- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Hayir olsun ne gibi sorunlarin cikti kanda ?
Kızlar günaydııın. Sağlık ocağında kontrole gidiyormusunuz ve bu haftalarda nasıl bir kontrol uyguluyorlar. Aile hekimliği aradı kontrole gelmem gerektiğini söylüyor neye bakıyorlar ki.
Kızlar günaydııın. Sağlık ocağında kontrole gidiyormusunuz ve bu haftalarda nasıl bir kontrol uyguluyorlar. Aile hekimliği aradı kontrole gelmem gerektiğini söylüyor neye bakıyorlar ki.
Cokta mecburi degil ama yinede kayit amacli gidiliyor.. gitmesende niye demezler heralde bilmiyorum kiSağol canım. Bu kontroller mecburi mi?
Tansiyon kilo bebek kalp atisi bakiyolar. Kan ve idrar tahlili yapiyolar. Hastanede hepsini yaltiriosan gitme ara bilgileri ver gitsinKızlar günaydııın. Sağlık ocağında kontrole gidiyormusunuz ve bu haftalarda nasıl bir kontrol uyguluyorlar. Aile hekimliği aradı kontrole gelmem gerektiğini söylüyor neye bakıyorlar ki.
Size de çok geçmiş olsun umarım iyisindir ve sağlıkla alırsın bebişini kucağınabeni en son 29 haziranda çağırdılar. hemen hemen her ay idrar hemogram gibi tahliller alıyorlar. kilo tansiyon bebek kalp atışı takibi yapiyolar.
gitseniz iyi olur. benim sağlık ocağının izlem sonuçlarını gösterirken fark edildi trombositlerimin durumu
Yaptırıyorum her ay ama gitmem gerekiyormuş öyle dedi ebe hatta numaramı yanlış vermişim annemden ulaştı kadın resmen nerdesiiiin sen neden gelmiyorsun diyor gidelim bakalım bebişimin kalp atışını dinlerimTansiyon kilo bebek kalp atisi bakiyolar. Kan ve idrar tahlili yapiyolar. Hastanede hepsini yaltiriosan gitme ara bilgileri ver gitsin
Ihmal etme aman dikkat et canim tez zmanda duzelir insallah kan sonucungebelige bagli trombosit düşmesi yaşıyorum canım. kanımda pıhtılaşma sorunu var.
Yüzüstü yatırıp omurgada siintili noktalara 1 sn lik bir işlem yapıyor eliyle bastırarak. Hamilelikte belki otururken falan da başka yöntemleri vardır ama bana yaotigi şeyi yüzüstü yaramayacağım için şu ansa yapamaz. O yüzden doğumdan sonra git dedim. Fıtık için bunca yıl boşuna beyin cerrahi ve ortapedi doktorlarında vakit kaybetmişim hatta bir tanesi hemen ameliyat işlemlerine başla demişti iyi ki ameliyat olmamışım. Instagramda benim gittiğim uzmanin kayroprtaktik diye bir hesabı var incele bir istersen. Çok meşhur oldu fiyatı epey arttı illa ona gitmene gerek yok başka uzmana da gidebilirsin.Zaten bu agrilarin sonu tutulma kitlenme ilac fayda etmiyor yine dogm sonrasini nasil beklicem ki doktor gel demisti baksin bi simdilik
Peki dogumun nasil oldu beni cok yoruyor bu fitik ıkınma zmanlarnda falan sanki belim 2 ye ayrliyor gibi doktoruma belirtmeli miyim ? Bende kirecleme, kayma ve fıtık var tam kuyruk sokumunda gorunuyorYüzüstü yatırıp omurgada siintili noktalara 1 sn lik bir işlem yapıyor eliyle bastırarak. Hamilelikte belki otururken falan da başka yöntemleri vardır ama bana yaotigi şeyi yüzüstü yaramayacağım için şu ansa yapamaz. O yüzden doğumdan sonra git dedim. Fıtık için bunca yıl boşuna beyin cerrahi ve ortapedi doktorlarında vakit kaybetmişim hatta bir tanesi hemen ameliyat işlemlerine başla demişti iyi ki ameliyat olmamışım. Instagramda benim gittiğim uzmanin kayroprtaktik diye bir hesabı var incele bir istersen. Çok meşhur oldu fiyatı epey arttı illa ona gitmene gerek yok başka uzmana da gidebilirsin.
Ben de kaşıntı şikayetiyle gittim antibiyotik ve 5 günde 1 tane kullanacağım 3 kutu fıtık verdi, bir de antiseptik yıkama solüsyonu. Solüsyonu her tuvalete gittiğimde kullanıyorum kaşıntıya çok iyi geldi. Unutursam hemen kaşınmaya başlıyor yine.Günaydın Kızlar, İdrar tahlili ve kültürü yaptırdım. lökosit 21 çıktı en yüksek 5 olmalıymışgeçen 13 çıktı munorol şase kullandım 2 paket geçmedi hatta yükselmiş. yanma ve kaşıntı da oldu var mı benim gibi yaşayan bu durumu
aynen öyle içim rahat zaten çok şükür:) bence iyiyim oğlan okuldan hastalık kapmış bana da bulaştırdı. viral enfeksiyon var şuan. o da sayıyı düşürüyormus. haftaya kan verdiğimde bu kadar düşük çıkmayacak belki:)
öyle olsa da kontrol altında. neden kaynaklandığı belli. bebek de salı günü 2.250 gram çıkmıştı.
tam doğum öncesi izni oluyo senin de o zaman:) çantamı hazirlicam ben de hersey hazır aşağı yukarı ama utulenip yerleşecek. Bi kaç tane ufak eksiğimiz vardı bugün yarın onlar da gelir kargodan
canta hazırladın mi sen mirune?
Ben 850 ye almıstm gogi cantasını. zam mı geldi kiMuca 1350 liraymisÇantaya ayıracağım bütçeyi çok aşıyor
Kanguruyu da ikinci el mi alsam diyorum sırf bu Ergonomik kanguru için açılan gruplar var onlara bakıcam, covid dönemi kullanamayıp şimdi satan da çok oluyor.
Normaldir herhalde kuzum bende öyleyim iki gündür hatta yatakta bile sağa sola dönerken canım yanıyor. O yüzden hafif oturur pozisyon da sırt üstü yatıyorum devamlıDun gece o kadar sancim vardi ki. Belden kasiga sabaha kadar kivrandirdi beni. Artk yalanci sancilar net olaraj baslio
Öyle canım gerçektenInsanlar gercekten artik adininsoylemek istemedigim buyukbas hayvanlardan olmuslar. Durakta otobus bekliyorum. Iki tane 20 li yasta genc koca duraga yayilmislar. Sirtimda canta yanimda karnimda cocuk. Yerlerinden kalksinlar demiorum.ama daha toplu otursalar 3 kisi daha oturur oraya. Ben ayakta bekledim onlar oturdular. Ne yasliya ne engelliye ne hamileye saygilari yok nefret ediyorum ic anadolu insanindan gercekten
Bazen inan anlam veremiyorum bende . Ayakta resmen can çekiştiğimizi görüp yer vermeyenler çok birde sıkış tepiş gidiyoruz sıcak ayrı bi dert zaten. Eşim o yüzden dışarı çıkarmak istemiyor çok fazla. Mesela geçen yine ayakta yolculuk yapıyorum çoğu insan görmez den geldi birtane bayan sağolsun kalkıp yer verdi. Bi amca bayada yaşlı ama yazık adam benden öyle özür diledi ki içim gitti kızım kusura bakma ne olursun ben senin hamile olduğunu fark edemedim diye üst üste kaç kere söyledi o bana yer veren bayanı oturttu hemen yerine . Çok hoşuma gitmişti hala böyle düşünceli merhametli saygılı insanlar var .Insanlar gercekten artik adininsoylemek istemedigim buyukbas hayvanlardan olmuslar. Durakta otobus bekliyorum. Iki tane 20 li yasta genc koca duraga yayilmislar. Sirtimda canta yanimda karnimda cocuk. Yerlerinden kalksinlar demiorum.ama daha toplu otursalar 3 kisi daha oturur oraya. Ben ayakta bekledim onlar oturdular. Ne yasliya ne engelliye ne hamileye saygilari yok nefret ediyorum ic anadolu insanindan gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?