- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Ne alaka hemen sezaryan .. oglum her gidisimde farkli pozisyondaydi normal oldu suan bile erken yani sana dondu donmedi demek dogum ani bile donen bebek varmisArkadaşlar bugün bizim randevu günümüzdu 32 haftalik hamileyim doktor muane etti bebisim 2 kilo kafası büyük dedi bazı çocukların kafası minyon oluyor bazısı büyük olabilir dedi birde dedi bebek ters dönmüş eğer zamani na kadar beklerse 40 haftalikken dönerse normal olur dönmezse sezeryan olur dedi insallah normal doğar bebeğim iki kızimda normal dogum yaptim sezeryan bilmediğim için korkutuyor beni acaba bebek döner mi çünkü daha hesaba göre 55 gun var doguma tabi erken gelmezse
Kadinlar klubunun yaninda 3 cizgi var bas ona en sonra uygulamayi yukle diyor ordan yukle canimKızlar konudan bağımsız bişey sorcam sitenin uygulaması var mı ben chromedan giriyorum o kadar zor oluyor ki takip etmek bazen soru soran arkadaşlara cevap vereyim diyorum bakıyorum 2 gün geçmiş üzerindenapple stroreda çıkmadı karşıma siz nasıl yapıyorsunuz
Valla 3 haftada ileri olsa bebek istedigi zman geliyo o gelisime bakma bebegin keyfine bakInşallah düzelir hayirlisi olsun sizin bebek için kaç hafta ileride falan diye birşey dedi mi bana galiba 2 hafta ileride görünüyor dedi
Benide unutmaTemmuz sonuna dogru dökülmeye başlariz dogumlarlanedense içimden bi ses bana bu grupta en geç sen doguracaksin diyor
Valla ilk doğumum olacak inşallah o kadar bilgim yok benim. Ama diğer gruplardan okuduğum kadarıyla bazı doktorlar yine de bakıyormuş. Sezaryeni etkilemesin falan diye.Bu çatı muayene sini her gebeye uyguluyorlarmı mesela benim sezeryan kesinleşti bakıyorlarmı gene de. Birde nst ye kaçıncı haftalar gireceğiz
Hadi yaabende doğuma daha da az kaldı diye mutlu oluyodum
Ve sizin gibi erken gelir diyenler bekleyin gelirAynen bendebenimkide 10 gün önden gidiyor erken gelir sanmıştım bende
Sezaryan kesinlestiyse bakmazlar normal dogum icin 37 38. Haftalarda bakiyolar catiya.. eger agrin sizin sikayetin yoksa 34de girmeye baslarsin en erken 32 haftalikkenBu çatı muayene sini her gebeye uyguluyorlarmı mesela benim sezeryan kesinleşti bakıyorlarmı gene de. Birde nst ye kaçıncı haftalar gireceğiz
Var ben öyle giriyorum siteye. Ama unuttum nasıl indirdiğimiKızlar konudan bağımsız bişey sorcam sitenin uygulaması var mı ben chromedan giriyorum o kadar zor oluyor ki takip etmek bazen soru soran arkadaşlara cevap vereyim diyorum bakıyorum 2 gün geçmiş üzerindenapple stroreda çıkmadı karşıma siz nasıl yapıyorsunuz
Cok sukur smdi daha iyiyim. Bebek de harrkrtli rahatlamis. Bi dogsalardi cok zor boleGecmis olsun .. bizde dün oyleydik baya stresliydi esimle tartistik cok canimi sıkıyo bu aralar aglayarak rahatlayim dedim ama bebegi strese soktm galiba ne dogru duzgun hareket etti ne baska bisey birde cok temizlik yaptim oturmadim sertleştide sertleşti .. dusa girdim rahatladim uyumusum bgun iyi gibi bakalimsiz nasilsiniz ?
37. Haftadabakarlar. Erkek doktorlr bakmio ama genelde. Dogum baslayinca bakiolar. 2. 3. Dogumun en guzel yani cati muayenesinden muaf olmak galibaBu çatı muayene sini her gebeye uyguluyorlarmı mesela benim sezeryan kesinleşti bakıyorlarmı gene de. Birde nst ye kaçıncı haftalar gireceğiz
Iyi olsunlar hep aynen az kaldi insallah bu zmana kadar gelebildik şükür sag saglim kucagımızada alirsak tamam..Cok sukur smdi daha iyiyim. Bebek de harrkrtli rahatlamis. Bi dogsalardi cok zor bole
Aaa ben hiç görmemişim bunu gece. Çok geçmiş olsun şükür çok uzun sürmeden bulmuşsun. Ya gerçekten insan aşırı strese giriyor böyle durumlarda. Aman dikkat edelim hepimiz. Az kaldı inşallah sağlıcakla alırız kucağımızaBugun benim icin cok zorlu gecti. Bebegim karnimda tas gibi kaskati. Neden. Cunku cok kalabalik bi torende abisini kaybettim. Hepi topu 5 dakikaydi ama aglamaktan perisan oldum. O kadar agladim ki guvenlige derdimi anlatamadim aglamktan. Oglumu buldum ama bebek girecegi strese coktan girmisti. Smdi uyumayi deneyip rahatlicam insallah bebek de rahatlar. Iyi geceler diliyorum hepinize
Kız deme öyle temmuzun 15 inden sonra başlayalım dökülmeye. Ben hazır olurum o zamandan sonra.Temmuz sonuna dogru dökülmeye başlariz dogumlarlanedense içimden bi ses bana bu grupta en geç sen doguracaksin diyor
Bendede oyle bi hissiyat var zaten ultrasonda 25 agustos cikiyorKız deme öyle temmuzun 15 inden sonra başlayalım dökülmeye. Ben hazır olurum o zamandan sonra.off sanki en geç doğuran ben olacak gibiyim. Çok konuşup 40 a kalmak istemiyorum ya kesin 42 de falan doğururum
Benimde en son gittiğimde 11 çıkmıştı. İnşallah artmamıştırBendede oyle bi hissiyat var zaten ultrasonda 25 agustos cikiyor
Androidde var ama appleda yok galiba, ben de bulamadım, zor oluyorKızlar konudan bağımsız bişey sorcam sitenin uygulaması var mı ben chromedan giriyorum o kadar zor oluyor ki takip etmek bazen soru soran arkadaşlara cevap vereyim diyorum bakıyorum 2 gün geçmiş üzerindenapple stroreda çıkmadı karşıma siz nasıl yapıyorsunuz
ya tüm ebeveynlerin kabusu. geçmiş olsun. düşüncesi bile kahrediyor. bi daha asla bunu yaşamazsın inşallah. hiçbirimiz yaşamayalım. çok kötü. bebek için üzülme. öyle anlık stresler etkilemiyor bilimsel olarak yavruları. ben genel stresin de etkilemediğini düşünüyorum. kızıma hamileyken çok stresli bir işte çalışıyordum, pc ekranını kırasım geliyordu. ne oldu, kızım çok sakin uyumlu mutlu bir bebek. şimdi de bunalıp ağladığım oluyor, ağlasam da mutlu da olsam oğlum normal oynama düzeninde devam ediyor. onu daha çok yediklerim iilgilendiriyor valla. azcık güzel bir şey ye de oynayam diye bekliyormuş gibi geliyor. :)Bugun benim icin cok zorlu gecti. Bebegim karnimda tas gibi kaskati. Neden. Cunku cok kalabalik bi torende abisini kaybettim. Hepi topu 5 dakikaydi ama aglamaktan perisan oldum. O kadar agladim ki guvenlige derdimi anlatamadim aglamktan. Oglumu buldum ama bebek girecegi strese coktan girmisti. Smdi uyumayi deneyip rahatlicam insallah bebek de rahatlar. Iyi geceler diliyorum hepinize
Çamaşır için minoris aldım ben cnm, biberon almadım valla henüz bir tane alsammı, lazım oluncamı alsam kararsızımgünaydınlar
kızlar biberon ve çamaşır temizliği için hangi markaları tercih ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?