2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de çok ayakta kaldığım dönem aşırı artmıştı ama şimdi çok temkinli gidiyorum baya azladilar biliyor musun artık damar damar elime gelmiyorlar. Ben de o zaman aynayla bir bakayım dedim de kendimden korktum Dikkat edince küçülüyorlar yani merak etme. Genel şişkinlik ve ayakta kalınca ya da çömelince ağrı aynen devam. Ben varis külotu da giyemem muhtemelen Naylonlu ve sıkıştıran nefes aldırmayan bir şeydir. Ben şu anda zaten enfeksiyon tedavisi görüyorum pamuklu çamaşır dışında normal zamanda bile giysem hemen mantar olurum. Dikkat etmeye devam başka çare yok.

Ya ne güvenmiceksin makina bu zaten temizlik için var. Bence sen yakında değiştimeyecekseniz makineyi genel olarak bir temizle. Makine temizliği için özel temizlik ürünleri var deterjan gözüne koyup yüksek derecede yikiyorsun ben kendi makinemizi bile arada dezenfekte ediyorum o şekilde. Bebek doğduktan sonra surekli elde yıkamak zor olur o dediğim portatifler de 2bin TL falan galiba yazık evde çalışan makine varken neden masraf edesin.

Emzik biberon bende alıcam yanıma, süt olur olmaz Allah korusun o yüzden onlar önemli. Bebek için çok şeye gerek yok bence 4tane battaniye bence gereksiz bilmiyorumki hiç. İnstagramda o kadar şey yazıyolarki
Bu kadar şeye gerek varmıki?

Eklentiler

• 847F25D0-D855-4599-A280-5005F1486292.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 8C904B12-BB8A-4458-878F-5C097E8333C9.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 55
Tamam, tamam ikna oldum o zaman sen dediğin gibi dezenfekte ediyim sonra yıkayım evet ekimde bizim taşınmamız ona kadar bebek üç aylık olur inşa Allah

İnşa Allah benimkilerde azalır ya. Dün bakamadım bile çok korkunç görünüyodular ne bu çektiyimiz. İyiki kabızlığım yok, tuvalette oturamıyorum ağrıdan

Merhabalar eylül anneleri kısmından geliyorum Joie İllusion Park Yatak almayı düşünüyorum alan kullanan veya alacak olan var mı aranızda

Benim oğlum yoğun bakıma alınmıştı hastane odasinda bebeğiyle kalan anneler daha iyi bilir ama bu liste bana çok abartı geldi. Hayır mesela en basitinden 2 tane terliği ne yapacaz? Ericek mi terlik bozulacak mi bir tanesi neyimize yetmicek. 3 gecelik bir pijama takımı demiş tamam yedek olması lazım kan çıkar, ıslanır falan ama 4 takıma da gerek yok yani. Alt açma örtüsü bir tane hadi 2 tane al hastaneden çıkarken de at çöpe bitti gitti 4 taneyi napcaz. Ben Naylonlu yüzünü üste getirip batarsa siliyordum öyle baya uzun süre gidiyor. 4 müslin örtüyü napıyorlarmış? Odanın duvarlarını da müslinle mi kaplicaz Hastaneyi geçtim toplamda 4 tane alsan zaten yeter de artar bile hastaneye götürmeye ne gerek var o kadarını. Sanki haftalarca mi kalicaz hastanede ben de göğüs kalkanı var ama hastaneye taşımama gerek yok hiço. Pompayı da gerekirse alırım, geçen sefer oğlum yoğun bakımdayken arkadaşım kendininkini getirdi, hastaneden çıktıktan sonra 3 sene emzirmeme rağmen hiç ihtiyacım olmadı. Hastanede 1-2 gün kalacak şekilde çantanız hazır olsa yeter bence. Sonrasinda Allah korusun bir sıkıntı olur da daha uzun kalmak gerekirse o zaman bir çözüm bulunur. Koca valizle hastaneye gitmeye gerek yok bence.

Lanshinoh krem yardımçı olamaz dimi? Tamam o zaman alayım bende. O tek seferlikmi kullanım için? Yani diğer bebeklerde kullana bilirmiyim?
Bana hastane verdi lanisohu, 3 günde hastanede "hastane tipi süt sagma cihazi" ile mahvetti beni. Belki başkasına yeterli gelir ama bana yetmedi. Gümüş kapak da alicam sılikon gogus kalkani da. Hassas konu

Bana hastane verdi lanisohu, 3 günde hastanede "hastane tipi süt sagma cihazi" ile mahvetti beni. Belki başkasına yeterli gelir ama bana yetmedi. Gümüş kapak da alicam sılikon gogus kalkani da. Hassas konu
Bencede hassas konu kızımda sütüm gelmedi ama göğüslerim hep yara oldu hatta çok kez mastit oldum antibiyotik kullandım o yüzden bende silikon göğüs kalkanı ve gümüş kapak kesinlikle götüreceğim belki bu bebemde sütüm de gelir

Buyuk ikili umudum çok kalkan ve gümüş kapaktan

Ben kışın doğum yaptım nerdeyse her saat başı pijama takımı değiştirdim o kadar fazla terliyordum tansiyon yüksekliğiyle o yüzden bu seferde çok götüreceğim 2 gün kalicam ve yaz olacak ne kadar da havalandırma ya da klima da açık olsa çok fazla acmam bebekten dolayı ayrıca lohusaligin verdiği sıkıntıdan yine çok terlerim diye düşünüyorum mesafede uzak eşime pijama takımı getir desem bulamaz bile kendininkinden getireceğinden ben yanıma alırım gelip gitmekte sıkıntı olur en doğrusu ben yanımda götüreyim kullanmazsam getiririm

Ablamla annem uzun süre benle ilgilenmedikten sonra valizini biz hazırlayalım, kıyafetleri yıkayıp ütüleriz dediler. İkizler büyüdüler eskisi gibi yormuyorlarmış. Bende bozuktum zaten onlara hastanede tek başıma 4 saat serum yediğim gün bile arayıp sormamışlardı durumumu. Neyse valizle kıyafetleri götürdüm, ablamda da birsürü yemidoğan kıyafetleri vardı. Hem hastane için hurçları hazırlamış Notlar yazmış üstlerine hemşireye verilecek, benim, bebeğin yedekler vs diye. O gün ben ilgilenemem eşim notlardan bakar verir diye güzel olmuş. Diğer kıyafetlerde yıkanmış ütülenmiş sadece dolaba yerleştirmem kaldı. Zamanında üzdüler ama şimdi sağolsunlar bu işlerden kurtardılar beni, hiç bi fikrim yoktu zaten nasıl hazırlanır ne koymalıyım diye.

Lanshinoh krem yardımçı olamaz dimi? Tamam o zaman alayım bende. O tek seferlikmi kullanım için? Yani diğer bebeklerde kullana bilirmiyim?
Benim o krem sayesinde hiç yara olmadı birde avent göğüs kalkanı kullandım. Hava alması ve nemli kalması yeterli aslında. Bu sefer bende gümüş kapak mı alsam dedim ama faydasız olursa diye korkuyorum

Canım pişik konusunda bepantolün üstüne tanımıyorum. İçeriği temiz değil. Birde desitin mor ve mavi olanlar çok iyi. Oğlum 2.5yaşında bezi bıraktı asla pişik olmadı hep bepantol kullandım. Sadece 1 kere ishale bağlı yara oldu onda zaten ilaçlı kremler kullandık. Şampuandan bebek deterjanına kadar herşeyi doğal kullandım yine öyle yapacağım ama pişik kreminde farklı markalara güvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…