2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne alaka hemen sezaryan .. oglum her gidisimde farkli pozisyondaydi normal oldu suan bile erken yani sana dondu donmedi demek dogum ani bile donen bebek varmis

Kadinlar klubunun yaninda 3 cizgi var bas ona en sonra uygulamayi yukle diyor ordan yukle canim

Bu çatı muayene sini her gebeye uyguluyorlarmı mesela benim sezeryan kesinleşti bakıyorlarmı gene de. Birde nst ye kaçıncı haftalar gireceğiz
Valla ilk doğumum olacak inşallah o kadar bilgim yok benim. Ama diğer gruplardan okuduğum kadarıyla bazı doktorlar yine de bakıyormuş. Sezaryeni etkilemesin falan diye.

Bu çatı muayene sini her gebeye uyguluyorlarmı mesela benim sezeryan kesinleşti bakıyorlarmı gene de. Birde nst ye kaçıncı haftalar gireceğiz
Sezaryan kesinlestiyse bakmazlar normal dogum icin 37 38. Haftalarda bakiyolar catiya.. eger agrin sizin sikayetin yoksa 34de girmeye baslarsin en erken 32 haftalikken

Var ben öyle giriyorum siteye. Ama unuttum nasıl indirdiğimi

Cok sukur smdi daha iyiyim. Bebek de harrkrtli rahatlamis. Bi dogsalardi cok zor bole

37. Haftadabakarlar. Erkek doktorlr bakmio ama genelde. Dogum baslayinca bakiolar. 2. 3. Dogumun en guzel yani cati muayenesinden muaf olmak galiba

Aaa ben hiç görmemişim bunu gece. Çok geçmiş olsun şükür çok uzun sürmeden bulmuşsun. Ya gerçekten insan aşırı strese giriyor böyle durumlarda. Aman dikkat edelim hepimiz. Az kaldı inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza

Temmuz sonuna dogru dökülmeye başlariz dogumlarla nedense içimden bi ses bana bu grupta en geç sen doguracaksin diyor
Kız deme öyle temmuzun 15 inden sonra başlayalım dökülmeye. Ben hazır olurum o zamandan sonra. off sanki en geç doğuran ben olacak gibiyim. Çok konuşup 40 a kalmak istemiyorum ya kesin 42 de falan doğururum

Kız deme öyle temmuzun 15 inden sonra başlayalım dökülmeye. Ben hazır olurum o zamandan sonra. off sanki en geç doğuran ben olacak gibiyim. Çok konuşup 40 a kalmak istemiyorum ya kesin 42 de falan doğururum
Bendede oyle bi hissiyat var zaten ultrasonda 25 agustos cikiyor

Bendede oyle bi hissiyat var zaten ultrasonda 25 agustos cikiyor
Benimde en son gittiğimde 11 çıkmıştı. İnşallah artmamıştır eşime diyorum baktık gelmiyor alsınlar sezaryen ile. 40 derece+nem napacağım ha belki tetikler ama doğumu Bi nebze umutluyum

Androidde var ama appleda yok galiba, ben de bulamadım, zor oluyor

ya tüm ebeveynlerin kabusu. geçmiş olsun. düşüncesi bile kahrediyor. bi daha asla bunu yaşamazsın inşallah. hiçbirimiz yaşamayalım. çok kötü. bebek için üzülme. öyle anlık stresler etkilemiyor bilimsel olarak yavruları. ben genel stresin de etkilemediğini düşünüyorum. kızıma hamileyken çok stresli bir işte çalışıyordum, pc ekranını kırasım geliyordu. ne oldu, kızım çok sakin uyumlu mutlu bir bebek. şimdi de bunalıp ağladığım oluyor, ağlasam da mutlu da olsam oğlum normal oynama düzeninde devam ediyor. onu daha çok yediklerim iilgilendiriyor valla. azcık güzel bir şey ye de oynayam diye bekliyormuş gibi geliyor. :)

Günaydın kızlar, ya kaç gündür ses çıkmıyor kimseden sanıyodum meğersem bildirimler gelmemiş 2 hafta sonra 32 de çalışabilir raporumu alıp evden çalışcam 37 ye kadar, zaman geçsin biran önce valla yoksa sıcaktan ericem artık, ödemlerde başladı ayaklarım şişiyor bu aralar ayakkabılar sıkıyor falan

günaydınlar
kızlar biberon ve çamaşır temizliği için hangi markaları tercih ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…