2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun gece o kadar sancim vardi ki. Belden kasiga sabaha kadar kivrandirdi beni. Artk yalanci sancilar net olaraj baslio
Benim de karnım aciyor resmen herhalde rahim büyüdükçe kız içerde debelendikce oluyor. Ama sen devam ederse doktora git bence. Ben de ilk gebeliğimde önemsemedim hamileyim oram buram illa ki agriyacak diye düşünüyordum düzenli de değildi hatta çok güçlü değildi sancılar ondan önemsemedim. Rutin kontrolde söyledim yaşlı teyzeler gibi Doktorcum yanlarım ağrıyor diye ultrason ekranını değiştirip kasılmalara baktı meğer kasılmalar başlamış hemen progesteron başlattı. Büyük ihtimal yalancı sancıdır ama riske atma yine de emin olmakta fayda var.
Sen bir de İstanbul'da metrobüse bin Bir keresinde bebek arabasini soktum içeri insanlar üstünden atladı resmen Hayır yani arabayı önden gönderip ben sonraki metrobüsle mi gelicem. Benim binmem lazım bir müsade et dimi ama yoook Hem de ilk durakti, bekle sonrakine bin zaten dakika geçmeden geliyor. Keşke uyarsaydın, ne demek 2 kişinin oturacağı yeri 5 kişinin kaplaması ayıp denen bir şey var. Toplum içinde yaşamayı bilmiyorsa gitsin dağda tek başına yaşasın.
Bak böyleleri de var işte ne güzel. İnşallah biz de çocuklarımızı bu bilinçte yetiştiririz. Ama şimdi bakıyorum önce anneler teşvik ediyor çocuklarını bencilliğe. Bencillik iş bitiricilik, akıllılık, hakkını korumak olarak algılanıyor

Arkadasm ilk cocukta inglesina trilogy diyr tutturup aldı sonra cocuk biraz büyüdükten sonra dayanamadı gitti cybex aldı. Cok zor travel sistem diyor. Bendeki eezy s twist modeliydi ama o suan bitmiş sanırım sitesinde göremedim. Arkadasımda da gb qbit all city modeli var. Aralarında 2 fark var. Gb qbit all city modeli anneye doğru dönmüyor ve puset takmak istediğinde diğer oturağı tamamen cıkmıyor üstüne oturtuyorsun. Eezy s twistte puset icin tamamen diğeri cıkabiliyor ve anneye de dönebiliyor. Bugaboo bee5 ler de cok hosuma gitmişti ama aşırı pahalııı

Alt açma mati sert mi? Silinebilir mi bu markanin? Skip hop istiyordum ama neredeyse 1500 olmuş, cook pahalı, bebek cantasi bu kadar pahali olmamali. Bu markanin termoslu cantasi iyi mi bir de
Alt açma matı bence çok gereksiz bir parça tek kullanımlık olanlar gayet yeterli oluyor. Ben çantadan çıkanı hiç kullanmadım gibi bir şey.
Evet 850 ymiş gogi olanlar 1350 olan benim baktığım sette bir kaç parça daha var sadece ama o fiyat farkına değmez bence.

Yok zaten senın baktıgın model gereksiz canım dedigim modeli daha kullanıslı

Kızlar giysileri yıkayıp ütülemeye başlayanlar. Ne önerirsiniz 3-6,6-9larıdamı yıkayım?

İlla cybex olmasına gerek yok. Senin ihtiyacın olan temel özellikleri belirle, bir (önceki yorumda benimkileri yazdım) Ona uygun bir muadil model de bulabilirsin. Oto koltuğunun testiydi, güvenliğiydi diye cybex içine daha çok sinecekse sadece puseti cybex al bebek arabasını benim gibi başka bir marka al. Önemli olan birbirine pratik bir şekilde takılabilmesi. Bizim arabayı biz 4 yaşına kadar kullandık, Cezayir'de bebek arabasını uçağın kapisinda vermiyorlar valizlerle düşe kalka geliyor ona rağmen bir şey olmadı. 5 senedir de annemin evinde her gelen misafir kullandı maşallah gayet iyi durumda.

Ben İstanbul'da Saraçhanede köprü altına gidip satıcıya danışmıştım iyi ki onun yönlendirmesini dinlemişim.

Kızlar giysileri yıkayıp ütülemeye başlayanlar. Ne önerirsiniz 3-6,6-9larıdamı yıkayım?
Zaten ayrı detarjanla yıkayacaksın hazır yıkamışken makineyi doldur öyle yıka bence,. Hem temizce hazır elinin altında olur. 0-3 leri şimdi, diğerlerini zamanı gelince ütulersin.
Demekki gerekliBanada silvermoon dediler alırım doğuma yakın
Gümüşün iyileştirici özelliği varmış falan diyorlar ama bana hava almayan şeyler mantıklı gelmiyor. Ben takıda bile altından başka bir şey takamam hemen yara yapar. Philips göğüs kalkanım vardı o bile güya hava almasına rağmen mememe değen yerleri tahriş olmuştu.
Bau hassasiyetle kesin meme uçlarım lime lime olur diyordum ama son ay göğüs uçlarıma her gün lansinoh kullanmaya başladığımdan mıdır, oğlum iri bir bebekti güzel emebildiğinden midir nedir çok şükür hiç yara olmadı.
İlk başlarda her emzirme sonrası da lansinoh kullandım. Bir de arada üstümü çıkarıp robokop gibi kaldım evde Havalandırmak baya işe yarıyor. Göğüs pedlerini de sadece dışarı çıkarken kullandım.
Bunda da gümüş kapak almayı düşünmüyorum. Aynı yoldan ilerlerim inşallah yine yara olmaz

Kendini iyi hissedersen hepsini yap benim kardeşim getireceği için çoğu kıyafeti onları alınca yıka ütüle yapcam şuanlik çok az kiyafetimiz vardj hepsini hallettim

Makineyle yıkamicam malesef(( eski bizim evinki. Yenisi taşınınca alıcaz inşa Allah Ona kadar elle yıkarım, zor olucak ama napalım
Ben gümüş koruyucusunu yeni duydum, hiç bir fikrim yoktu ona dair ama övenler çoktu. Lanshinoh aldım bende canım son haftalarda kullanmayı düşünüyorum bakalım. Her gün yeni şey almam gerektiğini öyreniyorum
Kendini iyi hissedersen hepsini yap benim kardeşim getireceği için çoğu kıyafeti onları alınca yıka ütüle yapcam şuanlik çok az kiyafetimiz vardj hepsini hallettim
kız kardeşlerim doğuma yakın gelecekler sana lazım olanı yap gerisini biz yaparız dediler 0-3,3-6ları hall edeyim

Ben elim değmişken hepsini yıkadım etiketlerini söktüm ütüledim hurçlara koyup kaldırdım. Sonra tekrar tekrar uğraşmam dedim
Bende makine eski olduğu için elimle yıkamak zorundayım, şimdilik hall edeyim hastane çantamı kalanını doğuma yakın yardıma gelenlere yaptırırım

Bende de bel fıtığı var canım o konuda rahattım.

Bugaboo ant 10.000 kabini bile, ucmus, o kadar para veremem yani

Her model puset her marka ile uymuyor, internette de öyle jirnliste veri göremedim, gezi9 danışmak gerekiyor sanirim

kızlar peki hastane çantası için bi listeniz var mı? neler koyacaksınız?

gecelik, pijama takımı, sabahlik,
emzirme sütyeni veya emzirme atleti,
Süt sağma pompası (hastane vermiyorsa, bende vermişti)
Göğüs ucu kremi (hastane bende vermisti)
Göğüs ucu pedi
Terlik (hastane vermiyorsa)
Çorap, lohusa kulodu (ben depend tek seferlikten aldım paket)
Kirli çamaşırlar için poşet,
Diş macunu ve fırçası (hastane vermiyorsa)
Havlu & sampuan (hastane bende vermisti)
Kağıt havlu ve ıslak mendil,
Kimlik, şarj aleti,
Taburcu olunduktan sonra giyilecek kiyafet
Makyaj malzemeleri (ben alacağım yanıma:)
Göğüs pompasi
️Kullanılacaksa: Lohusa takımları ve lohusa tacı fotoğraf çekimi.icin
Ikramlik bebe çikolata, kurabiye, şerbet, bebek ismi helyum balon ekstra renkli balon
Bebek için hastane cikisi kıyafet, Muslin örtü, yenidogan bebek bezi

+kalacak refakatçi için hastaneye goturmek istediklerin

peki bebişe neler koyucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…