2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hamilelikten olamaz benim ki ama hamilelikle daha hassas oldu ise durum fena açıkta duran kulağımin dibinde benim ki yani o kadar dibinde sesler
bilen biliyor benim komşuları duymayan kalmadı Kk da zaten. Bebek gelsin yavrucuğumun sesinden duymam kimseleri . Biraz da onlar bizi dinlesin

Yani pişik kremi konusu sıkıntılı bir durum ama ben dediğim kremleri kullanacağım. Dalini aldım Bir de içeriği temizmiş artık %99 doğal diyordu %1 lik kısımda da zaten zararlı herhangi bir madde bulunmuyormuş. Tabi onu likit pudra şeklinde aldım. Sıcaktan pişmemiş eklem ve gıdıklarına sürerim dedim. çanta içinde bende bayılıyorum şekline rengine. Özellikle büyük aldım biz sık yolculuk yapıyoruz. Mesela doğduktan sonra kışın annemlere gitmeyi falan düşünüyorum. Ordan kv ye giderim. Öyle bir durumda benim için büyük olması iyi olur dedim
Kız ben alıyordum yavaş yavaş bu şeker diyeti durdurdu beni 59 olmuştum 1 hafta da 1 kilo almıştım. Sonra hoooıppp şeker diyeti zayıfladım 1 kilo verdim geri. Şimdi 1.5 aydır aynı kilodayım. Almıyorum aksine gram gram veriyorum. Zayıflamaya dert etme bebeişin her şekilde kilo alıyormuş.
Ya sanırım geçen ay benim de yüksekti. Bu suya katılıp gece içilen tek seferlik ilaç verdi. O değil mi? Ama doktorun bana sorduğu hiç bir ağrı ve şikayetim yoktu. Hala da yok. O yüzden anlamıyorum geçti mi geçmedi mi.

ahahah hatırlıyorum devam mı onlar

Bende 9 kg aldim hemen yoruluyorum ya çok sinir bozucu hayirla git gel inşallah canim
Benim oglanda ne gece diyo ne gunduz .. uykuyu unutturdu simdiden saolsun
İşimiz zor bak kahvaltiyi yaptim tepindi tepindi karnini doyurdu uyudu kerata
Valla kaan kocatepenin yalancisiyim onun bir videosunda dinlemiştim ben

günaydın. darısı başıma. gün sayıyorum. tek kelimeyle bıktımm. nasıl çıktı kan değerleriniz, neden öyle dedi kadın doğumcu?

günaydın. darısı başıma. gün sayıyorum. tek kelimeyle bıktımm. nasıl çıktı kan değerleriniz, neden öyle dedi kadın doğumcu?

günaydın canım:)
inşallah dolar artık son iki hafta kendimi yataktan kazıyarak gittim. o kadar zorlandım ki. insan nefes aldığını hissediyo o raporu verirken

benim gebeliğe bağlı trombosit düşüklüğü varmış. kadin doğum yönlendirmisti dahiliyeye. ikisi de kontrol altında kalacağını düşünüyodu. dün hemogram verdim. 80 bin kritik sinirmis. benim 90 bine düşmüş 110 binden. normalde iki bin falan düşüyordu belli aralıklarla.

o yüzden hematoloji olan bi hastanede doğum yapmam ve hematoloji tarafından da takip edilmem gerekiyomus.
34. haftada doğum kararı alınabilir kortizon verilebilir falan dedi dahiliyeci. kadin doğumcum da erken doğumdan bahsetmedi ama kortizon verilebilir dedi.
ama ben kendimi iyi hissediyorum bence sorun olmicak. pazartesiye randevu buldum gidip bide hematolojiyle görüşelim bakalım:)

Anladım, hematoloji birimi olmadığından böyle icap etmiş. Geçmiş olsun. Bunun fark edilmiş olması ve önleminin tedbirnini alınmış olması çok iyi. Allah çözümsüz dert vermesin. 34. hafta iyi bir hafta. Gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah. Artık izinde hazırlıkların keyfini çıkar. Benim o kısma gelmem için tam 1 ayım daha var. İzin aldım izne tam 36+0'da çıkıyorum inşallah.

Herkese günaydın.. 33. Haftadan herkese
Bugün artık gidip doğum iznine ayrılmak üzere rapor alacağım..
bu zamana kadar çalışmak güzeldi ama yorucu da oldu bundan sonra inşallah daha güzel geçer
Ay ne güzel ayrılan ayrılana. Hayırlı olsun. Hazırlıklarına ağırlık verebilirsin keyifle. İyi dinlenmeler.

Çok yaşlı oldukları için cocuklarımla ilgilenemez kv bilir benim çocuk emanet etmiycegimi çünkü çocuklarıma istediğim gibi davranamaz. Eşime söyledim ama oda aşırı vicdanlı söyleyemez arada kalır. Gelirlerse sıcak oda da yaptıracam artık

Kizlar size bişey sorcam bazen oglum hem ayaklarini hem ellerini çirpiniyor gibi 10 saniye falan suruyor ama boyle biseyle boguşursun tepinirsin kurtulmaya calisirsin ya oyle biseyler yapiyo bi bana mi oluyo bu
Ay benim kız da çırpınıyor gibi bişeyler yapıyor, nöbet filan mı geçiriyo yavrum diye tırsıyodum ama normal herhalde

1)Anne çantası okiedog aldım, büyük olanları pratik olmaz diye düşündüm küçük modelinden aldım. Tecrübeli olmadığım için bilemiyorum tabi boyutu gözleri vs yeterli mi ama yorumları çok iyiydi, hem kaliteli hem uygun fiyatlı. Fotoğrafını koyuyorum.

2)Anladığım kadarıyla içeriği doğal olanları her alt değiştirmede sürerek önlemeye çalışmak, eğer pişik olursa da içeriği temiz olmasa da ilaç gibi olanları kullanmak gerekiyor. Sanırım ben mustelayı günlük, oksizinc veya sudokremi de pişik olursa tercih edeceğim.

3)Kanguru konusunda hiç fikrim yok, henüz araştırmadım da. Kuzenim sling verdi halkalı olanlardan, onların kullanımı rahat mı acaba normal halkasız sling almam icap eder mi ki?

Kabin boy araba arkası yatsa da yenidoğan bebek için uygun olmaz diye düşünüp puset takılan aldım. Hem de puset arabaya bana dönük takılabiliyor en azından 6 aya kadar pusete ihtiyaç olur diye düşünüyorum. Pusette de 6 ay maksimum 1 yaştan sonra oturmak istemiyorlarmış, hem de kemerle bağlamak isofix kadar emniyetli olmaz mı acaba diye düşünüp britax römer oto koltuğu da aldım şubat indiriminde 0-18 kgdı galiba. Oto koltuğu için erken aslında puset varsa artık ona oturmamaya başladığında da alınabilir ama ben indirimde diye almıştım. Tecrübe yok tabi bişeyleri boşuna almış da olabilirim

Eklentiler

• 426223F3-E24A-41D4-AB97-AAA2B3E6C0AD.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 55

aynen öyle içim rahat zaten çok şükür:) bence iyiyim oğlan okuldan hastalık kapmış bana da bulaştırdı. viral enfeksiyon var şuan. o da sayıyı düşürüyormus. haftaya kan verdiğimde bu kadar düşük çıkmayacak belki:)

öyle olsa da kontrol altında. neden kaynaklandığı belli. bebek de salı günü 2.250 gram çıkmıştı.

tam doğum öncesi izni oluyo senin de o zaman:) çantamı hazirlicam ben de hersey hazır aşağı yukarı ama utulenip yerleşecek. Bi kaç tane ufak eksiğimiz vardı bugün yarın onlar da gelir kargodan

canta hazırladın mi sen mirune?

Cybexler acayip zamlandi, 13000 tl lik şeyler 17000 tl su an, %30 zam . Pusetli kabin boy daha mantıklı gibi o zaman. Kişi kanın boy korur nu bebegi, aklıma takılan bir diğer konu da o. Pusetli kabin alsam daha kullanisli o zaman?

Oto koltuğu sonra da alınabilir ama döviz devamlı artıyor, sonradan biraktigimix her şey extra pahalı olarak satin alacagiz, onu sonradan bırakmak istemiyorum pek

Kreme gelince diğer markalarabgore pahalı ama minicik kullaniyormussun, en azindan yeni doğduğunda bu markayi kullanacagim ben, temiz icerikli ve çok başarılıymis. Çok çok az kullanildigindan aylar lca yetiyormus.

ALONE KOTON ANNE BEBEK BAKIM ÇANTASI 9301 MAVİ Fiyatları ve Özellikleri

Oğlumda bu çantayı aldım. Çoook memnunum. Hem çok geniş hem çok gözü var hem de kumaşı, fermuarları çok kaliteli.

Pişik önleyici olarak Mustela alacağım ama büyük ihtimal kullanmayacağım. Pişik olursa eğer Hametan kullanırım. Trukid güzel bir marka ama portakal yağı bazı bünyelerde alerjik. Kızımda güneş kremini kullanmıştım. Artık onu da Ecowell alıyorum.

Kanguru hiç kullanmadım. Fikrim yok. Neko Slingim var ama o da kullanışlı gelmedi bana. Aslında bağlaması, çocuğu taşıması kolay da o kadar sarıp sarmalıyor ki su içinde kalıyor çocuk. Saçlarından ter akıyor. Gerçi benim çocuklarım ter konusunda anormal olabilir. Bilemiyorum.

Kızlar günaydııın. Sağlık ocağında kontrole gidiyormusunuz ve bu haftalarda nasıl bir kontrol uyguluyorlar. Aile hekimliği aradı kontrole gelmem gerektiğini söylüyor neye bakıyorlar ki.

Hayir olsun ne gibi sorunlarin cikti kanda ?

Kızlar günaydııın. Sağlık ocağında kontrole gidiyormusunuz ve bu haftalarda nasıl bir kontrol uyguluyorlar. Aile hekimliği aradı kontrole gelmem gerektiğini söylüyor neye bakıyorlar ki.
Kalp atisi, kilo takibi, tansiyon bakliyor birde genel kan idrar alirlar eger ki yakin zmanda vermediyseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…