2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vala bende zorlanıyorum bulamadım da sonradan görüyorum hep tembellikten yazmıyorum sadece beğeniyorum lütfen şu site sahipleri koysun apple store yaaa

Ah cnm yeni mi şişti ayaklar benim ayakkabilar 2 aydır sıkıyor valla, terlikle de aram yok, çok zorlanıyorum.

Bildirim bazen düşmüyor, en son bildirime tıklayınız sen de, bir sürü safari göreceksin

Çamaşır için minoris aldım ben cnm, biberon almadım valla henüz bir tane alsammı, lazım oluncamı alsam kararsızım
ben biberon aldım, çalıştığım için hem biberona hem memeye alışsın istiyorum. ben olmadığımda biberonla içebilsin sütü

mamajoo elektrikli usb çift süt sağma makinesini kullanan yada bileniniz var mı? fiyatı uygun geldi, bikaç güzel yorumda okudum. emin olamadım alsam mı diye

Ayy bende bir gün önce kv sinirlendim sol kasik üstünde hafif bir ağrım olmaya başladı kendimi temizlige verdim bu sefer bebek hiç hareket etmedi her dakika tepinen bebede ses seda yoktu ağrım gece biraz artınca doktorumu aradım cevap vermedi mesaj attım doktorumun tavrı beni sinir krizine soktu cevabı şuydu çok saçma gündüz ağrın vardi neden şimdi yazıyorsun dediği saat 23:00 üstelik birşey olursa istediğiniz saatte arayabilirsiniz diyen adam gündüz hafifti geçer diye bekledim gece arttı belki gece doguracagim sana mı soracak bebeğim senin işin paranı nasıl alıyorsan sıkıntımız varsa istediğimiz saatte de soru sorabiliriz bir de demez mi bizim hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru yok nöbetçi bir tane bul muayene ol banada haber ver hemen ona randevumu iptal ettim engelledim başka bir doktora randevu aldım

Ah cnm yeni mi şişti ayaklar benim ayakkabilar 2 aydır sıkıyor valla, terlikle de aram yok, çok zorlanıyorum.

Bildirim bazen düşmüyor, en son bildirime tıklayınız sen de, bir sürü safari göreceksin
Bende erken şişmeye başladım diye üzülüyodum bende işe terlikle gelemiyorum resmi kurum, e 2 haftaya evdeyim diye ayakkabıda almak istemiyorum, akşam eve gidince ayakları direkt tuzlu suya basıyorum, sonra eşim yağla masaj yapıyor anca kendine geliyor valla

kızlar günaydın. Sağlık ocağına gittim bugün kontrol için. Tansiyon ölçümü kalp atışları dinlendi idrar tahlili aldı. Tansiyon kalp atışı güzel ama dedi idrarda protein var dedi pazartesi gel testi yenileyelim eğer yine çıkarsa doktora sevk etmem gerekiyor dedi? İdrar testini de el stripleri var ya onunla yaptı ne kadar güvenilir onlar veya iki gün içinde bir sorun olur mu eğer kaçak var sa

Bu eşler neden böyle ya. 2 gün önce bende tartıştım. Baya Bi üzüldüm kırıldım. Ağladım o işten gelene kadar. Ama neyseki anladı da gönlümü almak için her şeyi yaptı. Anlamıyorlar hiç halimizden.

Idrarda protein çıktıysa doktorun tansiyon takibi ister çünkü preeklampsi riski oluşturabilir diye. Sen evde yeni tahlili kadar tansiyon olcumunu yap cnm.

Tövbe tövbe. Başından beri bu adama mı muayene oluyordun sen?

Idrarda protein çıktıysa doktorun tansiyon takibi ister çünkü preeklampsi riski oluşturabilir diye. Sen evde yeni tahlili kadar tansiyon olcumunu yap cnm.
Kuzum sana bir şey soracağım. Benim şekerim ünsiline rağmen sınırda çıkıyor artık. Normal mi bu durum? Son bir haftadır bu şekilde gidiyor. Kafama takıldı.

Ben gün içinde bir kere ölçerim genelde tansiyonu hep12/8-11-7 bu civarlarda hep. Peki günde kaç kez ölçmem gerekir takip etmek için? El striplerine ne kadar güven oluyor bilemedim ki 1 hafta önce kendi doktoruma gittim yaptı tahlillerimi o zaman birşey çıkmamıştı. Tek böbrekliyim korktum açıkçası

Kuzum sana bir şey soracağım. Benim şekerim ünsiline rağmen sınırda çıkıyor artık. Normal mi bu durum? Son bir haftadır bu şekilde gidiyor. Kafama takıldı.
Gestational sadece gebelik şekeriydi senin değil mi? Insulin kullanmaya rağmen sınırda çıkmasına suna bakmak lazım, diyete uygun beslendigin halde mi sınırda çıkıyor, yoksa kacamaklardan dolayı mi sınırda çıkıyor?

Aynen gebelik şekeriydi. Kaçamak yapmıyorum 1 haftadır hiç. normal diyetine uygun gidiyorum. Bebek büyüdükçe mi oluyor acaba böyle bir şey.

Stres yapma cnm hemen, sadece takip edip doktoru bilgilendirmekte fayda var. Bana doktor sabah yataktan kalkar kalmaz bir ölçüm (yüzünü bile yikamadan) bir de aksam yemeginden 1 saat sonra ikinci ölçümü yap, 1 hafta düzenli takip et. Standartta 14 /9 un uzerinde olmamali diyorlar ama doktorum 13/8 i gecmemeli demişti. Hatta aile hekimi hemşiresi 28.haftadan sonra 12/8 sinir demişti. Onemlinolan bir seferlik düşük veya yüksek olması değil, grafik çıkarmak için günlük takip edebilirsin

Sanırım kızçem dönmüş. Hıçkırığını kasığımda hissediyorum şu anda pıt pıt atıyor. Önceden yukarıda herhangi bir yerde hissediyordum. Çıkarıp yiyesim geliyor
benimki de kasıkta ama sol bacağıma doğru :) bacağıma çok yakın hissediyorum nasıl girmiş oraya gece hıçkırmasına uyandım uzun sürdü yine elimde olmadan huzursuz oldum yoruluyor bebiş diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…