2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben doona marka aldım Almanya’da yaşayan kuzenim önermişti o da aldı ama üç-dört ay önce aldık biz kampanya vardı orada tabi izofix ile beraber Türkiye’deki fiyattan daha uyguna geldi yurtdışında varsa tanıdığınız bazen çok güzle indirimler oluyor doona için

Listeni caldimm öyle ne koycagimi dusunuyodum iyice acemilestim inanir misin 5. Maddeye bayildim

Bugun benim icin cok zorlu gecti. Bebegim karnimda tas gibi kaskati. Neden. Cunku cok kalabalik bi torende abisini kaybettim. Hepi topu 5 dakikaydi ama aglamaktan perisan oldum. O kadar agladim ki guvenlige derdimi anlatamadim aglamktan. Oglumu buldum ama bebek girecegi strese coktan girmisti. Smdi uyumayi deneyip rahatlicam insallah bebek de rahatlar. Iyi geceler diliyorum hepinize

Yorucu bir gündü ama bebemin herşeyi tamamlandı ve valizimizi hazirladim bir tek kapı süsü, takı yastığını bekliyoruz
Ellerine sağlık kuzum kullandığınız günleri de görelim bende bu hafta son siparişlerdi, hazırlıklardı bitiririm gibi cumartesi günü 28 e elveda diyoruz hareket zamanı geldi

Ben kendim yurtdisindayim. 450 Euro burda doona. Belki sizin icin uygundur ama benim icin cok pahali. Travel sistem car 350ye. Onu alirim daha iyi o kadar para vereceksem.

2. El doonalar var 250ye. Temiz bir sey bulursam belki oyle alirim.

2. El doonalar var 250ye. Temiz bir sey bulursam belki o
2. El doonalar var 250ye. Temiz bir sey bulursam belki oyle alirim.
Siizn öyle bir şansınız var ne güzle ben de yurt dışında yaşasaydım 2. El temiz alırdım kesinlikle Türkiye’de yok malesef ,ben aldığım zaman Türkiye’deki fiyatına kıyasla Almanya’daki fiyatı çok daha uygundu ve Türkiye’de izofixi satılmıyordu üstelik evt biraz pahalı ama artık herşey okadar pahalı ki Türkiye de ,ben bebekle sık sık dışarı çıkmam gerektiği için kolaylık olsun diye onu tercih ettik

Ellerine sağlık kuzum kullandığınız günleri de görelim bende bu hafta son siparişlerdi, hazırlıklardı bitiririm gibi cumartesi günü 28 e elveda diyoruz hareket zamanı geldi
Çok sağol canım aminnnn inşallah cümlemizin o güzel günlerini görelim inşallah Allah kolaylık versin canım dün benim bebe zaten korkuttu beni temizlik falan derken hiç hareket etmedi naptiysam böyle çok derinden kasik bölgesinde pıt pıt etti gitti sanki hıçkırık gibiydi vurma degilde devamlı sert vurmalara alışınca tedirgin oldum çok şükür gecenin bir vakti düzeldi ama ben pazartesi doktora gideceğim yine

Severler böyle şeyleri bir kere doğana kadar 9 doğurtuyorlar bize pazartesi de güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada başlıyor biliyor musunuz? Benim hafif vajinismus geçmişim var bu elle muayenede kasılır kalırım diye çok korkuyorum

Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada başlıyor biliyor musunuz? Benim hafif vajinismus geçmişim var bu elle muayenede kasılır kalırım diye çok korkuyorum
38. Hafta diye biliyorum. Bende korkuyorum bu muayeneden. Kanamam olduğu zaman çok kötü anlar yaşattılar çünkü

38. Hafta diye biliyorum. Bende korkuyorum bu muayeneden. Kanamam olduğu zaman çok kötü anlar yaşattılar çünkü
Bu çatı muayene sini her gebeye uyguluyorlarmı mesela benim sezeryan kesinleşti bakıyorlarmı gene de. Birde nst ye kaçıncı haftalar gireceğiz

Yaa canım kalabalıkta çocuk kaybetmek aklını kaybetmek zaten neyseki kısa sürede bulunmuş sabaha dinlenmiş olarak kalkarsınız iyi geceler

1-instagfamda mcg bağ myroka bağ gördüm onları beğendim ama daha almadım
Bebek arabası alınca onla uyumlu renk bakarım diye. Mağazalarda pek beğenemedim.

2-mustela aldım 50ml. Sevmezse ise yaramazsa başka marka denerim diye çok büyük almadım.zeytinyag filan da diyen oldu.
3-kanguru almadım. İse yarıyor mu kullanışlı mi bilemedim

Benim daha önceki randevuda bebeğin kafası yukardaydi AA yukarda mi dedim o döner daha kaç kere döner dediler

Kızlar konudan bağımsız bişey sorcam sitenin uygulaması var mı ben chromedan giriyorum o kadar zor oluyor ki takip etmek bazen soru soran arkadaşlara cevap vereyim diyorum bakıyorum 2 gün geçmiş üzerinden apple stroreda çıkmadı karşıma siz nasıl yapıyorsunuz

Gecmis olsun .. bizde dün oyleydik baya stresliydi esimle tartistik cok canimi sıkıyo bu aralar aglayarak rahatlayim dedim ama bebegi strese soktm galiba ne dogru duzgun hareket etti ne baska bisey birde cok temizlik yaptim oturmadim sertleştide sertleşti .. dusa girdim rahatladim uyumusum bgun iyi gibi bakalim siz nasilsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…