2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kilitli poset ne icin
Ayrı ayrı poşetleyip koyacağım hurca. Kullanılmayacak olanlar kirlenmez hastane ortamında diye düşündüydüm. Biberon emzik vs gibi. Ya da 3 ayrı takım alacaksam yanıma 3 ünü de ayrı ayrı poşetleyip kullanmadığım temiz kalsın diye. Anlatabildim bilmiyorum.

Evett bugün bu saate kadar bekledim ve rapor veriyorum aksiyonsuz geçti günümüz hala ayaktayız

Birazdan temizliğe girişecem sonra gelecem hadi kaçtım ben

Cok uygun almissin kremleri. Icerikleri iyiyse ben de bunlardan alayim madem. Sampuani hakkinda fikrin var mi babydreamin
Evet çok uyguna aldım bunların içeriği temiz kesinlikle sampuanı da temiz içerikli ben şampuanı mustela aldığımdan babydream alamadım ama bilseydim alırdım , eğer bebeğimin cildi bunları severse devam edeceğim kullanmaya,

Evet tamamen temiz içerikli ben de şaşırmıştım, sampuanı da temiz içerikli daha fazla fiyatı olan chicco vs içerikleri temiz değil asla, ben de görünce dedim bunu almalıyım bazı çantalar okul cantası gibi hiç hos değil çantanın ön kısmında termal bölmesi var 3 tane her boy biberon oluyor eve gidince fotograf atarım

Bende makine eski olduğu için elimle yıkamak zorundayım, şimdilik hall edeyim hastane çantamı kalanını doğuma yakın yardıma gelenlere yaptırırım
Makine eski olunca neden elinde yıkamak zorundasın anlamadım. Benim annemin makinesi de çok eskiydi hatta gelen tamirciler abla bunun kasası yenilerde yok diyip bozukdukça sadece motorunu değiştirdiler. Bebeğinkileri de ayrı deterjanla hep onda yikadik. 25 senelik makine daha bu sene hakkın rahmetine kavuştu da geçenlerde annem alt dairedeki makineyi çıkarmış yukarı

Makinen de hic yikayamayacaksan ve dogum sonrası da bu sıkıntı devam edecekse kampcilarin kulalndiklari ufak yarı otomatik makineler var suyunu sen doldurup bosaltiyorsun çok pratik değil ama yine de elde yıkamaktan iyidir. Sadece bebek için kullanırsan o bile kar.

Madem kardeşlerin gelip biz yapicaz demiş ütü için ayakta kalma varislerin hepten şişer. Biliyorsun en çok sabit ayakta kaldığımız pozisyon azdiriyor bu illeti.

Ben doğuracağım devlet hastanesi. Bir gün sonra taburcu ediyor, o kadar şeye gerek varmı acaba?
Valla hiç doğurmadım bir fikrim yok. Bende devlet düşünüyorum mümkün olursa tabi. Ama bakalım. Çok fazla şey almayacağım eliyorum da bebek bu üstünü kirletmez mi? Tek takım yeter mi?

Liste çok güzel bence gayet yeterli bundan fazla doldurup yük etmeye hiç gerek yok.

Yaşadığın şehirde illa bebek arabaları ya da malzemelerini satıldığı bir yer vardır. (İstanbul için Saraçhane köprü altı bu araba oto koltuğu vb. İçin ideal. Kıyafet ve her türlü ufak araç gerecek için de Eminönü Havuzlu Han.)

Kafanda belirli bir bütçe, aşağı yukarı belli bir model ve olmazsa olmaz dediğin özellikler net olunca hangi dükkana girsen yardımcı olurlar. O kadar çok marka var ki belki senin duymadığın ama tam da senin istediğin özellikleri taşıyan başka markalar da vardir. Böyle esnaftan alışveriş yapınca kendisinde yoksa bile başka dükkana yönlendirir, nakitte de indirim yaparlar genelde. Hele tüm gereçleri bir yerden alırsan indirim yapma ihtimalleri daha yüksek.

Dediğin gibi dolar aldı başını gidiyor yine ne kadar erken alırsan o kadar kar. Ben kışın pijama almıştım 3 takım, geçen kuzenim fiyat sorunca bir baktım şimdiye bıraksam 3 pijamaya verdiğim paraya bir tane ancak alabiliyorum. Hepsi de Türk markası halbuki suwen, dagi ve LCW

Valla hiç doğurmadım bir fikrim yok. Bende devlet düşünüyorum mümkün olursa tabi. Ama bakalım. Çok fazla şey almayacağım eliyorum da bebek bu üstünü kirletmez mi? Tek takım yeter mi?
ben bı tane ilk doğumdan çıkınca giyeceği biraz daha uygun hastane çıkışı aldım bı set de özel yaptırıyorum onla da. Foto çekeriz diye 2 takım koycam

ben bı tane ilk doğumdan çıkınca giyeceği biraz daha uygun hastane çıkışı aldım bı set de özel yaptırıyorum onla da. Foto çekeriz diye 2 takım koycam
Bende ucuz bitane alayım onu vereyim doğumhaneye diye düşündüm. 1 tane tulum 1 takım fazladan koyarım dedim. Ama korktum ya lazım olursa diye. Daha tam ayarlamadım zaten. Büyük ihtimal 35. Hafta da kapatırım çantayı.

2 takım alsan yeter. Hastane çıkışı setlerinde zaten bir tulum bir de alt üst takım olmuyor mu? Otomatikman 2 takım kıyafet olmuş oluyor yani, belki bir tane daha çıtçıtlı body eklenebilir ama genelde setlerin içinde bir body bir de zıbın oluyor böyle kruvaze gelen. Bence çok gereksiz bir kıyafet ama iç çamaşırı olarak da 2 takımı olmuş oluyor o varsa.

Takım ikişer tanı götürürüz, zıbınları ayni şekilde. Sadece o kadar şey yazıyolarki instagramda 4tane müslin battaniye, gögüs kalkanıymış, gümüş kapakmış, kremmiş bilmem daha neler pompa almadım almayı düşünmüyorum gerçi. Süt gelmezse alırım

Benim aldığım sette yok. (8li takım almıştım) Ayarlayacağım bakalım Bi gideyim de Antalya ya.

He bende onları koymadım zaten. Eledim çoğu şeyi. Ki gümüş kapak falanda almadım ben.

Bilmiyorumki güvenmiyorum makineye. Eşim eve taşınmadan önce varmış o yüzden korkuyorum biraz hall edemezsem sen dediyin o makineyi bir araştırırım.
Ya demeya şu eltimler gelip gittikten sonra dahada artmış varislerim dün baktım. Korkunc görüntü almaya başlıyor artık. Çok ayakta kaldım çok acı çektim Düşünmedimki kendimi Yarın eczaneden varis için külotlu çorap alıcam

Ben doğuracağım devlet hastanesi. Bir gün sonra taburcu ediyor, o kadar şeye gerek varmı acaba?
Oda süslemesi vs opsiyonel ama diğer herşeye ihtiyaç oluyor. Normal doğum olursa doğum öncesi bir süre de hastanede oluyorsun, sezaryen olunca da daha geç çıkıyorsun iki türlü de hastanede kalacağımız süre az değil. Özel hastanelerde bazı şeyleri veriyor hastane ama devlet vermez mecbur götüreceksin.

Ha bir de ben emzik de koyucam çantaya Aldım onu da Cezayir'de de rahat bulabileyim diye Chicco 0-2 ay aldım inşallah tutar kızım. İlk gebeliğimde ne gerek var vermeme kendim emziririm diyordum, Allah razı olsun yoğun bakımda alıştırmışlar Yok böyle bir rahatlık

Haklisin.

Her sey aşırı aşırı arttı. Zaten başta benzine zam gelince ister yiyecek ister gidecek olsun tasima maliyetleri arttı. Döviz de arttikca Allah'a emanet. Bizim maaşlar da böyle artsa keşke

Bugun ne aliyorsan dune göre pahalı yarina göre ucuz valla ben de bebek yatagini yaşında alacaktım, sadece dolap ve sifonyer diyordum, e seneye yatak Allah bilir 2 katı olur diye almaya karar verdim bu pahaliligi görünce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…