- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
vala bende zorlanıyorum bulamadım da sonradan görüyorum hep tembellikten yazmıyorum sadece beğeniyorum lütfen şu site sahipleri koysun apple store yaaaKızlar konudan bağımsız bişey sorcam sitenin uygulaması var mı ben chromedan giriyorum o kadar zor oluyor ki takip etmek bazen soru soran arkadaşlara cevap vereyim diyorum bakıyorum 2 gün geçmiş üzerindenapple stroreda çıkmadı karşıma siz nasıl yapıyorsunuz
Ah cnm yeni mi şişti ayaklarGünaydın kızlar, ya kaç gündür ses çıkmıyor kimseden sanıyodum meğersem bildirimler gelmemiş2 hafta sonra 32 de çalışabilir raporumu alıp evden çalışcam 37 ye kadar, zaman geçsin biran önce valla yoksa sıcaktan ericem artık, ödemlerde başladı ayaklarım şişiyor bu aralar ayakkabılar sıkıyor falan
ben biberon aldım, çalıştığım için hem biberona hem memeye alışsın istiyorum. ben olmadığımda biberonla içebilsin sütüÇamaşır için minoris aldım ben cnm, biberon almadım valla henüz bir tane alsammı, lazım oluncamı alsam kararsızım
Unibaby almıştım çamaşır için ama daha biberon için alamadımgünaydınlar
kızlar biberon ve çamaşır temizliği için hangi markaları tercih ettiniz?
Ayy bende bir gün önce kv sinirlendim sol kasik üstünde hafif bir ağrım olmaya başladı kendimi temizlige verdim bu sefer bebek hiç hareket etmedi her dakika tepinen bebede ses seda yoktu ağrım gece biraz artınca doktorumu aradım cevap vermedi mesaj attım doktorumun tavrı beni sinir krizine soktu cevabı şuydu çok saçma gündüz ağrın vardi neden şimdi yazıyorsun dediği saat 23:00 üstelik birşey olursa istediğiniz saatte arayabilirsiniz diyen adamGecmis olsun .. bizde dün oyleydik baya stresliydi esimle tartistik cok canimi sıkıyo bu aralar aglayarak rahatlayim dedim ama bebegi strese soktm galiba ne dogru duzgun hareket etti ne baska bisey birde cok temizlik yaptim oturmadim sertleştide sertleşti .. dusa girdim rahatladim uyumusum bgun iyi gibi bakalimsiz nasilsiniz ?
Bende erken şişmeye başladım diye üzülüyodumAh cnm yeni mi şişti ayaklarbenim ayakkabilar 2 aydır sıkıyor valla, terlikle de aram yok, çok zorlanıyorum.
Bildirim bazen düşmüyor, en son bildirime tıklayınız sen de, bir sürü safari göreceksin
Bu eşler neden böyle ya. 2 gün önce bende tartıştım. Baya Bi üzüldüm kırıldım. Ağladım o işten gelene kadar. Ama neyseki anladı da gönlümü almak için her şeyi yaptı. Anlamıyorlar hiç halimizden.Gecmis olsun .. bizde dün oyleydik baya stresliydi esimle tartistik cok canimi sıkıyo bu aralar aglayarak rahatlayim dedim ama bebegi strese soktm galiba ne dogru duzgun hareket etti ne baska bisey birde cok temizlik yaptim oturmadim sertleştide sertleşti .. dusa girdim rahatladim uyumusum bgun iyi gibi bakalimsiz nasilsiniz ?
Idrarda protein çıktıysa doktorun tansiyon takibi ister çünkü preeklampsi riski oluşturabilir diye. Sen evde yeni tahlili kadar tansiyon olcumunu yap cnm.kızlar günaydın. Sağlık ocağına gittim bugün kontrol için. Tansiyon ölçümü kalp atışları dinlendi idrar tahlili aldı. Tansiyon kalp atışı güzel ama dedi idrarda protein var dedi pazartesi gel testi yenileyelim eğer yine çıkarsa doktora sevk etmem gerekiyor dedi? İdrar testini de el stripleri var ya onunla yaptı ne kadar güvenilir onlar veya iki gün içinde bir sorun olur mu eğer kaçak var sa
Tövbe tövbe. Başından beri bu adama mı muayene oluyordun sen?Ayy bende bir gün önce kv sinirlendim sol kasik üstünde hafif bir ağrım olmaya başladı kendimi temizlige verdim bu sefer bebek hiç hareket etmedi her dakika tepinen bebede ses seda yoktu ağrım gece biraz artınca doktorumu aradım cevap vermedi mesaj attım doktorumun tavrı beni sinir krizine soktu cevabı şuydu çok saçma gündüz ağrın vardi neden şimdi yazıyorsun dediği saat 23:00 üstelik birşey olursa istediğiniz saatte arayabilirsiniz diyen adamgündüz hafifti geçer diye bekledim gece arttı belki gece doguracagim sana mı soracak bebeğim senin işin paranı nasıl alıyorsan sıkıntımız varsa istediğimiz saatte de soru sorabiliriz bir de demez mi bizim hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru yok nöbetçi bir tane bul muayene ol banada haber ver hemen ona randevumu iptal ettim engelledim başka bir doktora randevu aldım
Kuzum sana bir şey soracağım. Benim şekerim ünsiline rağmen sınırda çıkıyor artık. Normal mi bu durum? Son bir haftadır bu şekilde gidiyor. Kafama takıldı.Idrarda protein çıktıysa doktorun tansiyon takibi ister çünkü preeklampsi riski oluşturabilir diye. Sen evde yeni tahlili kadar tansiyon olcumunu yap cnm.
Ben gün içinde bir kere ölçerim genelde tansiyonu hep12/8-11-7 bu civarlarda hep. Peki günde kaç kez ölçmem gerekir takip etmek için? El striplerine ne kadar güven oluyor bilemedim ki 1 hafta önce kendi doktoruma gittim yaptı tahlillerimi o zaman birşey çıkmamıştı. Tek böbrekliyim korktum açıkçasıIdrarda protein çıktıysa doktorun tansiyon takibi ister çünkü preeklampsi riski oluşturabilir diye. Sen evde yeni tahlili kadar tansiyon olcumunu yap cnm.
Gestational sadece gebelik şekeriydi senin değil mi? Insulin kullanmaya rağmen sınırda çıkmasına suna bakmak lazım, diyete uygun beslendigin halde mi sınırda çıkıyor, yoksa kacamaklardan dolayı mi sınırda çıkıyor?Kuzum sana bir şey soracağım. Benim şekerim ünsiline rağmen sınırda çıkıyor artık. Normal mi bu durum? Son bir haftadır bu şekilde gidiyor. Kafama takıldı.
Aynen gebelik şekeriydi. Kaçamak yapmıyorum 1 haftadır hiç.Gestational sadece gebelik şekeriydi senin değil mi? Insulin kullanmaya rağmen sınırda çıkmasına suna bakmak lazım, diyete uygun beslendigin halde mi sınırda çıkıyor, yoksa kacamaklardan dolayı mi sınırda çıkıyor?
Ben gün içinde bir kere ölçerim genelde tansiyonu hep12/8-11-7 bu civarlarda hep. Peki günde kaç kez ölçmem gerekir takip etmek için? El striplerine ne kadar güven oluyor bilemedim ki 1 hafta önce kendi doktoruma gittim yaptı tahlillerimi o zaman birşey çıkmamıştı. Tek böbrekliyim korktum açıkçası
Sinir dediğin açlık ve tokluk şekerin kac cnm?Aynen gebelik şekeriydi. Kaçamak yapmıyorum 1 haftadır hiç.normal diyetine uygun gidiyorum. Bebek büyüdükçe mi oluyor acaba böyle bir şey.
Açıklık 88-91 arası çıkıyor. Eskiden 70-80 arasıydıSinir dediğin açlık ve tokluk şekerin kac cnm?
benimki de kasıkta ama sol bacağıma doğru :) bacağıma çok yakın hissediyorum nasıl girmiş orayaSanırım kızçem dönmüş. Hıçkırığını kasığımda hissediyorumşu anda pıt pıt atıyor. Önceden yukarıda herhangi bir yerde hissediyordum. Çıkarıp yiyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?