2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Instagram'da yaptırdım butikbebecik diye bir site çok memnun kaldım diğer sitelere göre daha uygundu çokta kaliteliydi hatta dün yıkadım ne solma ne yazılarda dağılma olmadı yarinde tersten utuleyecegim
 
Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?

Bebeli arkadaslarim bundan çok memnun, Ben de bundan alacagim

 
Sıkma canını hepsi zamanla gelişecek tabi ki sende susacak kv burnunu sokmasin bebeğe ben de kıskancım içimde daha rahatım şuan dokunamiyor ya yasak koycam bebek bu öptürmem kavga ederim kafamda kurmaya başladım,Hiç hazır olmuyorsun anneliğe çünkü kucağına alınca başlıyor.burda konuşarak yardımcı olacağız birbirimize.
 
Yok yok bizde söyledik öpmek yaklaşmak yok. Covid var mikrop var dedik. Hepsi biliyor bunu ama ne yaparlar belli değil.
 
Amiin. Sadece 1 hafta sürdü herşey. Ciddiyim temizlik yaptım k valideler gitti diye de göbek attım İlk hafta biraz yanma oluyor ayağa kalkınca yurumek de gerekiyor ama tabi. Ameliyattan çıkınca sabah oldumdu akşamı yürümek gerekiyor bağırsaklarının çalıştığını görmek istiyorlar tuvalete çıkıyorsun sabahı eve geçmiştim. Ve anestezi alıp tamamen uyumadım belden uyusturdular iyi ki öyle oldum miss gibi uyanıktim yüzünü gördüm ve 15 dk gibi geldi doğum bana eşim de yarım saat filan sürdü girip çıkman bir oldu dedi. Allah sabır versin acılarımızı dindirsin.
 
Ama canım gerçekten öyle oluyor kıskançlıkla alakası yok bence bende doğum yaptım bebeği kimseye vermek istemiyordum kimse öpmesin kimse elini sürmesin görmeye kimse gelmesin modundaydım. Öylede yaptım annelik korumacılığı gibi bişey aslında
 
Bizim de önümüzde öyle bir durum olcak 7 yaşında ve hep ilgi gördü tek torun filan nolcak bakalım seviyo şuan sahipleniyorda ama doğunca görcez.
 
Bende öyle olacağım ama dizginlemek istiyorum biraz da
 
Ayneen gizli gizli oper 40 i çıkana kadar kimse gelmesin dicem k valide De dahil
Ben keşke kendi evimde olabilseydim kimse gelemeyecekti. Sadece kv olacaktı. Ama işte mecbur gidiyorum. Bir de kv nin evinde kalacağız. neyseki kb çalışıyor akşam geliyor. Akşama kadar rahat olurum her konuda. Sonrası oda değiştiririm idare ederim.
 
Bizim de önümüzde öyle bir durum olcak 7 yaşında ve hep ilgi gördü tek torun filan nolcak bakalım seviyo şuan sahipleniyorda ama doğunca görcez.
Kardeşim doğduğunda 8 yaşındaydım hala neden kıskandığımı anlamasam da çok kıskanmıştım hele de biraz büyüdüğünde benim abur cuburları ona almaya başladıklarında ve kucağıma alacam dediğimde yok dediklerinde
Bizimki de daha kardeş kavramı yok bebek deyip seviyoruz o da şuan her gördüğü oyuncak canlı farketmez bize gösteriyor bebek diye
 
Demeeee
 
Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Iki çocuğumdada ortibebe kullandim kablolu iyidi yani her saniue kullanılan bisey degil zaten onlardan al bi tane canım süpürgeye takilanlar falan var gerek yok onlara
 
Evet o hissi orda yaşamak istiyorum ama bir yandan da aşırı korkuyorum panik atağım tutar doğum esnasında fenalaşırım diye bide çoğu insan korkuttu yok herşeyi hissediyorsun yok karnına devamlı bastırıyorlar vs. Gözüm korkmadı değil yani Doktorum zaten genel anestezi taraftarı değil normal doğumda karar kılmıştı benim bir böbreğim alındı şimdi normal doğumda diğer böbreğime baskı dan dolayı birşey olur mu korkusuyla sezeryanda karar kıldık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…