- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 53
- 35
maşallah siz baya önden gidiyosunuz sanırım. kilosu da boyunun da maşallahı varEvet bizde doktordan cıktık teyzeleri. 40 cm 1675 gram olmuşuz. Bir maşallah alırız artık32.haftadan sonra nstlerim baslayacakmış. 7-11 hafta arasıda doğum olur dedi
Daha ne refleksler gelişecekGünaydin kizlar uykusuz gecelerden selam sabaha kadar tepinen bir uşak var içimde bu geceleri benim agzima tükürecek sanirim gündüzde uyuyorbu ara kulaklarim aşiri hassaslasti her haltı duyuyorum vallahi son aylarda anne refleksleri gelisirmiş benimkiler gelişiyor
Bence mutlaka belirt. Biliyorsun fıtıklar da derece derece. Ben doğumdan önce beyin cerrahına danışmıştım doğuma engel değil demişti o zamanlar. Ama bu sefer epidural falan olacak olursam yine sorucam.Peki dogumun nasil oldu beni cok yoruyor bu fitik ıkınma zmanlarnda falan sanki belim 2 ye ayrliyor gibi doktoruma belirtmeli miyim ? Bende kirecleme, kayma ve fıtık var tam kuyruk sokumunda gorunuyor
Allah'tan farkedilmiş erkenden de önlemini alacaksın en azından. Sıkıntı da vermiyormuş doktor farketmese kendin farketmen imkansızgünaydın canım:)
inşallah dolar artık son iki hafta kendimi yataktan kazıyarak gittim. o kadar zorlandım ki. insan nefes aldığını hissediyo o raporu verirken
benim gebeliğe bağlı trombosit düşüklüğü varmış. kadin doğum yönlendirmisti dahiliyeye. ikisi de kontrol altında kalacağını düşünüyodu. dün hemogram verdim. 80 bin kritik sinirmis. benim 90 bine düşmüş 110 binden. normalde iki bin falan düşüyordu belli aralıklarla.
o yüzden hematoloji olan bi hastanede doğum yapmam ve hematoloji tarafından da takip edilmem gerekiyomus.
34. haftada doğum kararı alınabilir kortizon verilebilir falan dedi dahiliyeci. kadin doğumcum da erken doğumdan bahsetmedi ama kortizon verilebilir dedi.
ama ben kendimi iyi hissediyorum bence sorun olmicak. pazartesiye randevu buldum gidip bide hematolojiyle görüşelim bakalım:)
11 gün öndeymişiz:). Maşallah diyelimmaşallah siz baya önden gidiyosunuz sanırım. kilosu da boyunun da maşallahı var
Evet canım tetagil onu damaklara sürünce hemen dişleri patlıyor temizleme pamuğu ilk aylarda güzel oluyor ama benim elime gelmesi gerek renk renk pamuklu bezlerden hazırladım daha güzel oluyor ıslak mendili kullanmayabilirimBu çantayı da favorilere attımÇok kullanışlı görünüyor her yerinde böyle gözü olan çantalara bayılıyorum en sinir olduğum şey çantanın içinde bir şey aramak çünkü
Tetagil i Instagram'da herkesler pek bir övüyor ben de Cezayir'e dönerken alıp valize atayım diyorum.
Şimdi bir çok markanın Bebek temizleme pamuğu var. Ben de onlardan aldım suyla onu ıslatıp temizlicem. Nispeten temiz içerikli bir kaç paket de ıslak mendil aldım onu da ancak dışarda oldugumuzda, uçakta falan kullanıcam inşallah. Biraz büyüdükten sonra zaten kaka yaptığı zaman poposunu direkt yıkıyorum ben.
Alt açma mati sert mi? Silinebilir mi bu markanin? Skip hop istiyordum ama neredeyse 1500 olmuş, cook pahalı, bebek cantasi bu kadar pahali olmamali. Bu markanin termoslu cantasi iyi mi bir deBen 850 ye almıstm gogi cantasını. zam mı geldi ki
Ay bu çantayı da çok sevdimAy benim kız da çırpınıyor gibi bişeyler yapıyor, nöbet filan mı geçiriyo yavrum diye tırsıyodum ama normal herhalde
1)Anne çantası okiedog aldım, büyük olanları pratik olmaz diye düşündüm küçük modelinden aldım. Tecrübeli olmadığım için bilemiyorum tabi boyutu gözleri vs yeterli mi ama yorumları çok iyiydi, hem kaliteli hem uygun fiyatlı. Fotoğrafını koyuyorum.
2)Anladığım kadarıyla içeriği doğal olanları her alt değiştirmede sürerek önlemeye çalışmak, eğer pişik olursa da içeriği temiz olmasa da ilaç gibi olanları kullanmak gerekiyor. Sanırım ben mustelayı günlük, oksizinc veya sudokremi de pişik olursa tercih edeceğim.
3)Kanguru konusunda hiç fikrim yok, henüz araştırmadım da. Kuzenim sling verdi halkalı olanlardan, onların kullanımı rahat mı acaba normal halkasız sling almam icap eder mi ki?
Kabin boy araba arkası yatsa da yenidoğan bebek için uygun olmaz diye düşünüp puset takılan aldım. Hem de puset arabaya bana dönük takılabiliyor en azından 6 aya kadar pusete ihtiyaç olur diye düşünüyorum. Pusette de 6 ay maksimum 1 yaştan sonra oturmak istemiyorlarmış, hem de kemerle bağlamak isofix kadar emniyetli olmaz mı acaba diye düşünüp britax römer oto koltuğu da aldım şubat indiriminde 0-18 kgdı galiba. Oto koltuğu için erken aslında puset varsa artık ona oturmamaya başladığında da alınabilir ama ben indirimde diye almıştım. Tecrübe yok tabi bişeyleri boşuna almış da olabilirim
Ben gogi setini aldım mucanın . Arkadasım aşırı memnun cok övdü. Komple acıldıgı icin en altta kara delik gibi ürün aramıyorum dedi. Birde cok fazla şey alıyormus icine. Bende begendim büyüklüğü vs gayet güzel. Tavsiye ederim canım 1500 vermene gerek yok 850 tl sitesinde benm aldıgım setiAlt açma mati sert mi? Silinebilir mi bu markanin? Skip hop istiyordum ama neredeyse 1500 olmuş, cook pahalı, bebek cantasi bu kadar pahali olmamali. Bu markanin termoslu cantasi iyi mi bir de
Ben hamileliğin ilk aylarında cybex kabin model ama puset oturtulandan almıştım. Puseti bebek arabası ve pinolino marka beşik 12 bine gelmişti operaistanbulda. Baya zamlanmıs:)Cybexler acayip zamlandi, 13000 tl lik şeyler 17000 tl su an, %30 zam. Pusetli kabin boy daha mantıklı gibi o zaman. Kişi kanın boy korur nu bebegi, aklıma takılan bir diğer konu da o. Pusetli kabin alsam daha kullanisli o zaman?
Oto koltuğu sonra da alınabilir ama döviz devamlı artıyor, sonradan biraktigimix her şey extra pahalı olarak satin alacagiz, onu sonradan bırakmak istemiyorum pek
Kreme gelince diğer markalarabgore pahalı ama minicik kullaniyormussun, en azindan yeni doğduğunda bu markayi kullanacagim ben, temiz icerikli ve çok başarılıymis. Çok çok az kullanildigindan aylar lca yetiyormus.
Earth Mama Baby Bebek Pişik Kremi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Earth Mama Baby Bebek Pişik Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Arkadasım ısrarla al dedi ben silver nurse alacağım gümüş kapakİyi günler kızlarGümüş Gögüs ucu koruyucu önerirmisiniz almayı?
Ben gogi setini aldım mucanın . Arkadasım aşırı memnun cok övdü. Komple acıldıgı icin en altta kara delik gibi ürün aramıyorum dedi. Birde cok fazla şey alıyormus icine. Bende begendim büyüklüğü vs gayet güzel. Tavsiye ederim canım 1500 vermene gerek yok 850 tl sitesinde benm aldıgım seti
Ben hamileliğin ilk aylarında cybex kabin model ama puset oturtulandan almıştım. Puseti bebek arabası ve pinolino marka beşik 12 bine gelmişti operaistanbulda. Baya zamlanmıs:)
Sen de çantanın görselini ve nerden aldığının linkini paylaşır mısın? Ben de hem büyük hemde güzel görünen bı çanta istiyorumYani pişik kremi konusu sıkıntılı bir durum ama ben dediğim kremleri kullanacağım. Dalini aldım Bir de içeriği temizmiş artık %99 doğal diyordu %1 lik kısımda da zaten zararlı herhangi bir madde bulunmuyormuş. Tabi onu likit pudra şeklinde aldım. Sıcaktan pişmemiş eklem ve gıdıklarına sürerim dedim.çanta içinde bende bayılıyorum şekline rengine. Özellikle büyük aldım biz sık yolculuk yapıyoruz. Mesela doğduktan sonra kışın annemlere gitmeyi falan düşünüyorum. Ordan kv ye giderim. Öyle bir durumda benim için büyük olması iyi olur dedim
Baby Balloon Bag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLSen de çantanın görselini ve nerden aldığının linkini paylaşır mısın? Ben de hem büyük hemde güzel görünen bı çanta istiyorum
Pisik kreminin yorumakrina baktım.her gün kullanıyorum 3 ayda anca yarısı bitti yazmışlar. Mustelayla aynı fiyata gelir zaten bu şekilde. Benim oğlumda çoklu gıda alerjisi vardı ben de babası da alerjiğiz kız da alerjik olmasa bile hassas olur kesin o yüzden pişik kremi benimicin önemli. Bu marka aklıma yattı gerçekten.Cybexler acayip zamlandi, 13000 tl lik şeyler 17000 tl su an, %30 zam. Pusetli kabin boy daha mantıklı gibi o zaman. Kişi kanın boy korur nu bebegi, aklıma takılan bir diğer konu da o. Pusetli kabin alsam daha kullanisli o zaman?
Oto koltuğu sonra da alınabilir ama döviz devamlı artıyor, sonradan biraktigimix her şey extra pahalı olarak satin alacagiz, onu sonradan bırakmak istemiyorum pek
Kreme gelince diğer markalarabgore pahalı ama minicik kullaniyormussun, en azindan yeni doğduğunda bu markayi kullanacagim ben, temiz icerikli ve çok başarılıymis. Çok çok az kullanildigindan aylar lca yetiyormus.
Earth Mama Baby Bebek Pişik Kremi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Earth Mama Baby Bebek Pişik Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Pisik kreminin yorumakrina baktım.her gün kullanıyorum 3 ayda anca yarısı bitti yazmışlar. Mustelayla aynı fiyata gelir zaten bu şekilde. Benim oğlumda çoklu gıda alerjisi vardı ben de babası da alerjiğiz kız da alerjik olmasa bile hassas olur kesin o yüzden pişik kremi benimicin önemli. Bu marka aklıma yattı gerçekten.
Sorma cybex uçmuş evdeki pusetin fiyatına baktım sarilasim geldi3500 olmuş 9 yıl önce 300e mi ne almıştım Travel sistemler ev taksidi fiyatına gelmiştir eminim. Ama şimdi Allah için oğlumdan sonra kaç çocuk büyüttü hala maşallah taş gibi Yine de şimdi olsa alamam bu fiyata muadil bir şey bakarım. Bebek arabası cybex değil baska bir markaydı unuttum adını. Chicco lite way modeline çok benzeyen ama ondan bir tık daha konforlu ve cybexle uyumlu bir model olduğu için satıcının önerisine uyup aldım hiç pişmanlık yaşatmadı çok şükür. Ben o arabayla hani çok yoğun kar yağışı olan bir sene olmuştu ya oğlum 2.5 yaşındaydı galiba o karda Antalya'dan kuzenlerim gelmişti onlarla her gün dışarda gezdik sabahtan akşama kadar gayet de rahat kullandım hiç de hasta olmadı çok şükür. Yani en kara kışta bile kabin boy yeterli oldu. Bir travel sistem alıp üstüne bir de ilerde baston almak zorunda kalmak mantıklı gelmiyor bana. Hem de bu ekonomik krizde.
Dikkat etmen gereken şeyler, tek elle açılıp kapanmasının pratik olması, güneşliğinin uzun olması, tam düzden hallice olacak şekilde yatabilmesi (bu pozisyonda yanlarda da güneşlik olması önemli), altta sepeti olursa rahat edersin. Bir de pusetle uyumlu olması. Ekstra aparat takman gerekiyorsa o aparatları çıkarmadan arabanın kapanabilmesi de çok çok önemli. Ben aparatları doğumdan sonra bir kere taktım teee kaç ay sonra artık puset kullanmamaya başladığım zaman çıkarttım.
Aaa olmaz mıahahah hatırlıyorumdevam mı onlar
Sağol canımmBende 9 kg aldim hemen yoruluyorum ya çok sinir bozucuhayirla git gel inşallah canim
İşimiz zor bak kahvaltiyi yaptim tepindi tepindi karnini doyurdu uyudu kerata
Valla kaan kocatepenin yalancisiyim onun bir videosunda dinlemiştim ben
Evet çok şükür herşey aldık sadece eşyalar yıkanıp çanta hazırlanacak onuda önümüzdeki hafta yapacağız annemi bekliyorumAy ne güzel ayrılan ayrılana. Hayırlı olsun. Hazırlıklarına ağırlık verebilirsin keyifle. İyi dinlenmeler.
Orası öyle tabi 850 bile normal şartlarda pahalıBir bakayım o zaman, almış başını gitmis herseyin fiyatı ya. 850 bile sacma geliyor bana artık ucuz bsey kalmadı
Ah sorma, aşırı zamlandi. Ben herseyi kayiplardan dolayı 28. Haftayi gectikten sonradan birakmistim, sadece kıyafet aldım. Yoksa döviz arttikca zamlaniyor alinabilirdi, sen iyi yapmissin. Kabin ve puset bakayım Ben de biraz, hem.kabin daha hafif hem de daha uygun fiyat. Kışın usumezse bebelerimiz kabin gezen bir çift olduğumuzdan daha iyi benim için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?