaraKızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Elektrik süpürgesi miElektrik süpürgesine mi takılıyor ?
Hüp diye içine çek beni dırırırıElektrik süpürgesi miilk defa duyuyorum bebeyide cekmesin icine komple
Evet o hissi orda yaşamak istiyorum ama bir yandan da aşırı korkuyorum panik atağım tutar doğum esnasında fenalaşırım diye bide çoğu insan korkuttu yok herşeyi hissediyorsun yok karnına devamlı bastırıyorlar vs. Gözüm korkmadı değil yaniTabi kendi tercihin canım ama onu doğar doğmaz duymak, koklamak paha biçilemez bir duyguben hiç birşey hissetmedim kimisi acı yok ama his oluyor diyor ama ben bebe doğunca anladım olanları daha başlamadılar sandığım anda bi baktım olmuş bitmiş mis kokulum yanımda
Bazı aspiratörler elektrik süpürgesiyle çekiliyor ya canım ondan mı dedim valla süpürgeyle cekileni almam zaten benim süpürgenin düsük ayarı bile aşırı güçlü tedirgin olurumElektrik süpürgesi miilk defa duyuyorum bebeyide cekmesin icine komple
Bebeye yazik ya ah canim kiyamam cigerini ceker alir bana ideal amaHüp diye içine çek beni dırırırıgenelde burnu çok tıkanan bebeler için öneriyorlar tatlım onu. Makine nefese göre kesintisiz çekiyor ya tertemiz yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?