2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Karnına nasıl devamlı bastırıyorlarmış ay normal doğumda çıkması için baskı yapıyorlardır da sezo da 5 dakikada bebe çıkıyor zaten yok yok boşuna korkutma kendini doğumun kendisi gayet kolay ilk günler ayağa kalkmakta zorlanabilirsin o kadar o da her doğumda olan şey sezo dan sonra bol bol yürü, sade nescafe iç daha çabuk toplanırsın

Yok yok bizde söyledik öpmek yaklaşmak yok. Covid var mikrop var dedik. Hepsi biliyor bunu ama ne yaparlar belli değil.
Ne yapacakları hiç belli olmaz valla. Benim kv iyi hoş kadındır. Hatta doğumdan sonra kv nin evinde kalmak zorunda kaldım elinden geldiğince yardımcı oldu. Ama bebe daha birkaç günlükken bir sabah ben uyurken içerden gülme sesi geldi. Gidip bi baktım bebeğe gizli gizli şekerli su vermeye çalışıyor. Önce anlamadım ne olduğunu. Sonra ben tepki verince pişman oldu tabi. Sinirim geçtikten sonra diyor ki bize büyüklerimiz şeker yerse tatlı dilli olur derlerdi bizde hep yapardık ondan yaptım. Sonra bende zararlarını anlattım internetten turşu suyu içirilip ölen bir bebeğin haberini okuttum. Alerjisi olabileceğini boğazına kalabileceğini anlattım birdaha tekrarlanmadı. Ama içimde hep bir şüphe kaldı

Cesaret verdin bana çok teşekkür ederim canım O kadarı da olur dayanırız yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun Sezeryan dan hemen sonra korse kullanmışmıydın birde kaç kilo aldın bu güne kadar

Cesaret verdin bana çok teşekkür ederim canım O kadarı da olur dayanırız yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun Sezeryan dan hemen sonra korse kullanmışmıydın birde kaç kilo aldın bu güne kadar
Yok canım korse kullanmadım ama içimde kalmıştı bunda soracam onaylarsa kullanacam. Şimdilik +3 kilodayım

Kızlar akşama doğru bizim kız kafa attı karnıma (daha doğrusu yüzyılın sakarı koca kişisi önümden alırken dikkat etmedi çarptı çocuğun kafasını ). Bel ve kasık ağrım oldu 8-9 saat bekledim yemek yedim, dinlendim, duş aldım, uzandım yok geçmiyor. Normalde gün boyu hareketleri azdı bebenin bu olaydan sonrada hareketlenmedi naptıysak bi kımıldama olur gibi oluyor sonrası yok toplamda 10 u görmeyince acile gidelim dedik. Önce devlet acile gittik bu saatte sakin olur dedik önümdeki kadını 33 haftada acil sezoya aldılar kendi hastanemize geçtik.
Küçük hanımlar gayet iyiymiş sadece dizinden aşağısı hareket ediyor ondan hissetmiyormuşum, nst bağlanınca iç savaş çıkarttı çok şükür sancı yada başka birşey yok ama hala ağrılar kesintisiz devam ediyor geçmezse tekrar acile gel dedi ebe, zaten olmuş sabah direk muayeneye giderim diyemedim

Son zamanlarda sabahı bir aksiyona bağlıyoruz hayırlısı bakalım

Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Evde başka çocuk olunca oluyor illaki bir aksiyon.

Sezeryan sonrası ne zaman normale döndunuz? Agrılarınız ne zaman keçdı
Gunaydin. Ilk 1 hafta agrilarim oluyordu, hep paracetamol kullandim. Sonrasinda dikis alindi. Sonrasinda genel durumum iyiydi ama yattigim yerden mekik ceker gibi kalkarken sezaryen koselerinde batma oluyordu, kisacasi sadece bazi hareketlerde aci hissediyordum. Qrti olarak hissizlik hissi vardi. Hissizlik O bazi mavralarda batma hissi ve hissizlik 1 yilda gecti tamamen.

5 çocukla sormadan nasıl gelebilir agzin açik okudum resmen şoktayim ya

Hiç dusunme derim 2 ay teslimat suresi veriyor ama böyle bi kalite yok yani mükemmel

Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Otribebe aldim ben canim ilk aşama için alişamazsam elektrikli falan alabilirim

Baby me veriyorum gelen baby mom.
İade kodu oluşturdum ama bende şüpheliyim işten gelipde almıyorlar mis kargo yya ben götürmem lazım iade etmeyecem sanırım
Ay ugraştigina degmez canim yabben üşenirim
Anaaa kiz ne psikopat kv'ler var benimkinin asla yapmayacagi bişeydir ben versem bana kizar o derece organikçidir herkesinde bi deformasyonu var eltim emzirirken tepesine akbaba gibi dikilip bebek emiyormu diye bakiyodu eltimden önce ben çemkiriyodum bebek aglasa bile annesine vermez oyle sacma sapan kendi dogurmuş gibi bebegi anasindan kiskanir bizimkide eltime ilk dogumunda bu seni sütün için seviyo emzirmesen sevmez demiş ben şoktayim yani ki demişolabilir eltim sessizdir ses cikarmadikca tepesine binmişler bana yapabileceğini pek sanmiyorum cigerini sökerim adamin

Kızçelerim şimdi burun aspritörü alacağım ben. Ne önerirsiniz? Weebaby dümdüz bildiğimiz sıktırmalı olandan mı? Yoksa chicco kablolular falan var? Ne tercih ettiniz siz?
Bende elektrikli, manuel 4-5:cesit var. Hele bir tanesi var ucunu elektrik supurgesine takiyorsun. Kulaga canice geliyor ama ise yariyor. Ucu inceldikte vakum gucu azaliyor cocugun burnunu fln acitmiyor. Kisacasi manuel kablolu olanlar en iyisi. Ister sen, ister makine vakumlasin bir ucunu, en iyisi o kablolu tarz olanlar.

+3 mü
ben +11 olmuşum
ben de 11 kilo aldım. 12 çıktığı da oldu ama sanırım su toplamışım, yine 11 görünüyor. işin tuhaf kısmı 20. haftamdan beri 1-1.5 kilo almışken, 12-14 hafta arası Türkiye'de 4 kilo almıştım.

Şekerle ilgili yeni gelişmeler var. Bence benim plesanta pankreasın ürettiği insülini baskılamayı bırakmış olabilir. Çok mesudum. Devlet bedava strip verdi, ben de bol bulmuşken yemeye başladığım dknın 1. saati, yemeğin bittiği dknın sonrasındaki 1. saat, farklı parmak ve ellerden bakmak suretiyle her öğünde 4-5 test yaptım. En fazla 138e çıkıp inişe geçiyor. 140ı aşmadı daha. Normal yiyorum bu arada. Tabi sağlıklı beslenmek en güzeli ama canımın bir şeyleri çekmesi durumunda yiyebileceğimi bilmek bile beni mutlu ediyor. kendimi kapana kısılmış gibi çaresiz hissetmiyorum.

Aynen hiç belli olmaz ama benşm kv nin sanki öyle bilgileri yok gibi hiç bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…